LADK — 13. 9. 2016 22:50

Ahoj,muzu se zeptat na vas nazor? Mam pritele,3 roky,zjistila jsem,kdyz se opije tak,je schopen mit sex s chlapem,dela s 25 chlapama,nekdy je i 2-3 tydny v praci,kdyz neco oslavuji,tak to prezenou s pitim a pak se to stane.
Volam si s nim,pres skyp a bohuzel,jsem byla svedkem,slysela jsem, jak mu tam druhy chlap,rika veci co si rikaji,zamilovany lidi a bylo slyset,jak se ten chlap uspokojuje a jine veci.Muj pritel,byl tak opily,ze nevedel pomalu o svete,jen neco mumlal,ani druhy den,nevedel,ze semnou mluvil,skyp,urcite zapnul ten druhy a chtel abych to slysela.
Miluju ho, ale nevim co mam delat,jasne,ze on to nechce priznat a zapira a ja jsem zoufala.Mam strach,kdy se opet opije a bude se to opakovat.Dekuju za vas nazor.

Eva. — 14. 9. 2016 4:10

Já bych se v první řadě zamyslela nad alkoholizmem svého přítele. Jestli chci žít a mít děti s mužem, který nejspíš nadměrně  holduje alkoholu.  Ty vidíš možná jeho bisexualitu a nevidíš to, co je možná ještě větší problém ve vztahu, a to je alkoholizmus příttele?

vera — 14. 9. 2016 6:41

Utíkej, utíkej............co nejrychleji pryč z takového vztahu

vrabčák — 14. 9. 2016 18:37

Nevíš, co máš dělat?  :co:  :co:  :co:  Proč se v týhle situaci ještě vůbec zajímáš o názor druhých???

prece ja — 12. 2. 2018 18:46

Boji s se,ze se opije a bude se to opakovat. Byt tebou mam spíš obavy ,ze se to stane i kdyz se neopije. A bacha - výmluva na opilost a to ze si nepamatuje je prilis častá.