Oznámení

14. února : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení!

14. února : Kyjevské smažené fazole. I bez masa se dá připravit skvělý oběd!

14. února : Menopauza mění vzhled ženy. Na co všechno má vliv kolísající hladina hormonů

#101 9. 2. 2010 16:06

Vachu
♥♥♥♥♥--
Místo: Brno
Registrovaný: 25. 6. 2009
Příspěvky: 767

Re: I tohle se bohužel může stát za volantem....

taurus napsal(a):

Já tu furt jen nevěřícně kroutím hlavou, že to skutečně někoho může napadnout. To a si rovnou dají pásku na oči a jezdí naslepo. Příjde mi, že to vyjde nastejno.

Hele, taurus, neboj, těm machrům to radit nemusíš.. Oni to zvládnou i bez našich dobrých rad! ... gloria lol

Není tady

 

#102 9. 2. 2010 19:13

mirka..
♥♥♥♥♥♥-
Registrovaný: 11. 1. 2006
Příspěvky: 1132

Re: I tohle se bohužel může stát za volantem....

tercilo, k silnému autu se zadarmo dává vidění za zatáčku? protože jinak je ti k prdu silný motor, když s ním předjíždí někdo na místě, kde fakt nevidí do protisměru..co jako stihne?jak může vědět že to stihne a že z té zatáčky nic nevyjede?

Není tady

 

#103 10. 2. 2010 9:57

Xsara
♥♥♥♥♥♥-
Registrovaný: 16. 12. 2006
Příspěvky: 1005

Re: I tohle se bohužel může stát za volantem....

K čemu vidění za zatáčku? Vždy ti druzí blbci  můžou skočit do pangejtu a majitel silného vozu projíždí hrdě středem, ne?! lol  Jen doufám, že jim pak nezapomene poděkovat výstražnými světly... lol lol

Upravil(a) Xsara (10. 2. 2010 9:58)


Morálka je postoj vůči lidem, které nemáme rádi.
Oscar Fingal O'Flahertie Wills Wilde

Není tady

 

#104 10. 2. 2010 10:00

Zuzanka007
♥♥♥♥♥♥♥
Registrovaný: 17. 6. 2007
Příspěvky: 21361

Re: I tohle se bohužel může stát za volantem....

Tak ja taky pridam jeden "prijemny" zazitek mych rodicu hmm .
Jeli  prace odpoledne ,projizdeli jednu vesnici ,kde je povolena pouze 40 a dost casto tam i stavi policajti.Bohuzel ten den se nikde pobliz neschovavali ,jaka skoda!V zatacce - je tam dost ostra- je predjel silenym tempem nejaky ridic.Znacku auta nasi nevedi ,byli v soku.Ten ridic zabrzil tesne pred nima ,tim jim zahradil silnici ,vyskocil z auta a vrhl se na auto nasich.Mel pry dobrych sto kilo a zacal busit pestma do skla auta mych rodicu va Pritom neco rval ,nasi samo neotevreli okynko ,aby mu lepe rozumeli roll V aute na nej zatim cekala nejaka slecna ,co se asi dobre bavila.Nasi nechapali ,nevedeli jestli volat policii ,nebo ho prejet ,nakonec kdyz tata nastartoval ,tak to toho magora prestalo bavit ,vratil se do auta a s kvilenim gum zmizel v prachu ... Nasi z toho byli znacne vytrepani ,vubec se nedivim ,je mozny ,ze si takhle nekdo krati dlouhou chvili za volantem?Pry je to ted nejaky novy sport roll


http://lb2m.lilypie.com/sHnSp2.png
http://lb1m.lilypie.com/UHqmp2.png

Není tady

 

#105 10. 2. 2010 11:01

taurus
♥♥♥♥♥♥-
Místo: cely svet
Registrovaný: 5. 6. 2007
Příspěvky: 1758

Re: I tohle se bohužel může stát za volantem....

