14. února : Váení uivatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to poruení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 14. února : Kyjevské smaené fazole. I bez masa se dá připravit skvělý oběd! 14. února : Menopauza mění vzhled eny. Na co vechno má vliv kolísající hladina hormonů |
|
|
Prosím,nemáte někdo vyzkouený recept na tiku? Dnes jsme byli nakupovat a tak si plave ve vaně s dvouma kaprama
Není tady
No, aby jim neublíila.
tika má vynikající maso a netřeba přehánět kořenění.
Podkovy na oleji v troubě mírně "vyprait" a pokrýt plátky másla - osolenou, okmínovanou. Brambůrky s petrelkou nebo zelenou cibulkou jako příloha. Na talíří, jak to kdo má rád, pokapat citronem.
ádný salát nebo tatarku.... Jak to miluju, tak u tiky to není vhodné.
Rybu je vhodné přes noc naloit do oleje, soli a citronové ávy.
Není tady
Díky moc za recept.....bohuel,jeden kapr nám vyskočil z vany a je po něm....e by to bylo tikou?
Není tady
tika je dravec....
Zachraňte druhého kapra :-)
Není tady
Teď jsem se byla kouknout do vany a celkem jsou z nich kámoi
Není tady
ja delam stiku na smetane, posilam recept http://www.nadoma.cz/html/receptar/rece … hp?id=3176
Není tady
Díky,taky to vypadá dobře.Jen prý má hodně kostiček,tak nevím jak si s tím poradíme
Není tady
tika a kostičky?????Depá, páteř a ebra, jinak nic!!!!Ideální je tvar podkůvek, restovat na másle a kmíně, deentně osolit, někdo to má rád i s bylinkami nebo červenou paprikou.
Není tady