NOVINKY2. srpna 2010: Den D je tady a tedy je tady nový Babinet.cz! A kde že je? Odpověď hledejte v tomto článku: Vyzkoušejte nový Babinet.cz! Jirka, administrátor Babinet.cz30. července 2010: Konečně se přiblížil den D a v pondělí 2. srpna 2010 Vám představíme zkušební verzi nového Babinet.cz. Věřte mi, že je na co se těšit! Jirka, administrátor Babinet.cz 12. července 2010: Babinet.cz má od soboty problémy kvůli nakaženým stránkám, na které odkazuje (odkazoval). Na odstranění potíží intenzivně pracujeme, v každé případě NEHROZÍ ze strany Babinet.cz žádná nákaza. Jirka, administrátor Babinet.cz 1. července 2010: Setkání v Liberci se kvůli dovoleným odkládá na příhodnější termín. O novém datu a místu budeme včas informovat. Jirka, administrátor Babinet.cz |
|
#1 26. 7. 2007 21:50Jak lakovat nehtyAhoj všichni. Není tady #2 26. 7. 2007 22:06
Re: Jak lakovat nehtyJá s kamínkama moc dobré zkušenosti nemám. Používám je jedině na nějakou extra příležitost - např. na premiéru do divadla. Dávám barvu (většinou hodně tmavou), do vlhké barvy vtlačím kamínky (naopak světlé) a nakonec přeláknu bezbarvým lakem. Ale vydrží fakt jen ten večer - rychle se odloupnou... Není tady #3 26. 7. 2007 22:14Re: Jak lakovat nehtyDěkuji Ladie, to je můj problém, že s dětma dost často růčo peru, hodně myji nádobí, občas se hrabu v písečku. To by pro mě kamínky asi opravdu nebyly. Není tady #4 26. 7. 2007 22:37
Re: Jak lakovat nehtyPřesně - speciální laky s malým štětečkem. Ale nesmí se ti třepat ruce, protože to pak nenamaluješ nic (jako já). Kupuji přímo obrázky-tetovačky (fakt nevím ten oficiální název). Prodávají se v drogerce, taky stojí pár korun a myslím si, že je najdeš vedle věcí jako jsou ty kamínky, lepící proužky... Není tady #5 26. 7. 2007 22:40
Re: Jak lakovat nehtyJinak taky vypadá efektně, když levou stranu nehtu nalakuješ tmavým lakem-např. černým,vínovým a pravou stranu světlým-např. bílým, růžovým (samozřejmě můžeš strany prohodit) a vzniklou hranici mezi barvami "rozš*****áš" něčím špičatým- např. párátkem, špendlíkem.... Vypadá to moc hezky. Není tady #6 26. 7. 2007 22:41
Re: Jak lakovat nehtyNevím, proč to slovo v uvozovkách je s hvězdičkama. ? Prostě tu hranici rozmažeš... Není tady #7 26. 7. 2007 22:47Re: Jak lakovat nehtyTo zní zajímavě, jednoduché a přitom originální. To by mě nenapadlo. Není tady #8 27. 7. 2007 8:26
Re: Jak lakovat nehtyCo se týká kamínků,jsou různých velikostí a tlouštěk,pokud jsou vystouplejší,je třeba dát více vrstev laku aby tak nevyčnívaly a tudíž nepřekážely.Ještě se prodávájí takové flitry,vypadá to jako kamínky,jen jsou úplně placaté,zlaté,stříbrné a jiné barvy. Není tady #9 27. 7. 2007 12:33Re: Jak lakovat nehtyAha, já včera viděla jen vystouplé kamínky. Není tady #10 27. 7. 2007 13:37
Re: Jak lakovat nehtyTen obrázek - to určitě naní udělané ručně, ale je to nalepené. Jinak t těm obrázkům - dneska seženeš jakékoli. Černé, růžové, srdíčka, kytičky... Já teď mám něco takového (stříbrná, takže když ji přetřu světlým lakem, vypadá jen jako reliéf): http://www.popron.cz/index.aspx?gotoId= … umber=9034 Není tady #11 27. 7. 2007 19:37Re: Jak lakovat nehtyJééé, to vypadá moc pěkně. Není tady #12 29. 7. 2007 16:19
Re: Jak lakovat nehtyJá jsem je vždy sehnala v normální drogerii za cenu cca 50,- Asi záleží na značce. Já je dávám až na první vrstvu (buď barvy nebo podkladu). Dělala jsem si je v pátek ráno a ještě teď jsou "jako nové". Není tady #13 29. 7. 2007 22:37
Re: Jak lakovat nehtyZkus se ještě poohlídnout po tržnicích - zvlášť u vietnamců - různé takové placaté nálepky a různé obrázky - srdíčka, hvězdičky atd. u nás prodávají v balíčku za 20 Kč a je jich tam hrozná spousta. Pesimista vidí v tunelu tmu.Optimista vidí světlo na konci tunelu. Realista vidí světla vlaku. Strojvůdce vidí tři debily na kolejích. Není tady |
|