Xsara napsal(a):

K čemu vidění za zatáčku? Vždy ti druzí blbci  můžou skočit do pangejtu a majitel silného vozu projíždí hrdě středem, ne?! lol  Jen doufám, že jim pak nezapomene poděkovat výstražnými světly... lol lol

Sice černý humor ale fakt mě to pobavilo lol lol lol lol lol


I was still free: free to hate the men who were torturing me, or to forgive them. It doesn´t sound like much. I know. But in the flinch and bite of the chain, when it´s all you´ve got, that freedom is a universe of possibility.

Není tady

 

#106 10. 2. 2010 11:13

sisi21
♥♥♥♥♥♥♥
Registrovaný: 7. 1. 2007
Příspěvky: 13354

Re: I tohle se bohužel může stát za volantem....

Jj -kámoš měl kdysi podobnou příhodu.Stím rozdílem,že dotyčný mu prokopl dveře. dumbomdumbom
tenkrát z toho byl taky v šoku a bylo to tím,že jel prostě předpisově.

Já nevím ,..bych to tak nebrala jestli má někdo silné či slabé auto.Každému prostě vyhovuje něco jiného.Je to pouze a pouze jen o řidičích.Vidím to na silnicích neustále.
Já osobně jezdím ráda v silném autu,ale rozhodně nehazarduji se životem.
vždy to ani nejde sedí vedle mě moje drahá polovička a přeci si ho nezabiju!lol
Né,teď vážně.Kdo je  prostě magorem tak jím zůstane a s tím se nic neudělá.


http://www.inglene.dk/billed.asp?PrivatBilled=7195271

Není tady

 

#107 14. 2. 2010 22:04

Tercila
♥♥♥♥♥♥♥
Registrovaný: 15. 5. 2007
Příspěvky: 7001

Re: I tohle se bohužel může stát za volantem....

Želvička: majitel silného vozu projíždí hrdě středem, ne?

Hmm, evidentně aplikuješ někomu něco, co nedělá. Jsou to jen Tvoje představy a domněnky a velmi často se vyskytují právě u těch, kteří jezdí v autech se slabším motorem - kdo ví, čím to je wink.  U kolika takových konkrétních příhod jsi byla?
Zajímavé je, že jezdím skoro 30 let denně a nebyla jsem nijak často u situací, kdy by majitel silného auta dělal to, co Ty se tady domýšlíš (nebo dokonce vymýšlíš).
Jo, řidiči jsou různí. Jen ti závistivci vykazují pořád stejné znaky smýšlení big_smile big_smile.

Není tady

 

#108 14. 2. 2010 22:11

Tercila
♥♥♥♥♥♥♥
Registrovaný: 15. 5. 2007
Příspěvky: 7001

Re: I tohle se bohužel může stát za volantem....

mirka..: tercilo, k silnému autu se zadarmo dává vidění za zatáčku?

Mirko, já jsem ale ve svém příspěvku nikterak nevyzdvihovala předjíždění před zatáčkou. Sama to pochopitelně nedělám, taky jsem v té cizině byla překvapená četností tohoto způsobu jízdy. Ale zcela jistě-  pokud se špatně jako řidička rozhodneš (a netvrď, že se Ti to nikdy nepřihodilo, pokud mᚠvůbec řidičák), mᚠvětší šanci vyváznout z té situace, když sedíš v rychlejším autě než v takovém, které akceleruje mizerně.

Není tady

 

#109 8. 4. 2010 14:10

Fidorka
♥♥♥♥♥♥♥
Místo: mater urbium
Registrovaný: 4. 8. 2007
Příspěvky: 8271
Web

Re: I tohle se bohužel může stát za volantem....

Obnovuji téma.

Za prvé - co říkáte na to hovado, co vytlačilo tu holku s Mazdou na D1??? Já na ten záznam ve zprávách koukala jak puk, to je fakt síla!

A mě osobně se stala taky pěkná věc.

Před měsícem a půl jsme dělali něco na Samově pokojíčku, zajistili jsme si hlídání a vyrazili do Bauhausu na Pankráci.

