Oznámení

14. února : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení!

14. února : Kyjevské smažené fazole. I bez masa se dá připravit skvělý oběd!

14. února : Menopauza mění vzhled ženy. Na co všechno má vliv kolísající hladina hormonů

#51 29. 11. 2009 21:40

Mikeš
♥♥♥♥♥♥♥
Registrovaný: 23. 10. 2007
Příspěvky: 8369

Re: I tohle se bohužel může stát za volantem....

Tercila napsal(a):

Jo, připomněl se mi jakýsi starý vtip nebo poznámka, která končí: "na chatu dobrý". tummenupp big_smile

Na chatu nebo do Kauflandu dobrý, říkám já big_smile Upřímně řečeno, i kdybych na to měl, asi těžko bych si při svý povaze koupil Porsche, když Kaufland mám 2 min autem od bydliště a na chatu jedu 70% cesty po městě a pak 30% po klikaté okresce... big_smile big_smile big_smile


Too old to Rock'n'roll, too young to die (Ian Anderson)

Není tady

 

#52 30. 11. 2009 2:49

mirka..
♥♥♥♥♥♥-
Registrovaný: 11. 1. 2006
Příspěvky: 1132

Re: I tohle se bohužel může stát za volantem....

no, tercilo, když nemᚠžádný komplex, proč v každým příspěvku je min jedna narážka na to, jak bezvadně silný auto máš? píšeš, že mᚠnaježděno, ale z tvýho psaní mi přijde, že rychlost se omezuje jen podle síly auta a podle spěchu řidiče.
já mám slabý auto, ani nevim kolik, já do pořizování nemluvila. ale každýmu, kdo tři roky jezdil s 15 let starým ticem(to byly časy:-)),jakýkoli nový, i když slabý, auto přijde jako luxus:-)
je mi putna, jakou mám akceleraci a jestli si o jiných autem můžu říct"kdybych chtěla", honit triko si nemusim. stačí mi, že si vždycky můžu jet podle svýho tzn. podle předpisů(na pokuty studenti nemají) a na dálnici někdy víc. jo tercilo, k tvému dotazu, proč by někdo na dálnici jel pomaleji- představ si, že někdo by mohl chtít ušetřit benzin.
nemusim po silnicích lítat jak blázen, když na dálnici jedu 140 a předjíždím kamiony, někdy to trvá, když je jich šňůra, tak mě vytáčí blbec, kterej se přihasil 180 a bliká ostošest. když chcu ušetřit, tak se necpu do levýho a když už, tak to na těch 130 dám. jenže jak to pozoruju, kdo nejede min 150 tak aby se doleva radši necpal.
mimo dálnici sem radši, když mě auto předjede a zmizí, než když mi zaclání a začne zdržovat. poslední dobou potkávám v brně a na trase brno- semily spousty důchodců, který zcela nepochopitelně zpomalujou a zase zrychlujou, nebo pro jistotu jedou na středové čáře. nevadí mi rychlý auto, který mě předjede, tím netrpím, pokud to udělá čistě a i pro mě bezpečně. bohužel majitelé rychlých aut si často myslí, že můžou předjíždět do zatáčky, nebo do kopce, kde neni vůbec vidět..nějak nepočítají s tím, že z druhý strany může jet taky rychlý auto.
jinak nevim, proč by slabší auto mělo být jen na dojetí- já mám nový a cesta do itálie mu svědčila:-) joo, max počet lidí, bágly nacpaný všude a jak pěkně relativně rychle a hlavně levně šlapalo za mořem.
a když si vzpomenu jak začínala ségra- starý dobrý polský fiatek:-) jelo to 70 a už to vypadalo, že bude konec světa:-) oproti tomu bylo pak to daewoo jako formule 1:-)

Není tady

 

#53 30. 11. 2009 9:18

Klubko
♥♥♥♥♥♥♥
Registrovaný: 18. 9. 2007
Příspěvky: 7441

Re: I tohle se bohužel může stát za volantem....

No já kdybych měla prachy, tak bych si koupila Hondu CRB 1000. Když už mluvíme o rychlosti spíše bych se vyžívala tam. A hlavně na nějakém motodromu.

