14. února : Váení uivatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to poruení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 14. února : Kyjevské smaené fazole. I bez masa se dá připravit skvělý oběd! 14. února : Menopauza mění vzhled eny. Na co vechno má vliv kolísající hladina hormonů |
|
|
Chtěla bych si zavařit pár zeleninových přesnídávek..brambory,mrkev,brokolice,květák..sem tam rýi..Jedeme na dovču,kde si budem vařit sami,tak abych nestála od rána do večera u sporáku a vyvařovala celé rodině,pro toho a pro toho...nebo kdy se někam vypravíme,aby jídlo bylo po ruce..
Poradte jak zavařit tyto "polívky"...jak dlouho a na kolik stupňů sterilovat,zda dávat směs do skleniček teplou,či studenou..prostě takový ty základy konzervování, protoe v tomto jsem zatím amatér..Skleničky od Hami a Hipp jsou asi nepouitelné co? Mají taková slabá víčka,asi se moc nechytnou.. a já jich mám plnou gará
Není tady
Stranpo, tyhle nové skleničky s gumovým uzávěrem jsou na prd. Lepí jsou ty klasické kovové, jako najde například na jogurtech z Madety (těch smetanových) nebo pouij skleničky od marmelády.
Není tady
PavloH..díky..no myslela jsem si to,ale potřebovala jsem ujistit jsou mejdi do takových trapných skleniček to dáávaj
Není tady