Oznámení

14. února : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení!

14. února : Kyjevské smažené fazole. I bez masa se dá připravit skvělý oběd!

14. února : Menopauza mění vzhled ženy. Na co všechno má vliv kolísající hladina hormonů

#26 3. 6. 2008 11:50

D.
♥♥♥♥---
Místo: Praha-východ
Registrovaný: 18. 3. 2008
Příspěvky: 438

Re: Dovolená v Bulharsku - Vaše rady, tipy, zkušenosti

Ahoj,
na Zakynthosu jsem byla a moc jsem si to užila. Pokud máte řidičák, můžete projet celý ostrov, ale i busem či taxíky se dá dojet všude možně, vydat se trajektem na pevninu, či lodí na plavbu kolem ostrova... Ráda na Zakynthos vzpomínám, a se Ti tam taky líbísmile

V Bulharsku jsem nebyla, ale známí jezdí do Nesebru a vždy spokojení, zvl᚝ si pochvalují mořská jídla v restauracích smile

Upravil(a) D. (3. 6. 2008 11:57)


Lidé jsou tak svobodní, jak chtějí. James Baldwin

Není tady

 

#27 4. 6. 2008 0:20

Kuty
♥♥♥♥♥♥-
Registrovaný: 11. 2. 2007
Příspěvky: 2773

Re: Dovolená v Bulharsku - Vaše rady, tipy, zkušenosti

abadon napsal(a):

Kuty napsal(a):

Abadon - v Tvém případě tedy doporučuji Francouzskou riviéru.My tam byli celá rodina v roce 2006 a bylo to fakt supr,konkrétně v campu Port Grimound u Sant Tropez.Bydleli jsme v caravaech,lux.vybavených,byly celý den ve tínu stromů a tak na nás nijak nedoléhalo to vedro.Krásné živější moře,čisté pláže,pohoda Francouzů,zájezd do Sant Tropéz,no nemělo to chybu.Doporučuji zapomout na přelidněné Bulharsko i obligátní Řecko,o Chorvatsku nemluvě.A nebo co tak Liparské ostrovy u Sicilie,taky jedinečná dovča.
Je fakt škoda,že většina lidí zná jen Bulharsko, a ještě 2 výše zmiňované země.A což třeba dnes velmi levný Egypt ? A Faerské ostrovy?Tak budu zvědvá,co sis nakonec vybrala.Jestli si nikde nebyla a pak dlouho nepojedeš,fakt se vyplatí si udělat dost času na rozhodnutí a radši dyl vybírat.pak Ti to i vyjde samo to rozhodnutí.

No vidíš, a teta byla před nějakými 5 lety v Saint Tropez a už by tam vícekrát nejela. O Francii jsem taky přemýšlela, ale spíš by mě to táhlo do Bretaně. Někdy tak na jaře procestovat středozemí. Ovšem francouzsky neumím ani zbla a nikoho sebou do páru - manžel nerad cestuje a kamarádky se tak vyvalit v Tunisu AllInclusive sad. Navíc, já dostanu dovolenou jen v období velkých prázdnin a to je přelidněno i v Třeboni a na Mácháči. Taky musím počítat s manželem - jak už jsem psala, nerad cestuje a dál než po Evropě ho nedostanu. Ale jelikož tohle je prakticky naše svatební cesta a nechtěl mě pustit samotnou, asi se blázínek bál, že by se mi něco stalo smile tak se uvolil, že teda pojede. No, nakonec jsem po dlouhém hledání a váhání pro x proti vybrala přes CK Alex Zakynthoss, hotel Anastasia. To víš, trošku toho luxusu chci ještě užít a dovolenou bez hotelových snídaní si neumím přestavit wink Na internetu v nezávislých recenzí od lidí, kteří už hotel navštívili, jsem četla jen samou chválu, takže už se moc těším. No a příští rok to vidím na okružní jízdu po ČR se stanem v kufru tummenupp

Abadon,úplně mi mluvíš z duše - já si také nedovedu představit,abych po ránu na dovolené si to namířila do obchodu a nakupovala a studovala přitom ceny,protože to člověku prostě nedá,zvl᚝ když to dělám jinak 360 dnů v roce,protože už 20 let mám doma dnes už 3 dospělé chlapy a tak furt vymýšlím co koupit na snídani,svačiny a večeře.Takže o dovolených obcody s potravinama obcházím velkým obloukem a nakupování mi nechybí.A mᚠúplnou pravdu s tím luxusem,musíme se přeci rozmazlovat,nikdo jiný to většinou neudělá,noni?Přeju Vám oběma,a se Vám dovča mooc povede.

