Oznámení

14. února : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení!

14. února : Kyjevské smažené fazole. I bez masa se dá připravit skvělý oběd!

14. února : Menopauza mění vzhled ženy. Na co všechno má vliv kolísající hladina hormonů

#1 7. 7. 2007 14:36

Jessie
♥♥♥♥♥--
Registrovaný: 10. 1. 2006
Příspěvky: 809

Pískomil

Poradíte mi nějaké typy - za chvilku si pro dva jedu - dost jsem toho načetla, ale ráda bych nějaké osobní zkušenosti, jak se to s těmito zvířátky vlastně má.


Pesimista vidí v tunelu tmu.Optimista vidí světlo na konci tunelu. Realista vidí světla vlaku. Strojvůdce vidí tři debily na kolejích.

Není tady

 

#2 7. 7. 2007 17:54

Kiara
♥♥♥♥♥♥♥
Místo: Praha - východ
Registrovaný: 10. 1. 2006
Příspěvky: 9643

Re: Pískomil

Jessie, my měli pískomila Emila. Pískomilové jsou dosti agresivní, kdykoliv jsem ho dala kvůli čištění jeho terárka k morčeti, tvrdě na něj útočil a kousal ho. Nakonec dopadl pískomilek tak, že v noci ze svého terárka utekl a dostal se do drápů našim kočkám, které s ním udělaly krátký proces.
Jinak synův kamarád choval rovněž dva pískomily, kteří se v terárku ustavičně rvali sad
Přeji ti s pískomily rozhodně víc štěstí, než jsme měli my a hlavně dej vědět, jak se ti dva v jednom terárku snáší. Nechci být chmurný prorok, ale budete je asi muset chovat odděleně sad


"Náhody neexistují - to jen Bůh chce zůstat inkognito ..."

Není tady

 

#3 11. 7. 2007 11:16

Kakulik
♥♥♥♥---
Registrovaný: 14. 9. 2006
Příspěvky: 366

Re: Pískomil

My máme doma fúru pískomilů! Jeden chovný pár Káju a Karla, mají mladé skoro každý měsíc. Pak máme 3 samičky, jsou spolu již rok a půl, sem tam se poperou, ale jinak jsou sladcí!!! Je s nima fakt sranda. Chováme je v klecích, je to lépe větrané. Na podestýlku používám slámu ( seno ) a milují a potřebují papírové ubrousky, ( toaleák, ubrousky na utírání rukou ) a dokonalé jsou rolky od toaleáku. Mají misku ( keramickou větší) na písek, ten koupíš ve zverimexu, a žrádlo taky tam. Milují slunečnici, ale nesmí jí moc. Další pochoutkou jsou dětské piškoty, ty zbožňují! Jinak můžou vše, jen ne papriku a plody jako jsou pomeranče a mandarinky a tak. Často je bereme proběhnou do kuchyně, musíš jen dát pozor na kablíky a různé otvory.
Nevím co ještě napsat, když tak se zeptej, ráda ti poradím lol

Není tady

 

#4 28. 10. 2007 9:28

Flafinga
♥------
Registrovaný: 28. 10. 2007
Příspěvky: 3

Re: Pískomil

Ahoj,mám dva pískomily veverkoocasý,jsou to dva asi roční bratři,žijící spolu celý život.Poslední dobou se začaly prýát tím způsobem,že stojí před sebou a rasí se předníma tlapkama,nebo se honí po celé kleci.Přesněji řečeno Pišta "šikanuje" Fištu.Povězte čím by to mohlo být,když se nikdy takhle nepraly.Četla jsem toho hodně ve všech knížkách,internetu atd.Klec mají obrovzkou,na to,že jsou tam jen dva.Prosím moc poraďte

Není tady

 
NÁŠ TIP:
  • Procvičte nejen pravopisná cvičení, diktáty, ale i kvízy, časté chyby, doplňovačky a vše, co pomůže ve výuce Vám nebo dětem na webu pravopisne.cz

Zápatí

Powered by PunBB 1.2.24c
© Copyright 2002–2008 Rickard Andersson
Content © Copyright 2000–2016 SAMI spol. s r.o.
Ochrana osobních údajů