Oznámení

14. února : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení!

14. února : Kyjevské smažené fazole. I bez masa se dá připravit skvělý oběd!

14. února : Menopauza mění vzhled ženy. Na co všechno má vliv kolísající hladina hormonů

#1 16. 6. 2008 11:31

Peulína
♥♥♥♥♥♥-
Místo: Česká Lípa
Registrovaný: 13. 10. 2006
Příspěvky: 1402
Web

Oslík

Mám v plánu pořídit na podzim klukům malinkatou osličku (už je zamluvená). Máte někdo zkušenosti s oslíky? Hlavně co se týče vybavení? Chci si některé věci nakoupit dopředu a nevím jak s ohlávkou, jestli stačí ohlávka pro pony nebo hříběcí, zkrátka tápu. Poradí mi někdo. Sedlo neřeším, je to ještě mimino, jen ta ohlávka mě zajímá. Co zkusit Parelliho, šla by na oslíka?


http://lbyf.lilypie.com/TikiPic.php/KDeGifK.jpghttp://lbyf.lilypie.com/KDeGp2.png

http://lb5f.lilypie.com/TikiPic.php/fUlah2G.jpghttp://lb5f.lilypie.com/fUlap2.png

http://lagf.lilypie.com/Xa92p1.png

Není tady

 

#2 24. 7. 2008 7:11

Kralka
♥♥♥----
Místo: Ústecký kraj
Registrovaný: 26. 1. 2006
Příspěvky: 248

Re: Oslík

Ahojky, máme na statku oslíky ... vše mají jako koníci ... uzdečky vazáky ... problém je občas nacpat jim tam ty uši, ale dobrý ... big_smile  sedla na ně nemáme ... poníkovský na nich nedrží  ... leda by se dal poprsák do předu a podocasák do zadu ... pak by sna dželo tam kde má ... jezdíme na nich bez sedel, ale pěkně to bolí ... jsou jak střecha ... nevím jestli by na ně šel použít pareli ... nikdy jsem to nezkoušela ani na koně ... jsou trošinku tvrdohlavější ale zase ne o moc než poníci ... Tedy člověku se může zdát že jsou tvrdohlaví, ale jsou pouze schopni se postarat sami o sebe ... nepotřebují zvláštní péči ... máme je na boso a dostávají jen seno a jsou na pastvě a minerální liz samozřejmě ... občas si chroupnou tvrdý chleba ...

Není tady

 

#3 24. 7. 2008 7:15

Kralka
♥♥♥----
Místo: Ústecký kraj
Registrovaný: 26. 1. 2006
Příspěvky: 248

Re: Oslík

Ještě si se ptala na velikosti ... máme poníkovský věci ... ale oslíky máme od velikosti 0,8 až do 1.3 m (plus mínus) ... takže se velikosti trošinku liší ... když tak se ti podívám jak jsou rozlišený velikostně (jestli tam budou nějaká označení)

Není tady

 
NÁŠ TIP:
  • Procvičte nejen pravopisná cvičení, diktáty, ale i kvízy, časté chyby, doplňovačky a vše, co pomůže ve výuce Vám nebo dětem na webu pravopisne.cz

Zápatí

Powered by PunBB 1.2.24c
© Copyright 2002–2008 Rickard Andersson
Content © Copyright 2000–2016 SAMI spol. s r.o.
Ochrana osobních údajů