14. února : Váení uivatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to poruení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 14. února : Kyjevské smaené fazole. I bez masa se dá připravit skvělý oběd! 14. února : Menopauza mění vzhled eny. Na co vechno má vliv kolísající hladina hormonů |
|
|
Nedávno jsem jedla skvělé upčené kuřecí aludky. Máte někdo nějaký dobrý recept?
Není tady
Já bych asi v pekáčku rozpustila kus másla s trochou oleje, na tom osmaila do skleněna 1 nakrájenou cibuli, přidala ty mírně osolené, opepřené aludky )2 balíčky), posypala steak kořením (pozor-je u slané), podlila vodou a pekla asi tak 3/4 hod. Někdo by k tomu po půl hod. moná přihodil trochu mraené zeleniny(mrkev,s hrákem nebo porek...)
Recepty sem...
Upravil(a) Décima (1. 3. 2007 9:37)
Není tady
dřív, kdy jsme jetě jedli vnitřnosti, tak jsem z nich dělala gulá
Není tady
My taky děláme pouze gulá, mám ho radi, ne klasický hovězí. Upečené jsem je nikdy nejedla.
Není tady
Já bych to napřed trochu povařila v kořenové zelenině, pak dala péct. Jinak jsem z nich jedla dělat skvělou čínu.
Není tady
Ito, na tu čínu jsi je taky povařila a pak naloila ?
Není tady
Ano, jedla jsem to u známých a moc nám to chutnalo. Bez povaření nikdy tak nezměknou.
Není tady