step — 16. 6. 2009 22:23

Ahojky všem, potřebuji poradit od zkušenějších..... Mám problémy s vlasy jako skoro všichni s kudrlinkami.... od přírody mám kudrnaté, slabé , suché, neustále jakoby rozcuchané, poletující. Pokud si je vyfoukám, chvilku vypadají k světu, ale ne na dlouho. Už si nevím rady.....proto hledám kadeřnictví nebo nějaký salon ve Zlíně a okolí nebo v Uh, kde nejenom umí stříhat a česat, ale opravdu i odborně poradit a hlavně s výsledkem!!!

Budu vděčná za každou radu.

Enji — 17. 6. 2009 12:54

Čau!! Jak je?? ;)
Tak já používám šampon a kondicionér od GlissKur (zkus třeba řadu pro suché a lámavé vlasy), taky jsem byla jednu dobu nadšená ze Sunsilku pro krepaté vlasy, pak ještě do mokrých vlasů vetřu olej na vlasy (nevím co je to za značku, tak opisuju co na tom vidím JAM hair crystal fluid, no nejspíš to bude značka Young, to je tady ještě uvedeno, cenu už si přesně něpamatuju, mohlo to stát tak do 200Kč, ale vydrží hodně dlouho). Teď jsem nově začala používat i lesk na vlasy (od kadeřnice zn. Got2b).
Na ten olej nedám dopustit. :supr:

step — 17. 6. 2009 13:26

Ahoooooj , díky za informace:-) No GlissKur....už nikdy, koupila jsem jej...ten nový fialový na kudrnaté vlasy a vlasy totálně zničené, takže mám celou lahvičku, kdyby jsi chtěla.....:-) Koupila jsem si teď v lékárně šampon na vlasy Doliva, tak zatím OK, uvidím.

Fidorka — 18. 6. 2009 22:00

Já jsem taky jak ovce, takže vlasy foukám dohladka a občas ještě žehlím.

Kupuju asi 2x do roka šampon + balzám Kerastase anebo Redken, vlasy jsou po nich nádherný. Běžně používám L'Oreal. Když vlasy foukám nebo žehlím, tak přípravek od John Frieda FrizzEase 5 Minute Manager ve spreji (parfumerie Marionnaud), ten zkrotí každý krep, doporučuju.

Nemáme to jednoduchý ;)

arabela77 — 21. 6. 2009 19:27

John Frieda maji v Marionnaud??? Vubec jsem netusila, ze se da u nas sehnat. Ja pouzivam radu FrizzEasy na kudrnate vlasy. Vozim si ji z venku nebo si nechavam vozit. Tak to budu muset do Marionnaud zabehnout.

step — 24. 6. 2009 17:47

Děkuji za rady. Kadeřnici jsem již navštívila a byly mi doporučeny výrobky JOICO. Máte s nimi někdo nějaké zkušenosti? Zkusím se podívat i po tom přípravku na žehlení vlasů z Marionnnaudu.

Petullka — 4. 6. 2013 14:42

Já mám zkušenosti s šamponem pro kudrnaté vlasy od Selective Professional - Curl lock shampoo (750ml). Koupila jsem si ho na doporučení akdeřnice a jsem velmi spokojená..

http://www.selectiveprofessional.cz/onc … 750ml.html

emulinka — 30. 7. 2013 11:24

Mám vynikající zkušenosti s kůrami od Glisskur a různými vlasovými oleji - například kokosový je super, nejen na vlasy, ale i na tělo a někdo s ním i vaří :) všestranné využití

Antonka — 27. 10. 2013 14:05

já jsem přestala mít problém s vlasy až po tom, co jsem přešla k profesionální vlasové kosmetice. kupuju L'Oréal Professionnel, například řada Expert absolut repair cellular je výborná na suché až krepaté vlasy ;) nebo řada Mythic Oil a její oleje na vlasy