Terci, ano dvoulitr v našich poměrech počítám do silného auta. Služební Superb 2,0 mě taky do Prahy doveze klidně 200 stovkou. Ale nějak to nepotřebuji. Třeba v Německu je to jiné, pokud je tam neomezená rychlost na dálnici. Taky opravdu hledím na rychlost a spotřebu. No asi jsem trapná, když dodržuji dopravní předpisy.

Jak jsem psala. Rukama mi prošlo skutečně mnoho aut. I kámošova Micina 4,5 l z Ameriky. Teď před měsícem jsem si sedla za známého Lamborgini. Hezké povození. Zrychlí z 0 na 100 fáákt hodně rychle. Ale na našich silnicích na ho :-).

Nepotřeuji auto,aby na mě lidé koukali. Stejně já to ostním přeji, a mají klidně vrtulník. Ale a se nekoukají na ostatní z patra. To si opravdu pak myslím něco o hovadu, který trpí komplexem méněcennosti a potřebuje silné, velké auto a ještě jezdit jako prase.
Nejvíce se mi líbi ti prckové pánové, kteří si koupí offroad a ještě aby tam vylezli, tak potřebují skládací schůdky lol lol lol

Před 10ti lety jsem si zkusila Fieasta cup v Brně na Masarykáči. Dobrý na rychlost. Tam se vyblbnu, zariskuji, a stačí.
Vždy beru ohled na ostatní.

A hlavně v životě mám asi jiná měřítka, než je značka auta a síla koní pod kapotou.


"Osud zkouší nejvíce ty, které má nejvíce rád, aby z nich něco bylo."

Není tady

 

#54 30. 11. 2009 9:23

Klubko
♥♥♥♥♥♥♥
Registrovaný: 18. 9. 2007
Příspěvky: 7441

Re: I tohle se bohužel může stát za volantem....

Mirko, vidím to stejněsmile

Jinak si myslím, že kdo začínál s řidičákem na 105,trabantu, warasovi, tak postupem času může sedat do silnějších a fakt bude umět řídit vše.
V pojištovně je sledován i škodní průběh dle věku řidiče a od kdy boural po dosažení ŘP. Dnes je to bohužel statistika, že borec klidně do půl roku po řidičáku. Proč? Protože se dostane k otcově 2l OCtavii(tedy dle TErcily prdítku), ale ten nevyježděný boreček, nezvládne proště ani ten dvoulitr, který na čtyřku do zatáčky taky umí jet bez problémů 140. Lekne se zrychlení. A o jízdě na sněhu, v mrazu vůbec nemluvím.


"Osud zkouší nejvíce ty, které má nejvíce rád, aby z nich něco bylo."

Není tady

 

#55 30. 11. 2009 12:17

mirka..
♥♥♥♥♥♥-
Registrovaný: 11. 1. 2006
Příspěvky: 1132

Re: I tohle se bohužel může stát za volantem....

já sem nikdy ani silný auto neřídila, akorát tatíkovu almeru, ta jela na německých a belgických dálnicích taky slušně:-), ale to asi taky nic moc. ani po tom nijak netoužím..opatruju si toho svýho chevroletka. jinak já bych u nás neomezenou rychlost rozhodně nepovolovala- dálnice jsou rozmlácený, spíš než dálnice jsou u nás tankodromy..jsou úzký..přijde mi, že na takovou věc nejsou naše dálnice prostě vhodný. navíc když se český řidiči neumí chovat a jezdí jak prasata. v zahraničí je to o něčem jiným..italové ačkoli nedodržujou předpisy, tak jsou tak nějak slušní, nekonfliktní a v německu a belgii sem se setkala s chováním, o jakým bych si doma mohla nechat zdát.
já sem ještě nebourala, ale jednou sme jela po D1 120 za nějakou dodávkou a ta se najednou začala kymácet, pak se roztočila do hodin jak vrtule, prásk o vnitřní svodidla, přeletěla těsně přede mnou přes cestu a prásk o vnější svodidla. to sme byla ráda, že za mnou nejelo nic, co by mě nabořilo jak sem na to dupla. byl to vietnamec a tipla bych to na to, že usnul.
taky sem jednou v brně jela do školy, byla ještě trochu námraza. už sem naštěstí měla nový auto s bytelným nárazníkem a chlap přede mnou náhle dupl před přechodem na brzdu kvůli chodcům( mohl je vidět sto metrů předem). no já sem to ubrzdila, držela sem si vzdálenost, ale zezadu to do mě prásknul nějaký chlap, narazila sem si koleno a půl hodiny sme pak v autě hledala brýle, jak mi někam odletěly. já sme ještě předkem ukla do toho přede mnou jak to se mnou hodilo. zelená vzteky a strachem, že hned nový auto bude nabořený sme lezla z auta a moje auto bylo úplně fit. ten chlap si ale o mě úplně rozmlátil předek, jedno světlo mu vypadlo, druhý mohl klidně vyndat. ten před náma hned odjel, když zjistil, že on na autě nic nemá..tak sem pak taky jela, bo sme nevěděla, co dělat.

Není tady

 

#56 30. 11. 2009 13:11

taurus
♥♥♥♥♥♥-
Místo: cely svet
Registrovaný: 5. 6. 2007
Příspěvky: 1758

Re: I tohle se bohužel může stát za volantem....

mirka.. napsal(a):

no, tercilo, když nemᚠžádný komplex, proč v každým příspěvku je min jedna narážka na to, jak bezvadně silný auto máš? píšeš, že mᚠnaježděno, ale z tvýho psaní mi přijde, že rychlost se omezuje jen podle síly auta a podle spěchu řidiče.

Jsem totálně offtopicová ale nedá mi to. Naprosto s touhle částí souhlasím.  Mám dojem, že Tercila na tohle vlákno přišla jen, aby nám všem připomněla a zdůraznila, jak báječné a skvělé, silné auto má a jak tolerantní je...to jen ti blbci ve slabých autech nemají ten nadhled, co ona. roll roll. Až mi to zavání trapností. Sorry za offtopic.


I was still free: free to hate the men who were torturing me, or to forgive them. It doesn´t sound like much. I know. But in the flinch and bite of the chain, when it´s all you´ve got, that freedom is a universe of possibility.

Není tady

 

#57 30. 11. 2009 14:34

Klubko
♥♥♥♥♥♥♥
Registrovaný: 18. 9. 2007
Příspěvky: 7441

Re: I tohle se bohužel může stát za volantem....

Ale ona je tím známásmile Je prostě nej..... ve všem . Já už to vždy čekám v nějakém příspěvku a jdu se spíše pobavit. A většinou se strefím a fakt se pobavím.big_smile  lol lol
A nejvíce řvu ,když se brání tím, že jí ostatní závidí lol lol


"Osud zkouší nejvíce ty, které má nejvíce rád, aby z nich něco bylo."

Není tady

 

#58 30. 11. 2009 15:18

Selima
♥♥♥♥♥♥♥
Místo: už Bratislava
Registrovaný: 27. 4. 2006
Příspěvky: 40307

Re: I tohle se bohužel může stát za volantem....

Tercila napsal(a):

Klubko: Terci co je to silné auto? AUdi A4 2,5 litru?

To bylo moje nejslabší big_smile big_smile Tedy kromě jiných značek samozřejmě. Ne, vlastně "jednaosmičku" jsme měli někdy před... 15ti lety.
A Ty vážně považuješ dvouapůllitr za "silné" auto? va
Ono je to tak s tím obsahem: někdo má auta pouze jako přibližovadlo, v tom případě mu stačí samozřejmě slabší, takzvaně "na dojetí" smile, ale my s manželem autíčky "žijeme", víš, je to naše hobby. Nic víc, žádné "předhánění se". Jenom zájem, koníček. Je fakt, že jakmile si zvykneš na nejmíň třílitr, už se skutečně dívᚠna ty slabší jinak. Ale nikoliv s despektem, to prosím ne.

Klubí, a ještě jedna rejpavá (a pouze řečnická)  wink big_smile: proč vůbec uvažuješ tak, že když je dálnice prázdná, jedeš 110? wink big_smile

Ja teda nešoférujem, ale.... vy nemáte v českých zemiach obmedzenú rýchlos na diažnici? va Alebo dodržujete rpedpisy ako naši politici... Len to predminulý piatok išiel čerstvý minister životného prostredia domov mimo Bratislavu s majákom, aby sa nezdržiaval... nedodržiaval rýchlos... a búral, škoda bratku za poldruha milióna z peňazí daňových poplatníkov. Tiež má určite rád rýchle autá, a ja ich každému aj doprajem(hlavne ak to nie je z mojich daní big_smile), ale občas to holt má aj následky, hlavne ak sa tých "netrpezlivých" zíde viac...


Vesmír vám nie je nič dlžný, ak nie ste spokojný so svojím životom, zmeňte ho. Arpád Soltész, slovenský novinár, čo práve odchádza natrvalo z vlasti, o svojom rozhodnutí.
Brita

Není tady

 

#59 30. 11. 2009 15:30

taurus
♥♥♥♥♥♥-
Místo: cely svet
Registrovaný: 5. 6. 2007
Příspěvky: 1758

Re: I tohle se bohužel může stát za volantem....

Klubko napsal(a):

Ale ona je tím známásmile Je prostě nej..... ve všem . Já už to vždy čekám v nějakém příspěvku a jdu se spíše pobavit. A většinou se strefím a fakt se pobavím.big_smile  lol lol
A nejvíce řvu ,když se brání tím, že jí ostatní závidí lol lol

Ale jo. Já chápu, že někdo prostě má vášeň pro rychlý silný auta. A tam bych i tu rychlost tak nějak nekomentovala. Třeba moje ségra auta miluje a jezdí jako vítr a pořád si myslím, že je to zodpovědná osoba, která nikoho neohrožuje. Narozdíl ode mě, známeho vyklepance (ale zase je fakt, že já kvůli tomu jezdím zásadně MHD a vlakem a na dálnici se moc nervu lol).
Ale ještě jsem jí nezažila, že by měla někde potřebu takhle na sebe upozorňovat.


I was still free: free to hate the men who were torturing me, or to forgive them. It doesn´t sound like much. I know. But in the flinch and bite of the chain, when it´s all you´ve got, that freedom is a universe of possibility.

Není tady

 

#60 30. 11. 2009 15:33

Klubko
♥♥♥♥♥♥♥
Registrovaný: 18. 9. 2007
Příspěvky: 7441

Re: I tohle se bohužel může stát za volantem....

Taurus, každej jsme nějakej. Ale někdo je fakt perla lol lol


"Osud zkouší nejvíce ty, které má nejvíce rád, aby z nich něco bylo."

Není tady

 

#61 1. 12. 2009 8:53

Xsara
♥♥♥♥♥♥-
Registrovaný: 16. 12. 2006
Příspěvky: 1005

Re: I tohle se bohužel může stát za volantem....

Namachrovaných blbů, tvrdících, že čára není zeď a ti slimáci, jezdící míň než 150km/hod, patří do pomalýho pruhu, jsou plný hřbitovy. Teda v tom lepším případě. V tom horším tam leží ti, kteří se těmhle nemyslícím hovádkům připletli do cesty.
Konkrétně tercilu a sisi bych povinně poslala na několik týdnů sloužit k dopravákům, záchrance nebo hasičům, kteří jezdí k těžkým bouračkám.
MOžná, že pohled na roztrhaná těla v rozšmelcovaných autech by jim trochu srovnal ty vyšinutý myšlenkový pochody.
A ještě na vysvětlenou, proč se tak čílím. Díky jednomu takovému "píp" (nemám pro něj slušné pojenování), skončila na tom hřbitově i moje sestřenice. Bylo jí málo přes třicet a měla dvě malé děti. Prostě neuhnula dost rychle.  Ale to jen na okraj, aby mě třeba Tercila nenařkla z bledé závisti, že...

Upravil(a) Xsara (1. 12. 2009 8:54)


Morálka je postoj vůči lidem, které nemáme rádi.
Oscar Fingal O'Flahertie Wills Wilde

Není tady

 

#62 1. 12. 2009 9:00

Klubko
♥♥♥♥♥♥♥
Registrovaný: 18. 9. 2007
Příspěvky: 7441

Re: I tohle se bohužel může stát za volantem....

