Neonka — 10. 5. 2016 11:37

Ani Nevim odkud zacit. S partnerem jsme uz 13 let. Nikdy poradne nevedel,co chce. Udrzoval vztah she svou pritelkyni a soucasne s milenkou, Ktera ho mela jen na sex, ale do ni byl uplne poblazneny. Jedna z tech, Ktera to s muzi umi.
Kdyz jsme se poznali a to v praci, nebyla to laska na prvni pohled, ale zacali jsme si providat a zjistili jsme, ze mame spolecne zajmy a oba jsme se zamilovali. Jediny problem byl, ze se svou pritelkyni ukonceny vztah jeste nemel, ale vidali se Jen o vikendech, kdyz jeste vetsinu casu travil se svymi kamarady. Byli spise jako sourozenci. Pritelkyni se s nim nakonec rozesla, coz jsem se dozvedela az teprve pred dvema mesici, ze to nebyl on,co vztah ukoncil. No kazdopadne jsme spolu zacali chodit, ale Jeho byvala milenka mne neskousla a opet Zatla sve drapy. Kdyz jsem na to prisla, hodne mne to zasahlo, byla jsem blaznive zamilovana a snazila  jsem o nej bojovat, I presto to skoncilo rozchodem. Bylo to pro nas oba dost emotivni, Ani jeden jsme nebyli schopni komunikace mezi nami ukoncit. Jenze pro rozchodu se rozhodl odejit za praci do zahranici a me se vcelku ulevilo, ze se uz na pracovisti nebudeme vidat a ze to pro nas oba bude mnohem snazsi zacit novy zivot.
Jenze pro trech mesicich mne zacal kontaktovat telefonicky a nakonec jsme se sesli na jednom pracovnim zahranicnim meetingu. Tam se mi priznal, ze mne stale miluje a ze by chtel, abych se k nemu vratila a meli jsme spolu deti. Coz mi uplne vyrazilo dech. Citila jsem, ze to mysli vazne a take asi doufala, ze dospel a ted uz vi co chce. No probudily ze stare city a zacalo vse nanovo.
Poridili jsme si dva uzasne kluky a zivot plynul vcelku poklidine.Ani presto jsem se nevyhnula Jeho dalsi nevere s kolegyni z prace. Kdyz jsem na to prisla( neustale sms, zakodovany pocitac, iPad, telefon, zmena chovanii, Odjel s ni na vikend ) stale zapiral, Jeho rodina ze mne udelala temer blazna, ze jsem paranoidni a mela bych se lecit. Nasla jsem mu I telefon Jen pro komunikaci s NI. Okamzite jsem vzala deti a rekla  jsem mu, ze odchazim. Byl uplne na dne, zhroutil se, prosil, abych neodchazela, ze nas miluje a neumi si zivot bez nas predstavit.  Telefon prede mnou znicil a s milenkou udajne vse ukoncil.
Snazila jsem se mu verit, vse odpustit uz kvuli detem. Jsou hodne citlivi a take je to hodne zasahlo. Odpustila jsem, ale nezapomnela. Bylo to velmi tezke obdobi, hlavne proto, ze s tou dotycnou pani neustale pracuje na jednom pracovisti.  No abych se dostala k podstate veci, Posledni dobu jsem zase pocitovala zvyseny nezajem, vymlouval se na unavu, zadne projevy naklonnosti. I kdyz sms snad nechodili, telefon nechaval volne, nekontrolovala jsem.Jenze vcera  jsem uklizela na Jeho pracovnim stole .Mel tam rezervaci hotelu pro dve osoby, mimochodem nejaky super pokoj se vsim nac si vzpomenete. Na konci kvetna Mel odjet na pracovni kongres. No myslela jsem, ze to neustojim. Vecer jsem ze ho na to slusne zeptala, samozrejme vse poprel, byl az agresivni a rezervaci hotelu I kongres ihned zrusil. Rekl mi, ze moje podezirani mu za to nestoji a ze se sebou mam neco delat., ze jsem nemocna.  Jen jsem ho poprosila, aby byl ke mne uprimny,ze se ve vztahu, Ktery je bez duvery a ve lzich zit neda. Nechce ze mnou dal na toto tema komunikovat.
Ted rano se choval jako by se nic nestalo, ale Ja nejsem schopna s nim mluvit, citim, ze se neco deje, ale nechci patrat. :(
Jen vas prosim o vas nazor a jak byste se zachovali Vy v me situaci.
Dekuji predem za vase nazory a komentare. :(
Vite stale verim na lasku a stastnou rodinu. Jsem asi nenapravitelny romantik.

