14. února : Váení uivatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to poruení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 14. února : Kyjevské smaené fazole. I bez masa se dá připravit skvělý oběd! 14. února : Menopauza mění vzhled eny. Na co vechno má vliv kolísající hladina hormonů |
|
|
Jakou smetanu mám pouít do ávy na rotěnky? Myslím tím, jestli 12%-ní nebo smetanu na lehání 33 %?
Na co vlastně pouíváte tu tučnou smetanu????
Není tady
Já osobně pouívám větinou kysanou smetanu. ávy a omáčky mají lepí chu.
Není tady
Hm, a mě to s tou kysanou smetanou nechutná - přijde mi to kyselé. Chci dávat sladkou, ale nevím, zda pod maso stačí ta 12%-ní.
Není tady
osobně jsem té pro kysanou, ale kdy u sladkou tak tu méně tučnou ...
Není tady
Urcite tu sladkou vice%.Ta mim %jak mam zkusenost me udelala krupicky.
Není tady
úplně nejlepí je lehačka 30%,do omáček,kyselice a veho...pokud vaříte doma,e?Jinak to můete oulit čímkoli!!!!
Není tady
Pouívám jedině 12% smetanu.
Není tady
Manzel mel vysoky cholesterol, tak jsem zacala misto smetany pouzivat na vareni ramu cremefine a muzu doporucit. Chut je stejna a jde o zdravejsi variantu.
Není tady
kysanou smetanu pouívám do segedinu,,
do ostatních omáček,polévek 12% smetanu a nebo tatru v plechovce (zahutěné neslazené mléko)...
Není tady