Oznámení

14. února : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení!

14. února : Kyjevské smažené fazole. I bez masa se dá připravit skvělý oběd!

14. února : Menopauza mění vzhled ženy. Na co všechno má vliv kolísající hladina hormonů

#1 24. 11. 2006 16:53

Andromeda
♥♥♥♥♥♥-
Místo: Brno
Registrovaný: 19. 11. 2006
Příspěvky: 2245
Web

Rozchod nerozchod..?

Ahojte všichni tady, ráda bych se na vás obrátila s žádostí o pomoc. Už jsem sem před pár dny psala o svém problému, ale na konec jiné diskuze a mám pocit, že se k tomu už moc lidí nedostalo. Proto teď zakládám novou diskuzi. Před necelým týdnem jsem napsala toto:


Chodili jsme s přítelem spolu 4 roky (na Silvestra by to bylo 4 roky). Mně je teď 27, příteli o dva a půl roku méně. Seznámili jsme se na koleji a před rokem a půl jsme se přestěhovali do společného bytečku, který jsme začali rekonstruovat. Před rokem a půl jsme se zasnoubili. Před necelým měsícem mi oznámil, že je v poslední době z našeho vztahu zmatený, že mě má moc rád, ale že si není jistý, zda mě miluje. Že se odstěhuje a nechá si to celé projít hlavou a že uvidí. Že a na něj nečekám, že toho možná bude jednou litovat a bude mě chtít zpátky a nepůjde to, ale že nechce, abych se teď na něj vázala (a to ještě pár dní předtím si plánoval, jak mi koupí kožený kalhoty). Do pár dní si našel privát, kde bydlí napůl s kámošem a začal si odstěhovávat věci. Asi není třeba říkat, že mě to dost vzalo, nejhorší bylo to, že jsem to naprosto nečekala.

Je pravda, že jsme svůj vztah nechali oba zešednout, že se pro něj stala důležitější práce a kamarádi a domů  přes týden chodil akorát přespat. Začalo to nenápadně, ale pak jsem si začala uvědomovat, že jsem doma a pořád na něj čekám a to se mi příliš nelíbilo. Začala jsem si zpětně uvědomovat věci, které mi dřív říkal a kterým jsem nepřikládala příliš význam. Chtěl a chodím víc někam ven, sportovat (spolu i zvl᚝), s kamarádkou na kafe, zkrátka a pořád jen neležím u televize, když večer přijde. Než jsme se poznali, měla jsem spoustu přátel a pořád se něco dělo. Je pravda, že převážná většina byli kluci. Když jsem s přítelem začala chodit, nechtěla jsem s nimi dál chodit ven, protože jsem přítele už měla a tak nabídky na párty z jejich strany ubývaly, až přestaly chodit úplně. Vzdala jsem se i svých koníčků, nebylo kdy, chtěla jsem být s přítelem. Teď už to vidím, nebylo to správné, svým způsobem jsem mu visela na krku a čekala co vymyslí, co se bude dít, dělat, kam se půjde a noví přátelé mi přibývali pouze ti z jeho strany.

Zprvu jsem nechápala co mi tím chce říct, když mi říkal důvody, proč odchází. Měla jsem v tom zmatek, co to má znamenat, že mě má rád, ale asi mě už nemiluje, samozřejmě jsem nečekala, že po 4 letech bude vztah stejný jako na začátku. První týdny jsem trávila kde se dalo, hlavně víkendy, přijela kamarádka, nebo jsem jela za rodiči domů (přes 200 km, nemám je poblíž), oporou mi byla i má "budoucí" ex tchýňka, se kterou jsme se velmi rozuměly. V místě bydliště jsem opravdu neměla komu se svěřit, v práci jsem teprve krátce, a nemám tam ještě vybudované vztahy natolik, abych se svěřovala s detaily svých osobních problémů. V podstatě mi všichni radili, že se mám sebrat, být hrdá, neprosit a snažit se nalézt sama sebe. Chtěla jsem ho zpět za každou cenu, moc mi ublížil, hodně jsem to obrečela. Nechtěla jsem slyšet jejich rady, že ho mám pustit k vodě a jít si dál svou cestou.