Xsaro,
já to mám ob den na stole. Pitevní protokoly z nehod i s fotkama. Relace policie atd. Odškodnění příbuzných....
To člověka hodně zklidní.


"Osud zkouší nejvíce ty, které má nejvíce rád, aby z nich něco bylo."

Není tady

 

#63 1. 12. 2009 22:46

sisi21
♥♥♥♥♥♥♥
Registrovaný: 7. 1. 2007
Příspěvky: 13354

Re: I tohle se bohužel může stát za volantem....

Xsara napsal(a):

Konkrétně tercilu a sisi bych povinně poslala na několik týdnů sloužit k dopravákům, záchrance nebo hasičům, kteří jezdí k těžkým bouračkám.
.

xsaro neboj viděla jsem hodně bouraček.a nevím ,možná jsi to nečetla ,jezdím tak,abych nikoho neohrozila. Hodně nehod je způsobeno ,nejen rychlou jízdou jak tady pořád všichni píšou, ale taky nepozorností.Řidiči vůbec nevědí ,že jsou nějaká zrcátka ..atd,atd!!!  jezdím tak jak jezdím ,.,jak se chovat na silnici ,opravdu vím.neboj .wink

Upravil(a) sisi21 (1. 12. 2009 23:01)


http://www.inglene.dk/billed.asp?PrivatBilled=7195271

Není tady

 

#64 2. 12. 2009 15:47

Vachu
♥♥♥♥♥--
Místo: Brno
Registrovaný: 25. 6. 2009
Příspěvky: 767

Re: I tohle se bohužel může stát za volantem....

Tercila napsal(a):

Je fakt, že jakmile si zvykneš na nejmíň třílitr, už se skutečně dívᚠna ty slabší jinak...
.. a ještě jedna rejpavá (a pouze řečnická) - proč vůbec uvažuješ tak, že když je dálnice prázdná, jedeš 110?

Zvyknout se dá na ledacos... To jo. 
Na bohatství a silnější vozy se dokonce zvyká i lépe, než na chudobu a věčný mindrák z vědomí, že nikdy někdo nebude jezdit v pořádném bouráku.
Jenže víš co? - V dnešní době je výkon 1,2ek vyladěn tak akorát na stav silnic, obrovský počet vozů i výkyvy počasí.
Kdo nejezdí víc, než mu dovoluje vyhláška, silnější vůz nepotřebuje.
Leda tak na zvyšování SEBEVĚDOMÍ (napsal bych že na machrování - ale sebevědomí je totéž, ale zní to líp) gloria

Není tady

 

#65 3. 12. 2009 8:05

Klubko
♥♥♥♥♥♥♥
Registrovaný: 18. 9. 2007
Příspěvky: 7441

Re: I tohle se bohužel může stát za volantem....

Jenže víš co? - V dnešní době je výkon 1,2ek vyladěn tak akorát na stav silnic, obrovský počet vozů i výkyvy počasí.

Tos napsal, Vachu, přesně. U nás totiž ty dálnice jsou někdy nebezpečné i při 130 ti. Jo v Německu taky neměla problém jet 200, protože jsou rovno jako když střelí a vyleštěné jako kulky.
A na úzkých okreskách? No comment, tam je to někdy i v 70ti o hubu.


"Osud zkouší nejvíce ty, které má nejvíce rád, aby z nich něco bylo."

Není tady

 

#66 3. 12. 2009 9:16

Jeňýk
♥♥♥♥♥♥-
Místo: Praha
Registrovaný: 25. 1. 2006
Příspěvky: 2792
Web

Re: I tohle se bohužel může stát za volantem....

