» Diskuse - Babinet.cz https://fora.babinet.cz/index.php » Maso a vnitřnosti https://fora.babinet.cz/viewforum.php?id=123 » jak zaváříte omáčky? https://fora.babinet.cz/viewtopic.php?id=37418 |
hanina — 19. 4. 2009 9:41 |
Ahoj kuchaři a kuchařky. Dneska zrovna dělám svíčkovou a teď mě štve ten strávený čas , který mě u toho čeká. Pořád ještě není maso měkké, takže musím čekat a potom budu zase aspoň půl hodiny zavářet. Takle to mám naučené z domu, ale přemýšlím, jestli to nejde třeba nějak zrychlit. Jako třeba že už bych si teď zvlášť zavařila tu mouku v mléce a pak to tam jenom nalila. Budu ráda za každé vaše typy :supr: Samozřejmě jdou použít hotové jíšky, ale to bych se asi nedoplatila a nějak tomu nevěřím, asi to nebude nic zdravého :dumbom: |
sugar — 19. 4. 2009 10:03 |
papiňák určitě používáš, že? |
hanina — 19. 4. 2009 10:05 |
používám, ale já to v něm včera pouze opekla a dneska jsem to dala rovnou do pekáče a do trouby. |
sisi21 — 19. 4. 2009 19:54 |
svíčkovou zahustím pouze smetanou,a já si to maso peču třeba už den dopředu a druhý den to jen dodělám.. |
ivanka05 — 20. 4. 2009 12:19 |
no hotove jisky jsou na stav nouze, me tedy moc nechutna pak to zahustene jidlo, jak to vychladne, udela se takovy divny rosol:( |