Teď po pár týden je to lepší, sama jsem překvapená, že to nejhorší (doufám) mám za sebou poměrně rychle. Pořád doufám, že se vrátí. Vidím teď nᚠvztah s větším nadhledem, vím, že jsem to nebyla já, čí to byla vina (dřív jsem sváděla veškerou vinu jen na sebe), dá se říct, že jsem i pochopila i co jde v hlavě jemu, kde byl zakopaný pes. Otevřely se mi nové obzory, našla jsem si přes net kamarádku a začla dělat sport (paradoxně ten, který dělá on, abych měla pak o společnou aktivitu, kterou bych mohla opět dělat s přítelem). Rozvrh se mi začal plnit, utratila jsem za nové ošacení tolik peněz, které bych předtím za hadry nedala, nechala jsem si udělat permanentní make-up (to by mě předtím také ani nenapadlo), nový piercing do pupíku (ten starý měl už asi rok (!) vypadený kamínek, ale nebyl vidět, tak jsem nosila jen tu ocelovou část). Šla jsem do sebe.

Musím říct, že mě přítel neopouštěl kvůli jiné, tím jsem si na 99% jista. Navíc mi to bylo potvrzeno i z jiné strany. Navíc byl dost špatný z toho, jak jsem já v minulých týdnech byla špatná. Občas se tu otočil pro nějaké své věci, ale nebylo mu moc příjemné mě tu vidět v depresích, tak se snažil, aby tu byl co možná nejkratší dobu. Včera možná přišel zlom.

Objevil se tu zase pro nějaké věci. Bavili jsme se o tom co bylo a co je, já už ukápla slzu jen jednou. Pořád neví co... na druhou stranu i já už teď o hodně věcech v našem vztahu pochybuju a rozhodně bych nechtěla vrátit starý vztah. Vytáhla jsem z něj, že měl úlet, neplánovaný, opil se a pak se probudil nahý v cizí posteli. Sám neví jestli něco bylo, ale byl v tom alkohol a podle mých vlastních zkušeností bych spíše řekla, že ani nic být nemohlo. Bylo mu hodně trapně, když se tam probudil. Sám mi řekl, že mu došlo, že teď o žádný vztah s ženou nestojí, že má moc zmatků ve vlastní hlavě. Kupodivu jsem tu informaci (předchotí) vzala poměrně s klidem, jen se mi stáhl žaludek, ale jinak jsem byla celkem klidná - myslela jsem, že bych podobnou informaci přijala úplně jinak. Zařizuje si ten privát, většina zařízení zůstala mně, plánuje i menší opravy (malování). Příjemně ho překvapil ten můj make-up a nový přístup k životu. Než odcházel, přeskočila mezi námi opět jiskra (to už jsem opravdu dlouuuuuuho nezažila), radši šel než abysme vyvedli nějakou nepředloženost (přestala jsem brát antikoncepci, řekla jsem mu, že bysme celkem hazardovali, ale řekl, že by to alespoň všechno vyřešilo – i když o tom nejsem moc přesvědčena). Ale řekla jsem mu, že bych já ani nechtěla, aby mezi námi teď něco takového bylo, ne teď. Večer jsme si ještě psali sms, tu jiskru jsme cítili oba.

Takže, na jednu stranu vidím, že by pro mě bylo velmi jednoduché znovu se do něj zamilovat jako na začátku, na druhou stranu mě trochu odrazuje to jeho plánování ohledně oprav v "jeho" bytě (v podnájmu) a to jeho “nevědění”. Vím, že kdyby se chtěl vrátit, že bysme museli začít úplně odznova, s chozením a tak, a sestěhování až časem.

Holky poraďte, někdy si říkám, že bych tohle už nechtěla zažít znovu, ale i vím, že ho chci zpět. Ten vztah by už asi byl jiný, oba jsme si hodně věcí už uvědomili... A jak to udělat, on pořád "neví".
???


Některé z vás už reagovaly (za což jim moc a moc děkuju smile ), případně tyto reakce najdete v diskuzi "Poraďte, co dělat dál ...." od příspěvku č. 71.
Odkaz: http://fora.babinet.cz/viewtopic.php?id=11930&p=3#p363528

Za chvíli napíšu co se dělo dál smile


Plýžením v plyš! tongue

Není tady

 

#2 24. 11. 2006 17:37

Andromeda
♥♥♥♥♥♥-
Místo: Brno
Registrovaný: 19. 11. 2006
Příspěvky: 2245
Web

Re: Rozchod nerozchod..?