Kurnik musim sem zavítat častějš aby mi neunikali podobný debaty. lol

Koukám že tady máme zástupkyně mých "oblíbených" značek BMW a Audi....... nebo lépe řečeno zástupkyně duševního stavu ve kterém se nacházejí především majitelé zmiňovaných vozů.
Já zásadně na nějaký problikávání na dálnici reaguju snížením rychlosti na maximálně povolenou, čímž tyhle hovádka většinou přivedu do stavu kdy mě začnou předjíždět zprava. No a když jsou v tom pravém pruhu téměř na mojí úrovni tak se tam teda holt razantně začnu vracet........a jelikož se těmto autům dívám na střechu tak většinou začnou rychle prověřovat funkci svých ABS. smile

P.S. Podotýkám že obviňovat mě ze závisti je zbytečné, mě se tyhle auta opravdu nelíbí a nástavec na přirození nepotřebuji. wink


Psychiatři říkají, že každá čtvrtá osoba má nějakou mentální poruchu, pokud jste se třemi přáteli a nepozorujete nic zvláštního, pak ten blbec jste Vy.

Není tady

 

#67 6. 12. 2009 23:18

Tercila
♥♥♥♥♥♥♥
Registrovaný: 15. 5. 2007
Příspěvky: 7001

Re: I tohle se bohužel může stát za volantem....

Klubko: A na úzkých okreskách? No comment, tam je to někdy i v 70ti o hubu.

Tak já myslím, že tohle je nám tady všem snad jasné, ne? Přizpůsobit jízdu stavu.... O tom se nemusíme bavit.
Ostatně, je to snad vidět zrovna tady smile, že i po 25 letech a tisících kilometrech jsem (např. já) tady živá a zdravá a dosud bez nehody... smile

Není tady

 

#68 6. 12. 2009 23:27

Tercila
♥♥♥♥♥♥♥
Registrovaný: 15. 5. 2007
Příspěvky: 7001

Re: I tohle se bohužel může stát za volantem....

Já zásadně na nějaký problikávání na dálnici reaguju snížením rychlosti na maximálně povolenou, čímž tyhle hovádka většinou přivedu do stavu ...

Ježiš, Jeni, Ty jsi ale "vostrej hoch" big_smile wink, to já takhle zlá na ty za mnou, kteří spěchají, nejsem. smile Je to jejich věc, jestli potřebují a chtějí jet rychleji. Uhýbám jim zcela běžně.

To, co jsi popsal, to bych si rozmyslela, protože jsem viděla v Maďarsku potyčku, kterak vytočenej řidič na takovýho naschválistu jako Ty nevzal jen basebolovou pálku. Já být Tebou bych tohle nedělala. smile Nepostřehla jsem že by kodkoliv z té kolony řidičů šel toho naschválistu zachraňovat. hmm

Milá Xsaro, nevíš, co jsem zažila a v které profesní složce jsem se pohybovala, tudíž Tvoje poznámky o dopravácích jsou naprosto zbytečné smile. A hasiče a záchranářku máme v rodině.
Když napíšu, že se mi líbí silná auta, neznamená to, že jezdím jako hovado. A příčinou nehod zdaleka nebývá jen rychost, v mnoha případech jde o úplně něco jiného.

Není tady

 

#69 7. 12. 2009 0:00

sisi21
♥♥♥♥♥♥♥
Registrovaný: 7. 1. 2007
Příspěvky: 13354

Re: I tohle se bohužel může stát za volantem....

ano v mnoha případech jde o úplně něco jiného!!!
dnes v televizi převážná většina nehod -alkohol,prostě nechápu!!
takovýho řidíče bych ....no prostě to jsou hovada. Hlavně v životě by už nesedl za volant!!! dumbomdumbom


http://www.inglene.dk/billed.asp?PrivatBilled=7195271

Není tady

 

#70 7. 12. 2009 0:01

Tercila
♥♥♥♥♥♥♥
Registrovaný: 15. 5. 2007
Příspěvky: 7001

Re: I tohle se bohužel může stát za volantem....

Vachu: Na bohatství a silnější vozy se dokonce zvyká i lépe, než na chudobu a věčný mindrák

Vachu, na tohle Ti řeknu jen jedno. Každý je bohatý tak, jak chce. Stačí mít dvě, tři zaměstnání a nesedět o víkendu u televize. Jenomže někomu stačí vystát důlek na sociálce a pak závistivě kritizovat majitele dražšího, rychlého fára, kteří neznají televizní seriály a usínají v noci u stolu s čelem na fakturách. Co víc Ti na to mám říct? smile

Dnes může mít ojeté BMW, meďana či audi každý, kdo CHCE. Každý žije, jak sám uzná za vhodné. Beru to tak, že když si chci vozit zadek v dobrém autě, nesmím si stěžovat na nadbytek práce (bohužel nepatřím mezi zazobané dědičky) big_smile a naopak - kdo má radši lenošnější styl života, neměl by zahlížet na lidi, kterým se holt nějaké fabie prostě nelíbí. Stačí takhle zauvažovat a bude po nevraživosti, ne? wink (ze strany majitelů "slabšího výkonu") smile

Myslíš, že lidi se slabšími auty mají mindrák? Já jsem o tom takhle nikdy neuvažovala, beru to tak, že každý jezdí v tom, v čem prostě chce. Mám známé, kteří oživovali starou stodvacítku, co to šlo - bezpečná na silnici rozhodně nebyla - a přitom měli pod duchnama naspoříno na barák!! wink
Takže ten výběr značky auta beru pouze jako otázku priorit; když někdo nechce jezdit v opráskaném slabém...čemkoliv... smile tak nech jde dělat do další práce, na brigádu, nebo třeba na chvíli do zahraničí. No a jestliže nechce makat, tak by snad neměl trpět mindrákem z toho, že ho na silnici někdo předjíždí, ne? ...smile wink

Není tady

 

#71 7. 12. 2009 0:15

Tercila
♥♥♥♥♥♥♥
Registrovaný: 15. 5. 2007
Příspěvky: 7001

Re: I tohle se bohužel může stát za volantem....

Mirko, jestliže je řeč o autech, o způsobu jízdy, o názorech na rychlost atd... nedá se nereagovat např. na to, jak někdo tvrdí, že slabé auto je výkonné a podobné žvásty. Zmiňovala jsem několikrát, že auta jsou mým koníčkem, vystřídala jsem jich hodně, s prominutím je to úplně normální zmínka asi jako tehdy, když jisté ženy tady popíší, kolik vystřídaly milenců big_smile. Nikdy mě nenapadlo závidět. smile
Že určité informace někdo neunese, je mi líto. Nakonec, není to nijak překvapivé. Ale to neovlivním.

Poznámka Klubka na moji adresu se nedá bohužel hodnotit jinak než jako trapná. Klubko proti mě začala v různých příspěvcích na různých vláknech sočit poté, co jsem se kdysi nechtěně vyjádřila (negativně) ohledně dovolených s cestovními kancelářemi nevěda, že v jedné z nich pracuje. Pozdější omluva a vysvětlení mi vůbec nepomohlo big_smile.

Ostatně, kdyby Klubko měla osmiválec, taky by nám to sdělila, o tom vůbec nepochybuji, a já bych to brala jako prachobyčejnou debatu, něco jako anketu, jak se komu jezdí se slabším nebo silnějším autem, nic víc.

Není tady

 

#72 7. 12. 2009 9:11

Klubko
♥♥♥♥♥♥♥
Registrovaný: 18. 9. 2007
Příspěvky: 7441

Re: I tohle se bohužel může stát za volantem....

Tercilo,

ty jsi neuvěřitelná.)))) Koukám, že ti dost ležím v žaludku,co? Co to furt meleš o nějakým cestování a "mé" cestovce?
Já žádnou nemám a ani v ní už nepracuji:) Dělám v jiném oboru:)

Ale jestli tě to tíží, fajn, tvůj problémsmile


"Osud zkouší nejvíce ty, které má nejvíce rád, aby z nich něco bylo."

Není tady

 

#73 7. 12. 2009 18:19

Jeňýk
♥♥♥♥♥♥-
Místo: Praha
Registrovaný: 25. 1. 2006
Příspěvky: 2792
Web

Re: I tohle se bohužel může stát za volantem....

Tercilo já vůbec nejsem "vostrej hoch", to spíš tihle přeborníci v BMW nebo Audi mají pocit že jim patří svět. Zajímavý je že třeba v Mercedesech už jezdí trochu jiná sorta lidí a na to že by mě nějak prudil řidič týhle značky si fakt nevzpomínám.