Není tady

 

#28 30. 6. 2010 11:05

evasokolova
♥------
Registrovaný: 16. 6. 2010
Příspěvky: 11

Re: Dovolená v Bulharsku - Vaše rady, tipy, zkušenosti

Ráda Vám zajistím dovolenou v Bulharsku u moře, navštivte moje stránky, najdete zde i spoustu rad:

nepovolená reklama

Upravil(a) AndreaP. (5. 7. 2010 14:24)

Není tady

 

#29 30. 6. 2010 11:07

evasokolova
♥------
Registrovaný: 16. 6. 2010
Příspěvky: 11

Re: Dovolená v Bulharsku - Vaše rady, tipy, zkušenosti

Mohu vám zprostředkovat dovolenou v Bulharsku u moře:
více:

upraveno moderátorem

Upravil(a) AndreaP. (5. 7. 2010 14:25)

Není tady

 

#30 18. 7. 2011 9:47

holinaj
♥------
Registrovaný: 18. 7. 2011
Příspěvky: 1

Re: Dovolená v Bulharsku - Vaše rady, tipy, zkušenosti

Zkušenosti Bulharsko, Slunečné pobřeží, hotel Calimera, plná penze, cestovka ITS. Vrátili jsme se ve čtvrtek, zážitky vesměs kladné. Hotel je příjemný, pokoje velké a čisté, pravidelný úklid samozřejmostí, toaleák nedojde :-). Recepce na pětku jako ze žurnálu, možná jsme narazili jen na špatnou pani, ale byla to katastrofa, anglicky rozuměla každé druhé slovo, neochotná, protivná fuj. Osobně mi vadí, že se tu ohavně protěžuje němčina - nápisy v němčině, když na vás někdo mluví jede v němčině, s dětmi se amimáci nějak domluví ale zase na ně hovoří německy, možná to je ale v celém Bulharsku, nevím. Jinak v areálu videohry, minigolf, dětský koutek, billiard, a asi ještě další. Plហje zhruba blok - dva od brány hotelu. Každodenní bitky o místa na pláži, ale dá se to přežít, horší bylo, že jsme zde byli v době kdy řádily zelené řasy a medůzy. Kladem je, že snad 50 metrů do moře pořád stačíte - dobrý pro děti. Bitky o lůžka u bazénu jsou ještě horší než u moře, což je ovšem zřejmě pouze v období, kdy je zasviněné moře. Tobogány děti neplatí pokud ale s nimi chce jezdit dospělý je to tuším 20 leva na týden. Anmimační programy jsou celkem fajn, tady se starají o zábavu dobře. Jídlo bylo pro mě, zmlsaného, katastrofa, ale výběr je tak velký, že si zřejmě vybere každý. Přísun prakticky nonstop. Kousek od hotelu gigantická promenáda, kde najdete opravdu vše a za pěkné ceny. Bary pro puberáky, i pro rodiny, focení se zvířaty, atrakce, 5D Cinema, shopy všeho druhu atd. atd. Večer zde křičí zmutovaní rackové. Tak asi tak, nic víc mě nenapadá a ikdyž to tak nevypadá, tu dovolenou jsme si v rámci možností celkem užili, myslím, že všude se něco najde.