Moc mi pomohlo co mi napsala Terulka, našla jsem novou naději. Tento týden jsem byla 3 dny na služební cestě, přes den práce, večer párty. Poslední sms jsem mu napsala tuším v sobotu, takže už týden nic. Ve středu se mi pokoušel volat, ale neslyšela jsem to, takže jsem mu po chvíli volala zpět, to nevzal a pak mi od něj došla sms. Prý, že nesehnal auto, že a se nezlobím, ale že se zatím nemůže odstěhovat (hodně už si toho odvezl, ale je tu pořád hodně věcí), na konci sms byl smajlík... No, myslím, že ví, že nejsem (nebyla jsem) ráda, že se stěhuje pryč, moc jsem nepochopila význam, proč mi to vůbec psal (navíc klíče pořád má). Napadlo mě, že je to buď provokace nebo pokus o to, abych se mu ozvala, nevím, možná vy vědět budete wink Nejdřív jsem chtěla odepsat, pak jsem si řekla, že nebudu odepisovat hned, ale se zpožděním, a pak jsem nad tím přemýšlela a neodepsala vůbec. Od té doby od něj zatím nic nového.

Ve středu mi došla sms od mé budoucí/bývalé skoro tchýňky (jsme v kontaktu, je to rozumná ženská, v době co jsme s přítelem byli spolu první rok se rozcházela s manželem - odešel za jinou), která je mi velkou oporou. Podle toho co jí říkal mi nedávala moc naděje, že se přítel vrátí. Volaly jsme spolu, prý je celý nadšený, myslí si, že udělal správný krok, že nás to oba "posune" dál (protože jsem mu minulý týden vykládala a make-upu, ošacení, sportování atd, což jsem možná ani nemusela, ale ještě jsem viděla hodně věcí jinak - snažila jsem se mu znova zalíbit). Na druhou stranu u nás došlo k tomu jiskření (minulý příspěvek), no sama nevím jak se v tom vyznat - přijde mi, že on před každým vykládá něco úplně jiného... Stejně mě ta sms celkem srazila na kolena, jsem na "negativní" zprávy o něm ještě dost citlivá, ale ona to nemyslela špatně (sama je v dosti nezáviděníhodném postavení)...

Naštěstí jsem měla dost vlastních povinností v týdnu, a včera jsme pořádali párty (pracovní), která se hodně vyvedla a já zase přišla na jiné myšlenky. Dokonce se mi tam v alkoholovém opojení začal líbit jeden z hostů. Sice je hodně pravděpodobné, že se už neuvidíme, ale třeba se ozve, minimálně pracovní vizitku dostal wink Ale o to ani nejde, spíše o to, že jsem sama zjistila, že existuje i jiná cesta, že bych si případně mohla najít i jiného partnera, což jsem předtím vylučovala - neměla jsem chu nikoho hledat. Hodně mi to zjištění psychicky pomohlo maličko se zase odpoutat od svého ex(?)přítele. Dnes jsem byla naprosto v pohodě, ale ze zkušenosti vím, že se to může rychle změnit, pokud se přítel zase ozve...

Budu ráda, za vaše postřehy, rady a povzbuzení. Hlavně ta jeho sms mi vrtá v hlavě co to mělo znamenat, i možná přijdete na to, proč se chová jinak se mnou a jiným vykládá úplně něco jiného...

Ty knížky už mám objednané, ale nevím, kdy se mi dostanou do rukou, je možné, že až před Vánoci.

Ještě něco. Přítel má jednu z babiček takovou ráznou, která bez servítků řekne co si myslí... no zatím si prý nepřál, aby babičce někdo říkal co se s námi děje a prý to ona dosud neví...

Nic, pište, pište, jestli bude něco nového, určitě dám vědět smile


Plýžením v plyš! tongue

Není tady

 

#3 25. 11. 2006 17:23

Andromeda
♥♥♥♥♥♥-
Místo: Brno
Registrovaný: 19. 11. 2006
Příspěvky: 2245
Web

Re: Rozchod nerozchod..?