Bety — 10. 5. 2016 13:23

Neonka napsal(a):

Jsem asi nenapravitelny romantik.

Romantik? Promiň, ale už dlouho jsem se takhle nezasmála...
1. Je nevěrný?
ANO
2. Bude pořád nevěrný?
ANO
3. Bude z tebe dělat pořád blb.ce?
ANO
4. Můžeš s tím něco dělat?
NE
Takže ber jak to je nebo nechej být...

helena — 10. 5. 2016 13:30

Jsem uz paranoidni?
Neboj, nejsi... jen sis dobrovolně pořídila domů ku*rev*ní*ka.

Judyna — 10. 5. 2016 13:31

Přesně.

Myslím, že jsi přecenila svoje síly - vždyť od doby, co ho znáš, měl nějakou bokovku. I před Tebou. Takže jsi věděla, do čeho jdeš.

Asi bych si zvážila všechna pro a proti. On vlastně dělá jen to, co celý život. Ne že bych to schvalovala. To jen tys měla nějaká nereálná očekávání. Takže si sepiš, co by bylo v případě rozvodu a co v případě, že zůstaneš. Ber v potaz samozřejmě i děti. Můžeš i navrhnout, že si také někoho najdeš (jak asi zareaguje?)

P.S. to "přesně" bylo sice na Bety, ale hodí se to i jako reakce  na Helu :)

Neonka — 10. 5. 2016 15:22

Jo laska byva casto slepa a delaji se opakovane chyby. Dekuji za vase nazory.

Selima — 10. 5. 2016 16:02

Ja by som si ešte položila otázku, či chcem ,aby aj moje deti (ktorým dávam svojím príkladom návod na život) žili taký život ako ja s ich otcom. ;) :jojo:

flink — 10. 5. 2016 17:16

To je zase nějaký průzkum budoucího inženýra do diplomové práce s náhledem na reakce okolí? :lol:

helena — 10. 5. 2016 18:49

zase nějaký průzkum budoucího inženýra
Lidskejch duší? http://fora.babinet.cz/img/smilies/wink.png

Dorka — 10. 5. 2016 20:22

Neonka napsal(a):

Jo laska byva casto slepa a delaji se opakovane chyby. Dekuji za vase nazory.

Jeden vyraz me zarazil: ..."poridili jsme si dva kluky..."
... A pak dalsi veci:
S pritelem-nepritelem? 13 let jste spolu? Bez snatku? Jeho rodina z tebe dela blazna? Zajisten luxusni hotel v case sluzebky, pote oboje zruseno, kvuli TVYM OBAVAM??? ... rozbitej telefon, pry ukoncen milenecky vztah, "zivot plynul poklidne"... Hm, a ty "zatate Drapky", ...
Uaaa, a ten STYL PSANI!...

Divim se vsem, co ti reaguji...

Bud jses paranoidni cvok, nebo prastena esotericka víla...
Tak pokracuj, pro pobaveni a zkraceni dlouhe chvile je tve psani dobre...
;)

flink — 10. 5. 2016 22:24

helena napsal(a):

zase nějaký průzkum budoucího inženýra
Lidskejch duší? http://fora.babinet.cz/img/smilies/wink.png

Pynktlich :supr: