bonyfac — 8. 2. 2010 11:06

Ahoj všichni, chtěla bych se zeptat, zdali nemáte zkušenost s ubytováním a hezkými plážemi pro dítě do 2 let. Chystáme se letos na dovolenou vlastním autem a tak sháním nějaké tipy a rady. Bohužel nemám čas procházet všechny možné diskuze a tak prosím o tipy od vás cestovatelů a cestovatelek. Kdyby jste měli náhodou nějaké internetové odkazy, tak mi je také můžete poslat. Moc všem, kteří nám pomohou děkuji. Market

snehurka30 — 8. 2. 2010 18:42

ahojík,co jsem pročetla diskuze,tak doporučují ostrov Rab jsou tam písčité pláže a pak jsou dobré pláže na Makarské Rivieře,ale ta už je dále pro cestu autem.My taky hledáme neco pro 2 leté dítě.mám doma katalog od ck Vítkovice, kteří se specializují na Chorvatsko a mají tam dost apartmánů pro dopravu autem.jejich stránky jsou www.ckvt.cz

Pisatel — 9. 2. 2010 8:37

Ubytování v Chorvatsku se dá okolo 25 -30 eur za apartmán za noc sehnat vždy. Stačí projet net. Záleží zda chcete s "cestovkou" a nebo na "vlastní pěst". Při vlastním hledání je jistá úspora v ceně a pokud si dnes zajistíš ubytování tak jistě, že najdeš to co tě bude zajímat a vyhovovat.
Zmíněné Vítkovice doporučuji současně se můžeš dobře orientovat na www.chorvatsko.cz. Zde najdeš velice slušného průvodce vším co v Chorvatsku můžeš očekávat a nebo co je nutné vědět.
Osobně doporučuji ostrovy ať už Rab tak i další, třeba Hvar, Brač či Korčulu. Pobřeží pro mrňata okolo Omiše, kde moře je poměrně mělké (asi 50 km pod Splitem) a Makarskou spíš dál směrem na Igraně. Tam je taky moře mělčí respektivě přístup k němu.

laminanonte — 11. 2. 2010 9:01

My jsme 2x byli v Sukošanu. Tam je to pro děti ideální. Pro ty, co se rádi potápí to vůbec není. Jdeš 50m a pořád stačíš

Adamíra — 13. 2. 2010 7:22

Ahojky, když byly synovi 2 roky (nyní 5) byli jsme na dovolené na ostrově Murter (spojen mostem), kemp-apartmány Lovišča. Byli jsme moooc spokojení, vřele doporučuji-apartmány cca 50 m od pláže (kempová), upravovaná pláž s pozvolným vstupem do moře, šlapadla, apod.Na konci června málo lidí. Opravdu super. A cena za ubytování velice dobrá (měli jsme 2+1 aparmán s vlastní terasou, kuchyní, WC+sprcha). Neustále tam všude okolo uklízeli. opravdu doporučuji. Klidně bych jela znovu, ale Chorvatsko už máme projeté a ráda bych letos zkusila Itálii.

snehurka30 — 14. 2. 2010 19:23

laminanonte napsal(a):

My jsme 2x byli v Sukošanu. Tam je to pro děti ideální. Pro ty, co se rádi potápí to vůbec není. Jdeš 50m a pořád stačíš

Ahojík prosím napiš mi info o Sukošanu,máme 2 leté dítě..jaké tam jsou pláže,obchody-cukrárny..aj.
Jak dlouho trvá cesta.Pokud máš nějaké foto,tak prosím pošli.Děkuji
snehurka30@centrum.cz

snehurka30 — 14. 2. 2010 19:24

A nebyl jste nekdo v UMagu? koukala jsem,že je to blízko na cestu.Tam jsou asi jen kamenné pláže??

martina23 — 29. 6. 2010 9:06

Letos jsme byli na dovolené na ostrově Rab. Mohu konstatovat, že jsem byla naprosto nadšená přírodou, mořem,.. Tato dovolená patřila k mým nejhezčím a Rab jsem si zamilovala. Bydleli jsme v apartmánu v Loparu, ale koupat jsme se chodili ne na Rajskou přeplněnou pláž, ale na druhou stranu Loparského poloostrova do krásných zátok, které byly skoro prázdné a nádherné. Stranka nepovolená reklama

sonar — 16. 9. 2010 17:20

nepovolená reklama

forty11 — 6. 11. 2011 14:08

Dobrý den,

Hezké pláže pro malé děti jsou na Podgoře - (Hotel Sirena) je to celé kryté borovicemi takže je tam pro děti příjemný stín a chládej a jsou tu malé písčité pláže jinak se můžete podívat také na http://www.chorvatske-apartmany.cz/vyhl … -ubytovani

carlos — 7. 11. 2011 10:43

Chorvatsko je pěkné, nicméně už jsem xkrát četl, že k moři by se mělo ideálně až tak s dítětem od 3 let... Znám konkrétní případ, kdy takové malé děcko (2,3 roku) strávilo pár hodin  nemocnici a rodiče byli témeř zruinováni.

monca0209 — 23. 1. 2012 21:24

Dobrou zkušenost máme s ostrovem Pag. Vypravili jsme se tam loni s 5letou dcerou a příbuzní s 8měsíčním synem. Jezdíme přes cestovku, máme rádi jistotu. Na doporučení jsme si zvolili klidné letovisko Mandre. Cestu jsme zvládli přes noc. Ubytovaní jsme byli v nedávno postaveném domě Kovač, cca 50 m od moře, kde se s mimčem dalo poležet i ve stínu. Moře tu je krásně čisté. Majitelka "našeho" domu byla velmi příjemná. Z obou apartmánů byl krásný pohled na moře. Okolo moře vedla málo frekventovaná, vyasfaltovaná promenáda, pro kočárek jak dělaná. My jsme s malou jezdili autem po různých plážích, některé byly i písečné (např. Čista plaža nebo písečná pláž Planjka ve Staré Novalji). Večer byl v Mandre klid, přitom se dalo zajít na rybu nebo pizzu do místní restaurace. Moc se nám tam líbilo, Mandre na dovolenou pro rodinku s malými dětmi můžu jen doporučit. Majitelé tohoto domu nedávno na Pagu dostavěli další nový dům (ve vesnici Povljana-Maletinac), ten je hned u oblázkové pláže. Byli jsme se na něj i podívat, na nás je ten dům ale moc o samotě. Někomu to ale naopak může vyhovovat. Letos to vidíme zase na Chorvatsko, uvažujeme o apartmánech ve Staré Novalji. Prý tam jsou malé písečné plážičky hned u apartmánových domů a navíc již vyzkoušená písečná pláž Planjka.

Marcelka_m — 3. 3. 2012 9:31

Já mám prozměnu velmi dobrou zkušenost s ostrovem Brač a ostrovem Rab. Oba jsou z mého pohledu ideální pro rodiny s dětmi. Oba zájezdy jsme vybírala na www.dovolena.cz a nemůžu si zatím na nic stěžovat. Cesta autobusem byla sice trošku náročnější, ale s tím jsme počítali. Ubytování bylo perfektní. Pokud si během dneška vzpomenu, přidám i jméno hotelu kde jsme bydleli. Byl z něho perfektní výhled na moře.

nina87 — 13. 5. 2013 23:41

Já bych doporučila Istrii letovisko Medulin je to tam paráda. Úžasný moře super restaurace. Každej si tam přijde na svý:)já tam jezdím každý rok a nemůžu si to vynachválit. Pokud máte zájem i o levné a super penziony tak mrkněte sem  www.active-holiday.cz

johnyy85 — 15. 5. 2013 14:37

Ahoj, jestli se někdo chystáte k Dubrovníku, tak doporučuji článek http://chorvatsko.ubytovanivchorvatsku. … ubrovniku/

lenkin — 25. 6. 2013 11:56

Krásné místo je taky ostrov Hvar, letos se tam chystáme s 3 letou dcerou. Nejlépe si uděláš představu z fotek http://www.dovolena-hvar.cz/ostrov-hvar/fotogalerie/

Grenouille — 28. 8. 2014 1:33

Dobrý den, chci se zeptal, zkoušel někdo měnit hotovost u sunny online valuty? Nebo jak se to jmenuje, každpádně chci vědět, jestli je dobře, že jsem doteď měnila u nich a nebo je něco lepšího.

Lololita — 10. 8. 2016 10:28

My jezdíme na Cres.

jarka.modra — 22. 5. 2017 15:46

My jsme byli na Trogiru, kde měli známí svatbu a bylo to tam moc krásné.

sheepienne — 7. 8. 2017 0:19

Našla jsem pěkný článek na cestovním webu ara.cz o dovolené v Chorvatsku s dětmi. Je zde několik míst a i důvody proč se hodí zrovna daná místa pro rodiče s dětmi. Snad se bude hodit. Já jsem osobně byla nedávno v Šibeníku a město je opravdu krásné na procházku večer.

AničkaV. — 13. 9. 2017 14:33

Jako děti jsme jezdili do Chorvatska na písečnou pláž. Bohužel si nevybavím jak se to tam jmenovalo, ale pro menší děti to bylo ideální. Šlo se snad 2km mořem než jste měli vodu alespoň po pas. :-)

takuinaki65 — 20. 5. 2019 9:43

Já mohu doporučit hotelscombined.com využívám pravidelně a je to úžasný společník pro cestovatele a nikdy s ním nebyl problém. Dotěď jsem využívala ubytování, která nabízela možnost "free cancelation-pay later".

Zuzaleta — 30. 1. 2020 15:03

Čau, hlavně kamkoliv zahraničí pozor na stav veřejných toalet, raději si kup jednorázový papírový sedátka na WC, děcko posadíš a bude to i bez bolesti zad :D Já používám ***smazáno*** Není za co ;)

***********************
Máš pravdu, není za co. Přijít a do čtyřech různých vláken dát stejný text s odkazem na papírové sedátka, tak to tu ještě nebylo. Banuju.