Tam jsem na místním parkovišti měla malý incident s namachrovaným ústečákem, který proti nám vyrazil v protisměru (proti přikázanému směru jízdy) a napasoval se na parkovací místo, které jsme měli vyhlídnuté a na které jsme čekali s blikačkama. Řidič světlešedozeleného Renaultu nejenže považuje za zcela normální jezdit v Praze v protisměru a vyfouknout  místo před nosem někomu, kdo tam evidentně zajíždí, ale ještě absolutně nechápal, jak si můžu dovolovat k němu přijít a vůbec mu to vytknout (na můj dotaz jestli mu to přijde normální, řekl "Hm, stalo se" a smál se mi do očí).
Nicméně počkal až zaparkuju na další volné místo, přišel se založenýma rukama a začal provokovat řečma typu: "No, to bylo takových řečí a přitom jsi zaparkovala vedle", "Jako by to příště nešlo bez řečí" atd.
Tak jsem mu řekla že já mám řeči, ale že příště by mu za takovou prasárnu mohl jinej řidič dát pěstí, tak a se chová slušně a netyká mi.
Načež on zase začal že neslušná jsem já a furt tam něco pokřikoval, i když jsme už byli dávno v zatáčce a už se mu absolutně nevěnovali.

A tak se rozhodl zbavit se svojí frustrace a udělit mi lekci a zatímco jsme nakupovali barvy do pokojíčku, orýpal nám auto na plech na dvou místech - na kapotě, kde to je i lehce promáčklý, jak tlačil a na pravých předních dveřích.

Asi jel zpátky domů do Ústí a chechtal se a mnul si ruce jak mi to nandal. Škoda, že jsem nemohla vidět jeho výraz překvapení, když mu přišlo předvolání na PČR... ten blboun mi totiž ojel to auto na hlídaném parkovišti přímo pod kamerama lol lol lol

Takže jsem tehdy zavolala PČR, ti přijeli nevídaně rychle, vytáhli si záznam z kamer, sepsali jsme protokol, já podala trestní oznámení, šlo to do jeho místa bydliště, on se doznal, uzavřelo se to, předalo k soudu a předevčírem mi přišlo Rozhodnutí o uložení trestu, přičemž frajírek dostal 2 měsíce s podmínečným odkladem na 1 rok a příkaz k úhradě škody. fuckyou

Upravil(a) Fidorka (8. 4. 2010 14:13)

Není tady

 

#110 8. 4. 2010 14:21

Kuty
♥♥♥♥♥♥-
Registrovaný: 11. 2. 2007
Příspěvky: 2773

Re: I tohle se bohužel může stát za volantem....

Tak to ještě můžeš být ráda,že to odnesly jen plechy a ne Tvoje tělesná schránka,protože u takových de.bilů nikdy nevíš.

Kdysi,taky to bylo na parkovišti před Baumaxem,plno aut a v tom uvidím volný chlívek,tak jsem si to tam namířila,nikoli v proti směru ovšem.A najednou tam doběhla o pár metrů přede mnou mladá holčina a stoupla si na park.místo.Asi tam měl vjet někdo,kdo jel za mnou.To měla ale holka smůlu,normálně jsem zařadila 1 a pomalu,pomaloučku jsem ji z místa začala vystrkávat,takže pokud by nechtěla skončit pod autem,byla nucena ustupovat.
No proběhla pak mezi náma ne zrovna lichotivá výměna názorů,ale to bylo tak vše.Lidi jsou různí.

Není tady

 
NÁŠ TIP:
  • Procvičte nejen pravopisná cvičení, diktáty, ale i kvízy, časté chyby, doplňovačky a vše, co pomůže ve výuce Vám nebo dětem na webu pravopisne.cz

Zápatí

Powered by PunBB 1.2.24c
© Copyright 2002–2008 Rickard Andersson
Content © Copyright 2000–2016 SAMI spol. s r.o.
Ochrana osobních údajů