To opravdu nikdo nic k napsání nemá..? dumbom


Plýžením v plyš! tongue

Není tady

 

#4 25. 11. 2006 17:30

Oxi
♥♥♥♥♥♥♥
Registrovaný: 14. 2. 2006
Příspěvky: 14365

Re: Rozchod nerozchod..?

Andromeda, je vikend, je tu malo ludi.


http://www.kolobok.us/smiles/artists/snoozer/koo-koo.gif ... There is only 10 types of people. Those who understand binary and those who don't.  ... http://www.xko.sk/emoticons/bbq.gif

Není tady

 

#5 25. 11. 2006 17:43

vašek
♥♥♥♥♥♥♥
Místo: Most
Registrovaný: 10. 1. 2006
Příspěvky: 9032

Re: Rozchod nerozchod..?

Andromeda

nerad to píšu ale oni chlapy od holek neodchází kvůli tomu že je nemilují ale jen kvůli jiným holkám ... a jak jsem četl dál tak se ti přiznal k nějakému úletu, ale kdo ví co v tom je ...

podle toho jak to čtu, to zvládᚠdobře ... moc ti držím palce a jediná cesta jak dál je ... udělat něco pro sebe jak jsi začla ... nákupy, kamarádi, atd. a ještě jedna důležitá věc ... on na to že mu chybíš musí přijít sám tak mu nepiš a se ozve sám ...

hodně štěstí Venda

Není tady

 

#6 25. 11. 2006 18:03

Andromeda
♥♥♥♥♥♥-
Místo: Brno
Registrovaný: 19. 11. 2006
Příspěvky: 2245
Web

Re: Rozchod nerozchod..?

Ahoj Vendo, to že v tom není nikdo další mám právě ještě potvrzeno z dalšího zdroje, nejen podle toho, že mi to řekl sám... Navíc zkoušel nějaká rande v práci, ale spíš se to celé obrátilo proti němu, protože si to mezi sebou řekly. Sám mi tak napůl ze srandy řekl, že snad kvůli tomu bude muset změnit práci, že to tam přestává být snesitelné ze strany bab. A že sám zjistil, že žádný nový vztah teď nechce, přece mi to neříkal jen tak??? To s tím úletem jsem z něj vytáhla já, ale nechtělo se mu o tom moc mluvit, mluvil o tom celkem zkroušeně... Navíc sám neví, jestli něco bylo... Hlavně vy chlapi mi pomozte se mu podívat do hlavy, vy byste o tom měli vědět nejvíc, jak to chlap myslí, když říká některé věci...

Jen mi někdo poraďte, jak se mám chovat až si přijde dobalit svoje věci..? Většinou se ozve pár hodin předem... no hádám, že se zrovna trefí až budu doma... Jak se chovat??? Díky za rady, dneska jsem byla doma celý den sama, je to horší... Zítra snad bude nějaký program...


Plýžením v plyš! tongue

Není tady

 

#7 25. 11. 2006 18:16

briza3
♥♥♥♥---
Registrovaný: 31. 1. 2006
Příspěvky: 298

Re: Rozchod nerozchod..?

Odešel teď a nikde není psáno, že znovu neodejde až mu "zevšedníš". ¨Každý vztah zevšední a přijdou obyčejné starosti  o které se musíte umět podělit. Kdo uvaří, nakoupí, vypere, půjde s dítetem k lékaři, na rodičák........ Jsem vdaná 20 let a věř, že lásku si nemůžeš vynutit. Pokud s tebou nebude chtít žít, neznám způsob, kterým bys ho u sebe udržela. Pevné nervy.

Není tady

 

#8 25. 11. 2006 18:23

Andromeda
♥♥♥♥♥♥-
Místo: Brno
Registrovaný: 19. 11. 2006
Příspěvky: 2245
Web

Re: Rozchod nerozchod..?

Briza3: Nechci si lásku vynutit, ale ráda bych jí pomohla znovu se objevit smile


Plýžením v plyš! tongue

Není tady

 

#9 25. 11. 2006 18:48

sandra
♥♥♥♥♥♥-
Registrovaný: 10. 1. 2006
Příspěvky: 2784

Re: Rozchod nerozchod..?

