babinetka211 — 18. 12. 2014 16:27

Tak se vám přiznám, že jsem tedy poprvé ochutnala tatarák, ale nic převratného jsem na tom syrovém masu neshledala. Znova bych si ho už nedala. Jak jste na tom vy? Máte nebo nemáte radi/y?

annie — 18. 12. 2014 17:49

Nikdy jsem ho nejedla a ani mě představa syrového masa a vejce neláká... :)

Petr100 — 18. 12. 2014 18:59

Tatarák výborný. Jde o to, jak se ochutí.

sahleb — 18. 12. 2014 19:26

Dokonalej biftek je taky napul syrovy. Tatarak zboznuju.

AndreaP. — 18. 12. 2014 19:39

Příčí se mi pojídat syrové maso, takže tatarák nejím. Nijak ho ale nehaním, věřím, že může a asi je dobrý, ale za mě prostě ne.

aprill — 18. 12. 2014 20:31

babinetka211 napsal(a):

Tak se vám přiznám, že jsem tedy poprvé ochutnala tatarák, ale nic převratného jsem na tom syrovém masu neshledala. Znova bych si ho už nedala. Jak jste na tom vy? Máte nebo nemáte radi/y?

miluji ho!

Leila — 18. 12. 2014 20:51

Sním to, ale je to ve stylu- neurazí, ale ani nenadchne ;). Nic moc.

Judyna — 18. 12. 2014 22:34

Já, která jsem "vyrostla" na syrových játrech, která mě maminka nutila pojídat kvůli chudokrevnosti jsem tatarák několikrát okusila, ale rozhodně ho nemusím.
Nemusím ani maso jako takové. Když ho pár měsíců nemám, nic se neděje.

LENNNA — 19. 12. 2014 7:31

Nikdy bych ho neochutnala.

Eva. — 19. 12. 2014 7:33

Říkala jsem, že bych ho nikdy neochutnala. Před několika lety jsem poprvé ochutnala. Byli jsme s partou na bowlingu a pak v jedné restauraci. Když je dobře ochucený, s topinkou, nemá chybu.

mikuelini — 19. 12. 2014 9:10

Tatarak mi chutna ,ale bez vejce. Nejlepe jen uchuceny peprem,soli,trosku oleje . V restauraci bych si ho nikdy nedala. Musim vedet odkud to maso pochazi a musi byt bio.

holcina — 19. 12. 2014 9:19

Miluju, máme minimálně 1x za měsíc, spíš častěji. Miluju tatarák, stejky, maso všeho druhu kromě kuřecího. Pro mě by nemusely existovat přílohy:-)

helena — 19. 12. 2014 9:41

Tatrák miluju... ovšem já jsem schopná pojídat i syrový hovězí jen tak, pouze osolený.

babinetka211 — 19. 12. 2014 12:43

Tak vidím, že názorově to máme naprosto různorodé a to je dobře. Sto lidí, sto chutí. Jen helena mě s tím pojídáním syrového hovězího trochu zaskočila :D

carpediem — 19. 12. 2014 12:53

Mám ráda tataráček z hovězího i z lososa. Musí být tak akorát ochucený. Pak ani moc nepotřebuji toustík nebo topinku. :lol:

Grainne — 19. 12. 2014 14:13

babinetka211 napsal(a):

Tak se vám přiznám, že jsem tedy poprvé ochutnala tatarák, ale nic převratného jsem na tom syrovém masu neshledala. Znova bych si ho už nedala. Jak jste na tom vy? Máte nebo nemáte radi/y?

nam nam

Ivana — 19. 12. 2014 14:40

Tatarák nemusím. Jedla jsem ho párkrát a jsem na tom přesně jako babinetka211.

ajka50 — 19. 12. 2014 17:09

Tatarák miluju,chodím na něj do restaurace a dělám si ho i doma, sama pro sebe...

Mikeš — 19. 12. 2014 18:03

AndreaP. napsal(a):

Příčí se mi pojídat syrové maso, takže tatarák nejím. Nijak ho ale nehaním, věřím, že může a asi je dobrý, ale za mě prostě ne.

Mám to naprosto stejně. Syrové maso bych do huby nevzal, ale že ho má ráda moje žena a prakticky celé příbuzenstvo, to je jejich věc, a já jim to neberu. Své ženě jsem vděčný za to, že když k nám pozve návštěvu na tatarák, tak nikdy nezapomene na to, že já ho nejím a připraví mi něco tepelně upraveného :D

helena — 19. 12. 2014 18:49

a připraví mi něco tepelně upraveného
Třeba myš...
http://www.celysvet.cz/skin/smile/s9537.gif

Mikeš — 19. 12. 2014 18:53

helena napsal(a):

Třeba myš...

:dumbom:

:D :D :D