Upravil(a) holinaj (18. 7. 2011 10:18)

Není tady

 

#31 19. 7. 2011 10:07

Vachu
♥♥♥♥♥--
Místo: Brno
Registrovaný: 25. 6. 2009
Příspěvky: 767

Re: Dovolená v Bulharsku - Vaše rady, tipy, zkušenosti

To souhlasí. Pro toho, kdo vyhledává dovolenou na pouti či jarmarku,
tak Slunečné pobřeží je IDEÁLNÍ místo ! tummenupp

Každému se líbí něco jiného, proto je moc fajn, že jsou místa taková i jinačí.

V Sozopolu jsem byl jako chlapec (dávno tomu, ještě před rokem 1980).
Jestliže se tam nic nepokazilo z té nádhery, tak mě to moc těší. tummenupp
Myslím, že po těch letech mi bude to starobylé centrum městečka připadat poněkud malé.
Ale to nevadí. Ostatně, člověk jezdí na dovču i kvůli jiným věcem (moře, slunce, koupáníčko).
Pamatuju se na báječné šnorchlování ve skalách při pobřeží za městem... tummenupp
Určitě se tam zase někdy vypravíme a rozhodně to nebude jen na 1-denní výlet. stolt

Není tady

 

#32 10. 3. 2013 18:04

Vall86
♥------
Registrovaný: 10. 3. 2013
Příspěvky: 1

Re: Dovolená v Bulharsku - Vaše rady, tipy, zkušenosti

Ahoj my sehnali minulý rok svkělé ubytování v apartmánu pro 4 osoby za 1500/ noc, 15 Km od Slunečného pobřeží v letovisku Pomorie, krásné počasí, možnost procházky po promenádách a noční  život co by kamanem dohodil. Skvělá dostupnost. prostě super. Dovolenou jsme sehnali přes poptávkový systém AAAPOPTAVKA.CZ, a díky ní ušetřili skoro 40% z ceny při rozdílu cenových nabídek, které nám přišli na mail:-) Vall.

Není tady

 

#33 23. 11. 2014 15:01

Sněžanka Guberská
♥------
Registrovaný: 23. 11. 2014
Příspěvky: 2

Re: Dovolená v Bulharsku - Vaše rady, tipy, zkušenosti

BULHARSKO 2015. Krásný den všem přeji z Bulharska, rok se pomalu chýlí ke konci, chtěla bych popřát všem příjemný konec roku 2014. Ráda bych také nabídla pro příští sezónu 2015 rodinný penzion ve městečku Carevo - je to klidný a čistý bulharský jih, rovněž i velmi levný. Ráda vás přivítám i s dětmi, domácími mazlíčky, a už přijedete autobusem či autem. Všechno je tady po ruce, městečko je zásobováno vším, co je potřeba, moře klidné, teplé, pláží dostatek, rovněž prozkoumání lesů Strandža a okolí Careva je příjemný zážitek. Mějte se hezky a když budete mít chvilku, navštivte moje stránky na odkazu: http://snezanka.webnode.cz/ a nebo mi napište na email: snejana_guberska@abv.bg. Mluvím i česky i trochu rusky:)

Není tady

 

#34 2. 2. 2015 8:53

Sněžanka Guberská
♥------
Registrovaný: 23. 11. 2014
Příspěvky: 2

Re: Dovolená v Bulharsku - Vaše rady, tipy, zkušenosti

smile

Upravil(a) Sněžanka Guberská (2. 2. 2015 8:53)

Není tady

 

#35 2. 2. 2015 9:00

parta BGHOME
♥------
Registrovaný: 2. 2. 2015
Příspěvky: 1

Re: Dovolená v Bulharsku - Vaše rady, tipy, zkušenosti

Ahojte všichni tady, dokážeme domluvit hezké a levné ubytování u moře v Bulharsku, hlavně u místních lidí. Jsme parta lidí z Česka co tady zůstali přes zimu a máme docela pěknou snůžku zážitkůsmile. Ozvěte se, jde domluvit prakticky cokoliv a za dobrý peníze:supr: Odkaz na nᚠwebík: http://bghome.webnode.cz. Tak čauec..

Není tady

 

#36 11. 11. 2015 10:13

Alzbeta
♥♥♥----
Registrovaný: 6. 11. 2013
Příspěvky: 168

Re: Dovolená v Bulharsku - Vaše rady, tipy, zkušenosti

No čtu si tady o Bulharsku a nevím se rozhodnout jestli Primorsko a nebo Černomorec http://www.ck-apollon.cz/bulharsko-buse … --343.html . Klasika nenávidím, když se musím rozhodnout mezi dvěma věcmi. Ale Bulharsko celkově mě celkem oslovilo. Koukala jsem i na Googlu na fotky a vypadá to tam moc hezky a oproti Řecku, to vyjde mnohem levněji.

Není tady

 

#37 12. 11. 2015 6:56

Bety
♥♥♥♥♥♥♥
Registrovaný: 10. 1. 2006
Příspěvky: 9003

Re: Dovolená v Bulharsku - Vaše rady, tipy, zkušenosti

tummenupp Primorsko, s výletem do nádherného  Sozopolu a do blízkého maličkého Kitenu


Strach je malá smrt...

Není tady

 

#38 14. 11. 2015 9:49

marvika
♥♥♥♥♥♥-
Registrovaný: 8. 4. 2008
Příspěvky: 1747

Re: Dovolená v Bulharsku - Vaše rady, tipy, zkušenosti

přidám se taky k diskuzi - my jezdíme do Pomorie, do starého města. Je to poloostrov, okolo jsou pláže , které se táhnou až do dalšího městečka (Obzor?). Jezdím zásadně do privátu, sehnat ubytování není žádný problém. Když jedeme jen sami dva, tak ani nesháníme nic předem, jen když jsme měli sebou děti, teď vnoučata, tak jsme si ubytování zajistili sami a předem. Jídlo s sebou nevozíme, jen kafe, čaj a cukr. Je tam taky plហs černým pískem, a léčivé bahno v jezeře poblíž. Takže na pláži je spoustu lidí natřeno "načerno". V poslední době je tam mnoho nových hotelů, pláže jsou víc obsazené, ale i tak se to dá.

Není tady

 

#39 30. 8. 2016 12:00

leskie23
♥------
Registrovaný: 30. 8. 2016
Příspěvky: 2

Re: Dovolená v Bulharsku - Vaše rady, tipy, zkušenosti

Ahoj smile Já v Bulharsku byla už dávno. Byli jsme v Primorsku a bylo tam krásně! Jen si nepamatuji hotel, kde jsme byli hmm
Letos plánuju jet znovu a taky vybírám. Mrkni se tady Je tam hodně super doporučení od lidí a můžeš se i zeptat na to co tě zajímá. smile Snad jsem aspoň trochu pomohla

Není tady

 

#40 28. 3. 2017 23:37

Amélie54
♥------
Registrovaný: 28. 3. 2017
Příspěvky: 2

Re: Dovolená v Bulharsku - Vaše rady, tipy, zkušenosti

Ahoj lidi, pokud by jste chtěli spojit dovolenou s cvičením běžte na CK Capro , mají tam výhodné nabídky cvičebních programů spojené s aktivní dovolenou. smile

Není tady

 

#41 20. 10. 2021 15:06

mariankaco
♥------
Registrovaný: 20. 10. 2021
Příspěvky: 1

Re: Dovolená v Bulharsku - Vaše rady, tipy, zkušenosti

Ahoj. My plánujeme jet semka do Bulharska https://sbalaval.cz/bulharsko/200000014 … hotel.html . Máte zkušenosti s Bulharskem? Na co dávat pozor? Co třeba jídlo, dá se a nebo máme radši nakoupit zásoby. Jak je to vůbec teď s covidem? Budu moc ráda za odezvy smile

Není tady

 
NÁŠ TIP:
  • Procvičte nejen pravopisná cvičení, diktáty, ale i kvízy, časté chyby, doplňovačky a vše, co pomůže ve výuce Vám nebo dětem na webu pravopisne.cz

Zápatí

Powered by PunBB 1.2.24c
© Copyright 2002–2008 Rickard Andersson
Content © Copyright 2000–2016 SAMI spol. s r.o.
Ochrana osobních údajů