14. února : Váení uivatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to poruení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 14. února : Kyjevské smaené fazole. I bez masa se dá připravit skvělý oběd! 14. února : Menopauza mění vzhled eny. Na co vechno má vliv kolísající hladina hormonů |
|
|
Blíí se doba zrání červeného rybízu a já marně pátrám po receptu na ávu,kde by bylo jen maličko cukru/kvůli nemoci/.Poradíte mi někdo vyzkouený recept...pak dám vědět,jaký byl výsledek...díky...ddasa
Není tady
Teda já vůbec netuím, jaký by mohl být recept jen s trokou cukru, aby to přebilo tu íleně kyselou chu rybízu . Pokud je to kvůli diabetu, můe zkusit pouít náhradní sladidla a nebo sladivou rostlinu Stévii (rostlina má troku zvlátní chu, ale dá se na to zvyknout).
Není tady
ten cukr je zároveň i konzervant... kolik toho sirupu bude? Namraz z toho kostky v nějakých tvořítkách a pak je sesypej do krabiček nebo do dost pevnýho pytlíku, způsobem jak se prodává gastroled...
tedy myslím vylisovanou ávu bez cukru...
Upravil(a) Bety (5. 6. 2009 9:23)
Není tady