Lúthien — 23. 3. 2008 20:12

Ahojky, tak tomuhle nějak nerozumím. To jsem se napálila, nebo něco takhle funkčního opravdu existuje? :o
http://www.aeomis.com/haarp.html

lupina montana — 24. 3. 2008 23:50

TAk tomu nerozumím ani za mák...vypadá to jako normální mraky u nás v Polabí, když je hezky - asi by to chtělo předhodit nějakému mrakologovi, aby k tomu něco řekl :co::co::co: A co se to jako má páchat za zločiny na těch mracích? :o

PetraP — 26. 3. 2008 19:29

Hele, takovéhle mraky u nás nedávno byly...... to jsou jako nepravé jo??? :co:   Jako že falešné???  :co:

Lúthien — 26. 3. 2008 20:12

Chi chi, já to taky nějak nepobírám. Taky tady máme běžně mraky nad mrakama, tak nevím :kapitulation:
Každopádně mě to zaujalo, že se takhle dá (aspoň ten týpek to tam píše) čistit atmosféra. Ale říkám si, že když je to takový "zázrak", proč nám to tady ještě nikdo nenapíchal. Alespoň ve svém městečku bych to brala :lol:

Tetamáma — 26. 3. 2008 20:31

Nojo, ale on si myslí, že mu tam ty mraky někdo dělá uměle, práškuje mu to tam z letadla. Víte jak by to bylo drahé, dělat uměle mraky? :D

lupina montana — 26. 3. 2008 20:49

Tak teď jsem z toho jeleň na druhou.....:co: Proč by někdo vyráběl uměle takové mraky nemrcousné, z kterých ani nezaprší?? :co: Pamatuju, jak sovětští piloti s velkou slávou sypali do mračen nějaký derivát stříbra, aby právě zapršelo na tu jejich bavlnu, páč ji vysadili kdesi v Kazachstánu, kde nikdy neprší - a oni následně zjistili, že taková bavlna potřebuje dost vody :usch::lol: Noo...přestože šlo o jejich mezinárodní prestiž a hospodářský výsledky, myslím, že jim to vydrželo hodně krátce :vissla:

Míša Kulička — 27. 3. 2008 12:34

Poručíme větru větru, dešti, kdy má pršet a kdy vát ... :vissla:

Lúthien — 28. 3. 2008 15:05

Míša Kulička napsal(a):

Poručíme větru větru, dešti, kdy má pršet a kdy vát ... :vissla:

Asi tak :lol: No zrovna teď jdu zatahat sluníčko ucho, ať kouká zasvítit, že už mě to jako nebaví. Nebuď labuť, Slunce! :storstark:

Heluška — 13. 4. 2008 13:45

Kdyby nám to  někdo oficiálně napíchal, musel by někdo oficiálně přiznat chemtrails a pak by asi naši vládcové dostali od velkého bratra na pr.... Takže vše probíhá tichým duchem, všichni , kdo chtějí, pozorují množství přeletů a přesně to, co ten chlápek na obloze nafotil. Koho požádat, aby to někdo zarazil? Děje se to po celém světě. Kam nás tím chtějí dostat?
Najděte si www.osud.cz a tam je "práškování" spousta čtení

Jeňýk — 14. 5. 2008 0:11

Tak jsem si dneska ochutnal krev a musím dát za pravdu Helušce! Ptám se KAM nás to chtějí dostat a proč? Dříve má krev chutnala sladce a byla jasně červená........ a dnes? Odpo_rná silně kovová chuť a skoro neteče jelikož má konzistenci asfaltu!!!! Ještě že zde existují stránky kde se lze dozvědět PRAVDU a kde nám vnesou SVĚTLO do našich chemicky zatemnělých myslí!


Chemtrails: Vaše zdraví ve "zdravém" prostředí.


…Víme také, že baryum je součástí směsi. Baryum, mimo to, že je karcinogenní, také značně vytlačuje z těla veškerý draslík. Vidím to na svých klientech, kteří trpí silnou svalovou slabostí, a se ztrátou draslíku nebo s příliš nízkou úrovní draslíku je spojen silný tlukot srdce. Takže víme, že když se nám do těla dostane baryum a vytlačí draslík, potřebujeme doplněk (pozn.jm: viz. náš přetištěný článek z 4.4.2004 Podvod s nedostatkem draslíku).

Očividně je ve směsi, na základě našeho výzkumu, obsažen také nějaký titan a hořčík. Dlouhou dobu jsem nemohl pochopit, proč by to mělo být špatné, protože vždy lidem doporučujeme, aby brali nějaký hořčík. Nicméně můj bratr, který je fyzik, mi náhodou poskytl odpověď, kterou jsem hledal dva nebo tři roky, a to na otázku, proč vidíme tolik krevních sraženin silných, lepkavých krevních destiček, kdy jde již o epidemii; neustále běžely reklamy na přípravky pro ředění krve. No, řekl mi, že když zkombinujete iont hliníku s iontem hořčíku, krev to srazí. A obě tyto složky ve směsi obsaženy jsou.

----

V Chorvatsku se začíná objevovat epidemie rakoviny kůže. To je přímo spojené s ve vzduchu obsaženým baryem, hořčíkem a hliníkem. Rakovina je dnes druhou nejčastější příčinou smrti v Chorvatsku, a není to důsledkem délky dožití, která se zde výrazně zkrátila, v důsledku místních událostí za posledních 18 let.

Dnes jsou nejčastější příčinou smrti kardiovaskulární nemoci, infarkt a mozková mrtvice. To je důsledkem husté krve a krevních sraženin, které jsou způsobeny hliníkem, hořčíkem, plísněmi a ionty přítomnými ve vzduchu.

Jak jste na tom vy?

Můžete si to ověřit, pokud si pamatujete, jak jen před pouhými několika lety byla vaše vlastní krev krásně červená a chutnala sladce.

Zkuste to teď. Je pravděpodobné, že má silně kovovou chuť a že je tmavě rudá a hustá. Je to proto, že vaše játra jsou pod tlakem.


Další na řadu přichází srdce a mozkové kapiláry, které jsou příliš malé, aby jimi mohla protékat tak hustá krev. Takže budete cítit bolest na hrudi, která indikuje, že malé části vašeho srdce právě odumřely, protože měly nedostatek kyslíku. Váš kardiolog nenajde nic, mimo to, že vaše srdce má nepravidelný tlukot. To může považovat za pro váš věk normální (starší lidé mají méně zdrojů, aby to překonali) nebo vám předepíše vaše léky na srdce, které urychlí zhoršení stavu vašeho srdce.

Díky jeho velké pružnosti se poškození mozku projeví mnohem později, když jednoho rána zjistíte, že nedokážete chodit rovně nebo že máte nějaké další viditelné problémy, jako třeba se zrakem nebo sluchem. To bude způsobeno mikromrtvicí, ke které došlo v důsledku toho, že konkrétní část vašeho mozku byla bez kyslíku po delší dobu, a její poškození způsobilo, že se nahromadilo mnoho drobných mrtviček.

Ve všech těchto případech vaši lékaři vědí, že se děje něco mimořádného, ale neudělají nic, mimo toho, že vám předepíší nové léky, které jim přinesou další zisky na úkor vašeho vlastního života.

Kdy už uděláte něco se svými vlastními právy?

http://www.osud.cz/cs/clanek.php?id=7393


Takže se klidně vysmívejte vy nevzdělanci! Já si jdu objednat ne jedno........ ale rovnou dvě CBčka abych měl opět svoji krev jasnou a řídkou!
Heluško díky!!!!!! :cool:

Míša Kulička — 14. 5. 2008 7:28

Jeňýk napsal(a):

Jak jste na tom vy?

Milý Jeňýku,
Svalovou slabost jsem jednoznačně pocítila v neděli, kdy jsme si vyjeli na kole na nedalekou rozhlednu, která však stojí, jak jinak, na vcelku vysokém kopci ... Myslela jsem, že su taková lemra po zimě, kterou jsem vyloženě prolenošila, ale teď mám jasno - baryum.
Tlukot srdce jsem naposled zažila včera, když jsem vytahovala prádlo z pračky a zjistila, že s mou krásnou novou halenkou se vypral i červeně batikovaný pokus mé dcery ... ale teď už vím, že za tlukot srdce nemůže o.d.p.o.r.n.ě růžová barva mé krásné halenky, ale též baryum.
Rakovina kůže ... ano ano. Nyní je jasné, že UV záření, narušení ozónové vrstvy a další obecně známé důvody nám v podstatě nevadí. Baryum, Hořčík a Hliník nesou odpovědnost. Hřeje mě u srdce, že minimálně s jedním z nich si to můžem v Humpolci vyřídit. :dumbom:
Snad jediné, co mě uklidnilo je, že má krev zatím nejni asfaltové konzistence. Ale ve chvíli, kdy se tak stane, nechám si nějakým skutečným odborníkem předepsat např. heparin :rock:
Takže tak.
Míša

PS: Fakt mi chybí ten bodrý strejda, cos měl na předchozím avatárku. Působil tak důvěryhodně ... :rock::storstark:

Jeňýk — 14. 5. 2008 9:23

Míša Kulička napsal(a):

Snad jediné, co mě uklidnilo je, že má krev zatím nejni asfaltové konzistence. Ale ve chvíli, kdy se tak stane, nechám si nějakým skutečným odborníkem předepsat např. heparin :rock:
Takže tak.
Míša

PS: Fakt mi chybí ten bodrý strejda, cos měl na předchozím avatárku. Působil tak důvěryhodně ... :rock::storstark:

Míšo ani nevíš jak je to hrozné když si odřu koleno a místo krásné jasné krve se mi z kolena táhne kaše s kovovým zápachem. Už abych tady měl CBčka! Zkusím ještě také kontaktovat heparinového odborníka P.Zelenku t.č. v nápravném zařízení.

Pouze kvůli tobě jsem si tedy změnil avatar, jen ten bodrý strejda teď vyjadřuje činnost která nejlépe pomáhá po přečtení některých zdejších příspěvků. ;)

Míša Kulička — 14. 5. 2008 11:25

Ó díky díky, hnedlenc se mi líp čteš :supr:

lupina montana — 14. 5. 2008 14:41

No tak teda já hlásím, že jsem jakýsi opačník - asi na mě baryum působí pozitivně, neb jsem mívávala krev jako asfalt po většinu života, ale už nemám :co::co:

Jeňýk — 14. 5. 2008 15:14

lupina montana napsal(a):

No tak teda já hlásím, že jsem jakýsi opačník - asi na mě baryum působí pozitivně, neb jsem mívávala krev jako asfalt po většinu života, ale už nemám :co::co:

Nevnášej nám tady do toho chaos, jo! Jednou je napsáno že po chemtrailsování máš mít krev hustou s kovovým zápachem, tak jí prostě máš! Koukej si objednat aspoň jedno CBčko, v tom článku přece jasně píšou že tě to ochrání a tvá obloha bude jednou provždy čistá. :P

Podívej se například teď ven...... lidi zapnuli CBčka a venku svítí slunko jak o závod. Jsem rád že Češi konečně pochopili co je pro ně dobrý a do CBček nainvestovali úspory. Konečně můžu jít se synkem v klidu na pískoviště, i když nějakou tu igelitku si na hlavu pro jistotu vezmu.

Macex — 14. 5. 2008 17:09

Jé, jak já bych věděla kam investovat 10 litrů a přitom si nekoupit hovadinu " pardon CB-čko" na zahradu s igelitovýma konečkama....
Pán se asi probudil a hned jak vytáh ruku z nočníku, tak si sednul na zápraží a začal si dělat čárky, kolikrát denně mu proletí čmelák přes oblohu.... Jsem viděla za posledních 10 let takové letadlo asi 3x a on ho vidí denně 176x, to musí být paráda... A pokud z něj pokaždý vystoupí i Labuda.... :lol:

lupina montana — 14. 5. 2008 17:22

Ale ne Labuda, Mací! :dumbom: Satinský přece! Nojo...je to tak. Dřívávějc, ještě za hlubokýáho totáče, bejvalo takových letadel hafo - akorát o baryu neříkali ničehož nic :cool: Zato se jim povedlo otrávit kdesi u Říčan v jedný vesnici všechno domácí zvířectvo a lidi přiotrávit :usch: Teď vídávám jen ultralighty, rogala a policejní vrtulníky :vissla:

Macex — 14. 5. 2008 17:33

No máte recht Cecilko.... Jasan Labuda byl Pávek ....
No tak SAtinskej lítal opravdu hlavně za bolševika, po revoluci ještě občas někdo někde něco prášknul, ale jak jsem psala, jestli jsem to letadlo viděla za posledních deset let třikrát? A to z něj nic nepadalo, to mám stejně podezření, že si ho jen někdo odkoupil někde na vesnici od družstva před rozpadem....

Somaia — 14. 5. 2008 20:58

No, já vám nechci kazit zábavu děvčátka, ale  to práškování baryem a jinými sfinstvy možná zase tak k popukání  nebude. Nejedná se totiž o nějaké "spešl" práškovací čmeláčky, ale o nízkonákladové společnosti, které křižují oblohu ve velkém... a denně.
No nic... věnuji  teď tichou vzpomínku muži jménem Noe, kterému se taky chodili lidi posmívat, když stavěl loď na kopci a ťukali si na čelo. :lol: :lol:  Až do dne, než spadly první kapky... :lol:
Tak jo, ještě chvíli posečkejte s těmi jízlivými soudy... ona se pravda možná brzy ukáže :D
Já už se tedy některým věcem ze zásady neposmívám, i když jim zrovna nemusím 100 % věřit... co kdyby začlo zase pršet, že?

Jeňýk — 14. 5. 2008 21:48

Přesně tak! Nízkonákladové letecké společnosti dotované globální vládou! To přece nejde lítat si takhle za pár korun po světě!

Somaio jak ti frčí CBčko? Čoveče já už jsem jak černoch ze Zimbabwe když mám teď nad sebou furt jen jasnou slunečnou oblohu. Zrovna jsem psal Jirkovi Maškovi že by to měl na těch svejch bájovejch stránkách pořádně zpropagovat nebo si případně zařídit nějakou malou prodejničku třeba na týhle adrese : 

ANoss,
Hc Je mi jasno jiřího maška
Mikuláše z Husi 8
140 00 Praha 4


P.S. Dokonce jsem vymyslel kapesní CBčko z konzervy od čínskýho lančmítu a čtyř brček......... jedinou nevýhodu to má, že je potřeba to mít stále před sebou na otevřený dlani, jinak se zatáhne a jste zas plný baria!

Jeňýk — 14. 5. 2008 21:58

Jo a to jste slyšeli že Student agency dává do kafe v autobusech bróm? To je opět výmysl globální vlády na omezení porodnosti v Čechách........ čím míň nás bude tím spálíme méně ropy a tím více jí zbyde na tyhle židozednáře! To je přece logický!

Teď ještě někde najít tu fotku stewardky jak to otrávený kafe tajně míchá a poslat na Osud.cz :cool:

Heluška — 14. 5. 2008 23:23

Napsalas to hezky, Som.

Heluška — 14. 5. 2008 23:27

Jeňýku,
jsem z Tebe jelenice. Těžce rozklíčovávám, do jaké míry si děláš prču a co vůbec bereš vážně.

Fakt je, že s tímhle žertovným způsobem zaujmeš více lidí a možná je to donutí si některé věci přežvýkat a možná přehodnotit.

lupina montana — 14. 5. 2008 23:48

Njn...když na mě to dělá velmi intenzivní dojem, že je to dnes tak oblíbená "ej moja paranoia" :cool::lol:
A ty se neškleb, Jéňo....nemáš paranoiu z berýlia, bo z čeho - máš ji z čoklů :reta:
A Som....když vono je děsně těžký poznat, kterej Noe je ten pravej....žádná muška mu okolo hlavinky nelítá :grater::lol:

Jeňýk — 15. 5. 2008 0:26

Lupi a zamýšlela jsi se vůbec proč tomu tak je? Co když na mě právě tímhle způsobem působí to "berýlium"? Já toho ve svým zoufalým životě poměrně dost nalítal a tím pádem jsem lokal z plných plic. Co když už mě právě díky berýliu naskakujou pupínky po celým těle a teče pěna od huby když vidím čoklíkáře se svým miláčkem obsrávajícím chodníky?
Co když najednou globální vláda usoudí že je na čase přepnout moji "berýliem" ovládanou mysl a ze mě se stane vamp vysávající po nocích malé děti? No je to hnus co se dneska děje.....


Heluško jelenice samozřejmě nebuď.
Já jsem se dočetl že za to když chci cestovat, mít dobrej mobil, počítač nebo auto mohou moji rodiče jelikož mě tak přednastavili. Prý když jsem byl schovaný v děloze tak moje máma nejspíš kouřila a pila nebo mě dokonce moji rodiče vůbec nechtěli! Toto moudré zjištění o sobě jsem se dočetl opět od stejného člověka který publikuje o chemtrails. http://www.anos.cz/cile.html
Má duše je rozervaná nadranc protože dodnes jsem žil v bludu když jsem si myslel že ono "mít se lépe" je tak nějak člověku od přírody dáno......... a místo toho se dozvím že má matka, se mnou v děloze, kdesi kouřila!
Jak mám dnes věřit tomu co nás učili ve škole, že mraky nad námi jsou jen prosté shluky vodních par? Kdybych mohl tak naplivám své učitelce do tváře...... když dnes je nad slunce jasné že je to "berýlium" z letadel!
Mimochodem znáte povídky velkých vizionářů pan Grossmana a Šimka? V jedné povídce již kdysi dávno říkali cosi o tom že z nebe "padá síra"!!!!!!!

Ještě že nás bojovníků přibývá http://www.osud.cz/cs/clanek.php?id=7437  jen mám trochu strach až u mě zaklepou z Útvaru zvláštních služeb. :cool:

Somaia — 15. 5. 2008 7:48

lupina montana napsal(a):

Njn...když na mě to dělá velmi intenzivní dojem, že je to dnes tak oblíbená "ej moja paranoia" :cool::lol:
A ty se neškleb, Jéňo....nemáš paranoiu z berýlia, bo z čeho - máš ji z čoklů :reta:
A Som....když vono je děsně těžký poznat, kterej Noe je ten pravej....žádná muška mu okolo hlavinky nelítá :grater::lol:

:lol: :lol: proto se ze zásady neposmívám žádnému protože:

1) na posměváčky jednou dojde... ( to už nám říkali ve školce ) :lol:
2) historie se se často opakuje
3) lidé jsou nepoučitelní

Pandorraa — 15. 5. 2008 7:51

Jeňýk napsal(a):

Přesně tak! Nízkonákladové letecké společnosti dotované globální vládou! To přece nejde lítat si takhle za pár korun po světě!

Somaio jak ti frčí CBčko? Čoveče já už jsem jak černoch ze Zimbabwe když mám teď nad sebou furt jen jasnou slunečnou oblohu. Zrovna jsem psal Jirkovi Maškovi že by to měl na těch svejch bájovejch stránkách pořádně zpropagovat nebo si případně zařídit nějakou malou prodejničku třeba na týhle adrese : 

ANoss,
Hc Je mi jasno jiřího maška
Mikuláše z Husi 8
140 00 Praha 4


P.S. Dokonce jsem vymyslel kapesní CBčko z konzervy od čínskýho lančmítu a čtyř brček......... jedinou nevýhodu to má, že je potřeba to mít stále před sebou na otevřený dlani, jinak se zatáhne a jste zas plný baria!

Koukám Jeníku, že tobě ten Jirka ale leží v žaludku :reta:
A to až tak, že ti není líto pětasedmdesáti, abys si mohl počist :lol:
Nedivila bych se, kdybys si koupil i jeho 2012 Zlatá brána otevřena, abys se měl čemu pošlkebovat.
Kurňa docela drahá sranda a kdo ví, možná bude časem ještě dražší...A možná si toho vlastně ani nevšimneš :jojo:  Matrix jeden blbej, co :dumbom:

Pandorraa — 15. 5. 2008 7:53

Heluška napsal(a):

Jeňýku,
jsem z Tebe jelenice. Těžce rozklíčovávám, do jaké míry si děláš prču a co vůbec bereš vážně.

Fakt je, že s tímhle žertovným způsobem zaujmeš více lidí a možná je to donutí si některé věci přežvýkat a možná přehodnotit.

Jj :supr:
Informace jsou informace :D

Pandorraa — 15. 5. 2008 7:55

lupina montana napsal(a):

A Som....když vono je děsně těžký poznat, kterej Noe je ten pravej....žádná muška mu okolo hlavinky nelítá :grater::lol:

Tak se pro jistotu budem smát všem???
Nu, já se raději neposmívám žádnému.

Pandorraa — 15. 5. 2008 8:03

Jeňýk napsal(a):

Jak mám dnes věřit tomu co nás učili ve škole..........

No to je fakt :jojo:
Nás ve škole učili, že vedoucí úloha strany a vlády je neochvějná a tato že nám do roku 2000 - tuším, že ještě dřív, vždyť přece "v roce 66. už bude dááávno všude mír" - zajistí spokojený a šťastný život v komunismu...

Taky kdysi ve školách učili, že Země je placatá a podobné úžasnosti.... Jj..jak jen věřit :rolleyes:

Pandorraa — 15. 5. 2008 8:06

Somaia napsal(a):

lupina montana napsal(a):

Njn...když na mě to dělá velmi intenzivní dojem, že je to dnes tak oblíbená "ej moja paranoia" :cool::lol:
A ty se neškleb, Jéňo....nemáš paranoiu z berýlia, bo z čeho - máš ji z čoklů :reta:
A Som....když vono je děsně těžký poznat, kterej Noe je ten pravej....žádná muška mu okolo hlavinky nelítá :grater::lol:

:lol: :lol: proto se ze zásady neposmívám žádnému protože:

1) na posměváčky jednou dojde... ( to už nám říkali ve školce ) :lol:
2) historie se se často opakuje
3) lidé jsou nepoučitelní

4) a to následné "napřesdršku" stále víc bolí

Jeňýk — 15. 5. 2008 8:58

Pandorraa napsal(a):

Koukám Jeníku, že tobě ten Jirka ale leží v žaludku :reta:
A to až tak, že ti není líto pětasedmdesáti, abys si mohl počist :lol:
Nedivila bych se, kdybys si koupil i jeho 2012 Zlatá brána otevřena, abys se měl čemu pošlkebovat.
Kurňa docela drahá sranda a kdo ví, možná bude časem ještě dražší...A možná si toho vlastně ani nevšimneš :jojo:  Matrix jeden blbej, co :dumbom:

Pandorro doufám že si o mě nemyslíš že bych byl sponzorem těhle stránek. :D Mě bohatě stačí to co lze objevit různě po internetu s odkazem právě na tyhle stránky a volně přístupné výplody. Pro svých pětasedmdesát peněz mám o dost lepší využití. ;)

A že by mi Jirka ležel v žaludku? Inu už jsem párkrát napsal že nemám rád vymejvače mozků a různý "pravdosvětloláskaře" zneužívající lidských slabostí, naivity a životního neštěstí. Takový kydy jaký se lze od pana Maška dočíst ty se dají snad už jen nalézt na http://www.vesmirni-lide.cz/ Vždyť zblbnout naivní a životem zklamané je přece tak snadné........ tak proč si na tom nepostavit živobytí, že?

Macex — 15. 5. 2008 9:19

Jeňýku, svatá pravda.... :supr:
Každý má právo na svůj názor, ale tohle opravdu udělá ze slabších jedinců ustrašené a psychicky narušené je, kteří rozšíří čekárny lékářů a budou potřebovat léky na uklidnění.

Už si nepamatuju, jak dlouho to tomu pánovi už funguje. Měsíc, rok, nevím... ale zapřísahá se, že od té doby tam neměl jedinej mrak v celém horizontu, kam oko dohlédne.... To musí být opravdu obyvatelé jeho města, vesnice a širého okolí nadšení, když už jim tam ten měsíc, rok nezapršelo.... Musela se zvednout spotřeba vody, louky, pole se staly neplodnými.... Jo, to muselo opravdu všem lidem velice pomoci.

