Oznámení

14. února : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení!

14. února : Kyjevské smažené fazole. I bez masa se dá připravit skvělý oběd!

14. února : Menopauza mění vzhled ženy. Na co všechno má vliv kolísající hladina hormonů

#1 26. 10. 2007 19:00

tygřík...
♥♥-----
Místo: Brno
Registrovaný: 28. 8. 2007
Příspěvky: 52

nevím, co mám dělat...

Ahoj všichni, tak jsem se fakt dokopala a na angličtinu se přihlásila a teď mám takový pomenší problémek...chodím do středně pokročilých, je nás tam pět a já mám takovej blbej pocit, že mluvím jenom já....ne, že bych snad byla tak chytrá, to ne, myslím, že co do znalostí jsme na tom všichni tak ňák nastejno, jen mi příjde, že všichni maj takovou hrůzu z toho, že by řekli něco špatně, že radši skoro nic neříkaj, já zas mluvím hodně, protože prostě i když to neřeknu dobře, tak tím, že mě když učitel následně opraví si to jaksi líp zapamatuju...ovšem posledně už jsem měla úplnou alergii na svůj hlas, tak jsem pak už ani nepřiznávala, že vím a mlčela jsem.....co mám dělat? Nechci být ostatním protivná.....   grater

Není tady

 

#2 1. 11. 2007 23:24

Fatimah
♥♥♥♥♥♥-
Místo: Praha
Registrovaný: 8. 10. 2007
Příspěvky: 1046
Web

Re: nevím, co mám dělat...

Tygříku, myslím, že nezapojování se je problém ostatních... je na učiteli, aby zapojil do debaty ostatní. Pokud odpovídᚠpo krátké odmlce - tedy dᚠšanci ostatním promluvit, nevidím, proč by sis měla dělat starosti. Pokud bys jaksi nedala ostatním příležitost, mohlo by to být otravné, ale pokud jim tu šanci dᚠa oni ji nevyužijí, možná spíš něž alergičtí jsou ti vděční, že nemusí mluvit.
Časem se třeba rozmluví a pokud ne, ber to tak, že mᚠskoro soukromého učitele ;o)
Jinak pokud je ti to opravdu nepříjemné, promluvi si po nebo před hodinou s učitelem, řekni mu o svých pocitech, zda nejsi příliš aktivní.. a ti řekně svůj názor. Ale opravdu si nemyslím, že by sis měla dělat výčitky.


Jestliže nevíme, ke kterému přístavu míříme, žádný vítr není příznivý.

Není tady

 

#3 21. 11. 2007 11:21

tygřík...
♥♥-----
Místo: Brno
Registrovaný: 28. 8. 2007
Příspěvky: 52

Re: nevím, co mám dělat...

díky Fatimah, už je to v poho, ostatní už se osmělili a blekotáme jeden přes druhýho...

Není tady

 
NÁŠ TIP:
  • Procvičte nejen pravopisná cvičení, diktáty, ale i kvízy, časté chyby, doplňovačky a vše, co pomůže ve výuce Vám nebo dětem na webu pravopisne.cz

Zápatí

Powered by PunBB 1.2.24c
© Copyright 2002–2008 Rickard Andersson
Content © Copyright 2000–2016 SAMI spol. s r.o.
Ochrana osobních údajů