Ahoj Andromedo,
já souhlasím s tím, co psal Vašek. On na to musí přijít sám...A tu lásku k tobě v sobě musí taky objevit sám....
Rozhodně bych na něj netlačila a ani se nesnažila se mu "zalíbit". Chovala bych se přirozeně, mile,...Ale ten návrh k čemukoliv by měl přijít od něj. Jinak si bude připadat, že ho někam tlačíš. To je můj názor. Ale názor chlapa by byl určitě víc od věci. Co, Vendo?big_smile

Není tady

 

#10 25. 11. 2006 18:56

Andromeda
♥♥♥♥♥♥-
Místo: Brno
Registrovaný: 19. 11. 2006
Příspěvky: 2245
Web

Re: Rozchod nerozchod..?

No a poraďte, až se bude stěhovat, mám na něj být tvrdší a říct mu, že a si to odstěhuje pokud možno vše najednou a a vrátí klíče nebo ho mám nechat se odstěhovávat tak nějak postupně, jak to přijde??? Připravit mu trošku šok tím, že se ho budu sama snažit "vykvartýrovat" ze svýho života a připravit mu tak nové věci k přemýšlení..? Udělat ten rozhodný krok..? Nebo něco úplně jiného?

Možná to co chci je urychlit ten vývoj, a už to dopadne jakkoliv... A vím, jestli se mám chystat na nový život nebo ještě chvíli počkat...


Plýžením v plyš! tongue

Není tady

 

#11 25. 11. 2006 19:02

sandra
♥♥♥♥♥♥-
Registrovaný: 10. 1. 2006
Příspěvky: 2784

Re: Rozchod nerozchod..?

Andromedo,
já bych u toho stěhování asi být nechtěla. A jestli přitvrdíš a budeš mu říkat,a si sbalí všechno a klíče ti dá okamžitě, tak se to všechno fakt urychlí, ale nejspíš směrem k definitivnímu rozchodu. Já bych mu napsala, a si tehdy a tehdy klidně přijde pro věci. Ale nebyla bych doma, protože bych se na to nechtěla koukat a neměla na to nervy. skurt

Není tady

 

#12 25. 11. 2006 19:10

Andromeda
♥♥♥♥♥♥-
Místo: Brno
Registrovaný: 19. 11. 2006
Příspěvky: 2245
Web

Re: Rozchod nerozchod..?

sandra napsal(a):

Andromedo,
já bych u toho stěhování asi být nechtěla. A jestli přitvrdíš a budeš mu říkat,a si sbalí všechno a klíče ti dá okamžitě, tak se to všechno fakt urychlí, ale nejspíš směrem k definitivnímu rozchodu. Já bych mu napsala, a si tehdy a tehdy klidně přijde pro věci. Ale nebyla bych doma, protože bych se na to nechtěla koukat a neměla na to nervy. skurt

Sandro, asi to tak udělám... Říkala mi to i moje kamarádka... Dík za radu a pěkný večer tummenupp Čekám, že se ozve začátkem týdne...


Plýžením v plyš! tongue

Není tady

 

#13 25. 11. 2006 19:12

sandra
♥♥♥♥♥♥-
Registrovaný: 10. 1. 2006
Příspěvky: 2784

Re: Rozchod nerozchod..?

Andromeda napsal(a):

sandra napsal(a):

Andromedo,
já bych u toho stěhování asi být nechtěla. A jestli přitvrdíš a budeš mu říkat,a si sbalí všechno a klíče ti dá okamžitě, tak se to všechno fakt urychlí, ale nejspíš směrem k definitivnímu rozchodu. Já bych mu napsala, a si tehdy a tehdy klidně přijde pro věci. Ale nebyla bych doma, protože bych se na to nechtěla koukat a neměla na to nervy. skurt

Sandro, asi to tak udělám... Říkala mi to i moje kamarádka... Dík za radu a pěkný večer tummenupp Čekám, že se ozve začátkem týdne...

Tobě taky hezký večer tummenupp

Není tady

 

#14 26. 11. 2006 9:35

Andromeda
♥♥♥♥♥♥-
Místo: Brno
Registrovaný: 19. 11. 2006
Příspěvky: 2245
Web

Re: Rozchod nerozchod..?