Heluška — 15. 5. 2008 9:28

Protože nemám pracoviště zastrčené v temné kanceláři,  mám v popisu   být stále v pohybu a to i pod oblohou, denně koukám, co se nahoře děje.
Nad Karvinou je nějaký čas klid. To, co je za letadly, se ztrácí poměrně rychle a nezůstávají podezřelá uskupení mraků. Asi nefalšované kond. páry.  Fakt je , že nesedím a nešmíruju celý den.
Na Osudu píše pisatelka, že u německých hranic se práškovací letadlo obloukem vrací. Vzdušnou čarou mám k polské hranici možná 4km a nic podobného nepozoruji.

Nerozumím spoustě věcí a jedna z nich je toto. 
Jestliže někdo nařídil tuto chemii a následnou kontrolu neoznačenými vrtulníky (a všechno ostatní kolem chemtr.), jsme ohroženi všichni bez vyjímky. Počítám, že doplňky stravy jsou velmi krátkozraké řešení a dojedeme na to všichni.
I ti, co sedí v práškovacích letadlech, i ti, co letí na kontrolu, i ti , co plní zásobníky, nebo řídí letecký provoz.
Tak proč to dělají?  Přece mají děti, rodinu a chtějí pro ni dobrou budoucnost. Možná jim nastřádají tučné konto za svou ďábelskou práci, ale co si za to další generace koupí, když celá příroda bude zdevastovaná, lidé zblbnutí a jistě i očipovaní a v totální moci hrstky " nadlidí". Budou nás posílat do horoucích pekel, že jsme to dopustili. Tohle chceme?
Všichni máme děti a rodinu, na které nám záleží, tak jim to dokažme.
Pojďme se domluvit a začněme s tím něco dělat.
Jiří Mašek to tlačí dál, než to cítím já, ale má aspoň snahu a nutí lidi přemýšlet o věcech, před kterými mnoho z nás raději zavře oči, aby nedej Bože, nemuseli  ze své ulity vystrčit hlavu  a něco udělat, protože mají pocit, že se jich to netýká.

Somaia — 15. 5. 2008 9:35

Macex napsal(a):

Každý má právo na svůj názor,

to je svatá pravda , proto je přinejmenším naivní a nevyzrálé posmívat se názorům někoho jiného. Zvlášť, když naše znalosti celé problematiky jsou jen povrchní, takže si ve finále můžeme plést pojmy s dojmy :lol:...

Pandorraa — 15. 5. 2008 9:35

Jeňýk napsal(a):

Vždyť zblbnout naivní a životem zklamané je přece tak snadné........ tak proč si na tom nepostavit živobytí, že?

No jasně, jako prd, no problém  :reta:

Horší je to ale ustát, když vyjadřuješ své přesvědčení a kolem sebe máš pořád lidi, kteří vyjadřují zase to svoje, které vůbec nemusí být identické, přesto k tobě stále přicházejí :) (asi tak, jako ty pořád na osud ap. - nedá ti to spát, nezapírej)
Takže ty víš houby o tom, jak Jirka "vymývá mozky".
Já to mám za dva roky anossu "omáklý" a vím svý, což nemá význam ti tu vysvětlovat.

Macex — 15. 5. 2008 9:56

Nechci se zabředávat do stránek plných sáhodlouhých rozborů atd...
Prosím o stručnou informaci zde zasvěcené (Pandorraa, Heluška atd...) v jakých oblastech republiky se to má dít?
Jak to má přesně vypadat? A co se tím má získat? A proč se to děje v Česku a nikoliv v Německu nebo v Polsku nebo Rakousku?
Nechci odkaz na nějaké stránky, že se tam něco rozebírá... Chci jen krátkou stručnou odpověď na těchto pár otázek, ať nejen já,a le i ostatní neználci máme další informace k přemýšlení....

Pandorraa — 15. 5. 2008 10:13

Macex,
asi budeš muset "zabřednout".
Není nad poznání, ke kterému se člověk srovnáváním, souvislostmi a vlastními prožitky dobere sám :)

Macex — 15. 5. 2008 10:35

No tak v tom případě, to nebude taková tragédie, když na to nejde odpovědět a odkazuje se jen na něčí soukromé stránky.... Ty otázky byly triviální a prosté a když to někomu nahání strach a snaží se organizovat nějakou protiakci musí být schopen sám odpovědět vlastními slovy na pár otázek. Když ne na všechny, alespoň na některé.....
To byla reakce na: Všichni máme děti a rodinu, na které nám záleží, tak jim to dokažme.
Pojďme se domluvit a začněme s tím něco dělat.
Jiří Mašek to tlačí dál, než to cítím já, ale má aspoň snahu a nutí lidi přemýšlet o věcech, před kterými mnoho z nás raději zavře oči, aby nedej Bože, nemuseli  ze své ulity vystrčit hlavu  a něco udělat, protože mají pocit, že se jich to netýká.



Připomíná mi to akce, Stop Temelín a jiné Zelené aktivisty, kteří někde stojí, něco vykřikují, opakují po někom něco, co jim předtím řekl nebo napsal na papír a když se jich pak člověk zeptá, zda ví, jak funguje zjednodušeně jaderná elektrárna nebo jak dlouhé bývají vrtule u běžných větrných elektráren a jaký vydávají zhruba hluk atd.... Neví lautr vůbec nic.....

Ale Heluška není připojená, tak počkáme až se přihlásí, třeba to uvede na pravou míru, když Pandorraa nechce.

Heluška — 15. 5. 2008 10:43

Nejsem zasvěcená,
plácám se v tom taky dobře, jen připouštím , že existují i takové skutečnosti, které nejsou na první pohled vidět a člověk pak musí vynaložit vlastní úsilí, aby se k nějakým info dostal a pak třídím a řadím a srovnávám s vlastním pohledem na svět.
Je jasné, že v m'odním katalogu ani v bulváru a ani ve fitku a ani na 60 . kanálech dokonalého tv přenosu to nenajdu.
Tohle pozorování a péči, co se s Matkou  Zemí děje  v sobě cítím od dětství. Ale nejsem tak odvážně střelená jako Mašek, ani tak všeobecně v obraze jako Pan nebo Jeňýk, kteří dovedou vtipně vypíchnout podstatu věci.
Takže  se alespoň v soukromém životě snažím žít poctivě s občasnými dobrými skutky, které bývají následně po zásluze potrestány. :)

Heluška — 15. 5. 2008 10:53

A jestli objevím někde nějakou aktivitu, která bude souhlasná s mým cítěním, tak ji podpořím a ráda.
Ale veřejný aktivista, aby na mně bylo vidět , jaká dokážu být úžasná, to prosím , nemusím.
Jednou budeme muset začít.
Macex, nemyslím veřejně, ale každý sám u sebe.
Není to tak těžké- Co nemáš rád sám, nedělej jiným .
Tohle by mohl být dobrý začátek.

Pandorraa — 15. 5. 2008 10:53

Macex napsal(a):

Ale Heluška není připojená, tak počkáme až se přihlásí, třeba to uvede na pravou míru, když Pandorraa nechce.

NECHCE?
Ale no tak, snad nečekáš, že ti začnu vymývat mozek a do hlavy tlačit své pomýlené názory???

Macex — 15. 5. 2008 10:59

No, tak jsem podle návodu pan vlezla na ty stránky, kterými jsem se měla prokousat, abych si sama našla "možná" odpovědi na své otázky...
Došla jsem pouze k tomu, že většina článků je již podle nadpisu zcela nezajímavá a když už jsem konečně našla kategorii záhad, tajných projektů a jiných dalších technických věcí, které jsem hledala, tak jsou všechny jen v placené sekci pro členy.... Takže pokud někdo šíří "informace o potenciálním nebezpečí a různých nepravostech, které na nás páchají -zlí lidé" pomocí placeného webu, kde když si nezaplatím, tak se nic nedovím... Oj, to je smutné....
Taky jsem si početla tedy ten článek, který je kupodivu volný,kde pan majitel sáhodlouze vypovídá o tom, jak je finančně na dně a je třeba platit 90,-- měsíčně poplatek a že to by už snad mohlo zachránit jeho existenci, zvláště, když si nechal společností na měření návštěvnosti jeho stránek změřit, že ho pravidelně navštěvuje 10 tisíc lidí. 
To mi příjde trochu smutné chtít šířit svoji osvětu do světa, ale pouze za peníz.... Bez penízu si třeba chcípni....
Dát návod na sestrojení CB-čka, to bych pochopila, že bude někde v placené sekci, to je již patentovatelná záležitost, ale informovat lidi o špatnostech, které se páchají, ale jen z ručky do ručky za penízek .....

Byla jsem jednou u jednoho léčitele, který se snažil na dálku dodávat energii nemocným osobám nebo uměl na dálku zdiagnostikovat stav auta (velice zajímavé), ale jelikož měl obrovskou rodinu a díky této své nové schopnosti přestal pracovat, najednou zjistil, že umírají hladem... Rozhodl se, že bude ctít tradici ostatních léčitelů, kteří si váží svého daru a příjmem finančí odměny za svoji službu by mohli přijít o svůj dar.... Začal dealerovat drahou parfémovou společnost a každý jeho zákazník dostal nenápadnou pobídku, že při svém obchodu si má u manželky vybrat parfém, dle své chuti, on ho kladně naladí a dodá do něj energii a za ten parfém, že se má zaplatit.... NO trvalo to asi jen půl roku, než pochopil, že odliv zákazníků (a snad i menší úspěšnost v diagnostických procesech)  byl právě kvůli tomu kroku.... Proto začal zase chodit do práce a léčil jen po večerech....

Macex — 15. 5. 2008 11:01

Pandorroo, napsala si, že ho velice dobře znáš a tím pádem jsem čekala, že znáš i tuto záležitost, která se tady řešila a pár větama mi objasníš, jak to ten Tvůj známej myslí....

Somaia — 15. 5. 2008 11:14

Macex, kdo  by měl v životě určovat  co je a není výdělečné  zaměstnání? dokážeš mi na to odpovědět?
Snad si opravdu nemyslíš, že všichni , kteří pomáhají druhým ( je jedno jak a jakým způsobem, to za nás řeší poptávka a nabídka ) musí spát pod mostem a živit se vzduchem. Nemyslíš si to doopravdy,  že ne???
- všechny pečovatelské služby
- maséři
- psychologové
-psychiatři

atak dále a tak dále...

Macex — 15. 5. 2008 11:27

Já nejsem léčitel, ani nepracuji ve službách, já neurčuji,kdo má za co dostávat jakou odměnu....
Já to uvedla jako příklad jedno konkrétního jedince, který se bál o svůj dar....
Mně osobně je zcela jedno, zda si lidé berou za své služby, ať už mytí nohou nebo léčení osob či ošetřování proleženin v DLN velké peníze, malé peníze nebo žádné peníze....
Já byla jen šofér, já tam sama se sebou nejela, ale když jsem slyšela jak mezi dveřma jen tak houknul od stolu něco o konkrétních závadách mého auta a systému spaní mého manžela, kterého v životě neviděl a u nás nebyl.... Tak jsem pochopila, že např. voňavku za 900,-- bych si tam nikdy nekoupila, ale druhý den jsem dovezla jeho rodině hromadu ovoce, zeleniny a hraček a v každé hračce byly i peníze....On je nedostal, dostala je jeho rodina a dar zůstal zjevně zachován....
Informace z toho byla taková, že si nikdy netroufnul říct veřejně ani o korunu.... a šlo mu pouze o zdraví jednotlivce...

Ten Váš pán má na srdci zdraví celého lidstva, ale říct to chce až za měsíční poplatek...

Míša Kulička — 15. 5. 2008 11:39

Jeňýk napsal(a):

Jo a to jste slyšeli že Student agency dává do kafe v autobusech bróm? To je opět výmysl globální vlády na omezení porodnosti v Čechách........ čím míň nás bude tím spálíme méně ropy a tím více jí zbyde na tyhle židozednáře! To je přece logický!

Teď ještě někde najít tu fotku stewardky jak to otrávený kafe tajně míchá a poslat na Osud.cz :cool:

A pak má jeden otěhotnět ... budu muset tomu svýmu zakázat jezdit žluťáskama :rock:

Pandorraa napsal(a):

lupina montana napsal(a):

A Som....když vono je děsně těžký poznat, kterej Noe je ten pravej....žádná muška mu okolo hlavinky nelítá :grater::lol:

Tak se pro jistotu budem smát všem???
Nu, já se raději neposmívám žádnému.

Ne všem, ale všemu. Raději budu mít vysmátej život než zatrpklej, no ni?

Macex napsal(a):

Připomíná mi to akce, Stop Temelín a jiné Zelené aktivisty, kteří někde stojí, něco vykřikují, opakují po někom něco, co jim předtím řekl nebo napsal na papír a když se jich pak člověk zeptá, zda ví, jak funguje zjednodušeně jaderná elektrárna nebo jak dlouhé bývají vrtule u běžných větrných elektráren a jaký vydávají zhruba hluk atd.... Neví lautr vůbec nic.....

Přesně :storstark:

Somaia — 15. 5. 2008 11:47

Macex napsal(a):

Já nejsem léčitel, ani nepracuji ve službách, já neurčuji,kdo má za co dostávat jakou odměnu....
Já to uvedla jako příklad jedno konkrétního jedince, který se bál o svůj dar....
Mně osobně je zcela jedno, zda si lidé berou za své služby, ať už mytí nohou nebo léčení osob či ošetřování proleženin v DLN velké peníze, malé peníze nebo žádné peníze....
Já byla jen šofér, já tam sama se sebou nejela, ale když jsem slyšela jak mezi dveřma jen tak houknul od stolu něco o konkrétních závadách mého auta a systému spaní mého manžela, kterého v životě neviděl a u nás nebyl.... Tak jsem pochopila, že např. voňavku za 900,-- bych si tam nikdy nekoupila, ale druhý den jsem dovezla jeho rodině hromadu ovoce, zeleniny a hraček a v každé hračce byly i peníze....On je nedostal, dostala je jeho rodina a dar zůstal zjevně zachován....
Informace z toho byla taková, že si nikdy netroufnul říct veřejně ani o korunu.... a šlo mu pouze o zdraví jednotlivce...

Ten Váš pán má na srdci zdraví celého lidstva, ale říct to chce až za měsíční poplatek...

Macex, podle jednoho nahnilého jablka se díváš na celý strom jako závadný...

Ten pán... svoje osobní postoje vysvětlil několikrát, já jsem je  naprosto srozumitelně pochopila aniž ho znám osobně. Jen na základě vlastního zájmu.    Kdo ti řekl, že jde  v tomto případě o zdraví celého lidstva? Ten pán svou činnost považuje za zaměstnání, má na to nezdatelné právo  (viz moje otázka výše) a to proto, že má pro svou nabídku adekvátní poptávku, buď budu vůdči sobě zodpovědná, prostuduji osobně!!! co nabízí a svobodně se rozhodnou nakoupit  ... nebo ne a nechám ležet.... pak je ale pošetilé jej pomlouvat, že mi něco nedal  jen tak ;) ...... i informace jsou  placené zboží, duševní KnowHow je dokonce chráněno legislativně, to jsme si my lidi takhle krááásně vymysleli už před velmi dlouhou řádkou let... ... tak co nad čím se pozastavuješ ???

Somaia — 15. 5. 2008 11:50

Macex: Já nejsem léčitel, ani nepracuji ve službách, já neurčuji,kdo má za co dostávat jakou odměnu....
A on to někdo určuje???

Macex — 15. 5. 2008 13:21

Somaio, ale ty mluvíš o něčem jiném... Já nikoho neodsuzuji za to, že chce po jiném peníze.... Takových lidí na světě existuje a ještě víc existuje takových, kteří jim je bezhlavě dávají a navíc doufají, že dostanou nějakou informaci či službu, která je spasí....  to neřeším, to je na každém, zda umí rozumně investovat....

Já reagovala na toto vlákno a na styl poukazování na pravost a naprostou pravdivost něčeho někde, kdes na nějakých stránkách, co normální smrtelník nemůže pro zajímavost okem zahlédnout...

Začlo se tady řešit, zda existují umělé mraky nebo, někdo začal o tom práškování a jednom pánovi, který k tomu má dostatek průkazných informací atd.... Tak jsem oslovila ty, co o tom vědí, ať mi v krátkosti odpoví na mé dotazy, abych se o tom zjednodušeně dozvěděla více a mohla se třeba tedy také začít bát, že na mne někdo něco někde sype apod....
Místo toho jsem se dostala do začarovaného kruhu, který mne odkudkoli háže na stránky, kde se údajně vše dozvím, nikdo mi nic neřekne přesně, ale údajně se vše dozvím samostudiem těchto event. jiných podobných stran. Ovšem zde malý problém, musím si to zaplatit, jinak si tam nic nepřečtu....

Takže jsou dvě možnosti, buď jsou to takové bludy, že se veřejně nesmí prezentovat a špatně investované peníze už následně těžko budu po někom vymáhat a nebo je druhá varianta, jsou to tak tajné informace a tak cenné, že je třeba se odměnit sdělovateli za to, že mi je poskytne... Takové věci se také dějí, ale zase to bych řekla, že je dost málo, takový malý měsíční paušál.... To by mělo být dražší....

Jelikož vy jste si asi zaplatily, víte, znáte odpověď, protože máte ty články přístupné, tak předpokládám, že je to jako v pyramidových hrách, nic ti neřekneme, jen přijď tam a tam a vše se dozvíš.... Pak až zaplatíš vstupní poplatek, dozvíš se zase něco dalšího atd....
Ano, opět rovnou odvracím Somaii argument, že každý má právo si vydělávat, jak uzná za vhodné... Ano, samozřejmě má, ale pak se nemůže divit, že mu většina národa nebude věřit, pokud chce prorazit se zaručenými zprávami, ale jen za peníze.... Protože buď chce pravdu vykřičet do světa a nebo chce přístup k informacím filtrovat pouze pro majetné a zaujaté lidi tímto směrem.... Viz žalostné dopisy pisatelů na jeho stránkách, jak je jim líto, že již z finančních důvodů nemohou dál obnovit členství na další měsíc.... Neb je to nad jejich síly....

Ono pokud chce-li člověk někomu sdělit něco důležitého a přitom nezištně, stačí si zadarmo otevřít blog nebo využít jinou formu webu zdarma či malinký poplatek (který utáhne každý z kapesného) a tam stačí napsat 10 vět, zásadně vystihujících  o co jde, proč to je, komu to vadí, komu to prospívá, kde je třeba se bouřit a další podrobnosti naleznete na mém placeném webu... nazdar....

Nechávám pánovi jeho stránky, i jeho nápady a myšlenky, ale jeho příznivci a přívrženci se pak nesmí divit, že většině národa (čtivost stránek je prý snad na již na 50 tisíc aktivních, oproti x-milionům) ho bude považovat za snílka, blázna, vykuka a já nevím, co ještě. 
Já osobně ho považuji za nic, protože někdo, kdo na své stránky dává odkazy z bible, vše je prošpikováno andělskými citacemi, a přitom v jednom článku se píše o práškování, ve druhém o vymývání mozků televizí a bulvárem a ve třetím se pitvá zda dítě Karla Gotta není náhodou také již popráškované, protože má horečky....
To mi hlava nebere....

Somaia — 15. 5. 2008 14:01

Tak se tím už netrap, Macex, nech toho pána ať si píše co chce, ty ses rozhodla, že to prostě číst nebudeš a už vůbec  nepřichází do úvahy, abys za to vyhodila jedinou kačku. Tečka. I když důvody, které jsi uvedla se nezakládají na skutečnostech , jsou to většinou jen tvé domněnky a dedukce , přesto  máš na ně plné právo. Já jsem zase učinila rozhodnutí, že předkládat v instantní podobě něco, co jsem  zkoumala celé roky nelze, protože je to zhola nemožné a vedlo by to jen k dalším nedorozumněním. Taky mám na to právo. A myslím, že stejného práva využila i Pandora.

Somaia — 15. 5. 2008 14:07

Já reagovala na toto vlákno a na styl poukazování na pravost a naprostou pravdivost něčeho někde, kdes na nějakých stránkách, co normální smrtelník nemůže pro zajímavost okem zahlédnout...
Promiň, že si trochu rejpnu, nedalo mi to, je to příliš okaté:
co to je ten normální smrtelník???
....asi někdo kdo vydá 1000 Kč měsíčně za cigarety, ale kroutí se mu palce u nohou, když má poslat 78,00 Kč na duchovní osvětu, aby si něco přečetl... asi tak by to taky mohlo být... :D

Macex — 15. 5. 2008 14:11

Výborně a je to vyřízené....  :supr:

PS: ač se mi jednalo opravdu jen o práškování a tu funkčnost toho CB a důvodu, proč by ji měl někdo používat.... jsem ráda, že si tomu studování tohoto konkrétního problému věnovala několik let, jak sama píšeš a že si došla k nějakému zjištění, které tě obohatilo či uspokojilo atd....
Viz tvoje řádky: Já jsem zase učinila rozhodnutí, že předkládat v instantní podobě něco, co jsem  zkoumala celé roky nelze, protože je to zhola nemožné a vedlo by to jen k dalším nedorozumněním.

Macex — 15. 5. 2008 14:17

Somaio, ale co má duchovní osvěta společného s těma stránkama, kde je sice i něco léčitelství apod...,ale jsou tam hlavně věci naprosto duchovna prosté?
Tyto věci o práškoví lidí a sledování černými vrtulníky a jiné záležitosti, to přece nemá s duchovnem ani ň společného.... Sestrojování CB-čka a jiné další věci....
Ano koupit si kvalitní knihu nebo pravidelně vydáváný časopis zaměřený na duchovno, to je v pořádku....
Ale platit někomu poplatek za to, abych si přečetla, že Gottova dcera musí být popráškovaná, když má horečku? 
Ale promiň, už jsi to uzavřela, že ty to číst budeš, já ne a tím to haslo... každého věc.... v pořádku.... :)

Somaia — 15. 5. 2008 14:23

....aby nedošlo k omylu, já jsem nikde nenapsala, že se jedná pouze o  "práškování" a to co nazýváš CB :lol: :lol: :lol:
a toto jsem taky nenapsala : že si došla k nějakému zjištění, které tě obohatilo či uspokojilo atd....

.... jsem na cestě ;)

O co jde Macex? Proč se rozčiluješ? Vždyť o nic zásadního nejde.... Nebo ,ano?

Míša Kulička — 15. 5. 2008 14:25

Somaia napsal(a):

....asi někdo kdo vydá 1000 Kč měsíčně za cigarety, ale kroutí se mu palce u nohou, když má poslat 78,00 Kč na duchovní osvětu, aby si něco přečetl... asi tak by to taky mohlo být... :D

Čoveče Macindo, tys musela mít v těch Ratajích těžkej absťák, když si za celej víkend nevytáhla ani jedno žváro a přitom seš schopná vyhodit za cigára měsíčně celej talíř ... :godlike:
Ovšem to jednoznačně vysvětluje, proč ti nezbývá 78,- Kč na duchovní osvětu :lol:

Jeňýk — 15. 5. 2008 14:26

Míša Kulička napsal(a):

Ne všem, ale všemu. Raději budu mít vysmátej život než zatrpklej, no ni?

Jo tohle je myslim docela zásadní věc celýho tohohle vlákna a podobnejch blábolů. On si člověk opravdu může vybrat zda ten svůj přidělenej časovej úsek na tomhle světě opravdu prožije a nebo se bude každý ráno probouzet s hrůzou co na něj zase "globální vláda" připravila a zda ho bude práškovat berýliem a nebo pouze sledovat kamerama na křižovatkách. ;)

Ono je docela zajímavý sledovat co nastane ve chvílce kdy si z těhle povídaček uděláte pr...legraci. Okamžitě přijde někdo (stále ti stejní) se zdviženým prstem a poukazem na to jak jááá mohu vědět že to není pravda. Ano nevím jestli je to pravda ale to nevědí ani oni. Pouze jsou ochotni uvěřit těmto povídačkám pana Maška a spol. a nechat si jimi otrávit svůj vlastní život.
Další věc je ta že snáze tomu uvěří právě lidé vlastním životem zklamaní po prožitých nějakých traumatech, rozvodech, nevěrách a podobnejch nepříjemnostech. Ono se tím sledováním oblohy a laděním CBček dá celkem snadno zapomenout třeba na to že je člověk sám, že ho opustil partner či ho vyrazili z práce. Takovým lidem je opravdu velice snadné předložit toho nepřítele který může za jejich životní smůlu a podat mu rádoby pomocnou ruku v cestě za SVĚTLEM. :P


Pandorraa napsal(a):

Horší je to ale ustát, když vyjadřuješ své přesvědčení a kolem sebe máš pořád lidi, kteří vyjadřují zase to svoje, které vůbec nemusí být identické, přesto k tobě stále přicházejí :) (asi tak, jako ty pořád na osud ap. - nedá ti to spát, nezapírej)

Pandorro já myslim že už jsem víckrát napsal že mě do určité míry zajímají všechny "úchylky" který lze na internetu najít. Takže jsem občasným návštěvníkem nejenom Osud.cz ale i vesmirnilide.cz, imanuel.eu , ksm.cz, odpor.org a jánevímjakých ještě v jistém smyslu sobě podobných stránek. Ono je opravdu hodně zajímavý jak jsou si v některých věcech vééélmi podobné a jejich vyznavači stejní.
Tady se řeší CBčko a proto to možná vypadá že jsem od rána na Osudu abych zjistil co nového nám pan Mašek předloží....... :D
Jo je pravda že práškování oblohy a CBčko mě docela zaujalo, považuju to za docela povedenej majstrštyk kterýmu ovečky velice snadno uvěří. Odmalička jsme přece pozorovali "malující" letadla po obloze, tak proč teď neuvěřit vysvětlení že nás tím vlastně kdosi chce zlikvidovat nebo přeprogramovat mozek. ;) Navíc u tankování letadel nás většina neasistuje, takže nemáme možnost potkat onoho tajemného pána sypajícího do nádrží berýlium........ hu...... úplně sem sám sebe vyplašil...... jdu si zkontrolovat slipky. :D



P.S. Velmi oceňuji že tohle vlákno zatím uniklo pozornosti největšího babinetího mudrlanta za kterým se ženy ohlížejí......... docela se obávám toho že by nám sem napsal něco ve smyslu že ON se s ním minimálně znal či dokonce byl tím tajemným pánem sypajícím berýlium ale že teď už hodlá rozdávat jen radost a lásku po světě.

Macex — 15. 5. 2008 14:29

Somaia napsal(a):

....aby nedošlo k omylu, já jsem nikde nenapsala, že se jedná pouze o  "práškování" a to co nazýváš CB :lol: :lol: :lol:
a toto jsem taky nenapsala : že si došla k nějakému zjištění, které tě obohatilo či uspokojilo atd....

.... jsem na cestě ;)

O co jde Macex? Proč se rozčiluješ? Vždyť o nic zásadního nejde.... Nebo ,ano?

Já se nerozčiluju já se jen snažím Ti naznačit, že schováváš za duchovno jakési technické záležitosti, které s duchovnem nijak nesouvisí...
Já položila ca. 5 dotazů ryze technických a praktických a ty si mi odpověděla, že instantní odpovědi nedáváš... léta studia atd... atd....... Proto má reakce, že Ti gratuluji ke studiu této problematiky....

Somaia — 15. 5. 2008 14:30

Ale promiň, už jsi to uzavřela, že ty to číst budeš, já ne a tím to haslo... každého věc.... v pořádku....

:jojo: ano to si taky myslím, každého individuální věc je, co považuje za dobrou knihu, kvalitní časopis nebo internetový server, za co peníze vydá nebo ne.
Dobrou knihu taky nepoznáš podle toho, že si přečteš výcuc z čtenářského deníku nějakého vášnivého čtenáře. Není nad to, když se člověk rozhodne si jí přečíst osobně, i když to třeba nakonec vzdá a zjistí , že to za nic nestojí....

Jeňýk — 15. 5. 2008 14:34

Macex napsal(a):

Já se nerozčiluju já se jen snažím Ti naznačit, že schováváš za duchovno jakési technické záležitosti, které s duchovnem nijak nesouvisí...

Ano, za takzvané duchovno se dá schovat véélká spousta věcí......... podobně jako třeba za spravedlivou beztřídní společnost či čistou rasu. ;)

Somaia — 15. 5. 2008 14:34

Já se nerozčiluju já se jen snažím Ti naznačit, že schováváš za duchovno jakési technické záležitosti, které s duchovnem nijak nesouvisí...

Nic neschovávám,naopak si myslím ,že  všechno souvisí se vším  a lidský vývoj se bez duchovních myšlenek neobejde a naopak...

Macex — 15. 5. 2008 14:36

Miškuliš a proč myslíš, že jsem měla pořád dlouhý rukáv a ani očkem jste nespatřily kůži moji přehladkou?
Všude, ale doslova všude jsem měla nalepené kuřácké náplasti, abych ten víkend s váma nějak přežila.... :lol:

A jestli mne bude ještě Somaia zlobit a štengrovat, tak vezmu do Jedlí na podpal dva tři balíky Spiritů, které jsem si v 80. letech kupovala.... :lol::lol::lol:

Somaia — 15. 5. 2008 14:39

Míša Kulička napsal(a):

Somaia napsal(a):

....asi někdo kdo vydá 1000 Kč měsíčně za cigarety, ale kroutí se mu palce u nohou, když má poslat 78,00 Kč na duchovní osvětu, aby si něco přečetl... asi tak by to taky mohlo být... :D

Čoveče Macindo, tys musela mít v těch Ratajích těžkej absťák, když si za celej víkend nevytáhla ani jedno žváro a přitom seš schopná vyhodit za cigára měsíčně celej talíř ... :godlike:
Ovšem to jednoznačně vysvětluje, proč ti nezbývá 78,- Kč na duchovní osvětu :lol:

Kulíš, myslím, že ti unikla podstata ... to byl můj pokus o přibližnou definici "obyčejnýho smrtelníka" určitě jsem neměla na mysli nikoho konkrétního.

Míša Kulička — 15. 5. 2008 14:43

Macex napsal(a):

Miškuliš a proč myslíš, že jsem měla pořád dlouhý rukáv a ani očkem jste nespatřily kůži moji přehladkou?
Všude, ale doslova všude jsem měla nalepené kuřácké náplasti, abych ten víkend s váma nějak přežila.... :lol:

A jestli mne bude ještě Somaia zlobit a štengrovat, tak vezmu do Jedlí na podpal dva tři balíky Spiritů, které jsem si v 80. letech kupovala.... :lol::lol::lol:

Jsem si to hned myslela, ale na marjánu ti nikotinový náplasti moc nepomůžou :reta:

Míša Kulička — 15. 5. 2008 14:47

Somaia napsal(a):

Míša Kulička napsal(a):

Somaia napsal(a):

....asi někdo kdo vydá 1000 Kč měsíčně za cigarety, ale kroutí se mu palce u nohou, když má poslat 78,00 Kč na duchovní osvětu, aby si něco přečetl... asi tak by to taky mohlo být... :D

Čoveče Macindo, tys musela mít v těch Ratajích těžkej absťák, když si za celej víkend nevytáhla ani jedno žváro a přitom seš schopná vyhodit za cigára měsíčně celej talíř ... :godlike:
Ovšem to jednoznačně vysvětluje, proč ti nezbývá 78,- Kč na duchovní osvětu :lol:

Kulíš, myslím, že ti unikla podstata ... to byl můj pokus o přibližnou definici "obyčejnýho smrtelníka" určitě jsem neměla na mysli nikoho konkrétního.

Klídek, o nic nejde.
Jinak já se za normálního smrtelníka nepovažuju, bo su občas těžce ulítlá, ale 78 kaček za přístup na ty stránky nedám už z principu. Připadá mi to jako levný marketingový tah - vystrašit lidi a pak se pakovat na jejich obavách. Ale nemíním se o tom hádat. Je to můj názor, tvůj je jiný. Respektuju to.

Somaia — 15. 5. 2008 14:58

"PAKOVAT" ... to slovo mě fakt rozesmálo..., pod vlivem znalostí pravého stavu věcí..... no nic... pakáž jedna zatracená, vleze to do nóbl hotelu a nemá na zaplacení....  pac a pusu...

Macex — 15. 5. 2008 15:02

Ono to Somaio až tak legrační není.... Články, které za nic nestojí, ale musí tam být, aby jako bylo vidět, že nééé všechno je za peníze.... ty jsou zcela zdarma... Ale něco, co trochu zavání skandálem a chtivým zájmem lidí, že si to budou chtít přečíst, ty jsou jasně označeny pouze pro členy.... Opět mluvím pouze o technické sekci, nikoliv o částech, které se týkají duchovna, ty neřeším....
A pakovat se neznamená, že si někdo cpe miliony do kapsy.... Někdy jde jen o haléřový princip....

Míša Kulička — 15. 5. 2008 15:10

Somaia napsal(a):

"PAKOVAT" ... to slovo mě fakt rozesmálo..., pod vlivem znalostí pravého stavu věcí..... no nic... pakáž jedna zatracená, vleze to do nóbl hotelu a nemá na zaplacení....  pac a pusu...

Ano - pakovat. Využívat strachu a neznalosti lidí k vydělávání peněz. Chápu, že se ten pán nějak živit musí a neberu mu to. Ale stejně jako odmítám kupovat třeba Blesk, nekoupím si ani přístup k jeho článkům. To je vše.

Somaia — 15. 5. 2008 15:38

Rozdíl je v tom, že já plně chápu a s jistotou vím , že ten pán by se několikanásobně lépe uživil jinak a jinde, takže jsme opět u tisíckrát omletého požadavku, aby někteří vyvolení k tomu určení, chtějí-li vytvářet nějaké hodnoty( v to počítám i myšlenkové :D) spali pod mostem a žili ze vzduchu.  Já jen předkládám  jiný úhel pohledu, k zamyšlení, nic víc...

Pandorraa — 15. 5. 2008 15:41

Macex napsal(a):

To mi příjde trochu smutné chtít šířit svoji osvětu do světa, ale pouze za peníz.... Bez penízu si třeba chcípni....
....

Hele, nepleteš ty si náhodou soukromou iniciativu, navíc podle vás zcela pomýlenou, se servisem, který by ti měl za tvé daně poskytovat stát???
Ten by tě přece ve svých mediích měl zcela PRAVDIVĚ a NEZAUJATĚ informovat o dění kolem tebe. Bez toho, aby ti vše okomentoval - tedy jako nesvéprávnému telátku PŘEDŽVEJKAL.

Takže pláčeš na špatném hrobě. Jestliže se Jirka rozhodl informace zpoplatnit - za časopis na stánku taky zaplatíš, pochybuji, že ti ho se slovy: Pani tady máte a počtěte si ZADARMO, máte přece právo na informace! nějakej trafikant vnutí.

Jediné, nač já se Jirky zeptala bylo, zda má skutečně za potřebí toto své rozhodnutí stále vysvětlovat a obhjajovat. Doufám, že už nemá.

Pandorraa — 15. 5. 2008 15:44

Macex napsal(a):

Pandorroo, napsala si, že ho velice dobře znáš a tím pádem jsem čekala, že znáš i tuto záležitost, která se tady řešila a pár větama mi objasníš, jak to ten Tvůj známej myslí....

Čekat můžeš, co chceš, v tom ti bránit nemohu.
Já zase nemám potřebu cokoliv PÁR VĚTAMA objasňovat.
Informací, dokonce i NEPLACENÝCH ten, kdo se skutečně chce něco dozvědět, na netu najde víc než dost.

Pandorraa — 15. 5. 2008 15:50

Somaia napsal(a):

Já jsem zase učinila rozhodnutí, že předkládat v instantní podobě něco, co jsem  zkoumala celé roky nelze, protože je to zhola nemožné a vedlo by to jen k dalším nedorozumněním. Taky mám na to právo. A myslím, že stejného práva využila i Pandora.

Tak jest náčelníků :supr:

Míša Kulička — 15. 5. 2008 15:51

Maci, tady jsem našla nějaké informace ... a máš to zadarmo :rock:
http://www.mysterydogs.cz/index.php/Zah … rails.html

Pandorraa — 15. 5. 2008 15:56

Macex napsal(a):

Výborně a je to vyřízené....  :supr:

PS: ač se mi jednalo opravdu jen o práškování a tu funkčnost toho CB a důvodu, proč by ji měl někdo používat.... jsem ráda, že si tomu studování tohoto konkrétního problémuvěnovala několik let, jak sama píšeš a že si došla k nějakému zjištění, které tě obohatilo či uspokojilo atd....
Viz tvoje řádky: Já jsem zase učinila rozhodnutí, že předkládat v instantní podobě něco, co jsem  zkoumala celé roky nelze, protože je to zhola nemožné a vedlo by to jen k dalším nedorozumněním.

Sakra Som, je to tady - když už si člověk myslí, že má napracováno, dostane d za ucho, takže to prostě neubrzdím:
Macex, seš fakt tak natvrdlá???
Nechápeš, že tu nejde o nějaké práškování, ale o celý komplex informací, postojů a pohledů, informací, které odrtrženy jedna od druhé, tvoří onu INSTANTNÍ PODOBU, která není k ničemu a o které píše Som???
Myslíš si, že když ti někdo vysvětlí, jak funguje telefon, pochopíš zároveň princip operace menisku????

Somaia — 15. 5. 2008 16:02

:lol: :lol: :lol: ty se umíš tak krásně nadzvednout ze židle  a odbrzdit...  :supr: :lol: :lol:  proč já jsem furt tak zabržděná??? :lol:

Macex — 15. 5. 2008 16:05

No konečně někdo vysoce osvícený, kdo mne nasměroval k veřejným informacím a nehnal mne houfně směrem ke stádu zaslepených a zaplacených ... Diky Miš - již mám dostatek informací o CB a letadélcích s postřikem atd.... děkuji.... :godlike: to bylo vše, oč jsem tady od rána žádala, ale nikdo z vysoce postavených duchovním mi to tady pořád nechtěl objasnit, páč měly pocit, že jim šahám na jejich pána....

Ale mi je ten pán opravdu zcela jedno a klidně ať má placený přístup na své stránky. Vždyť mu to nikdo nezakazuje.. Jen mi bylo divné, že se zde straší lidi,ale informace k tomu jsou tajné a placené.... Znovu opakuji, pokud jsou tak tajné a tak draze získané, ať je prodává licenčně, ale za daleko dražší peníze....

Pandoro, co to plácáš s telefonem a meniskem? N dotaz, jak funguje telefon, očekávám, popis přístroje a jeho funkci, proč bych měla chtít slyšet, jak funguje meniskus?

Na můj dotaz, proč by se mělo letadlo otáčet u hranic a létat jen nad Českem (když na wikipedii se pisá, že to není český výmysl, nýbrž americký), tak že by v Německu nechtěli odrážet sluneční paprsky atd...?  Jsem chtěla slyšet pouze jasnou odpověď, nikoliv to, proč toho pána při tom bolí hlava, jak si asi myslíš Ty...

Pandorraa — 15. 5. 2008 16:11

Jeňýk napsal(a):

Míša Kulička napsal(a):

Ne všem, ale všemu. Raději budu mít vysmátej život než zatrpklej, no ni?

Jo tohle je myslim docela zásadní věc celýho tohohle vlákna a podobnejch blábolů. On si člověk opravdu může vybrat zda ten svůj přidělenej časovej úsek na tomhle světě opravdu prožije a nebo se bude každý ráno probouzet s hrůzou co na něj zase "globální vláda" připravila a zda ho bude práškovat berýliem a nebo pouze sledovat kamerama na křižovatkách. ;)

Ono je docela zajímavý sledovat co nastane ve chvílce kdy si z těhle povídaček uděláte pr...legraci. Okamžitě přijde někdo (stále ti stejní) se zdviženým prstem a poukazem na to jak jááá mohu vědět že to není pravda. Ano nevím jestli je to pravda ale to nevědí ani oni. Pouze jsou ochotni uvěřit těmto povídačkám pana Maška a spol. a nechat si jimi otrávit svůj vlastní život.
Další věc je ta že snáze tomu uvěří právě lidé vlastním životem zklamaní po prožitých nějakých traumatech, rozvodech, nevěrách a podobnejch nepříjemnostech. Ono se tím sledováním oblohy a laděním CBček dá celkem snadno zapomenout třeba na to že je člověk sám, že ho opustil partner či ho vyrazili z práce. Takovým lidem je opravdu velice snadné předložit toho nepřítele který může za jejich životní smůlu a podat mu rádoby pomocnou ruku v cestě za SVĚTLEM. :P


Pandorraa napsal(a):

Horší je to ale ustát, když vyjadřuješ své přesvědčení a kolem sebe máš pořád lidi, kteří vyjadřují zase to svoje, které vůbec nemusí být identické, přesto k tobě stále přicházejí :) (asi tak, jako ty pořád na osud ap. - nedá ti to spát, nezapírej)

Pandorro já myslim že už jsem víckrát napsal že mě do určité míry zajímají všechny "úchylky" který lze na internetu najít. Takže jsem občasným návštěvníkem nejenom Osud.cz ale i vesmirnilide.cz, imanuel.eu , ksm.cz, odpor.org a jánevímjakých ještě v jistém smyslu sobě podobných stránek. Ono je opravdu hodně zajímavý jak jsou si v některých věcech vééélmi podobné a jejich vyznavači stejní.
Tady se řeší CBčko a proto to možná vypadá že jsem od rána na Osudu abych zjistil co nového nám pan Mašek předloží....... :D
Jo je pravda že práškování oblohy a CBčko mě docela zaujalo, považuju to za docela povedenej majstrštyk kterýmu ovečky velice snadno uvěří. Odmalička jsme přece pozorovali "malující" letadla po obloze, tak proč teď neuvěřit vysvětlení že nás tím vlastně kdosi chce zlikvidovat nebo přeprogramovat mozek. ;) Navíc u tankování letadel nás většina neasistuje, takže nemáme možnost potkat onoho tajemného pána sypajícího do nádrží berýlium........ hu...... úplně sem sám sebe vyplašil...... jdu si zkontrolovat slipky. :D



P.S. Velmi oceňuji že tohle vlákno zatím uniklo pozornosti největšího babinetího mudrlanta za kterým se ženy ohlížejí......... docela se obávám toho že by nám sem napsal něco ve smyslu že ON se s ním minimálně znal či dokonce byl tím tajemným pánem sypajícím berýlium ale že teď už hodlá rozdávat jen radost a lásku po světě.

A víš Jeníku, že já na většinu stránek, který ty jmenuješ, vůbec nechodím?
Proč taky.
Neřeším ani práškování ani to, zda Jirka od.por.ně bohatne z těch 78,-kč, co stojí přístup na jeho stránky, ani zda si někdo nechá či nenechá otrávit, život, vymýt mozek.....zda je třeba někoho zachraňovat, protože jeho Zdravý Rozum už dávno sedí na větvi.....
Já si totiž myslím, že každý má svobodnou vůli a je jen jeho věcí, čemu bude nebo nebude věřit.
Osobně jsem přesvědčená, že "úšklebek" na rtech časem zamrzne každému, protože je to tak už na světě zařízené, a doudám, že úsměv tam zůstane každému, kdo žije svůj život úsměvem, nikoliv posměchem a závistí.
Nemám potřebu proto cokoliv komukoliv vysvětlovat, cokoliv obhajovat..... Všichni žijeme na stejné planetě, takže všichni máme stejnou možnost vidět, slyšet a konat.
Konec světa nebude, konec jedné přihlouplé civilizuace určitě bude...to nejspíš připustí všichni, bohužel také všichni si myslí, že jich se to netýká, oni se toho nedožijí..... Nu, uvidíme.

Somaia — 15. 5. 2008 16:14

Tak jo... výcuc je konečně na světě, Macex dnes pokojeně usne, že něco pro sebe udělala .... a jede se dál močálem černým kolem bílých skal.... :lol: To nevadí, že nic nechápe, nic si nepropojí... stačí že to těm chamtivcům co vydělávají na lidským neštěstí dnes někdo pěkně zhusta natřel... :lol:

A není ti divné Macex, že o tom píše taky někdo jiný než ten "pomýlený JM"? A nepsala ti Pandora už na začátku, že máš zkusit hledat informace sama (tak jak to udělala Míša Kulíš??), možná bys objevila třeba ještě něco jiného zajímavého při tom hledání... a vo vo vo tom to je...

Pandorraa — 15. 5. 2008 16:16

Somaia napsal(a):

:lol: :lol: :lol: ty se umíš tak krásně nadzvednout ze židle  a odbrzdit...  :supr: :lol: :lol:  proč já jsem furt tak zabržděná??? :lol:

Njn...lidská zabedněnost a hloupost tvářící se jak Nejbystřejší Rozum Selský mne vždycky spolehlivě dostane.
Ty brďo taky si říkám, jestli by nebylo od věci přestat trpělivě diskutovat a přejít na cizí jazyky :)))
S každým tím jeho :lol:
Z blbem blbsky, z namyšlencem namyšlensky, se zabedněncem zabedněnsky, s idiotem idiotsky, s ignorantem ignorantsky.... všechny je super ovládám, roky jsem je já vůl pilovala, takže nechápu, proč bych to konečně neměla zúročit, hej? ;)
To bych byla přece vůl, kdyby nééé :P
Nebo radši nee?
Babo raď :jojo:

Pandorraa — 15. 5. 2008 16:18

Macex napsal(a):

Pandoro, co to plácáš s telefonem a meniskem? N dotaz, jak funguje telefon, očekávám, popis přístroje a jeho

Jj.... komu není z hůry dáno, v apatice nekoupí....

Macex — 15. 5. 2008 16:21

Pandorraa napsal(a):

Macex napsal(a):

Pandorroo, napsala si, že ho velice dobře znáš a tím pádem jsem čekala, že znáš i tuto záležitost, která se tady řešila a pár větama mi objasníš, jak to ten Tvůj známej myslí....

Čekat můžeš, co chceš, v tom ti bránit nemohu.
Já zase nemám potřebu cokoliv PÁR VĚTAMA objasňovat.
Informací, dokonce i NEPLACENÝCH ten, kdo se skutečně chce něco dozvědět, na netu najde víc než dost.

No vidíš, já vznesla dotaz, neb jsem zjistila, že vy víte, co mne zajímá, ale jelikož mi nechceš na to odpovědět, tak neodpovíš... A finito... Já tady nepíšu a nezakládám nová vlákna s tím, že pláču, protože mi Somaia s Pandorou nechtějí odpovědět na můj dotaz.... Nechtějí, tak nechtějí, tak proč to pořád pitváš a obhajuješ pána díky kterému pak mají labilní jedinci pocit, že jim někdo usiluje o život. Znáš ho, znáš, jeho práce se ti líbí, tak v pořádku.... Znovu opakuji komentuji jen technickou část jeho stránek a bulvár.... Do ostatních sekcí jsem nelezla, neb nemám jednak přístup a jednak mne zajímala informace pouze letadélková....
A proč pořád naježeně čekáte, že se někdo zmíní o penězích a vyskakujete se sockama pod mostem a bezplatných službách? Vy už jste tak natrénový tady z těch vláken, kdy vás pořád někdo osočuje z okrádání a já nevím co, že už všude čekáte zase nějakou osobní urážku atd.... V klidu, v klidu....