Myslim že po těch letech strávených na silnici už ale celkem dobře poznám kdo opravdu spěchá a kdo je pablb který si myslí že dálnice je jen jeho. On totiž inteligentní člověk jedoucí v silném autě si v klidu počká až se ta courající Fóbie před ten kamion zase zařadí a pak pouze lehce přišlápne pedál a zmizí v dáli.
To jen primitivní debil začne někomu najíždět na zadní nárazník, trhat volantem ze strany na stranu, blikat světlama a troubit.
Řekni mi čoveče že třeba v tom Německu nikdo "nespěchá" tak jako u nás? Tam když se někdo chová na silnici jak debil tak je to zase téměř výhradně příslušník některého z východních kmenů..... Polsko, Čechy nebo Slovensko.... to ale jen vyjímečně protože tam už ty pokuty víc bolí než u nás.


P.S. Jo a neboj, já když vidim za sebou slušně se chovajícího majitele silnýho auta tak se mu taky snažim nepřekážet a zmizim zpátky do pravýho pruhu. Hovadům ale opravdu neustupuju, ani mimo silnici. smile

Upravil(a) Jeňýk (7. 12. 2009 18:23)


Psychiatři říkají, že každá čtvrtá osoba má nějakou mentální poruchu, pokud jste se třemi přáteli a nepozorujete nic zvláštního, pak ten blbec jste Vy.

Není tady

 

#74 7. 12. 2009 19:49

Nharte
♥♥♥♥♥♥-
Registrovaný: 3. 3. 2007
Příspěvky: 1158

Re: I tohle se bohužel může stát za volantem....

Tercilo,
doufám, že si alespoň v koutku mezimozku uvědomuješ..., to vylití parfému po povrchu tomu fakt nepomůže. Už několikrát jsem měla sto chutí překročit svoje morální principy a lípnout tady tu naší sz konverzaci na sklo.  Vidím, že za dva roky stále žádná změna a docela by mě zajímalo, proč zrovna Klubko, Selima a další, které mají velké SRDCE...tě tak dráždí. Nemají potřebu kydat hnůj za zády, víme? A vidět čerty, kde nejsou? V tom se pozná mnohé. A bublá to a bublá. Ani audi tomu nepomůže. Hlavně si uvědom, že každý nemá takové stíny jako ty- tudíž nemusí svůj "osmiválec" někam neustále nastavovat.
Víš, tobě skutečně není co závidět (jako ani nikomu jinému, každý život má svoje radosti a starosti) a tvoje myšlénka, že jo..to je to nebetyčně trapné. Už se srovnej, věk na to mᚠa inteligenci také. A můžeš začít omluvou Klubku, a ti to začne konečně šlapat s radostí i na mopedu na polní cestě.

Jendo, my taky jezdíme v audi a bmw. A jsme normální- neblikáme, nenastavujeme penisy ani klitorisy z okýnek. big_smile. Tak také prosím o toleranci. Tohle není o značce, tohle je o lidech.

Upravil(a) Nharte (7. 12. 2009 19:49)


Fly or Die. Punk je od punkevních jeskyní? smile

Není tady

 

#75 8. 12. 2009 8:40

Xsara
♥♥♥♥♥♥-
Registrovaný: 16. 12. 2006
Příspěvky: 1005

Re: I tohle se bohužel může stát za volantem....

Tak, tak.  Tohle fakt není o značkách, ale o lidech. Není to o výkonu motoru, ale spíš o výkonu mozku, že... :-))
Holt komu není shůry dáno... tomu raděj rychle uhněte, když na vás zabliká, víte? :-))


Morálka je postoj vůči lidem, které nemáme rádi.
Oscar Fingal O'Flahertie Wills Wilde

Není tady

 
NÁŠ TIP:
  • Procvičte nejen pravopisná cvičení, diktáty, ale i kvízy, časté chyby, doplňovačky a vše, co pomůže ve výuce Vám nebo dětem na webu pravopisne.cz

Zápatí

Powered by PunBB 1.2.24c
© Copyright 2002–2008 Rickard Andersson
Content © Copyright 2000–2016 SAMI spol. s r.o.
Ochrana osobních údajů