Oznámení

14. února : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení!

14. února : Kyjevské smažené fazole. I bez masa se dá připravit skvělý oběd!

14. února : Menopauza mění vzhled ženy. Na co všechno má vliv kolísající hladina hormonů

#26 29. 7. 2007 19:30

DankaS
♥♥♥♥---
Registrovaný: 27. 1. 2006
Příspěvky: 262

Re: vztah s kolegou

Holky mně někdy přijde, že trochu přeceňujete zamilovanost. Neni snad cennější harmonický partnerský vztah, který trvá i několik let? Zamilovat se dá tak na tři roky(pokud tedy s dotyčným "chodíte") a pak už to neni ono.  No a pokud jsou děti a manželství jakž tak klape, tak osobně považuju za totální nesmysl rozvádět se. Taky jsem zažila podobnou aférku a bolelo to tak dva roky, než jsem se s tím smířila, ale rozchod a později rozvod jsem v žádnym případě nechtěla podstoupit. Dnes jsem  šastná, že jsem se nenechala zaslepit zamilvoaností.

Není tady

 

#27 5. 3. 2008 11:16

Rizzie
♥♥♥----
Registrovaný: 24. 7. 2007
Příspěvky: 158

Re: vztah s kolegou

TO IVA PR + EREMURUSS:

ahoj, jak jste na tom po roce? Už je  to lepší, klidnější? Prožívám podobnou situaci, ale ani po půl roce to není v pořádku a bolí to a bolí. Vídám ho v práci a je to pro kočku a skočení z mostu.

Není tady

 

#28 14. 3. 2008 19:14

eremuruss
♥♥♥♥♥♥♥
Registrovaný: 6. 3. 2007
Příspěvky: 12363

Re: vztah s kolegou

Rizzie napsal(a):

TO IVA PR + EREMURUSS:

ahoj, jak jste na tom po roce? Už je  to lepší, klidnější? Prožívám podobnou situaci, ale ani po půl roce to není v pořádku a bolí to a bolí. Vídám ho v práci a je to pro kočku a skočení z mostu.

Rizzie stale spolu pracujeme a jeho zena,uz ho nekontroluje tak casto teda skoro vubec asi mu,uz uverila.Me pocity jsou rozpolcene.Jednou ho miluju a druhy den zase nenavidim za to,ze me vubec kdy oslovil,ze si se mne udelal obet pro svou pomstu sve zene.Snazim se s nim moc nekomunikovat,protoze to ublizeni ve me je porad.Po roce od rozchodu jsme se sesli a pomilovali se spolu me to totalne rozhodilo v tu dobu jsem byla tam kde na zacatku.Kdyz ho vidim z jeho zenou jak se k sobe maji,rikam si ze je to normalni komediant.Dneska mam jasno v tom,ze jako partnera,uz ho nechci.Nikdy bych mu nedokazala verit.Protoze si hraje na stastneho manzela a me v praci vyznava lasku.Na jednu stranu je mi jeho zeny lito.....protoze je to hajzl


Za jednu minutu člověk pozná, zda se mu někdo líbí, za hodinu pozná, zda by jej dokázal mít rád či milovat, za jeden den zjistí, jestli by s tou osobou dokázal strávit celý život...ale poté trvá celý život než na tu osobu zapomene.

Není tady

 

#29 29. 3. 2008 12:31

Tercila
♥♥♥♥♥♥♥
Registrovaný: 15. 5. 2007
Příspěvky: 7001

Re: vztah s kolegou

DankaS: "Holky mně někdy přijde, že trochu přeceňujete zamilovanost. Neni snad cennější harmonický partnerský vztah, který trvá i několik let? Zamilovat se dá tak na tři roky(pokud tedy s dotyčným "chodíte") a pak už to neni ono.  No a pokud jsou děti a manželství jakž tak klape, tak osobně považuju za totální nesmysl rozvádět se. "

Tak v tomhle názoru je se mnou Danka na stejné vlně. Erem, bohužel si ale myslím, že víc trpíš Ty než ta jeho manželka. Protože ta je manžílkem zřejmě udržována v blažené nevědomosti, zatímco Ty prožívᚠdíky němu sadomasochismus. Já pořád nevím, co vy ženský máte na chlapovi, který se ukáže jako bezcharakter, vlastně tak k obdivování. neutral

Není tady

 
NÁŠ TIP:
  • Procvičte nejen pravopisná cvičení, diktáty, ale i kvízy, časté chyby, doplňovačky a vše, co pomůže ve výuce Vám nebo dětem na webu pravopisne.cz

Zápatí

Powered by PunBB 1.2.24c
© Copyright 2002–2008 Rickard Andersson
Content © Copyright 2000–2016 SAMI spol. s r.o.
Ochrana osobních údajů