Pokud někomu bude fungovat jeho dar i přes normální příjem peněz nebo bude lidem poskytovat servis, za který mu budou ochotni zaplatit, jenom dobře.... Však zadarmo již tady v tomto státě nedělá v podstatě vůbec nikdo, snad jen řádové sestry.... Pár dobrovolných aktivistů, ale jinak i většina členů charitativních organizací si vyplácí odměny ze sbírek.... Takže nevidím problém, proč by měl furt někdo někoho strkat pod most...
Pokud ale někdo řekne, že se bojí, že by už nemohl léčit či pomáhat lidem, kdyby si za to něco vzal, tak asi bude muset vymyslet nějaký jiný způsob, jak zaopatřit rodinu....
Ovšem dobročinná činnost, za kterou si zaslouží někdo náležitou odměnu nemá vůbec nic společného s tímto pánem.... Ale to je zase názor jednoho z běžných smrtelníků....

Pandorraa — 15. 5. 2008 16:23

Komentuj komentuj, posuzuj odsuzuj :)
Jde ti to líp než cokoliv jiného, fakt. Jde ti to móóóc dobře.

Somaia — 15. 5. 2008 16:27

Ovšem dobročinná činnost, za kterou si zaslouží někdo náležitou odměnu nemá vůbec nic společného s tímto pánem.... Ale to je zase názor jednoho z běžných smrtelníků....

Já už se tě po několikáté  dnes ptám, kdože je, podle tvého mínění, ten tajemný neznámý, který rozhoduje o tom, co kdo, kolik  a za CO si zaslouží odměnu??? Pořad okolo toho kroužíš ... a nic :D

Macex — 15. 5. 2008 16:31

Toto je to, co si měla napsat jako svůj první příspěvěk, neb další debaty by již nepokračovaly.... :lol::lol::lol:
A dodatečně se omlouvám, že jsem se i na tebe obrátila s technickým dotazem. Původně to vypadalo, že na takové stránky chodíš a jsi obeznámena s problémem.... :)

A víš Jeníku, že já na většinu stránek, který ty jmenuješ, vůbec nechodím?
Proč taky.
Neřeším ani práškování ani to, zda Jirka od.por.ně bohatne z těch 78,-kč, co stojí přístup na jeho stránky, ani zda si někdo nechá či nenechá otrávit, život, vymýt mozek.....zda je třeba někoho zachraňovat, protože jeho Zdravý Rozum už dávno sedí na větvi.....

Macex — 15. 5. 2008 16:37

Já nekroužím, jen na to nebyl čas a nebo jsem nepovažovala za nutné  na nesmyslnou otázku odpovídat....
Ale když jinak nedáš....
Cenu práce nebo úsilí stanovuje trh a když náhodou není konkurence, tak ta osoba, která poskytuje.... A záleží na dobrém svědomí a slušném vychování každého jednotlivce jak svoji bezkonkureční službu ohodnotí.... Ovšem některým jedincům by měla být hamba za něco chtít jen entinu toho, co ve skutečnosti požadují, protože to takovou hodnotu nemá a lidé to mohou např. zjistit až posléze, protože byli oklamáni klamavou reklamou či podvodnou smlouvou apod... Proto a je to vidět i na Právním, je třeba býti neustále ve střehu....

Pandorraa — 15. 5. 2008 16:40

Macex napsal(a):

a nebo jsem nepovažovala za nutné  na nesmyslnou otázku odpovídat....

Taktéž, taktéž :jojo:;)

Somaia — 15. 5. 2008 16:55

Cenu práce nebo úsilí stanovuje trh

stačila jen tato prostá věta... ostatní tvoje omáčka ,už jsou  jen tvé domněnky. Určitě se tedy shodneme na tom, že žádný z lidí nemá právo rozhodovat o druhém , posuzovat ho, hodnotit nebo dokonce soudit za to co dělá a čím se živí... v zásadě by to mělo fungovat tak, že kvalita přežije nezávisle na jednotlivcích a nekvalita je tímto odsouzená sama  zajít na úbytě. Howgh.
Prosím, respektuj to a přestaň druhé hodnotit subjektivními nálepkami kvalitní- nekvalitní...nefušuj do toho... nech trh , ať rozhodne sám  a to i v případě pana Maška... :D

Macex — 15. 5. 2008 17:03

v zásadě by to mělo fungovat tak, že kvalita přežije nezávisle na jednotlivcích a nekvalita je tímto odsouzená sama  zajít na úbytě. Howgh.


Ano, v zásadě by to tak fungovat mělo, ale to by nesmělo existovat mnoho zaslepenců, hloupých a naivních lidí, kteří byli, jsou budou, takže ta Tvoje věta, bohužel nikdy nebude platit.....

Už je tady zase Mašek, bebínko, na kterém jsem dneska vcelku nechtěně klepla.... Proč zase musíme řešit Maška, už se o něm asi hodinu nemluví a už je tady zase.... nech si Maška, mne nezajímá a tebe baví, tak každá máme něco a hotovo.... Naposledy opakuji, že placené servery poskytující zajímavé, tajné nebo velice žádané informace (viz po*no atd...) jsou, budou a jsou naprosto v pořádku, ale každý má právo se vyjádřit ke kvalitě obsahu.... a holt se to každému nelíbí... tolik k panu Maškovi nebo jak se jmenuje....

Somaia — 15. 5. 2008 17:26

Já jsem o něm nezačala  hovořit...  a neznám ho, hovoří se o něm ve zdejší diskuzi od počátku, tak jsem pojala dojem, že je její součástí ... Proč by měl tedy být moje bebínko?? Nebo tvoje?? :D

Macex, Macex... proč ty pořád musíš někoho nálepkovat, že je to hlupák, pomatenec...negramot...naivka a tak podobně...
Jakoby neexistovalo v historii nepřeberné množství důkazů , že ti co se takto  často jevili navenek byli geniální a naopak.
Macex, chybí ti trochu  nadhled, tolerance a pokora ...

Macex — 15. 5. 2008 17:40

Somaia napsal(a):

Rozdíl je v tom, že já plně chápu a s jistotou vím , že ten pán by se několikanásobně lépe uživil jinak a jinde, takže jsme opět u tisíckrát omletého požadavku, aby někteří vyvolení k tomu určení, chtějí-li vytvářet nějaké hodnoty( v to počítám i myšlenkové :D) spali pod mostem a žili ze vzduchu.  Já jen předkládám  jiný úhel pohledu, k zamyšlení, nic víc...

No jo, tak ještě druhá omluva.... Omlouvám se i Tobě, že jsem tebe oslovila s dotazem na konkrétní věci,které on prezentuje na svých stránkách, netušila jsem že ho neznáš... V tom případě, kdyby níže uvedené padlo hned na začátku diskuze, tak taky nemusela být.... :D:D

Já jsem o něm nezačala  hovořit...  a neznám ho, hovoří se o něm ve zdejší diskuzi od počátku, tak jsem pojala dojem, že je její součástí ...

Somaia — 15. 5. 2008 17:52

Macíku, já jsem to na začátku hned zkraje někde uvedla, že JM osobně neznám,  ale omluvu přijímám , i když nebyla nutná :lol:
To, že ho osobně neznám však ještě neznamená, že o něm zhola NIC nevím, když je to mediálně známá osoba ( byl nedávno i v ČT :D ) , je tomu již dávno, co jsem začala číst Osud a znám osobně spoustu zajímavých lidí, kteří znají osobně JM. Tož  asi tak....

Macex — 15. 5. 2008 17:58

Tak křivdy napraveny a já si pokorně s nadhledem a tolerancí mi vlastní jedu zanadávat na kamioňáky na dálnici .... A když budou ošklivý, tak je hrozně rychle předjedu a tím se jím nejvíc pomstím nebo jsem hrozně pomstichtivá.... :lol::lol::lol:

Míša Kulička — 15. 5. 2008 19:32

Teda Macindo, házet našemu rozhrkanému busu na déjedničce myšky a ještě přitom smskovat ... to se dělá? :(
Hele a vidělas to letadlo nad dálnicó, co nepáchalo ani contrails ani chemtrails? Buď letělo nízko a bude zas pršet, nebo to vypadá na zelený mužiky se žlutým bříškem a tykadýlky a to se máme teprvá na co těšit ... no jako ve Dnu nezávislosti, žejó? :co::lol::lol:

Hele Macíku, ale co to vidím ... ty nálepkuješ :dumbom: ... Si nečetla, že co je dovoleno Bohovi, nejni dovoleno volovi? Tak už to nedělej, prosím, není to pěkné :jojo::vissla::storstark:

lupina montana — 15. 5. 2008 20:22

Somaia napsal(a):

lupina montana napsal(a):

Njn...když na mě to dělá velmi intenzivní dojem, že je to dnes tak oblíbená "ej moja paranoia" :cool::lol:
A ty se neškleb, Jéňo....nemáš paranoiu z berýlia, bo z čeho - máš ji z čoklů :reta:
A Som....když vono je děsně těžký poznat, kterej Noe je ten pravej....žádná muška mu okolo hlavinky nelítá :grater::lol:

:lol: :lol: proto se ze zásady neposmívám žádnému protože:

1) na posměváčky jednou dojde... ( to už nám říkali ve školce ) :lol:
2) historie se se často opakuje
3) lidé jsou nepoučitelní

No tady je teda nadatlíno! :co: TAk to všecko nepřečtu....:/
Jo, Som. Vono, kdyby to bylo tak, že někdo prostě má stíhu - což je něco, co je mi dost cizí - tak bych se asi nepošklebovala.Otravovalo by mě to, ale nepošklebovala bych se - alespoň doufám. :) Jenže tohle mi trošku zavání senzacechcivostí - a troška pošklebování v tom případě nikoho nezabije :P
No a buď se na mě najde háček, nebo ne :vissla::lol:

Heluška — 15. 5. 2008 20:48

Macex,
na Osudu jsem se prokousala k tomu, že Mašek si platil dlouho veškeré náklady na svůj int. časopis, či jak to nazvat, sám ze svých os. peněz. Podnikal, jenže přišla krize  a Osud měl buď zaniknout, nebo být placený. Asi má dost placených stálých čtenářů, protože se udržel.
Zbytečně to shazuješ.


Jeňýku,
Je pravda, že kdybych žehlila manžílkovi slipy a ponožky a kroužila kolem jeho pohodlíčka jako družice, neměla bych čas ani sílu se k takovému čtení dostat, i když nejsem zaregistrovaná čtenářka.

Jeňýk — 15. 5. 2008 21:33

Pandorraa napsal(a):

A víš Jeníku, že já na většinu stránek, který ty jmenuješ, vůbec nechodím?
Proč taky.
Neřeším ani práškování ani to, zda Jirka od.por.ně bohatne z těch 78,-kč, co stojí přístup na jeho stránky, ani zda si někdo nechá či nenechá otrávit, život, vymýt mozek.....zda je třeba někoho zachraňovat, protože jeho Zdravý Rozum už dávno sedí na větvi.....
Já si totiž myslím, že každý má svobodnou vůli a je jen jeho věcí, čemu bude nebo nebude věřit.
Osobně jsem přesvědčená, že "úšklebek" na rtech časem zamrzne každému, protože je to tak už na světě zařízené, a doudám, že úsměv tam zůstane každému, kdo žije svůj život úsměvem, nikoliv posměchem a závistí.
Nemám potřebu proto cokoliv komukoliv vysvětlovat, cokoliv obhajovat..... Všichni žijeme na stejné planetě, takže všichni máme stejnou možnost vidět, slyšet a konat.
Konec světa nebude, konec jedné přihlouplé civilizuace určitě bude...to nejspíš připustí všichni, bohužel také všichni si myslí, že jich se to netýká, oni se toho nedožijí..... Nu, uvidíme.

Pandorro mě je úplně jedno kolik si pan Mašek za svý články účtuje, jsem svobodomyslnej člověk, takže pokud se někdo najde kdo mu to zaplatí tak mu to přeju.
Mě na těch jeho stránkách jen děsně udivuje ta na jednu stranu hlásaná láska mezi lidma, pomoc lidem v nesnázích a ukazování jakési cesty prozření, pak stačí jednou kliknout a objeví se mraky článků které mají jediný účel a tím je vyvolání strachu a hrůzy. Přesně tohle je stejný třeba právě na těch fašounskejch stránkách........ tam se hoši plácají po ramenou jak jsou soudržný ve svém boji a jak to bude skvělý v jejich vysněném ráji.... pardon Říši jedné rasy a jak je třeba nesejít z té správné cesty poznání. No a na druhou stranu se tam navzájem plaší historkama o vraždících přistěhovalcích jiné barvy pleti.
Není ono to tak trochu podobný? Není to náhodou ten klasickej cukr a bič? Podívejte se ovečky kolik hrůzy a neštěstí na vás všude číhá, tak jen hezky pojďte za mnou a já vám ukážu cestu věčného SVĚTLA. :cool: Copak by se asi dělo kdyby to, nedejbože, dostalo nějakej masovější rozměr? Že bychom se vydali na nějakej ten pochod šíření SVĚTLA mezi zatemnělé bezvěrce?

Heluška napsal(a):

Jeňýku,
Je pravda, že kdybych žehlila manžílkovi slipy a ponožky a kroužila kolem jeho pohodlíčka jako družice, neměla bych čas ani sílu se k takovému čtení dostat, i když nejsem zaregistrovaná čtenářka.

Heluško slipy a fusky se snad už nežehlí, ne?
Já ti nějakýho toho hodnýho chlapa upřímně přeju, protože pak panu Maškovi ubyde jeden návštěvník jeho osvícených stránek a třeba přestaneš mít strach když nad tebou poletí letadlo. ;)

Jeňýk — 15. 5. 2008 21:48

15.05.2008
Kdo vyrobil zemětřesení v Číně? Čínský novinář zachytil 2 dny před zemětřesením na obloze podivné útvary....  http://www.osud.cz/cs/index.php

Hm, tak už nejenom berýlium ale i zemětřesení......... pan Mašek to žene do obrátek. Skoro začínám mít obavy aby nezačal soptit Říp. :lol: :lol:

Heluška — 15. 5. 2008 22:38

Jeňýku,
K plotně bys mě chtěl hodným chlapem přišpendlit? To by se vám mužům hodilo.:grater: Vzbudit v ženě iluzi bezpečí a když teče do bot, tak zmizet? :dumbom:
To už mám za sebou, ale díky za Tvou starost o můj partnerský život.:)
Ledaže by četl pana Maška se mnou.

Řekla bych, že máš na to, aby sis vybral z různých zdrojů jen to, co Tě opravdu zajímá a obohacuje. A co Tě nezajímá přeskočíš a nebudeš se tím zdržovat a okrádat se tak o čas.

lupina montana — 15. 5. 2008 22:40

Jenže Jéňu to zajímá :lol:

Míša Kulička — 15. 5. 2008 22:43

Jeňýk napsal(a):

15.05.2008
Kdo vyrobil zemětřesení v Číně? Čínský novinář zachytil 2 dny před zemětřesením na obloze podivné útvary....  http://www.osud.cz/cs/index.php

Hm, tak už nejenom berýlium ale i zemětřesení......... pan Mašek to žene do obrátek. Skoro začínám mít obavy aby nezačal soptit Říp. :lol: :lol:

Vidiš to? A já si dosud myslela, že se tak děje v důsledku pohybu litosférických desek, sopečné činnosti, sesuvů půdy nebo podzemních poklesů.... Vůbec mě nenapadlo, že je příčinou nějaký atmosférický jev. To jsem ráda, žes mi pomohl rozšířit obzory :lol:

Jeňýk — 15. 5. 2008 23:23

lupina montana napsal(a):

Jenže Jéňu to zajímá :lol:

Lupi a tebe nezajímá kdo vlastně způsobuje ty mraky a teď i zemětřesení? Já jsem z toho ouplně rozvrácenej když to čtu...... jen by mě zajímalo jestli i na to zemětřesení funguje CBčko. Prostě kdo má CBčko tak tomu se barák ani nepohne, nebo že by se muselo ještě něco k tomu přikoupit...... inu vše se jistě brzo dozvíme. ;) Myslim že touhle dobou už pár lidí žhaví kompjůtry s kradeným Photoshopem aby přinesli důůůkazy. :D

Heluška napsal(a):

K plotně bys mě chtěl hodným chlapem přišpendlit? To by se vám mužům hodilo.grater Vzbudit v ženě iluzi bezpečí a když teče do bot, tak zmizet? dumbom
To už mám za sebou, ale díky za Tvou starost o můj partnerský život.smile
Ledaže by četl pana Maška se mnou.

Neboj já tě nikam špendlit nechci, jen si myslim že s normálním chlapem by jsi na výplody pana Maška velice rychle zapoměla. "Normálním chlapem" myslim tvora mužského pohlaví kterej nepotřebuje žehlit fusekle a partnerku nemá jen na to aby mu ukuchtila teplou večeři. ;)

Míša Kulička napsal(a):

Vidiš to? A já si dosud myslela, že se tak děje v důsledku pohybu litosférických desek, sopečné činnosti, sesuvů půdy nebo podzemních poklesů.... Vůbec mě nenapadlo, že je příčinou nějaký atmosférický jev. To jsem ráda, žes mi pomohl rozšířit obzory

Míšo a je ti jasný co se tím článkem naznačuje? Žádnej atmosferickej vliv......... to zemětřesení vyvolalo celoplanetární metro který nám pod povrchem naší zeměkoule podhnojuje půdu pod nohama. Říká se tom hamburgerovej efekt........ budeme berýliem obloženi jak zeshora tak zezdola. No a v tý Číně jim prostě jen vykolejil vagón........ a dokaž mi že kecám. :P

lupina montana — 15. 5. 2008 23:48

No člověče Jéňo, nějak mě to fakt nebere :rolleyes: A rozvrácená už vůbec nejsem....mě zaujalo to síbíčko, poněvadž jsem tomu nenalézala logiku - ale jinak? :cool:

Jeňýk — 15. 5. 2008 23:57

Lupi a co třeba tohle:

SLUŽEBNÍCI SVĚTLA, SPOJTE SE!   http://novazeme.ning.com/

http://api.ning.com/files/GaRqJDnWCDTWAojgnijp*nt5G2ywwqvBHEY8LHyoqc4_/GilbertWilliams.jpg?width=300
http://img253.imageshack.us/img253/9926/ovkscuj8.jpg

Furt nic? :D :D

Somaia — 16. 5. 2008 7:42

Jéňo, ty mě fakt bavíš... když to jsou takové kraviny, jakto že tě to stále tak irituje? Serfuješ po stránkách, které označuješ za stupidní a vstřebáváš věci, které tě nadzvedávají zbytečně ze židle.  Taky si občas někde počtu něco, s čím moje vnitřní intuace nesouhlasí , jenže na rozdíl od tebe to ve mě žádné dojmy nezanechá, ani pocity strachu, ani frustraci ani nadměrnou euforii. Já vím, že věci se dějí tak jak mají... jak nahoře tak dole, chci žít především přítomností a budoucnost řeším až když nastane.
K výše zmíněným fotografiím bych dodala asi toto... kdyby ses hlouběji zabýval historií, tak bys musel dávno vědět, že z hlediska ideologie a uspořádání života ve společnosti už tu všechno bylo. Lidé nemůžou vymyslet nic nového... jen opakovat, což se často děje  v jakési spirále, proto můžeme najít  styčných bodů  v dějinách hned několik... , proč to tak je, proč se jevy cyklicky opakují , na to už homo sapiens taky znají odpověď... není to až tak složité. Zbytečně tu brojíš proti zákonitosti vesmíru, Jeňýku, vyjdi ven...až bude za jasné oblohy jasné nebe... podívej se do hvězd a řekni si:
jsem úúúplné hov.n.o.... proti tomu, co mě obklopuje....:lol: :lol:
je to úžasný očistný proces a mnoha moudrým lidem se to už osvědčilo, projevit trochu pokory před velkým širým oceánem vesmíru. Tak hodně zdaru :D.

Pandorraa — 16. 5. 2008 8:07

Jeňýk napsal(a):

Mě na těch jeho stránkách jen děsně udivuje ta na jednu stranu hlásaná láska mezi lidma, pomoc lidem v nesnázích a ukazování jakési cesty prozření, pak stačí jednou kliknout a objeví se mraky článků které mají jediný účel a tím je vyvolání strachu a hrůzy.

Hmmm, tak tohle je stejná pitomost, jako kdybys například tvrdil, že přelepka na krabičce cigeret o smrtelném nebezpečí kouření plus v čekárnách lékařů zveřejňované otřesné snímky plic kuřáků a jejích mnohdy fatální příběhy, je vyvoláváním strachu, hrůzy a paniky.
Tomu, že může na následky kouření zemřít, také žádný kuřák nevěří, dokud právě jeho plicní rentgen nevykáže průser a on nezačne plivat krev.

Ono je to totiž často o tom, jak každý informaci uchopí, víš? A já se vůbec nedivím, že rigidní materialista má z Jirkových článků noční můry a nezvládá. Prostě na to jako rigidní materialista nemá....

Mimochodem, fakt by mne zajímalo, jak ty můžeš mluvit o "mracích článků s jediným účelem", když nejsi registrovaný čtenář???
Nezdá se ti, že jsi tak trochu demagog, když takhle zevšeobecňuješ z několika málo přístupných článků, či dokonce vět, ke kterým se máš možnost dostat?

Já vím, ono je jednodušší někoho nařknout ze snahy vymýt lidem mozky a z šíření poplašných zpráv než se mu snažit porozumět.

Znám Jirku osobně, některé jeho názory mi zatím hlava nebere, ale jedno vím jistě - není to cvok, za to je to laskavý a po všech stránkách zdravý člověk :jojo: A také člověk, který dovede přijímat cizí názory, o čemž svědčí i fakt, kterého sis nejspíš nevšiml, ale já ano - své "bude hůř" po několika diskuzích doplnil o optimističtější "aby mohlo být lépe."

Míša Kulička — 16. 5. 2008 8:07

Somaia napsal(a):

...Jeňýku, vyjdi ven...až bude za jasné oblohy jasné nebe... podívej se do hvězd a řekni si:
jsem úúúplné hov.n.o.... proti tomu, co mě obklopuje....:lol: :lol:

To už je ale fakt hovadina.
Když už, tak si řeknu:
"Jsem šťastná, že zrovna mně je dáno chvilku tu pobejt mezi celou tou nádherou"

Pandorraa — 16. 5. 2008 8:11

Míša Kulička napsal(a):

Somaia napsal(a):

...Jeňýku, vyjdi ven...až bude za jasné oblohy jasné nebe... podívej se do hvězd a řekni si:
jsem úúúplné hov.n.o.... proti tomu, co mě obklopuje....:lol: :lol:

To už je ale fakt hovadina.
Když už, tak si řeknu:
"Jsem šťastná, že zrovna mně je dáno chvilku tu pobejt mezi celou tou nádherou"

Ale Kuličko, to je přeci jen a jen na tobě, jestli s pokorou před tím, co tě přesahuje hlavu skloníš a nebo neskloníš :)

Míša Kulička — 16. 5. 2008 8:13

Pandorraa napsal(a):

Míša Kulička napsal(a):

Somaia napsal(a):

...Jeňýku, vyjdi ven...až bude za jasné oblohy jasné nebe... podívej se do hvězd a řekni si:
jsem úúúplné hov.n.o.... proti tomu, co mě obklopuje....:lol: :lol:

To už je ale fakt hovadina.
Když už, tak si řeknu:
"Jsem šťastná, že zrovna mně je dáno chvilku tu pobejt mezi celou tou nádherou"

Ale Kuličko, to je přeci jen a jen na tobě, jestli s pokorou před tím, co tě přesahuje hlavu skloníš a nebo neskloníš :)

Abych někomu nebo něčemu projevila pokoru, nemusím tím snižovat sama sebe :)

A vůbec, kamarádka mě navnadila na hořické trubičky, tož si pro ně du. Tak sa tu zatím majte fajně :)

Pandorraa — 16. 5. 2008 8:35

Míša Kulička napsal(a):

Pandorraa napsal(a):

Míša Kulička napsal(a):


To už je ale fakt hovadina.
Když už, tak si řeknu:
"Jsem šťastná, že zrovna mně je dáno chvilku tu pobejt mezi celou tou nádherou"

Ale Kuličko, to je přeci jen a jen na tobě, jestli s pokorou před tím, co tě přesahuje hlavu skloníš a nebo neskloníš :)

Abych někomu nebo něčemu projevila pokoru, nemusím tím snižovat sama sebe :)

A vůbec, kamarádka mě navnadila na hořické trubičky, tož si pro ně du. Tak sa tu zatím majte fajně :)

Nu pokud si myslíš, že pokora (stejně tak jako láska) mohou a mají být podmíněné......
A v tom, co Som napsala vidíš nějaké "snižování", tak to si nech chutnat :jojo:

Somaia — 16. 5. 2008 8:36

Kulíš, jenže já v těch chvílích cítím něco úplně jiného než ty a rozhodně mě to neponižuje, takže s nálepkou hovadina počkej až to zkusíš.

Tímto jednoduchým a prostým aktem vypouštím všechny své osobní strachy a starosti a uvědomuji si, že jsou záležitosti, které ve své maličkosti nevyřeším tudíž není potřeba se jimi trápit... asi tak...

A mimoto, moje slova byla určená výhradně Jeňykovi, kterému by prospělo projevit trošku pokory jako "praseti drbání" :D ... proto jsem zvolila způsob, jaký jsem zvolila... čímžto se odvolám zároveň na Pandořin podpis pod čarou :D... kdo chce porozumnět, porozumí ... :D ;) ;) ;)

Míša Kulička — 16. 5. 2008 8:40

Pandorraa napsal(a):

Míša Kulička napsal(a):

Pandorraa napsal(a):

Ale Kuličko, to je přeci jen a jen na tobě, jestli s pokorou před tím, co tě přesahuje hlavu skloníš a nebo neskloníš :)

Abych někomu nebo něčemu projevila pokoru, nemusím tím snižovat sama sebe :)

A vůbec, kamarádka mě navnadila na hořické trubičky, tož si pro ně du. Tak sa tu zatím majte fajně :)

Nu pokud si myslíš, že pokora (stejně tak jako láska) mohou a mají být podmíněné......
A v tom, co Som napsala vidíš nějaké "snižování", tak to si nech chutnat :jojo:

Já jsem o žádné podmínce nepsala ... Pandoro, ty zas vidíš něco, co tam vůbec nejni, jak včera s tou Macindou. Ta se taky jen slušně optala, bo je to zvídavé děvče. Prču jsme si z toho dělali já s Jéňou a ona to, chudák, schytala :)

PS: U nás už měli jen ledový kaštany... :( ... ikdyž, lepší než drátem do voka :). Hani, nechceš nám sem pučit tu vašu kantýnskou?

Somaia — 16. 5. 2008 8:46

Prču jsme si z toho dělali já s Jéňou a ona to, chudák, schytala

:co: :co: já jsem Macex vnímala jako rovnocenného partnera v diskuzi, proč tady snižuješ její osobní hodnoty takovými úvahami, jako že jí tu chtěl "někdo něco nandat a ona to schytala" . Tomu teda nerozumím...  :co:

Pandorraa — 16. 5. 2008 9:12

Míša Kulička napsal(a):

Pandorraa napsal(a):

Míša Kulička napsal(a):

Abych někomu nebo něčemu projevila pokoru, nemusím tím snižovat sama sebe :)

A vůbec, kamarádka mě navnadila na hořické trubičky, tož si pro ně du. Tak sa tu zatím majte fajně :)

Nu pokud si myslíš, že pokora (stejně tak jako láska) mohou a mají být podmíněné......
A v tom, co Som napsala vidíš nějaké "snižování", tak to si nech chutnat :jojo:

Já jsem o žádné podmínce nepsala ... Pandoro, ty zas vidíš něco, co tam vůbec nejni, jak včera s tou Macindou. Ta se taky jen slušně optala, bo je to zvídavé děvče. Prču jsme si z toho dělali já s Jéňou a ona to, chudák, schytala :)

"Abych někomu nebo něčemu projevila pokoru, nemusím tím snižovat sama sebe :)"
Vidím tam něco, co tam není?
Můžeš mi tedy tuto větu vysvětlit? Spojení slova POKORA a SNÍŽENÍ SEBE SAMA??

Pokud jde o Macex, je super, že je to zvídavé děvče, ale jako slušné děvče (slušně se zeptala)  by také jistě mohla respektovat odpověď a NEVYMÁHAT si jinou.
Mimochodem, ty nejspíš vůbec netušíš, jak to vypadá, když ode mne někdo něco SCHYTÁ, takže se přidávám k Som - nechápu, o čem mluvíš.

Macex — 16. 5. 2008 9:58

Miškuliš, díky za zastání, ale nemusíš se místo mne dobrovolně připíchávat na pranýř....
Já jsem dostala nálepku, ač nálepkuji pouze já a je to velice ošklivé.... dostala jsem nálepku vymahače odpovědí. A jelikož jsem obtěžovala dvě osoby, které o tom mluvit nechtěly, tak jsem se jim na závěr omluvila, že jsem je tedy oslovila a hotovka....
A MIškuliš jen mezi nama, schytá to jen ten, kdo se nechá vyprovokovat těma rafinovanejma všeobecnejma, jen tak vypuštenejma hláškama o různých domácích zvířátkách nebo různých jedincích slabšího intelektu, pojmenovaných 5 různými nadávkami apod.... , ale na ty umělé provokace, rovnající se kvalitou estébáckým provakatérům už snad nikdo skočit nemůže :lol:
PS: jak si může kantýnská vůbec dovolit nemít hořické trubičky? Vždyť paní a páni doktorové a inženýrové nemůžou až do pondělka pracovat....  :lol:

Jeňýk — 16. 5. 2008 10:08

Míša Kulička napsal(a):

Já jsem o žádné podmínce nepsala ... Pandoro, ty zas vidíš něco, co tam vůbec nejni, jak včera s tou Macindou. Ta se taky jen slušně optala, bo je to zvídavé děvče. Prču jsme si z toho dělali já s Jéňou a ona to, chudák, schytala :)

PS: U nás už měli jen ledový kaštany... :( ... ikdyž, lepší než drátem do voka :). Hani, nechceš nám sem pučit tu vašu kantýnskou?

Míšo já už tady delší dobu pozoruju že jakmile se jen trochu otřu o výplody páně Maška tak to na některý jeho obdivovatelky a obdivovatele funguje jak červenej hadr na bejka. Ono se to sice jakoby zaobalí do vzletnejch frází a rádobynadhledu. Přesto při každý další poznámce na adresu jeho stránek následuje série příspěvků na téma jakej jsem zabedněnec když nevidím to co vidí oni. :P
Jinak mi teď ještě každej den chodí SZ od jednoho velmi známého zdejšího SVĚTLOhledače na téma jak jsme tady všichni zcela vedle......... i ty Pandorro....... i ty. ;) Přesto když ho vyzvu aby nám tady veřejně osvětlil náš omyl tak se k tomu stále nemá a ponechává nás v našem pomýleném názoru. To přece není hezké, že?  :cool:

Pandorraa — 16. 5. 2008 10:21

Jeníku, jak říkám, tobě ten Mašek nedá spát, viď?
Kdybys to tu stále neřešil, nepadne o hledačích světla ani slovo. Ta činnost je totiž tak přirozená - světlo hledáš i ty, nebo snad rád tápeš? :))) - že nevidím důvod, proč ji donekonečna omílat.

Nu a SZ tebou zmíněného hledače/ky si umím živě představit, cítím s tebou.

Macex a ty nebuď vztahovačná, zbytečně tě to bude bolet :)

Heluška — 16. 5. 2008 10:28

Jeňýku,
o co Ti jde?
Proč pořád shazuješ všechno, co Tobě není po chuti? To, že s někým v něčem souhlasím ze mně nedělá ničí obdivovatelku.
A jestli to tak vnímáš- nebude to o tom, že bys je chtěl taky a nemáš?

Vlastně je dobře, že jsi takový pan Rejpálek, ono to nutí lidi se nad mnoha věcmi více zamyslet, hledat v sobě a vytvořit svůj názor a ten se pokusit obhájit. To je užitečné.
Když budeme všichni na všechno přikyvovat, nikam dál se neposuneme.

Jeňýk — 16. 5. 2008 10:36

Pandorraa napsal(a):

Jeníku, jak říkám, tobě ten Mašek nedá spát, viď?
Kdybys to tu stále neřešil, nepadne o hledačích světla ani slovo. Ta činnost je totiž tak přirozená - světlo hledáš i ty, nebo snad rád tápeš? :))) - že nevidím důvod, proč ji donekonečna omílat.

Pandorro konkrétně nepadne ale různejma oklikama tady na ně narážim takřka neustále. Jednou v debatě o radaru čtu cosi o tom že je třeba jít pěšky a bos šířit radost a lásku. Pak zase tady narazím na CBčko který rozhání mraky. Jinde zase dostanu zcela bezdůvodně vynadáno když pouze napíšu že se mi líbí pár programů od Microsoft....... a jakousi náhodičkou zrovna od člověka kterej se taky řadí mezi "světlonoše". Zvláštní shoda náhod, že? ;)

Pandorraa napsal(a):

Nu a SZ tebou zmíněného hledače/ky si umím živě představit, cítím s tebou.

Dík. :D

Heluška napsal(a):

Jeňýku,
o co Ti jde?

Mě celkem o nic. Zkus se zeptat o co jde "šiřitelům LÁSKY". ;)

Somaia — 16. 5. 2008 10:42

Heluško, za maskou iroie se schovává kde kdo v domění, že jeho skutečné myšlenky a pohnutky, opravdové Já, nebudou nikdy zjevné :D

Jeňýčku, milý, nepatřím a nikdy jsem nepatřila mezi obdivovatele/ku nějakých lidí... počínaje hvězdami showbyznysu a konče jakýmikoliv guru... nebo jak to líp nazvat. Jsem jen obdivovatelkou veškerých forem a projevů života tady i jinde.
Pac a pusu ...

Heluška — 16. 5. 2008 10:51

Jeňýku,
vlastně taky patřím k šiřitelům lásky, jen to dělám bez velkých slov a publicity
Když se zaměříš na své srdce, otevřeš ho a upřimně z něho cíleně vyšleš lásku, neříkej, že to s Tebou nic neudělá. A když tohle dokážeš udělat nejen pro své blízké a milované, ale i pro cizí, protože to teď právě potřebují, to je pak úžasný nářez . Vynese Tě to hodně vysoko, možná Ti potečou slzy a Ty nebudeš vědět proč.

Míša Kulička — 16. 5. 2008 10:57

Jsem úúúplné hov.n.o.... proti tomu, co mě obklopuje....
Jsem šťastná, že zrovna mně je dáno chvilku tu pobejt mezi celou tou nádherou


V obou výrocích je pokora. Ikdyž je možné, že ji v tom druhém nevidíš, možná proto, že ji tam vidět nechceš. Mě se zas nelíbí ten první a nejen proto, že zahrnuje zbytečný vulgarismus (díky kterému se v mých očích i ta pokora jaksi vytrácí), ale i proto, že v podstatě snižuje hodnotu toho, kdo tuto větu vysloví - a vzhledem k tomu, že je součástí toho celku, snižuje tak celý celek. Tak to cítím já. Ty to tak cítit nechceš a je to tvoje věc. Pro mě za mě si klidně se Som opakujte, že oproti celému vesmíru jste jen dvě hovínka ... jen nějak nepobírám, co tím získáte.

Jak to vypadá, když to od tebe někdo schytá, to fakt nevím, ale způsob, jakým jste se tu včera bavily s Macex moc přátelský nebyl.

Somaia — 16. 5. 2008 11:07

Kulíš, myslím, že teď jen slovíčkaříš  a já jsem své pocity s tímto aktem spojené už  vyjádřila výše, víc k tomu nemám co dodat.

Ad. Macex:  vzhledem k tomu, že jsem pochopila, že se znáte osobně... pochopila jsem i tvůj postoj, který není projevem nestrannosti,  protože Macíka vnímáš jako osobu a osobnost komplexněji, kdežto já s Pandorou jsme reagovaly pouze na její dětinské dupání nožičkou, že ona tedy chce a chce a chce... jen na tu konkrétní situaci. Jestli máte nějaké pocity ukřivděnosti i dnes , tak vyplývají pouze z onoho dětinského postoje k problému, který jste si sami zvolily na počátku diskuse.  O nic víc myslím nejde.

Heluška — 16. 5. 2008 11:11

Míšo,
dovolím si vstoupit.
Tvůj výrok mi přijde plný pokory, ale Tvé zesměšňování všeho, čemu bud nerozumíš, nebo s čím nesouhlasíš ,už s pokorou nemá nic společného.
Som možná chtěla nadsadit svůj postoj, aby to bylo lépe pochopitelné. Tak jsem to vnímala já

lupina montana — 16. 5. 2008 11:13

Som, zas nepřeháněj.....nečetla jsem sice asi úplně všechno, protože to bych nic jinýho nedělala, ale mně to přišlo, že Macek jen chtěla něco vědět - tečka. Vy dvě s Pan jste (nejspíš nechtěně) navodily atmošku, že "něco víte, ale nepovíte" - jo a na to Macek začla dupkat, to je pravda.
Nicméně, milé holčičky, musím vám tady veřejně vzdát hold: protože takhle zuřivou a současně duchaplnou a elegantní hádku ani na Babi tak často nevidět! :supr::supr::supr:
Goldík pro každou....jo ještě Kulich - :supr:
:jojo::lol:

lupina montana — 16. 5. 2008 11:17

Jen tak mimochodem - strašně už nějaký čas přemítám, co mi tahle napjatá a nervózní atmosféra připomíná (teď myslím všeobecně, ne tady) kde už jsem to jen zažila? Jj.....na zlomu let 88-89 a dále až k létu....pak se situace rezignovaně uklidnila...... :co:
Helí, pamatuješ si to?

Somaia — 16. 5. 2008 11:22

.... hmmm musím se zamyslet neb já to teda jako hádku nevnímala, vlčku... občas mám tendence přehánět....ale v úúúplně jiných oblastech. :lol:
P.S. Možná , že z toho, co jsi nečetla ti právě uniklo to podstatné jádro :lol: 
zeptám se tě jinak :  kdyby tě někdo požádal, abys v krátkosti teď  z fleku  a  pouze několika větami objasnila princip astrologie... srozumitelně, tak aby to mělo hlavu a patu, nezabralo to  půl stránky  a přesvědčilo mě to o její smysluplnosti a funkčnosti ... udělala bys to???

Míša Kulička — 16. 5. 2008 11:26

Heluška napsal(a):

... Tvé zesměšňování všeho, čemu bud nerozumíš, nebo s čím nesouhlasíš ,už s pokorou nemá nic společného.
Som možná chtěla nadsadit svůj postoj, aby to bylo lépe pochopitelné. Tak jsem to vnímala já

Heluško, já si v podstatě dělám prču ze všeho a všude ... žije se mi s tím tak nějak lépe, snadněji a radostněji. Ale je fakt, že těm, co se berou tak nějak víc vážně, to občas nejde přes nos. A hlavně, není to zesměšňování. Kdybych chtěla něco zesměšňovat, tak by to především byla ta úžasná trubka, co nás má chránit proti vysoce radioaktivnímu báryu, páč to je doopravdy směšné. Včera jsem jen tak obecně laškovala s Jeňýkem a Macexem. ;)

Lupišu a dovedeš si představit, jak musela být Macinda při tom dupání rajcovní? To teda Jéňa o něco přišel :lol:

lupina montana — 16. 5. 2008 11:32

:P:lol:
verze a) astrologie je věky propracovaný systém, jak najít spojitosti mezi vnějším světem a světem uvnitř nás. Rytmus naší soustavy a náš vnitřní rytmus jsou sladěny a astrologie je umění, jak z rytmu, který vládne ve sluneční soustavě, vyvodit rytmus toho konkrétního člověka - a zjistit,jak má dotyčný nastaveny vlohy a schopnosti.

verze b) Noo....to chceš po mně trochu moc.....ona je astrologie dost složitá a takhle nahonem ti stejně řeknu jen to nejzákladnější. Zeptej se kdyžtak konkrétně, jo?
:vissla::lol:

lupina montana — 16. 5. 2008 11:36

Jen tak mimochodem....řekl někdy někdo z vás lidem, co na sebe nepříčetně řvou (což není váš případ, děvčátka! nadsazuju kvůli lepší zřetelnosti příkladu :cool: ) UŽ SE PROSIMVÁS NEHÁDEJTE!
Jestli jo, víte dobře, jaká odpověď zákonitě přiletí :lol::lol:

Somaia — 16. 5. 2008 11:45

Lupi, jako pokus sice dobrý, ale já vím stejný prd jako na počátku svého dotazu a není mi to k ničemu, zůstává to jen prázdnou frází  bez například :
a) bez znalostí historie
b) bez znalosti základních  fyzikálních zákonů
c) bez znalosti fungování základních vesmírných zákonů
d) bez znalosti lidské psychologie
a) bez znalosti  všech dalších jiných souvislostí s ostatními esoterickými oblastmi

Stejný ( nebo obdobný proces ) uvažování u mě proběhl včera po tom, když jsem nad otázkou Macex přemýšlela a na základě výše uvedeného jsem usoudila, že odpovědět jednoduše a srozumitelně neumím. Stejně se vyjádřila i Pandora. Takže ano, asi vím víc, ale přesvědčovat  skeptika na základě jím udaných mantinelů... nehodlám. Na to mám právo.

lupina montana — 16. 5. 2008 11:52

Ale tady přece nešlo o nějakou hloubkovou analýzu, Som, ale jen o představu o cože se to vůbec jedná! Když se tě někdo zeptá, k čemu je GPSka, tak mu přece taky nebudeš vykládat historii vzniku, způsob výroby a materiály.....řekneš "je to takový udělátko na to, aby ses dokázala najít, když nevíš, kde zrovna jsi" tak nějak, no ne?
Prázdná fráze.....no to je nakonec, když to vezmem do důsledků taky prázdná fráze.....:rolleyes:

Míša Kulička — 16. 5. 2008 11:57

lupina montana napsal(a):

:P:lol:
verze a) astrologie je věky propracovaný systém, jak najít spojitosti mezi vnějším světem a světem uvnitř nás. Rytmus naší soustavy a náš vnitřní rytmus jsou sladěny a astrologie je umění, jak z rytmu, který vládne ve sluneční soustavě, vyvodit rytmus toho konkrétního člověka - a zjistit,jak má dotyčný nastaveny vlohy a schopnosti.

To je dokonalé a mně by to pro začátek absolutně stačilo, bo u nás platí poučka, že kdo nedokáže svůj problém shrnout do 10 řádků, tak buď žádný nemá, nebo s ním není dostatečně dobře obeznámen :) ... ale to je tu možná zbytečné vytahovat ... už mlčím, už mlčím Lupi :)

Macex — 16. 5. 2008 12:07

Ano Somaio, až by přišel nějaký blázen a chtěl po tobě v pěti větách odpověď na to, co jse astrologie, máš naprostou pravdu v tom, že mu odpovíš, že léta zkoumání a bádání tě teprve přivedla k informacím, které se toho týkají atd...

Ale pro jistotu to překopíruji, aby těm co jsou upozorňovány na to, že to nečetly celé a tudíž jim uniklo něco zásadního, bylo jasné, nač jsem se přesně ptala:

Prosím o stručnou informaci zde zasvěcené (Pandorraa, Heluška atd...) v jakých oblastech republiky se to má dít?
Jak to má přesně vypadat? A co se tím má získat? A proč se to děje v Česku a nikoliv v Německu nebo v Polsku nebo Rakousku?

Byla to reakce na tento Heluščin příspěvek a na článek o CB a odkaz na stránky atd... viz příklad
Nerozumím spoustě věcí a jedna z nich je toto. 
Jestliže někdo nařídil tuto chemii a následnou kontrolu neoznačenými vrtulníky (a všechno ostatní kolem chemtr.), jsme ohroženi všichni bez vyjímky. Počítám, že doplňky stravy jsou velmi krátkozraké řešení a dojedeme na to všichni.
I ti, co sedí v práškovacích letadlech, i ti, co letí na kontrolu, i ti , co plní zásobníky, nebo řídí letecký provoz.
Tak proč to dělají?  Přece mají děti, rodinu a chtějí pro ni dobrou budoucnost. Možná jim nastřádají tučné konto za svou ďábelskou práci, ale co si za to další generace koupí, když celá příroda bude zdevastovaná, lidé zblbnutí a jistě i očipovaní a v totální moci hrstky " nadlidí". Budou nás posílat do horoucích pekel, že jsme to dopustili. Tohle chceme?
Všichni máme děti a rodinu, na které nám záleží, tak jim to dokažme.


Tak teď si prosím tedy rázně dupu nožkou a chci prosím tedy nejlépe barevně zvýraznit otázku, kde je napsáno, že chci vysvětlit pojem astrologie. Když už, tak bys mi mohla recitovat o meteorologii a atmosferické fyzice...., ale rozhodně ne o astrologii....

PS: hlavně nenálepkovat prosím, protože to dělám jen já. Tudíž strhávám z Miškuliš nálepku, té, která mne zná osobně a tudíž nemůže nestranně a nezaujatě posoudit náš problém.... A dovolím si tuto nálepku vteřinovým lepidlem nalepit Somaie vůči Pandoře.... :lol::lol:

Somaia — 16. 5. 2008 12:09

Tak  se zeptám jinak Lupi, ale jenom proto, že jsi to ty :lol: ... k čemu mi to poslouží, když budu vědět to, co jsi mi o astrologii napsala  výše bez dalšího všeobecného přehledu, řekne mi to jako skeptikovi něco víc? přiblíží mě to víc k pochopení astrologie ? nejspíš obě dobře víme , že ne a taky víme  a já i po přečtení  zůstanu skeptikem... co to obnášelo přestat být v astrologii skeptikem, to ti nemusím vyprávět.... :lol:mít skutečný zájem ,  pohnout zadkem a hledat informace....dlouhodobě.
Záměrně se pořád držím oblasti esoteriky  a u tématu , které nám je oběma blízké. Technické vymoženosti ( jako Gps)  sem nepleť, to je jiné téma.
P.S. Taky mě napadla jedna starověká moudrost, která mluví o nošení sov do Athén :lol:  zhola zbytečná snaha...

Somaia — 16. 5. 2008 12:13

Macex... :lol: ... jestli jíš, tak dej pozor , ať ti nezaskočí... :D

Somaia — 16. 5. 2008 12:17

Opakování je zřejmě matka moudrosti :D , tak tedy:


Tak se tím už netrap, Macex, nech toho pána ať si píše co chce, ty ses rozhodla, že to prostě číst nebudeš a už vůbec  nepřichází do úvahy, abys za to vyhodila jedinou kačku. Tečka. I když důvody, které jsi uvedla se nezakládají na skutečnostech , jsou to většinou jen tvé domněnky a dedukce , přesto  máš na ně plné právo. Já jsem zase učinila rozhodnutí, že předkládat v instantní podobě něco, co jsem  zkoumala celé roky nelze, protože je to zhola nemožné a vedlo by to jen k dalším nedorozumněním. Taky mám na to právo. A myslím, že stejného práva využila i Pandora.

lupina montana — 16. 5. 2008 12:17

Kristovanoho, opusťte všichni urychleně toto vlákno!
Padesátdva vteřin do  sebedestrukce! :grater::grater:

Macku, tys to teda zamotala, :pussa: že už to ani já nerozmotám.....všichni víme, že ses neptala na astrologii! To byl jen příklad, ta astrologie.... :dumbom:

Som, já vím, že jsi Byk, všech Byků kapitán :gloria::lol::pussa: a že představa povrchní informace je pro tebe noční můrou. Nicméně - my méně důkladní je zhusta potřebujeme k povšechné orientaci! Tak.
A nezapomeň, že Byci používaj k povšechné orientaci nás ostatní :gloria::lol: (respektive, Byci, Lvi, Štíři a Vodnáři - abych tě uklidnila:vissla:)

Macex — 16. 5. 2008 12:21

Somaio, sice mám momentálně pocit, že reaguješ na cizí příspěvěk, neb nevím, proč by mi mělo zaskočit...
No to je jedno...

Znovu se ptám (tvoje oblíbená věta ze včerejška) - co má astrologie společného s mým dotazem, proč se letadla otáčí u německých hranic?  Proč mi pořád vnucuješ astrologii a nevnucuješ mi meteorologii? Ty si zkoumáš léta astrologii, já budu zkoumat meteorologii.

Somaia — 16. 5. 2008 12:22

Lupi.... nějak se ti přetopil kotel, poměrně brzy ... :lol: :lol:
Kurňa, pochop, že já se NEHÁDÁM já si tady od včerejška prosvišťuji bobřika trpělivosti :lol: a až ho splním, udělám si do deníčku čárku :lol:

lupina montana — 16. 5. 2008 12:22

A já sdovolením položím Mackovo otázku ještě jednou, tentokrát pro široké fórum čtenářstva a BEZ SPECIFIKACE:

Prosím o stručnou informaci, v jakých oblastech republiky se to má dít?
Jak to má přesně vypadat? A co se tím má získat? A proč se to děje v Česku a nikoliv v Německu nebo v Polsku nebo Rakousku?


Tak. TAkže - jestli to někdo jakžtakž víte, prosím, povězte - taky by mě to zajímalo.

Macex — 16. 5. 2008 12:23

Lupino a o tom to je... Já se zeptám na to, proč se otáčí letadla u německé hranice a někdo mne odmítne s tím, že tento problém zkoumá dlouhá léta a nemůže mi podat instantní informace....
Ano, pokud to Somaia zkoumá celá léta  nemůže mi o práškování a otáčení letadel nic říct 5 větama, tak ok.

Somaia — 16. 5. 2008 12:25

Tak Macíku,  znovu..., že jseš to ty :D vlétla si sem jako uragán rovnou do rozhovoru mezi mnou a Lupinou Montanou, takže se ještě jednou , prosím, vrať na začátek dne , pokud chceš samozřejmě... ;)  abys nemusela klást nesmyslné otázky... :D

lupina montana — 16. 5. 2008 12:28

Ále, neboj, Som, já mám bezpečnostní ventil vpořádku :lol: Možná nehádáš, ale jsi uprostřed toho všeho, no ni? A já už taky :/

Mackůůů! Mackumackumackovatá!!!!
Vo asrologii nejde! nikdy, nikde a nikomu a už vůbec ne tady! :dudlik::dudlik:




Pomóc! :grater:

Somaia — 16. 5. 2008 12:28

Macex napsal(a):

Lupino a o tom to je... Já se zeptám na to, proč se otáčí letadla u německé hranice a někdo mne odmítne s tím, že tento problém zkoumá dlouhá léta a nemůže mi podat instantní informace....
Ano, pokud to Somaia zkoumá celá léta  nemůže mi o práškování a otáčení letadel nic říct 5 větama, tak ok.

Kde jsem prosím toto napsala???
viz můj příspěvek 55 ... nebudu znovu jako pako kopírovat, že ne???

lupina montana — 16. 5. 2008 12:30

:kapitulation::kapitulation::kapitulation::kapitulation::kapitulation::kapitulation:

Odcházím.....kdyby NÁHODOU někdo věděl, jak to s těma chemtrailama je v deseti řádcích, budu vedle....

třicet vteřin do sebedestrukce systému.............. :vissla:

Míša Kulička — 16. 5. 2008 12:54

Somaia napsal(a):

Tak  se zeptám jinak Lupi, ale jenom proto, že jsi to ty :lol: ... k čemu mi to poslouží, když budu vědět to, co jsi mi o astrologii napsala  výše bez dalšího všeobecného přehledu, řekne mi to jako skeptikovi něco víc? přiblíží mě to víc k pochopení astrologie ? nejspíš obě dobře víme , že ne a taky víme  a já i po přečtení  zůstanu skeptikem... co to obnášelo přestat být v astrologii skeptikem, to ti nemusím vyprávět.... :lol:mít skutečný zájem ,  pohnout zadkem a hledat informace....dlouhodobě.
Záměrně se pořád držím oblasti esoteriky  a u tématu , které nám je oběma blízké. Technické vymoženosti ( jako Gps)  sem nepleť, to je jiné téma.
P.S. Taky mě napadla jedna starověká moudrost, která mluví o nošení sov do Athén :lol:  zhola zbytečná snaha...

Prostě jsem se stručně a jasně dozvěděla, vo co go - tedy v astrologii a už si ji nikdy nebudu plést s astronomií :lol::supr: ... Jsem přesvědčená, že kdyby byla Lupiša odborník na chemtrails a síbíčka, podá nám stručnou a erudovanou odpověď i na to .... bo je to fontána moudrosti - a za tím si stojím, Lupišu.

lupina montana — 16. 5. 2008 12:57

Já už tu prakticky nejsem......ale hele Kulíš! Nejsem žádná fontána.....a moudrosti už vůbec ne! :dumbom: Hlásím demisi na tuto funkci - setrvale a až do odvolání! :dumbom:

Míša Kulička — 16. 5. 2008 13:01

Dyž já tě tak vidím :supr: ... pro mě jsi společně s Hani a Hellguší nejvyšší duchovní autorita :supr:

A Macindo, jaké sundavání nálepky? Já su hrdá na to, že tě osobně znám :supr:

Somýšek napsal(a):

Kurňa, pochop, že já se NEHÁDÁM já si tady od včerejška prosvišťuji bobřika trpělivosti :lol: a až ho splním, udělám si do deníčku čárku :lol:

Snad modré okénko ne? ............... A jó, kde máš vůbec to "ani den bez čárky"?

Somaia — 16. 5. 2008 13:05

Míša Kulička napsal(a):

Dyž já tě tak vidím :supr: ... pro mě jsi společně s Hani a Hellguší nejvyšší duchovní autorita :supr:

A Macindo, jaké sundavání nálepky? Já su hrdá na to, že tě osobně znám :supr:

Somýšek napsal(a):

Kurňa, pochop, že já se NEHÁDÁM já si tady od včerejška prosvišťuji bobřika trpělivosti :lol: a až ho splním, udělám si do deníčku čárku :lol:

Snad modré okénko ne? ............... A jó, kde máš vůbec to "ani den bez čárky"?



nešlo to splnit, bylo to nad mé síly... taky musím občas vykonávat jiné činnosti než brouzdat na babi... :lol:
Jsem měla velký voči ...když jsem to psala do podpisu  ... :lol:

Macex — 16. 5. 2008 13:11

Somaio, tak o dlouhých letech zkoumání sis to sem nakopírovala sama nebo si to najdeš a to byla jedinná Tvoje odpověď, kterou si mi poskytla na mé dotazy.... Nevím, proč to neustále nechceš chápat a pořád mne obviňuješ z toho, že jsem po tobě chtěla kdoví jaká moudra.
Rovnou na straně dva si mi mohla odpovědět, bohužel v této problematice létání letadel a práškování a otáčení u hranic, vím tohle a tohle, ale nemíním si své znalosti tady veřejně bryndat apod.... A bylo by vymalováno...

Lupina znovu a jasně uvedla mé dotazy, takže nechápu, co v tom hledáš za složitosti? Já nechtěla řešit záhady světa, já chtěla technické informace. Tys mi je neposkytla a je vyřízeno.... Proč tady pořád pitváš, že nesnášíš lidi, kteří pořád dokola chtějí vědět něco, co jim stejně nebude k užitku? To je snad každého věc? Tobě se to zdá zbytečné, tak neodpovídej, příjde jiný a třeba odpoví. 

K té trpělivosti, myslím, že bys nemohla dělat např. poradkyni na právním, protože některým lidem nevysvětlíš jednou, dvakrát ani třikrát, že jejich boj je špatný a špatně veden, rpotože mají např. špatné dokumenty a pak jim ještě musíš třeba 15 SZ odpovídat znovu a znovu a utvrzovat je v tom, že ten krok je opravdu nezbytný a jinak se s nimi ten úředník bavit nebude atd..... A taky jsem nikdy neřešila, proč to ten člověk chce vědět a že některé informace jsou vytržené z kontextu a sám je nebude schopen tak dobře použít, protože je neobhájí, neb tomu tak dobře nerozumí.... Ale chtěla jsem jim poradit a když sjem znala řešení či mohla nasměrovat na to správné místo, ráda jsem to udělala.

Pandorraa — 16. 5. 2008 13:11

Jeňýk napsal(a):

Pandorraa napsal(a):

Jeníku, jak říkám, tobě ten Mašek nedá spát, viď?
Kdybys to tu stále neřešil, nepadne o hledačích světla ani slovo. Ta činnost je totiž tak přirozená - světlo hledáš i ty, nebo snad rád tápeš? :))) - že nevidím důvod, proč ji donekonečna omílat.

Pandorro konkrétně nepadne ale různejma oklikama tady na ně narážim takřka neustále. Jednou v debatě o radaru čtu cosi o tom že je třeba jít pěšky a bos šířit radost a lásku. Pak zase tady narazím na CBčko který rozhání mraky. Jinde zase dostanu zcela bezdůvodně vynadáno když pouze napíšu že se mi líbí pár programů od Microsoft....... a jakousi náhodičkou zrovna od člověka kterej se taky řadí mezi "světlonoše". Zvláštní shoda náhod, že? ;)

Ha ha. Shoda NÁHOD...ale di ty :pussa:

Macex — 16. 5. 2008 13:15

Míša Kulička napsal(a):

Dyž já tě tak vidím :supr: ... pro mě jsi společně s Hani a Hellguší nejvyšší duchovní autorita :supr:

A Macindo, jaké sundavání nálepky? Já su hrdá na to, že tě osobně znám :supr:

Somýšek napsal(a):

Kurňa, pochop, že já se NEHÁDÁM já si tady od včerejška prosvišťuji bobřika trpělivosti :lol: a až ho splním, udělám si do deníčku čárku :lol:

Snad modré okénko ne? ............... A jó, kde máš vůbec to "ani den bez čárky"?

Nech si nálepu Mišáku, určitě Ti bude slušet a můžeme Ti ji udělat i henovým tetováním, aby ses nemusela bát, že Ti sleze hned po prvním mytí.... :lol:
Si piš, že velká trojka HHL jsou ve svém oboru špičky....

Pandorraa — 16. 5. 2008 13:16

Míša Kulička napsal(a):

Jsem úúúplné hov.n.o.... proti tomu, co mě obklopuje....
Jsem šťastná, že zrovna mně je dáno chvilku tu pobejt mezi celou tou nádherou


V obou výrocích je pokora. Ikdyž je možné, že ji v tom druhém nevidíš, možná proto, že ji tam vidět nechceš. Mě se zas nelíbí ten první a nejen proto, že zahrnuje zbytečný vulgarismus (díky kterému se v mých očích i ta pokora jaksi vytrácí), ale i proto, že v podstatě snižuje hodnotu toho, kdo tuto větu vysloví - a vzhledem k tomu, že je součástí toho celku, snižuje tak celý celek. Tak to cítím já. Ty to tak cítit nechceš a je to tvoje věc. Pro mě za mě si klidně se Som opakujte, že oproti celému vesmíru jste jen dvě hovínka ... jen nějak nepobírám, co tím získáte.

Jak to vypadá, když to od tebe někdo schytá, to fakt nevím, ale způsob, jakým jste se tu včera bavily s Macex moc přátelský nebyl.

- v obou výrocách je pokora...tak proč jeden pitvášč, zatracuješ a druhý vyzdvihuješ? Je přece v obou :)
- nebyl přátelský - nu když to tak chceš vidět, tak to tak jistě je.

Pandorraa — 16. 5. 2008 13:19

lupina montana napsal(a):

Nicméně, milé holčičky, musím vám tady veřejně vzdát hold: protože takhle zuřivou a současně duchaplnou a elegantní hádku ani na Babi tak často nevidět! :supr::supr::supr:

:jojo::lol:

Ty brďo, tak já už se zase zuřivě hádám?
No tak to tedy, vzhledem k tomu, že se netřese barák, vážně konečně dělám pokroky :cool:

lupina montana — 16. 5. 2008 13:20

Míša Kulička napsal(a):

Dyž já tě tak vidím :supr: ... pro mě jsi společně s Hani a Hellguší nejvyšší duchovní autorita :supr:

Míšo, neděs stařenku! :o Já nejsem žádnej Osho, bo co :grater: a autorita jsem byla leda tak dětem.....
Vždyť tady je autorita každá všem a sama sobě....

Somaia — 16. 5. 2008 13:20

Proč tady pořád pitváš, že nesnášíš lidi, kteří pořád dokola chtějí vědět něco, co jim stejně nebude k užitku?

Macíku, přestaň být tak urputná... zkus mi , prosím , zopakovat, kde jsem použila výraz, že někoho nesnáším.  Já o nějaké nesnášenlivosti nemám ani páru.

boj je špatný a špatně veden,.....moje trpělivost naopak v normě :lol:

Pandorraa — 16. 5. 2008 13:25

lupina montana napsal(a):

Macku, tys to teda zamotala, :pussa: že už to ani já nerozmotám.....všichni víme, že ses neptala na astrologii! To byl jen příklad, ta astrologie.... :dumbom:

No vidíš.... a pak jí něco v krátkosti a po písmenkách vysvětluj!
Zvlášť když ty sama nemáš ŽÁDNÝ problém - viz myslím Kuliš: kdo neumí svůj problém shrnout...-  ;)

lupina montana — 16. 5. 2008 13:27

doprdele, to je souboj Títánů, bo co....tohleto? :o:lol:

Pandorraa — 16. 5. 2008 13:28

lupina montana napsal(a):

Ále, neboj, Som, já mám bezpečnostní ventil vpořádku :lol: Možná nehádáš, ale jsi uprostřed toho všeho, no ni? A já už taky :/

Mackůůů! Mackumackumackovatá!!!!
Vo asrologii nejde! nikdy, nikde a nikomu a už vůbec ne tady! :dudlik::dudlik:




Pomóc! :grater:

To je nářez, co...... no nic, ani nemusím patřit mezi zasvěcené a vševedoucí, aby mi bylo hned jasné, že tady je všechna snaha marná.....

Míša Kulička — 16. 5. 2008 13:37

lupina montana napsal(a):

A já sdovolením položím Mackovo otázku ještě jednou, tentokrát pro široké fórum čtenářstva a BEZ SPECIFIKACE ...
Tak. TAkže - jestli to někdo jakžtakž víte, prosím, povězte - taky by mě to zajímalo.

Tož já to teda zkusím, když se k tomu furt nikdo nemá:

lupina montana aj Macex napsal(a):

Prosím o stručnou informaci, v jakých oblastech republiky se to má dít? ... A proč se to děje v Česku a nikoliv v Německu nebo v Polsku nebo Rakousku?

Děje se to naprosto všude. Jde o to, že se přidává do paliva zejména tzv. levných aerolinií, které jsou nuceny za to, že jim jsou refundovány náklady ve výši 90% ceny normální letenky, odebírat kerosin od určeného výrobce, tuto informaci má vždy pouze několik lidí ve společnosti, je přísně tajná a proto si ji dnes v různých hoaxech může přečíst kde kdo. [1]

lupina montana aj Macex napsal(a):

Jak to má přesně vypadat?

Tak to najdete např. zde http://images.google.cz/images?q=chemtr … amp;tab=wi

lupina montana aj Macex napsal(a):

A co se tím má získat?

1. globální vláda se snaží - ve prospěch lidstva - uchránit atmosféru podle některých teorií naše planeta začne (a již začala) rychle ztrácet atmosféru a přirozenou ochranu proti kosmickému záření... může to znamenat to, že jeden vám bude špatně, třetí den půjdete k lékaři, pátý den u vás objeví rakovinu a dvanáctý den budete již v jiné dimenzi...
2. globální vláda se snaží podrobit si obyvatelstvo a zasahuje do jeho psychiky a genetického fondu. Je možné, že "roztok" je speciálně mířen na vytipovanou genetickou strukturu. Roztok potom v lidském těle působí jako Trojský kůň, který zareaguje, až bude potřeba, resp. možná roztok nyní obráceně aktivuje chemické struktury, které nám byly do těla podány prostřednictvím různých očkování či potravin. Jako vedlejší efekt jsou různé zápaly plic, alergické reakce, slzení, problémy s dýcháním či různé formy tzv. encefalitid.
3. globální vláda se snaží manipulovat počasí - v tomto případě je ve hře například MS v kopané v Německu, které od začátku provází krásné, jasné počasí, s pro tuto dobu nezvykle vysokými teplotami, které vystřídaly nezvykle nízké, které byly předtím… [1]

Jo a hlavně se mě neptejte, co je to ta globální vláda :lol:

[1] dé.Monická: http://elf-struck.blog.cz/0702/znovu-k- … co-me-desi, THIS BLOG IS MADE FOR MOZILLA FIREFOX, 16.2.2007 18:34

Somaia — 16. 5. 2008 13:39

lupina montana napsal(a):

doprdele, to je souboj Títánů, bo co....tohleto? :o:lol:

To není žádný souboj.

Jen tady už na několika stranách rozebíráme jaký je rozdíl mezi výrazy a)NEUMÍM a b)NECHCI.

Já tvrdím a).... Macík se urputně zakopal na pozici  že jde o b).

To je srandááááá..... :lol: :lol: :lol:
Merkure, prosím, nechceš jí to nějak srozumitelně vysvětlit... jako  rodilý tiskový mluvčí ??? :lol: :lol:

Macex — 16. 5. 2008 13:39

Lupiš v klidu, neboj,  Titánky dotitánkují (protože už nebudou mít proti komu titanovat) :lol: a já se jich už hlavně nebudu ptát na ty letadla... Jelikož si to udělala za mne, tak doufám, že už bude klid a někdo jiný se k tomu fundovaně vyjádří. Já už mám vyjádření od vojenského pilota a od kandidáta přírodních věd, takže si už jen počkám, zda se najde nějaký silný oponent, který nám zde předloží zase jeho důkazy podložené pravdou a pak to můžeme zkoumat dále.... Možná, ale že by to chtělo ten Tvůj dotaz, každé ráno posunout dopředu, aby nebyl zapadlý mezi ostatníma příspěvkama.... :supr:

Macex — 16. 5. 2008 13:47

Mišo díky, díky, to už si musela prozkoumat hafo řádků, aby to bylo takhle obsáhlé, já chtěla pár vět... Ale určitě to mne i Lupišu potěšilo, že sis s tím dala takovou práci....
V tom případě, že to roznáší nízkorozpočtovky to ale zásadně narušuje teorii velkého pana s CB, protože on píše, že všechny ty letadla se hned u hranic otáčí a letí zase zpět.... Proto byl můj dotaz na ty hranice...
To by se asi pasažérům nelíbilo, kdyby je nízkorozpočtovka vzala jen na Cínovec a zase zpátky do Prahy.... :lol:

Neumím a nechci - tady nikdy nezaznělo a právě mělo zaznít již na straně jedna či dva. Neumím na letadlové otázky odpovědět... To zaznělo až v tuto chvilku poprvé.... Heluška, to např. napsala okamžitě.
Když se mlží, vyvolává to otázku, že asi ví, ale nechce říct.... Ale to už tady rozebírala Miša, že si toho taky všimla.
Ale my už ty základy víme od Miši, ovšem její stanovisko známe, takže snad se tady objeví i nějaký ten, který ví a zná a třeba přinese nějakou další informaci, která bude přínosná....

lupina montana — 16. 5. 2008 13:49

Já myslím, že to není vláda, Miš, ale to za vládama - zkrátka, takoví ti, co tahaj za nitky. Jenže protože takoví tahači jsou zmiňováni už v antice (pokud si matně pamatuju ze školy :rodna: ) a táhnou se dějinama a přitom se vždycky nějak přežili, tak mě osobně moc neděsí.
A taky proto, že já věřím na "vox populi - vox dei", neboli na podvědomí mas, nebo jak, a myslím si, že to je taková síla, že se sní žádnej tahač nemůže poměřit :/
A taky proto, že věřím na Zeměkouli jako na takovou velkou A´Tuin.....bůhví, co se jí honí v...kouli :lol: ale myslím, že pro tu taky nějakej tahač soupeřem nebude :)
P:S: - mezi Titánky já se pouštět nebudu, milé Titánky :P nejsu blbá :lol:

Míša Kulička — 16. 5. 2008 13:51

lupina montana napsal(a):

Já myslím, že to není vláda, Miš, ale to za vládama - zkrátka, takoví ti, co tahaj za nitky. Jenže protože takoví tahači jsou zmiňováni už v antice (pokud si matně pamatuju ze školy :rodna: ) a táhnou se dějinama a přitom se vždycky nějak přežili, tak mě osobně moc neděsí.
A taky proto, že já věřím na "vox populi - vox dei", neboli na podvědomí mas, nebo jak, a myslím si, že to je taková síla, že se sní žádnej tahač nemůže poměřit :/
A taky proto, že věřím na Zeměkouli jako na takovou velkou A´Tuin.....bůhví, co se jí honí v...kouli :lol: ale myslím, že pro tu taky nějakej tahač soupeřem nebude :)
P:S: - mezi Titánky já se pouštět nebudu, milé Titánky :P nejsu blbá :lol:

Lupi, to jsem citovala ... sakra zapomněla jsem na citace. Doplním samozřejmě :)

lupina montana — 16. 5. 2008 13:54

Jo, já vím.....nic už nehledej, to bylo tak všeobecně :lol:

Somaia — 16. 5. 2008 13:57

Neumím na letadlové otázky odpovědět...  To zaznělo až v tuto chvilku poprvé....


...si děláš kozy , ne??? :lol:
Tak tohle ti vysvětluji už od  začátku strany 3 nečteš nebo nechápeš..... neumím ti pomoct, do hlavy ti nevlezu.

Macex — 16. 5. 2008 14:07

Nápodobně... jelikož to v tom textu nenašli ani další, tak holt není čeština jako čeština....

Doteď jsem si myslela, že si srandu děláš ty, že mne neustále taháš za fuseklu... Teď se to vysvětlilo: sis myslela, že sis mi už napsala, že o tom neumíš nic říct                    A já jsem si zase myslela, že víš, ale nechceš říct, protože ses odkazovala na dlouhá léta poznání a že jsi teprve na cestě atd.... podle toho fakt nezasvěcený nemůže vydedukovat, že ta tvoje odpověd  =  neumím odpovědět....
Takže nedorozumění vyjasněno. Příště,  až zas potkáš technického tazatele, se prvně zeptáš, zda rozumí tomu o létech poznání a bytí na cestě a když řekne, že chápe, že neumíš odpovědět, tak je vše ok....  a jste naladěni na stejnou češtinu....

No vidíš Lupiš a je vyřízeno.... :supr:

Somaia — 16. 5. 2008 14:19

Vyřízeno... vlk se nažral a koza zůstala celá :lol: )ani o píď jste nepostoupily od předpojatosti  k toleranci názorů jiných lidí, ale neva, hlavně že to nic nestálo, v ničem jste se nemusely dlouze vrtat, nic zkoumat  a teď už možná budete mít i klidnější spaní.... nebo NE???

Že to ale ten kocour Macík těm Titánkám nandal , co??? ;) ;) ;) ;)

Míša Kulička — 16. 5. 2008 14:35

Som, ale ruku na srdce - vžij se do kůže neznalého skeptika vychovaného v ateistickém státě, donuceného maturovat z ruštiny a vůbec, který svůj skepticismus těžce překonal už tím, že aspoň projevil zájem a ptá se ... a odpovědí je mu nezájem, neochota odpovědět na základní banální otázky, případně natažená ruka se slovy zaplať ... No sorry, ale takhle svýmu síbíčkovýmu kamarádovi neprospějete :)

Pandorraa — 16. 5. 2008 14:47

Somaia napsal(a):

Vyřízeno... vlk se nažral a koza zůstala celá :lol: )ani o píď jste nepostoupily od předpojatosti  k toleranci názorů jiných lidí, ale neva, hlavně že to nic nestálo, v ničem jste se nemusely dlouze vrtat, nic zkoumat  a teď už možná budete mít i klidnější spaní.... nebo NE???

Že to ale ten kocour Macík těm Titánkám nandal , co??? ;) ;) ;) ;)

Som, tak to já už zasázela jahody, rajčata a bylinky na balkoně a za chvíli jdu balit :)
Zlatej Pisatel, kluk můj ušatá :lol::jojo:

Somaia — 16. 5. 2008 14:56

Míšo Kuličko, sama jsi  nepochopila vůbec nic... proč chceš po mě, abych já pochopila tvou domněnku , kterou mi podstrkuješ o mé neochotě, nezájmu,  mamonářství nebo něco o nějakém kamarádovi, kterého neznám a přesto pracuji(nebo nepracuji  :D )  v jeho prospěch ,či co.... :co: pokud ti tenhle dojem ze mě zůstal, tak já tě asi těžko budu přesvědčovat o tom, že to tak není, stačí si znovu přečíst debatu od začátku. Kdy jsem do ní vstoupila a co jsem chtěla  prvotně vyjádřit....
To že jsem se nenechala do debaty od skeptiků zatáhnout hlouběji, bylo mé počáteční rozhodnutí a bylo správné. Už jsem udělala mnoho takových zkušeností já i jiní lidé ( naposledy jsem sledovala debatu  v talk show Jílkové versus léčitelé a astrologové) ... děsivá odstrašující zkušenost. Tam kde vládne předpojatost a opozoční názor nedostane ani prostor  pro své vyjádření, vzhledem k okamžitému zesměšňování...tam je veškerá snaha nejen marná, ale  ve finále i směšná. Humor mám ze srdce ráda, ale nerada dělám ze sebe šaška.


Právě jsem o tobě, zrovna o tobě, přemýšlela....  co mi máš ve skutečnosti zrovna ty říct nebo mě naučit... no ještě nejsem u konce s přemýšlením... jsem v procesu :D.

Macex — 16. 5. 2008 14:57

Projeď si svoje příspěvky a spočítej si, kolikrát si tady psala o tom, že to někdo někomu nandal....
Proč máš pořád pocit, že někdo někomu chce něco nandávat a nedejbože, dokonce tobě?

Proč to nemůžeš nechat být a zase znovu šťouráš do toho, co můžeš těžko vědět? Zda někdo naslouchá názorům jiných apod...? To že jsou tady zastánci a naopak odpůrci vašeho pana CB, je snad přirozené a proto nemusíš pořad brojit a vymýšlet šťouravé glosy o tom jak je někdo předpojatý k toleranci jiných názorů atd...
A že nechceme všichni slepě a souhlasně poslouchat jednoho pána, neznamená, že nenasloucháme názorům jiných, zajímavých lidí....

Jinak Mišo před víkendem pěkně shrnuté a pravdivé.... :supr:

Somaia — 16. 5. 2008 14:57

Pandorraa napsal(a):

Somaia napsal(a):

Vyřízeno... vlk se nažral a koza zůstala celá :lol: )ani o píď jste nepostoupily od předpojatosti  k toleranci názorů jiných lidí, ale neva, hlavně že to nic nestálo, v ničem jste se nemusely dlouze vrtat, nic zkoumat  a teď už možná budete mít i klidnější spaní.... nebo NE???

Že to ale ten kocour Macík těm Titánkám nandal , co??? ;) ;) ;) ;)

Som, tak to já už zasázela jahody, rajčata a bylinky na balkoně a za chvíli jdu balit :)
Zlatej Pisatel, kluk můj ušatá :lol::jojo:

Já ti přeji krásný a plodný víkend na školičce... lásku a povzbuzení!
P.S. Pisatele opět trochu nechápu... je něco co bych měla vědět?

Somaia — 16. 5. 2008 15:24

Projeď si svoje příspěvky a spočítej si, kolikrát si tady psala o tom, že to někdo někomu nandal....

Hotovo: kdesi uprostřed jsem použila sloveso 1x "natřel" , ... to se taky počítá?? :lol:

V příspěvku 112 bylo 1x použito slovesa "nandat" dokonce na tvou obhajobu...
V příspěvku 169 je nandat 1x použito v souvislosti s tebou.... což není hezké

Poslechni Macex... víš ty něco o tom jak funguje   takové zrcadlení?? :lol:
Máš pro mě ještě jiný paranoidní úkol, abych se musela znovu vracet na začátek? Já bych řekla, že by to prospělo spíš tobě... znovu se začíst.
Pak bys možná pochopila, že některé nesmyslné výroky , které tu připisuješ různým osobám se urodily jen v tvé hlavě.

Míša Kulička — 16. 5. 2008 15:31

Somaia napsal(a):

Míšo Kuličko, sama jsi  nepochopila vůbec nic... proč chceš po mě, abych já pochopila tvou domněnku , kterou mi podstrkuješ o mé neochotě, nezájmu,  mamonářství nebo něco o nějakém kamarádovi, kterého neznám a přesto pracuji(nebo nepracuji  :D )  v jeho prospěch ,či co.... :co: pokud ti tenhle dojem ze mě zůstal, tak já tě asi těžko budu přesvědčovat o tom, že to tak není, stačí si znovu přečíst debatu od začátku. Kdy jsem do ní vstoupila a co jsem chtěla  prvotně vyjádřit....
To že jsem se nenechala do debaty od skeptiků zatáhnout hlouběji, bylo mé počáteční rozhodnutí a bylo správné. Už jsem udělala mnoho takových zkušeností já i jiní lidé ( naposledy jsem sledovala debatu  v talk show Jílkové versus léčitelé a astrologové) ... děsivá odstrašující zkušenost. Tam kde vládne předpojatost a opozoční názor nedostane ani prostor  pro své vyjádření, vzhledem k okamžitému zesměšňování...tam je veškerá snaha nejen marná, ale  ve finále i směšná. Humor mám ze srdce ráda, ale nerada dělám ze sebe šaška.


Právě jsem o tobě, zrovna o tobě, přemýšlela....  co mi máš ve skutečnosti zrovna ty říct nebo mě naučit... no ještě nejsem u konce s přemýšlením... jsem v procesu :D.

Som, nebylo to určeno jen tobě a ty např. nejsi ta, která se tu holedbala známostí s oním pánem ...
Psala jsem obecně, co tu pro mě z uvedeného vyplynulo. Nenechat se zatáhnout do debaty a nevysvětlovat své názory je důvod, proč je k vašim názorům tolik lidí skeptických. Jediná cesta jak lidi přesvědčit je odpovídat na otázky, trpělivě vysvětlovat a používat k tomu seriózní argumenty. Tedy, pokud chcete lidem něco sdělit. Ale třeba chcete zůstat tou elitou, co ví víc než ostatní :). V takovém případě vaše zdejší účinkování nechápu ... ledažé byste chtěly upozornit na to, že právě vy už to máte naštudováno :)

PS: Ode mne možná radši nic. Cynický skepticismus není tvoje parketa :lol:

Somaia — 16. 5. 2008 15:54

Míšo, pracuji se svou vlastní intucí a rozlišovací schopností, která může  mít asi jiné meze a hranice než ta tvoje, proto se svobodně rozhoduji na co budu a nebudu reagovat , tak jako všichni ostatní, jednout ak podruhé onak.  Ty píšeš o bezmezné trpělivosti něco vysvětlovat, já si ovšem myslím, že nikdo není donekonečna trpělivý , každý narazí jednou na svůj strop a nedej bože i totální vyčerpání, i to se může stát, neboť lidská blbost a zabedněnost bývá dost roztahovačná :D (neber osobně !) Jednodušší cesta podle mého soudu je  zaujmout nebo probudit zájem  nebo jen nasměrovat.... přístup k informacím máme všichni dnes zhruba stejný. Nejsem a nikdy jsem nebyla žádný Guru nebo arbitr Pravdy... nikdy jsem se za nic podobného nevydávala, necítím se víc než ostatní . Já vím, že nic nevím :D  a čím víc jsem v procesu poznávání mimo sladkou nevědomost, tím víc si uvědomuji, že nic nevím... takže shrnuto a podtrženo nenesu ani zodpovědnost za to, že jsem nesplnila nečí očekávání...

Macex — 16. 5. 2008 15:57

Tvůj úkol (dobrovolný, nikoliv paranoidní) nebyl ani v tom, abys to jen spočítala, ale aby sis něco uvědomovala, zamyslela se nad tím apod..., protože neustále to chceš od jiných, ale sama s tím neděláš nic....
V tom stejném si začla máchat i Mišu, protože si všeobecné informace či výtky vztahuješ na sebe, ač nebyly např. vůči tobě vůbec mířené atd.... tudíž, můžu napsat to stejné co ty, jen jinými slovy ... čteš jen to co chceš, reaguješ jen na co chceš a spoustu věcí chápeš jinak.

A na zrcadlení už čekám od včerejšího božího rána a přišlo teprve až dnes skoro v pozdním odpoledni... už si pozvi jen Majkafu, ať Ti s tím těžkým zrcadlem pomůže. Tak další vlákno, kde se zase budou nastavovat zrcadla.... Americký film Harpuna ....nastavuje nemilosrdně zrcadlo měšťácké společnosti .... :lol:

Pandorraa — 16. 5. 2008 16:00

Somaia napsal(a):

Pandorraa napsal(a):

Somaia napsal(a):

Vyřízeno... vlk se nažral a koza zůstala celá :lol: )ani o píď jste nepostoupily od předpojatosti  k toleranci názorů jiných lidí, ale neva, hlavně že to nic nestálo, v ničem jste se nemusely dlouze vrtat, nic zkoumat  a teď už možná budete mít i klidnější spaní.... nebo NE???

Že to ale ten kocour Macík těm Titánkám nandal , co??? ;) ;) ;) ;)

Som, tak to já už zasázela jahody, rajčata a bylinky na balkoně a za chvíli jdu balit :)
Zlatej Pisatel, kluk můj ušatá :lol::jojo:

Já ti přeji krásný a plodný víkend na školičce... lásku a povzbuzení!
P.S. Pisatele opět trochu nechápu... je něco co bych měla vědět?

Som díky :)
Já Pisatele chápu a možná že nechápu, ale už chápu, že nemusím všechno chápat - dobývat se do každých dveří krumpáčem a když mne tam nechtěji pustit, protože každé dveře přece mají kliku, hned křičet: fuj, vy jste ale hnusná elita :jojo:
Nevím, zda bys měla něco vědět, myslím, že je vše, jak má být a on to zvládne :)

Kuličko, zase jdeš na me oklikou, zvláštní....
Nevěděla jsem, že říci, že někoho znám osobně je HOLEDBÁNÍ se. Nu jsem alespoň zase chytřejší, ale bohužel ne zas tak chytrá, abych na tvé vlastní mindráky, které tě nutí na mne takhle nepřímo útočit, znala lék.
Jo! Vlastně jsem AŽ TAK chytrá a znám ho, jenže to nejdřív musíš odložit krumpáč a začít hledat kliku :P
Nu ale když to vezmu kolem a kolem, tak ty vlastně nemusíš vůbec nic :jojo:

Somaia — 16. 5. 2008 16:33

Projeď si svoje příspěvky a spočítej si, kolikrát si tady psala o tom, že to někdo někomu nandal....

Tvůj úkol (dobrovolný, nikoliv paranoidní) nebyl ani v tom, abys to jen spočítala, ale aby sis něco uvědomovala


Tak Macex... jsi malé dítě , které neví co chce a nedá pokoj dokud to nedostane. Přistihnutá při lži pak křičí to jáááá néééé to tyyyyy. A tak je to od začátku této diskuze. Líná  jsi sama přemýšlet a ještě z toho viníš všechny okolo. Výstavní exeplář toho, jak blbost je nezničitelná.
Dej si pauzu... dej si Kit-Kat :lol: :lol: otravný Všeználku z Kvítečkova. :lol:
Hezký víkend ti přeji

Somaia — 16. 5. 2008 16:36

nenesu ani zodpovědnost za to, že jsem nesplnila nečí očekávání...
nenesu osobní zodpovědnost ani za očekávání všech kocourů Macků, co jich na světě je  :lol: :lol:  i kdyby se na hlavu postavili a odkopávali ušima, což tu od počátku místo diskuze předvádí jeden Mackovitý  kočičí zástupce  :lol: :lol:

Macex — 16. 5. 2008 17:10

Jak povídáš (vlastně nepovídáš, ani nepíšeš, to by hned následovalo a kde to píšu?????, jak malej Jarda), já  tady každému do očí lžu, říkám zde jen samé nepravdy a ještě se u toho nechám chytit... Jupííí, já jsem ale tak dobrá.... Půjdu za katr, za katr. :lol: Jo a jelikož jsem líná, blbá, netolerantní, nepokorná a bez nadhledu (už chybí jen ty zvířata, co se tady tak rády používají), tak se mi tam bude líbit jako Hellze. :lol: Už mám od Tebe tolik nálepek, že bych potřebovala půjčit Tvoje čelo.... :lol:

Sice byla Tvoje řeč zcela mimo mísu (lhaní a lenost) a opět si někde četla něco, co tam nebylo a vyložila si to po svém, ale my už to teď víme a už si na to dáme pozor. Aby ses tady s náma nemusela handrkovat a slovíčkařit.... a hlavně, abys nemusela už mlžit a uvádět někoho nechtěně v omyl....

Jééé kuk, buk, ono se to Vaše kouzelné zrcadélko otočilo a udělalo kuk a viděla si Všeználka... gratuluji... s tím prožiješ krásný a doufám, ničím nerušený víkend....

Takže ukončuji slovíčkaření a přehazování lopatky písku tam a zpátky, neb každá jsme od tohoto vlákna čekaly zcela něco jiného.... já odpověď na otázky o letadlech a CB a co Ty....to nebudu psát, protože i když napíšu jen jedno písmenko, tak vždycky to bude nepravda, dedukce a jen můj mylný názor .... :D
A toto vlákno doufám, už bude pouze a pouze o tom, proč jak fungují letadla a kde provádí své otočky a zda na umělé mraky funguje CB-čko.... o tom se zde mělo celou dobu diskutovat....

Heluška — 16. 5. 2008 17:35

Začalo to tu být moc  osobní a já nemám ráda tuhle přetahovanou a slovíčkaření.
Přijde mi normální, lidské, že člověk v zápalu činnosti zachytí jen to, co ho bezprostředně osloví a ostatní přehlédne a nemusí v tom být úmysl.
To už je pomalu boj o pozice a je zbytečný.
Vracím se  na první stránku disputace a k tématu.
Byly předloženy různé možnosti původu nemizících čar za letadly.
Jestliže se opravdu jedná o prostředek manipulace s lidmi, nebo zásah do genofondu lidstva, či o cokoliv, co nás může velmi poškodit až vyhladit :
CO SE S TÍM DÁ DĚLAT?

z  druhé ruky(úst) mám info, že piloti jsou vázáni mlčenlivostí, ale už se jim to silně nelíbí. Těžko říct, co jim kromě uvolnění ze služby hrozí za porušení.
Takže Míšo, mně osobně to hodně zajímá, co na to odborníci, pokud mohou říct pravdu kamarádce, pokud Ti nedali jen stravitelné vysvětlení.
Nejsem fyzik, ani chemik a je pro mě těžké se v tom orientovat.
Na základě jiných zhlédnutých dokumentů nevěřím na dobré úmysly. To by pak aspoň někdo věděl určitě o co jde. Ale na tak dobře informovaného člověka jsem neměla štěstí. Pro mě je to prostě lumpárna.

Jen mě mrzí, že už jsem tu do pondělka asi sama.
Užijte si víkend a mějte se moc dobře :jojo:



Lupi,
Roky 88-89 byly v mém os. životě děsně těžké, po operacích byl můj život jedna velká zebra zakončená výpovědí v práci , a jak nás to semlelo všechny, trochu jsem té výpovědi litovala, protože velká komunistická šéfka šla od válu a mi by se lépe dýchalo. Takže dost záhul.

Somaia — 16. 5. 2008 17:35

klíííd Macků... odhaduji, že se tu toho už  okolo CB-eček   a všech práškovacích aeroplánů už stejně moc nenadiskutuje... buď to zajde na úbytě nebo se to zvrhne tématicky ...
necháme se překvapit..... papa... :rock:

Míša Kulička — 16. 5. 2008 20:28

Heluška napsal(a):

CO SE S TÍM DÁ DĚLAT?

Absolutně nic, ale jestli chceš mít klid, pořiď si síbíčko :)
Baryum je velmi reaktivní prvek a v přírodě vytváří pouze barnaté sloučeniny Ba2+. V laboratoři lze připravit sloučeniny (tzv. superbáze), ve kterých může mít stroncium baridový anion Ba2-, takovéto sloučeniny jsou velmi nestabilní a patří mezi nejsilnější redukční činidla. Práškové baryum je na vzduchu často schopno samovolného vznícení.  Až k tomu dojde, budu věřit, že ho nám někdo sype na hlavu :)

Pandoro omlouvám se, že jsem oslovila pouze Somaiu, ikdyž jsem následně mluvila ke všem, čímž se omlouvám i Helušce, kterou jsem též opoměla. Spěchala jsem a už jsem to po sobě nečetla. Někdy se mi stává, že jinak začnu a jinak končím ... ale to se čas od času stává každému. Ovšem na tom shrnutí si trvám. Tak, jak jsem to napsala, tak to tu na mě i působilo.
Mimochodem, dnes jsem zde byla napomenuta, že slovíčkařím, takže na tom zrcadlení přece jen něco bude :reta:

Heluška — 16. 5. 2008 21:17

Míšo děkuji.
Viděla jsem ale videozáznamy z různých koutů světa. Je pravda, že na Osudu. Někomu by stálo za to točit v různých řečích dokumenty, aby byli zajímaví, nebo jen tak pro zábavu?
Tomu nevěřím.
Za tím je něco víc, co my obyčejní lidé asi neovlivníme. Takový malý celosvětový Mnichov.
A než se zorientujeme, bude pozdě.
Tak to cítím a nic s tím nenadělám. Můžete mi klidně lát a do sýčků spílat. Tak to mám a basta.

Jeňýk — 16. 5. 2008 21:24

Buhehehehe to se nám to tady rozjelo, že? Člověk si na chvilku odskočí na pískoviště a tady přibudou tři stránky. :D


Míša Kulička napsal(a):

Heluško, já si v podstatě dělám prču ze všeho a všude ... žije se mi s tím tak nějak lépe, snadněji a radostněji. Ale je fakt, že těm, co se berou tak nějak víc vážně, to občas nejde přes nos. A hlavně, není to zesměšňování.

Míšo myslim že bysme si rozuměli ale obávám se že z průserů bysme se nevyhrabali nadosmrti nebo by nás někdo utlouk lopatou. :cool:
Taky máš tu zkušenost že všichni ti hlasatelé či pisatelé ;) různých světonázorů a "pravd" jsou z 99,9% naprosto nudní suchaři zcela nedotčení smyslem pro humor či nadsázku? Těmhle lidem nahodíš nějakou evidentně nesmyslnou udičku a oni ti se zdviženým ukazovákem začnou obsáhle vysvětlovat že jsi jednak ještě nedorostla výše jejich myšlenek a druhak že oni jaksi nemají čas na to aby ti vše vysvětlovali. Vždyť oni přece VĚDÍ VÍC a ty nemáš šanci dohlédnout do hloubky jejich moudrosti a poznání. :D
Mě na SZ přišlo pár zpráv o tom jak jsme tady všichni úplně mimo mísu a že nevíme co ví dotyčný........ když jsem ho požádal aby to sem napsal...... tak prý na to nejsme připraveni. Není to úžasný? :lol: Víš kdybych byl poněkud duševně labilnější, tak ode dneška nespím a klepu se strachy z toho že jsem omezenec který není schopný vidět tu hrůzu co se na nás odkudsi valí. Jelikož ale znám zdejší projevy dotyčného, tak jsem se jen soucitně pousmál a vrozená slušnost mi zabránila ho odeslat tam kam tihle týpkové patří.


Heluška napsal(a):

CO SE S TÍM DÁ DĚLAT?

Heluško já bych asi doporučil pořádnej provaz, silnej strom někde na kopci s pěkným výhledem...... provaz hezky pevně uvázat kolem hrdélka a.......  sbohem globální vládo! Já si od vás genofond měnit nenechám! ;)

Míša Kulička — 16. 5. 2008 22:10

No dyť bať ... vědí víc a naprosto sobecky se odmítají o své znalosti podělit ... :lol:
Jeňýku ale dyť my můžem klidně spát, ani klepat se nemusíme ... prostě sestrojíme dle návodu na str. 1 tu rórku a budem mít klid a sluníčko :) ...

Heluško, podobné aktivity se dějí např. v důsledku konkurenčního boje, zdiskreditování politického protivníka apod. Většinou stačí nenápadně naznačit, oni se toho už ti "správní lidé" (lovci senzací) chytnou a pomocí internetu osloví tisíce dalších (většinou tomu aj věří a o to víc jsou přesvědčivější) :). Pak už je důležité jen, aby se původce informace tvářil dostatečně tajemně a odmítal cokoliv vysvětlit. Lidé už si domyslí - jejich fantazie je nekonečná ... V tomto případě se patrně nějaká velká letecká společnost opřela do nízkorozpočtovek :)

Heluška — 16. 5. 2008 22:20

Jeňýku,
s tou vrozenou slušností ses cestou někde minul, protože jinak by ses ani v nadsázce nenechal vyprovokovat k takovým radám.

Nebyla by lepší tolerance než taková ubohá podpásovka?
Ty si přece taky stojíš za svým, tak proč to jiným upíráš?
Možná jsem i suchar, no a co? Pokud hodnotíš lidi podle toho, jak rozumí Tvému humoru, pak je to dost slabé a v mých očích jdeš dolu , hodně dolu.

Jeňýk — 16. 5. 2008 22:51

Heluško hodil jsem ti ještě jednu odpověď na Pavlač, tak si jí najdi a můžeme pokračovat zase tady ať v tom není bordel. ;)

Pandorraa — 19. 5. 2008 11:01

Míša Kulička napsal(a):

Ovšem na tom shrnutí si trvám. Tak, jak jsem to napsala, tak to tu na mě i působilo.
Mimochodem, dnes jsem zde byla napomenuta, že slovíčkařím, takže na tom zrcadlení přece jen něco bude :reta:

Tak o tom žádná, to je jasnačka, že na tom "něco" je :)

Trvat si na svém je OK, taky si na svém trvám, uvidíme, jak dlouho nám to bude ještě trvat ;)

Btw myslám, že ten, kdo si vytváří domněnky o tom, že někdo ví víc než on, je v době internetu a svobody informací dost mimo mísu a zbytečně paranoidní.
Teda jedině, že by to s tou SVOBODOU informací nebylo zase tak horký.....
A nebo, že by mu bylo líno hledat a instantně předžvejkaný info by mu bylo milejší.

Každý svého štěstí strůjcem, jak by řekla teta Kateřina :).