Aj aj, tak se tu staví pro pár věcí asi za hoďku, hoďku a půl, to už se nestihnu nikam sdekovat pryč, navíc jsem se právě pustila do úklidu...

Co s tím??? kapitulation


Plýžením v plyš! tongue

Není tady

 

#15 26. 11. 2006 10:12

jeane001
♥♥-----
Registrovaný: 30. 6. 2006
Příspěvky: 40

Re: Rozchod nerozchod..?

Andromeda napsal(a):

Aj aj, tak se tu staví pro pár věcí asi za hoďku, hoďku a půl, to už se nestihnu nikam sdekovat pryč, navíc jsem se právě pustila do úklidu...

Co s tím??? kapitulation

Tak se rychle obleč a jdi pryč. Bude lepší, když tam nebudeš a on alespoň uvidí, že na něho nečekᚠ,a že mᚠsvůj program.
A nebude tě to tak bolet, koukat se na to jak se balí a odchází by ti působolo bolest.
Uháněj pryč!!!!

Není tady

 

#16 26. 11. 2006 10:26

kalupinka
♥♥♥♥♥♥-
Registrovaný: 28. 4. 2006
Příspěvky: 1367

Re: Rozchod nerozchod..?

Sleduji diskusi, zatím jsem se nezapojila, myslím, že bys neměla příliš zasahovat. Je to jako chtít tlačit vodu proti proudu. Nech to vše odpočinout. Uvidí se. Je důležité, že jste oba poměrně srovnaní, berete věc rozumně, chováte se jako inteligenti, co se umějí domluvit. Fakt je, že muži nemají rádi připomínání se. Bude-li chlap chtít, najde si Tě. z toho vycházej. Bude-li o Tebe stát, zkusí to.  Mlčení je známka nezájmu. Myslím, že není až tak důležité pro vᚠvztah, budeš-li u stěhování. hlídej si, a Tě věc nestresuje. Udělej, co je pro tebe lepší. Chceš-li ho vidět, zůstaň. Bojíš-li se stresu, jdi na hodinku pryč. Těžko my tu posoudíme, proč se ohlásil předem. Chce, abys byla doma, nebo to je výzva, abys doma nebyla? Nechce, aby to vypadalo, že Ti něco odnáší a oznamuje to jen proto, jen ze slušnosti? A proč ses ho nezeptala přímo - mám být doma nebo ne?

Není tady

 

#17 26. 11. 2006 11:11

Andromeda
♥♥♥♥♥♥-
Místo: Brno
Registrovaný: 19. 11. 2006
Příspěvky: 2245
Web

Re: Rozchod nerozchod..?

Ahojky holky, díky moc za rychlé odpovědi, ale přítel byl rychlejší - což u něj není až tak běžná věc smile Šel si jen pro pár věcí, protože auto sežene u kolegy leda v pracovním týdnu. No, když došel, zrovna jsem píglovala sporák a snažila jsem se ho moc nevšímat. Snažil se přes kočku zavést hovor (jako že ji oslovil, a jak že se má - no nemá ji moc v oblibě, ale zajímavý pokus, asi čekal, že nějak zareaguju) - no já měla oči zapíchnutý do sporáku a leštila a leštila... No odešel, byl tu jen kratičce, a za chvíli mi došla sms, že se mi asi moc povídat nechtělo. Mezitím mi volala ještě kamarádka, tak říkala a teda napíšu zpět, že jestli si chce povídat, že můžem. Napsala jsem a odpověď zase rychlá, že už sedí v autobuse, ale že to necháme na příště a nazval mě "milí". No, nemusím říkat, že mě to dostalo, strašně mě to oslovení dojalo, takže jsem to samozřejmě obrečela... Odpovídat na tu sms už asi nebudu, ale opravdu ho mám zažranýho hodně pod kůži, při tom píglování sporáku jsem byla ráda, že nemusím moc konverzovat, zase se mi začly děsně klepat kolena a všechno... dumbom

Co myslíte, mám se teda příště při dalším "stěhování" odklidit pryč nebo radši být doma..? wink


Plýžením v plyš! tongue

Není tady

 

#18 26. 11. 2006 19:29

kalupinka
♥♥♥♥♥♥-
Registrovaný: 28. 4. 2006
Příspěvky: 1367

Re: Rozchod nerozchod..?

