Oznámení

14. února : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení!

14. února : Kyjevské smažené fazole. I bez masa se dá připravit skvělý oběd!

14. února : Menopauza mění vzhled ženy. Na co všechno má vliv kolísající hladina hormonů

#1 25. 2. 2007 11:05

Káča
♥♥♥♥♥♥-
Místo: Morava
Registrovaný: 9. 1. 2006
Příspěvky: 2802

zbytky vařeného kuřete

Co se zbytky z uvařeného kuřete z polévky? Rizoto je už u nás ,,obehrané". Chtěla bych zkusit salát-děláte ho některá? A jiné využití(recepty)?

Není tady

 

#2 25. 2. 2007 11:20

Ota
Moderátor(ka)
Místo: Praha
Registrovaný: 9. 1. 2006
Příspěvky: 5411

Re: zbytky vařeného kuřete

Káčo
Nakrájím na drobno kuře, cibulku, česnek dle chuti, trochu kečupu, zvýraznit se to dá trochou krenexu, bílý jogurt, sůl, pepř a maže se to na topinky pečené na sucho v troubě.Nemá to chybu.Zrovna tak se to dá dělat ze zbytků pečeného.
Nebo toto všechno umlejt a mazat na jakékoliv pečivo.


Ota
------------------------------------------------------
Nechceš-li si hubu spálit, musíš mlčet, nebo chválit.
K. H. Borovský.

Není tady

 

#3 25. 2. 2007 13:11

Maxík
Host

Re: zbytky vařeného kuřete

Nakrájet kuřecí maso, zeleninu (třeba sterilovanou), majonézu, sůl, pepř ... zamíchat. Výsledkem je skvělej salát.

 

#4 27. 2. 2007 18:18

Ladie
♥♥♥♥♥♥-
Registrovaný: 18. 1. 2007
Příspěvky: 2242

Re: zbytky vařeného kuřete

Těstoviny, čínské zelí (popřípadě další oblíbená zelenina), kuřecí masíčko (vařené, pečené, smažené) a zálivka - někdy dám jen tatarku, jindy ještě přidám Francouský dresing.

Není tady

 

#5 1. 3. 2007 10:20

ivca
♥♥♥♥♥♥-
Registrovaný: 16. 3. 2006
Příspěvky: 1059

Re: zbytky vařeného kuřete

pomazánka - viz pomazánky - dnes vloženo

Není tady

 
NÁŠ TIP:
  • Procvičte nejen pravopisná cvičení, diktáty, ale i kvízy, časté chyby, doplňovačky a vše, co pomůže ve výuce Vám nebo dětem na webu pravopisne.cz

Zápatí

Powered by PunBB 1.2.24c
© Copyright 2002–2008 Rickard Andersson
Content © Copyright 2000–2016 SAMI spol. s r.o.
Ochrana osobních údajů