Hm...Coby psycholog amatér mám pocit, že Tě má pod kůží i on. Vypadá to, že chce pauzu od společného bydlení. Ale od Tebe ne. Jo, zvláštní situace.

Není tady

 

#19 26. 11. 2006 19:40

Andromeda
♥♥♥♥♥♥-
Místo: Brno
Registrovaný: 19. 11. 2006
Příspěvky: 2245
Web

Re: Rozchod nerozchod..?

kalupinka napsal(a):

Hm...Coby psycholog amatér mám pocit, že Tě má pod kůží i on. Vypadá to, že chce pauzu od společného bydlení. Ale od Tebe ne. Jo, zvláštní situace.

Kalupinko , ty se psychologií nějak zabýváš, nebo jenom mluvíš ze zkušenosti..? smile


Plýžením v plyš! tongue

Není tady

 

#20 26. 11. 2006 20:04

kalupinka
♥♥♥♥♥♥-
Registrovaný: 28. 4. 2006
Příspěvky: 1367

Re: Rozchod nerozchod..?

To víš, že ne! Jsem jen obyčejná SŠ! Psycholog študovaný by se vyjadřoval daleko  fundovaněji a inteligentněji, než já. Ale mezilidské vztahy mě zajímaly a zajímají.

Není tady

 

#21 27. 11. 2006 7:57

Andromeda
♥♥♥♥♥♥-
Místo: Brno
Registrovaný: 19. 11. 2006
Příspěvky: 2245
Web

Re: Rozchod nerozchod..?

kalupinka napsal(a):

To víš, že ne! Jsem jen obyčejná SŠ! Psycholog študovaný by se vyjadřoval daleko  fundovaněji a inteligentněji, než já. Ale mezilidské vztahy mě zajímaly a zajímají.

Kalupinko, dobře se tvůj předchozí názor poslouchá, kéž by to byla pravda... Uvidíme. Je pravda, že spíš vidím věci, které vidět chci, ale ještě mi došly některé věci ohledně včerejška:

1. Proč by si chodil pro dvě tašky věcí (městskou, cesta trvá určitě přes půl hoďky jedna jízda), když stejně během tohoto týdne nejspíš počítá s tím, že si na stěhování nechá přistavit auto..?

2. Ještě jsem nenapsala, že včera došel vypulírovaný, bylo vidět že si dělal něco s vlasy... Když jsme byli spolu, tak se některé dny ani moc nečesal (prý nedbalá elegance) dumbom

No a z druhého soudku: psala jsem sms kamarádce, kde jsem se rozplývala nad tím jak me oslovil, tak mi od ní došel email, jakože je to se mnou strašný, že mi stačí jediný slovo a jsem hned zas z něj připos...á a tak...

Všichni, pište pište, moc mi pomáhá číst vaše komentáře, snad jich tady bude přes týden víc (já budu doplňovat aktuální stavy smile). Já vím, ale v některých věcech asi jsem nenapravitelná a vím, že tím asi ubližuju nejvíc sobě, ale možná nadešel čas, abych si nabila držtičku smile Ale chápejte, prostě ho pořád mám moc a moc ráda (ta odluka mi to dala hodně poznat), a už tu píšu ve svých lepších chvilkách něco jiného...


Plýžením v plyš! tongue

Není tady

 

#22 27. 11. 2006 8:35

Oxi
♥♥♥♥♥♥♥
Registrovaný: 14. 2. 2006
Příspěvky: 14365

Re: Rozchod nerozchod..?

Andromeda napsal(a):

1. Proč by si chodil pro dvě tašky věcí (městskou, cesta trvá určitě přes půl hoďky jedna jízda), když stejně během tohoto týdne nejspíš počítá s tím, že si na stěhování nechá přistavit auto..?

Mozno to boli veci, ktore chcel mat hned.

Andromeda napsal(a):

2. Ještě jsem nenapsala, že včera došel vypulírovaný, bylo vidět že si dělal něco s vlasy... Když jsme byli spolu, tak se některé dny ani moc nečesal (prý nedbalá elegance) dumbom

Preco si si taka ista, ze sa nahodil koli tebe?


http://www.kolobok.us/smiles/artists/snoozer/koo-koo.gif ... There is only 10 types of people. Those who understand binary and those who don't.  ... http://www.xko.sk/emoticons/bbq.gif

Není tady

 

#23 27. 11. 2006 9:15

Andromeda
♥♥♥♥♥♥-
Místo: Brno
Registrovaný: 19. 11. 2006
Příspěvky: 2245
Web

Re: Rozchod nerozchod..?

Oxi napsal(a):

Andromeda napsal(a):

1. Proč by si chodil pro dvě tašky věcí (městskou, cesta trvá určitě přes půl hoďky jedna jízda), když stejně během tohoto týdne nejspíš počítá s tím, že si na stěhování nechá přistavit auto..?

Mozno to boli veci, ktore chcel mat hned.

Andromeda napsal(a):

2. Ještě jsem nenapsala, že včera došel vypulírovaný, bylo vidět že si dělal něco s vlasy... Když jsme byli spolu, tak se některé dny ani moc nečesal (prý nedbalá elegance) dumbom

Preco si si taka ista, ze sa nahodil koli tebe?

1. Odnesl si dvě igelitky plné svého nevypraného prádla... Minulé pondělí si kupoval pračku (jeho mamka mu odmítla prát), ale nemyslím, že by měl nedostatek ošacení (minulý týden si pořídil hodně nového) - navíc má ještě u mě spoustu čistých věcí, které si mohl vzít a nevzal. Prostě mi to přijde, že to prádlo nebyl úplně primární důvod jeho návštěvy.

2. Možná je to naivní, ale myslím, že to bylo kvůli mě... Navíc s těma taškama asi hned nešel na žádnou návštěvu lol Myslím, že si chtěl popovídat, ale se mnou to moc nešlo (sporák), navíc to potvrzuje i ta sms, kterou poslal...

Prašte mě palicí, jsem nenapravitelný optimista smile


Plýžením v plyš! tongue

Není tady

 

#24 27. 11. 2006 9:59

pavli
♥♥♥♥♥--
Místo: Valmez
Registrovaný: 10. 1. 2006
Příspěvky: 713

Re: Rozchod nerozchod..?

Andromedo, dovolila bych si nesouhlasit s Vaškem, že muži odchází jen kvůli jiné. může to tak být, ale může odejít také proto, že se nechce ještě vázat, že není přesvědčený, že ty jsi pro něj ta pravá, anebo že si chce prostě ještě užívat. v tom případě považuji za správné, že se s tebou předtím rozešel a nepodváděl tě. prostě je ještě mladý na vážný vztah a ví to a zařizuje se podle toho.


http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/2;10726;104/st/20070315/n/Karin/dt/-6/k/8568/age.png

Není tady

 

#25 27. 11. 2006 12:29

Zuzi79
♥♥♥♥---
Místo: Brno
Registrovaný: 2. 6. 2006
Příspěvky: 338

Re: Rozchod nerozchod..?

Andromedo,  asi bych v tomhle byla taky tak naivní vissla a důvěřivá a myslela si, že si přišel pro pár věcí, které vlastně nepotřebuje, jen aby Tě viděl. Navíc podle toho, co píšeš, si vždycky přijde jen pro pár věcí a na to, že jste už "od sebe" několik týdnů, je zvláštní, že ještě není odstěhovaný. Navíc, když má už podnájem. Nejde třeba ani tak o nábytek apod., spíš o osobní věci.

Moc bych Ti přála, abyste si k sobě našli cestu a "nový vztah" fungoval líp, než ten minulý.


Pane, pomoz mi být takovým člověkem, za jakého mě považuje můj pes... (Janusz Leon Wisniewski)

Není tady

 
NÁŠ TIP:
  • Procvičte nejen pravopisná cvičení, diktáty, ale i kvízy, časté chyby, doplňovačky a vše, co pomůže ve výuce Vám nebo dětem na webu pravopisne.cz

Zápatí

Powered by PunBB 1.2.24c
© Copyright 2002–2008 Rickard Andersson
Content © Copyright 2000–2016 SAMI spol. s r.o.
Ochrana osobních údajů