Lúthien — 19. 5. 2008 12:32

Teda kupu času jsem tady nebyla, protože už sem dlouho nikdo nepsal. Teď jsem nebyla pár dní na netu a za tu chviličku se to tady dosti zajímavě rozjelo :D Nečetla jsem všech 8 stránek, na to teď nemám vůbec čas, ale něco přihodím :)
Takže takhle:
špatně jsem to pochopila, protože mi to připadalo jako jedna z největších pitomostí vyrábět mraky. No asi jako dělat umělé blesky (teda pokud už to taky někdo nedělá) :lol: Nějak jsem z toho článku úplně nepochopila, o co go. časem jsem se nějak dostala na osud.cz, kde je konečně o chemtrails něco srozumitelného. Ale upřímně,všímám si něčeho takového, ale je to opravdu ono? ?
Když jsem zakládala tohle vlákno, určitě jsem si z nikoho neutahovala (to bych se asi neptala, jestli o tom někdo něco neví). Jen jsem to brala trochu s humorem, protože kdybych se měla hroutit ze všeho, co se děje, tak nevím :usch: :lol:

Somaia — 26. 5. 2008 9:16

Níže uvádím velmi inteligentně a s nadhledem zformulovaný článek a to včetně odkazů na další informace:

http://baudysjr.blog.respekt.cz/c/36632 … asnou.html

1/ Pravda je nejprve nejprve zesměšňována,
2/ pak popírána,
3/ poté perzekuována a násilím potlačována
4/ a nakonec tiše přijata jako zcela evidentní.

Lúthien — 26. 5. 2008 9:43

Somaia napsal(a):

Níže uvádím velmi inteligentně a s nadhledem zformulovaný článek a to včetně odkazů na další informace:

http://baudysjr.blog.respekt.cz/c/36632 … asnou.html

1/ Pravda je nejprve nejprve zesměšňována,
2/ pak popírána,
3/ poté perzekuována a násilím potlačována
4/ a nakonec tiše přijata jako zcela evidentní.

Jojo, ten článek jsem včera četla. Zajímavé...
A tak si říkám, můžou za to ty změny, že je mi letos venku tak špatně, nebo tyhle lítací potvory? Každopádně je fajn, že nám pravda díky některým lidem není úplně utajena :godlike:

Andromeda — 26. 5. 2008 9:57

No jo, jenže článek i wikipedie hovoří o TEORIÍCH...

Somaia — 26. 5. 2008 10:08

Luthien, tyhle hrátky s počasím už podle osobních pozorování některých lidí budou zřejmě staršiho data... nicméně ještě uvedu jeden příklad, který jsem si uvědomila už před několika lety, může to s chemt. souviset a nemusí, nic méně už je to nezpochybnitelný fakt, který není jen nějakou vyjímkou, ale pravidelným jevem. V posledních  letech se začaly stírat rozdíly mezi jednotlivými obdobími roku , z toho mám zejména na mysli absence skutečného  jara, tak jak si ho pamatujeme z dětství (případně z vyprávění rodičů). V současné době přecházíme vždy ze zimního období behem cca 14 "přechodvých "dnů rovnou do léta s vysokými teplotními rozdíly. Téměř nikdo už dlouhá léta neví, jak vypadá skutečné "předjaří". Léto pak vrcholí místo koncem července většinou o měsíc dříve, což nezpochybnitelně potvrzují lidé, kteří jsou citlivý na vůně a pamatují si je. Druhým podivným jevem, kterrý jsem zaznamenala je to, že často v pracovním týdnu bývá pěkné počasí , kdežto o víkendech (někdy i  jaksi na vzdory všem předpovědím) bývá deštivo. Lidé, kteří o tom přemýšlí, vyslovují názor, že to může být způsobeno třeba koncentrací výfukových plynů aut ... (koncem týdne vyšší) nic méně, můj názor je ten, že tak jednoduché to nebude... a může se jednat taky o cíleně řízené  pokusy o ovlivňování počasí..... lidé z měst, kterých je většina,  nezamíří do přírody, protože prší...ale vyrazí hromadně atakovat nákupní centra jako kobylky... hlavně že moc  hromadně nepřemýšlí a pobaví se a nevidí co se děje venku, ( s přírodou...včelami... hmyzem a podobně..), ne???

Somaia — 26. 5. 2008 10:11

Andromeda napsal(a):

No jo, jenže článek i wikipedie hovoří o TEORIÍCH...

jenže ...co??? nerozumím ti...

z uvedeného článku přeci jasně vyplývá, že dokud nám to  lidem někdo zodpovědný(autorita) neobjasní, tak to JE  a zůstane teorii, to tady nehodlám rozporovat.

Pisatel — 26. 5. 2008 10:12

A holky viděli jste poslední dobou nějakého vrabce? Za mých mladých let jich byli hejna..... Já už ho nemám ani v hrsti.

Lúthien — 26. 5. 2008 10:37

Somaio, tak přesně těchhle dvou jevů si všímám taky :| A vzhledem k mému věku (22) jsem si těch pravých kouzelných jar moc neužila. Ale moc dobře si na ně pamatuju :-)
Ty víkendy nechápu. Myslíš, že lidé tohle podporují svým přemýšlením, vyhýbáním se skutečným problémům? Myšlenka je sakra silná, to je fakt...

Pisateli, vrabce jsem viděla párkrát výjimečně v místech, kde civilizace jaksi moc uspěla. A bohužel mám takovou zkušenost, že když jsem ho viděla přiletět na něčí zahrádku, vždycky se našel člověk, co ještě nadával, že mu všechno sezobe, že vrabci jsou havěť :grater:

Somaia — 26. 5. 2008 10:50

Myslíš, že lidé tohle podporují svým přemýšlením

Této větě nerozumím, jak jsi to myslela. Jinak k teorii, že je s lidmi obecně  manipulováno a je žádoucí , aby mnoho nepřemýšleli, se přikláním.

Pisatel — 26. 5. 2008 10:51

Lúthien napsal(a):

Pisateli, vrabce jsem viděla párkrát výjimečně v místech, kde civilizace jaksi moc uspěla. A bohužel mám takovou zkušenost, že když jsem ho viděla přiletět na něčí zahrádku, vždycky se našel člověk, co ještě nadával, že mu všechno sezobe, že vrabci jsou havěť :grater:

Vidíš a já si je pamatuji ještě v "matce měst" a dnes už ani holuby nejsou tady :(

Lúthien — 26. 5. 2008 11:20

Somaia napsal(a):

Myslíš, že lidé tohle podporují svým přemýšlením

Této větě nerozumím, jak jsi to myslela. Jinak k teorii, že je s lidmi obecně  manipulováno a je žádoucí , aby mnoho nepřemýšleli, se přikláním.

Aha, asi jsem tě špatně pochopila. Čtu si to znova a už je to ok :supr:
Že je s lidmi manipulováno, to bych skoro řekla, že je dnes jednou z nejjistějších věcí :rolleyes:

Lúthien — 26. 5. 2008 11:29

ještě něco mě letos zarazilo. Všechno kvete daleko víc, než jindy. Jsou větší, zelenější listy, silnější vůně...

Míša Kulička — 26. 5. 2008 11:32

Pisatel napsal(a):

A holky viděli jste poslední dobou nějakého vrabce? Za mých mladých let jich byli hejna..... Já už ho nemám ani v hrsti.

U nás je vrabců dost ... a holubi se tu letos fakt přemnožili ... má to nějakou souvislost? ... Možná se jim u nás líbí víc jak v Práglu, ale kdo ví? :vissla:

Btw víkendy - zrovna minulý týden tu lilo jako z konve, ale víkend byl nádherný - žeby výjimka potvrzující pravidlo? Nebo má jen někdo potřebu hledat problémy tam, kde nejsou? :vissla: Mně připadá, že o víkendu občas prší a občas svítí sluníčko stejně jako ve všední den - jen ve všední den ten déšť až tak nevnímáš (pokud zrovna nejsi na cestě do nebo z práce :)), zato slunko ano, protože si v tu chvíli přeješ být venku. A o víkendu to vnímáš naopak - déšť ti brání jít ven, takže ho vnímáš víc :).

Somaia — 26. 5. 2008 11:36

Na druhou stranu však musím napsat, že když potkám mladé lidi jako ty  Lúthien nebo moje dcera (elfík od narození :D) ,neteř,  či minulý týden jeden  mladý  muž (tvého věku) v motolské nemocnici, tak vím, že to ještě ani z daleka není ztracený boj... a posiluje to pocit NADĚJE, děkuji

Somaia — 26. 5. 2008 11:47

Míšo, nehledám problémy, nepíšu o problémech, netvrdila jsem , že každý víkend je deštivý, jen to, že jsem jich za loňský rok zaznamenala hodně a něco ve mě samotné mě o tom nutilo zapřemýšlet.... nikde jsem po ničem nepátrala, ani jsem v této souvislosti nehledala žádné články pro podporu další "konspirační" teorie.  Nemusíš mě přesvědčovat o tom, co a jak  JÁ vnímám nebo ne na základě svých přání, v této souvislosti žádná nemám....
Já jsem tento slunečný víkend strávila na dětské onkologii v Motole a vím, že to jde do KOPRU... jestli to někdo nechce vidět, ať se přijede podívat, nevyvolávám paniku... je mi upřímně šumák , co si myslí všichni skeptici na celém světě, stejně na posměváčky jednou dojde...

Lúthien — 26. 5. 2008 11:48

Somaia napsal(a):

Na druhou stranu však musím napsat, že když potkám mladé lidi jako ty  Lúthien nebo moje dcera (elfík od narození :D) ,neteř,  či minulý týden jeden  mladý  muž (tvého věku) v motolské nemocnici, tak vím, že to ještě ani z daleka není ztracený boj... a posiluje to pocit NADĚJE, děkuji

:rodna: :pussa: To není

Somaia — 26. 5. 2008 12:11

:D :D :D

Míša Kulička — 26. 5. 2008 12:12

Som, ale já tě nepřesvědčuju, já si k tomu dovolila připsat pouze svůj vlastní vlastní názor, který se od tvého poněkud liší ... ale to snad není žádný problém. Kdybychom měli všici stejné názory, byla by na světě nuda. Možná by nebylo od věci zamyslet se nad tím, proč ti odlišné názory připadají jako posmívání ...
PS: To s tvojí neteří je mi upřímě líto a řekla bych, že proti tomuto trápení neznamená pár deštivých víkendů vůbec nic.

Pisatel — 26. 5. 2008 12:18

Míša Kulička napsal(a):

Pisatel napsal(a):

A holky viděli jste poslední dobou nějakého vrabce? Za mých mladých let jich byli hejna..... Já už ho nemám ani v hrsti.

U nás je vrabců dost ... a holubi se tu letos fakt přemnožili ... má to nějakou souvislost? ... Možná se jim u nás líbí víc jak v Práglu, ale kdo ví? :vissla:

Tak se nám o ty holuby a vrabce dobře starej. My jsme rádi, že nám tu nedělaj exkrementy a hlavně neser** po autech a oděvěch :lol: :vissla:

Somaia — 26. 5. 2008 12:25

jen ve všední den ten déšť až tak nevnímáš (pokud zrovna nejsi na cestě do nebo z práce
měla jsem pocit, že se touto větou obracíš přímo na mě  a snažíš se mě přesvědčit,  jestli tomu tak nebylo , tak se omlouvám.
Nepovažuji jiné názory obecně  za výsměch. Jen toto vlákno týkající se této  teorie.  Ve svém prvním příspěvku, se  kterým jsem sem vstoupila jsem vyjádřila totéž a není zatím důvod, proč svůj názor měnit. Nikam jsme se neposunuli.

Somaia — 26. 5. 2008 12:32

PS: To s tvojí neteří je mi upřímě líto a řekla bych, že proti tomuto trápení neznamená pár deštivých víkendů vůbec nic.

To, proč jsem to psala, nebylo ani kvůli mé neteři, ale kvůli tomu, co jsem tam viděla a zažila při trvalém pobytu, nejen při letmé návštěvě.
Jenže už dávno vím, že VŠECHNO souvisí se vším ... i ty deštivé víkendy s utrpením malých dětí ... a místo smíchu pak občas vidím jen křeč...
OK, ale to je můj problém. Vraťte se k tématu. Já už tu nejsem :D

Míša Kulička — 26. 5. 2008 12:43

Somaia napsal(a):

... měla jsem pocit, že se touto větou obracíš přímo na mě ...

Obracela jsem se na Lúthien, protože psala, že ty víkendy nechápe ...

Lúthien — 26. 5. 2008 12:52

Míša Kulička napsal(a):

Somaia napsal(a):

... měla jsem pocit, že se touto větou obracíš přímo na mě ...

Obracela jsem se na Lúthien, protože psala, že ty víkendy nechápe ...

Aha :) Abych to upřesnila :-) Takové víkendy jsem opravdu pozorovala, hlavně minulý rok, to bylo skoro pravidlem. Alespoň u nás. Píšu, že je nechápu, protože si to zatím opravdu nedokážu vysvětlit. Jsem vděčná za každý názor ;)

Lúthien — 26. 5. 2008 12:57

Somaia napsal(a):

Ve svém prvním příspěvku, se  kterým jsem sem vstoupila jsem vyjádřila totéž a není zatím důvod, proč svůj názor měnit. Nikam jsme se neposunuli.

:godlike: Myslím, že když se člověk OPRAVDU ZAMYSLÍ, pozoruje a zjistí si informace, vyslechne názory ostatních, něco prožije a zažije...musí velmi často dojít sem, k názoru, který máš i ty. Mně se to stalo. Uvidíme, jestli a kam se posuneme dál :par:

Andromeda — 26. 5. 2008 12:58

Somaia napsal(a):

Andromeda napsal(a):

No jo, jenže článek i wikipedie hovoří o TEORIÍCH...

jenže ...co??? nerozumím ti...

z uvedeného článku přeci jasně vyplývá, že dokud nám to  lidem někdo zodpovědný(autorita) neobjasní, tak to JE  a zůstane teorii, to tady nehodlám rozporovat.

No, právě, to byla reakce zejména na příspěvek Lúthien (citace níže)... Přijde mi, že sem tam někteří si toho, že se jedná o teorie moc nevšimli a považují je za "pravdu"... Kolikrát se mi zdálo podle reakcí, že se ta ta diskuze staví do pozice "je to tak" vs. "není to tak" a přitom je to celé o tom "mohlo by to tak být, ale jistě to nikdo neví".


Lúthien napsal(a):

Jojo, ten článek jsem včera četla. Zajímavé...
A tak si říkám, můžou za to ty změny, že je mi letos venku tak špatně, nebo tyhle lítací potvory? Každopádně je fajn, že nám pravda díky některým lidem není úplně utajena :godlike:

lupina montana — 26. 5. 2008 12:59

Lúthien napsal(a):

ještě něco mě letos zarazilo. Všechno kvete daleko víc, než jindy. Jsou větší, zelenější listy, silnější vůně...

Žejo? :) nespíš ty fotonový dálnice, co jima prolítáme :) A jsou takový...natěšený.
Pisateli, vrabci nejsou, páč jsou všichni u nás na zahradě a v břečťanu :cool:

lupina montana — 26. 5. 2008 13:03

No a hlásím, že my jsme si vmyslely úžasný víkend ;)
Holkýýý.....to chce statistiku, tohle! Vzpomínky jsou zavádějící.....

Lúthien — 26. 5. 2008 13:12

Andromeda napsal(a):

Somaia napsal(a):

Andromeda napsal(a):

No jo, jenže článek i wikipedie hovoří o TEORIÍCH...

jenže ...co??? nerozumím ti...

z uvedeného článku přeci jasně vyplývá, že dokud nám to  lidem někdo zodpovědný(autorita) neobjasní, tak to JE  a zůstane teorii, to tady nehodlám rozporovat.

No, právě, to byla reakce zejména na příspěvek Lúthien (citace níže)... Přijde mi, že sem tam někteří si toho, že se jedná o teorie moc nevšimli a považují je za "pravdu"... Kolikrát se mi zdálo podle reakcí, že se ta ta diskuze staví do pozice "je to tak" vs. "není to tak" a přitom je to celé o tom "mohlo by to tak být, ale jistě to nikdo neví".


Lúthien napsal(a):

Jojo, ten článek jsem včera četla. Zajímavé...
A tak si říkám, můžou za to ty změny, že je mi letos venku tak špatně, nebo tyhle lítací potvory? Každopádně je fajn, že nám pravda díky některým lidem není úplně utajena :godlike:

Tou pravdou jsem to nemyslela tak, že je pravda, že jsou chemtrails nebo že je pravda, že je transformace. Proto se v tom příspěvku ptám (řečnická otázka :D ) Ta pravda, to byla narážka na některé zdroje, díky kterým se člověk může opravdu někdy dozvědět, jak to je. A že všechno opravdu není tak, jak nám to je předkládáno :hjarta:
Omlouvám se, budu se snažit psát srozumitelně ;)

Lúthien — 26. 5. 2008 13:17

a taky se třeba nemusí dít vůbec nic. Můžeme si něco jenom myslet, být o to přesvědčení... ;)

Andromeda — 26. 5. 2008 13:31

Lúthien, ok :) Ale i tak mi přišlo, že je tohle diskuze o tom "že to tak je" a naopak, oponující hlasy říkají, "že to tak nemůže být". Sama jsem nevěděla, že se jedná pouze o teorie, proto jsem byla trochu překvapena jakousi urputnustí hájení jednotlivých názorů. Promiňte,  já nevědomá, do věci nezasvěcená :lol:

Ještě jedna věc by mě zajímala... Řekněme, že je ta teorie správná... trochu mi uniká, v čem mi tyhle informace mohou pomoci, protože mám z toho celého dojem, že vlastně já od sebe bych to nemohla změnit..? Nebo se mýlím? K čemu mi je dobré tohle vědět? Důvod?

Lúthien — 26. 5. 2008 13:32

lupina montana napsal(a):

No a hlásím, že my jsme si vmyslely úžasný víkend ;)
Holkýýý.....to chce statistiku, tohle! Vzpomínky jsou zavádějící.....

My stavíme a píšeme si deníček, kde uvádíme všechno včetně počasí. Taková statistika... :lol: :supr:

Lúthien — 26. 5. 2008 13:43

Andromeda napsal(a):

Lúthien, ok :) Ale i tak mi přišlo, že je tohle diskuze o tom "že to tak je" a naopak, oponující hlasy říkají, "že to tak nemůže být". Sama jsem nevěděla, že se jedná pouze o teorie, proto jsem byla trochu překvapena jakousi urputnustí hájení jednotlivých názorů. Promiňte,  já nevědomá, do věci nezasvěcená :lol:

Ještě jedna věc by mě zajímala... Řekněme, že je ta teorie správná... trochu mi uniká, v čem mi tyhle informace mohou pomoci, protože mám z toho celého dojem, že vlastně já od sebe bych to nemohla změnit..? Nebo se mýlím? K čemu mi je dobré tohle vědět? Důvod?

To je v pohodě, to se stane, že se občas po písmenkách špatně pochopíme nebo napíšeme :)

K čemu je to dobré? To snad zasvěcenější by mohli vědět... Ale sama si říkám, že když to všechno kolem pozoruju, jsem možná klidnější, když vím, čím by to mohlo být (teda jestli to tak je). Už to, že k doktorům chodí v obrovském množství pacienti se srdcem a doktoři zaboha nenajdou žádný problém...
A jestli je to pravda, a dovídalo by se to víc a víc lidí, mohli bychom toho změnit a zachránit víc. Ale kde se vezme ta jistota, co se opravdu děje nebo neděje? To prověří asi jenom zkušenostmi, tím co se bude nebo nebude dít :kapitulation: Toť stručně můj názor :)

lupina montana — 26. 5. 2008 13:45

Lúthien napsal(a):

lupina montana napsal(a):

No a hlásím, že my jsme si vmyslely úžasný víkend ;)
Holkýýý.....to chce statistiku, tohle! Vzpomínky jsou zavádějící.....

My stavíme a píšeme si deníček, kde uvádíme všechno včetně počasí. Taková statistika... :lol: :supr:

A vyjevila se ti nějaká víkendová zákonitost? :co:

Somaia — 26. 5. 2008 13:46

Andromeda napsal(a):

Lúthien, ok :) Ale i tak mi přišlo, že je tohle diskuze o tom "že to tak je" a naopak, oponující hlasy říkají, "že to tak nemůže být". Sama jsem nevěděla, že se jedná pouze o teorie, proto jsem byla trochu překvapena jakousi urputnustí hájení jednotlivých názorů. Promiňte,  já nevědomá, do věci nezasvěcená :lol:

Ještě jedna věc by mě zajímala... Řekněme, že je ta teorie správná... trochu mi uniká, v čem mi tyhle informace mohou pomoci, protože mám z toho celého dojem, že vlastně já od sebe bych to nemohla změnit..? Nebo se mýlím? K čemu mi je dobré tohle vědět? Důvod?

Protože ,milá Andromedo, je často dobré vidět si dál než na špičku nosu a mít jakýsi všeobecný rozhled. Čím víc člověk poznává, tak musí připustit, že toho víc neví než ví. Blaze tomu, kdo nic nečte, o nic se nestará a běhá si spokojeně mezi žlabem a stájí, že??
Jestlliže mi něco není hned jasné a takových věcí je habakuk, tak tu informaci vezmu na vědomí a uložím... může se totiž stát, že za čas se ke mě dostanou další kostičky z puzzla a ty přesně zapadnou do chybějících políček tak, že se objeví skutečný obraz.

Získala jsi pocit, z téhle diskuze, že tu někdo obhajuje tuto teorii jako "nenapadnutelnou pravdu"... můžeš být konkrétní??? A uvést kdo  a kde nebo alespoň ve kterém příspěvku (číslo) se to objevilo?

Lúthien — 26. 5. 2008 13:54

lupina montana napsal(a):

Lúthien napsal(a):

lupina montana napsal(a):

No a hlásím, že my jsme si vmyslely úžasný víkend ;)
Holkýýý.....to chce statistiku, tohle! Vzpomínky jsou zavádějící.....

My stavíme a píšeme si deníček, kde uvádíme všechno včetně počasí. Taková statistika... :lol: :supr:

A vyjevila se ti nějaká víkendová zákonitost? :co:

Přímo zákonitost naštěstí ne :lol: Ale to, že se většinou dalo dělat ve všední den a když měl přijít víkend a tím pádem víc času, tak začalo pršínkat nebo dost foukat vítr nebo něco. Časem už jsme se tomu ani nedivili :storstark:

Andromeda — 26. 5. 2008 14:39

Somaia napsal(a):

Andromeda napsal(a):

Lúthien, ok :) Ale i tak mi přišlo, že je tohle diskuze o tom "že to tak je" a naopak, oponující hlasy říkají, "že to tak nemůže být". Sama jsem nevěděla, že se jedná pouze o teorie, proto jsem byla trochu překvapena jakousi urputnustí hájení jednotlivých názorů. Promiňte,  já nevědomá, do věci nezasvěcená :lol:

Ještě jedna věc by mě zajímala... Řekněme, že je ta teorie správná... trochu mi uniká, v čem mi tyhle informace mohou pomoci, protože mám z toho celého dojem, že vlastně já od sebe bych to nemohla změnit..? Nebo se mýlím? K čemu mi je dobré tohle vědět? Důvod?

Protože ,milá Andromedo, je často dobré vidět si dál než na špičku nosu a mít jakýsi všeobecný rozhled. Čím víc člověk poznává, tak musí připustit, že toho víc neví než ví. Blaze tomu, kdo nic nečte, o nic se nestará a běhá si spokojeně mezi žlabem a stájí, že??
Jestlliže mi něco není hned jasné a takových věcí je habakuk, tak tu informaci vezmu na vědomí a uložím... může se totiž stát, že za čas se ke mě dostanou další kostičky z puzzla a ty přesně zapadnou do chybějících políček tak, že se objeví skutečný obraz.

Získala jsi pocit, z téhle diskuze, že tu někdo obhajuje tuto teorii jako "nenapadnutelnou pravdu"... můžeš být konkrétní??? A uvést kdo  a kde nebo alespoň ve kterém příspěvku (číslo) se to objevilo?

Som, já bohužel tedy asi dále než za horizont mého nosu nevidím, proto se tak velmi jednoduše ptám. Bohužel ale asi pláču na špatném hrobě...

Nezískala jsem pocit o nenapadnutelné pravdě, jen mi nějak od začátku uniklo, že se vše točí pouze kolem teorie, což jsem si uvědomila až v místě, ve kterém jsem na to poukázala. Dva názorové tábory jsem popsala jak jsem je do té doby vnímala... Nic víc, nic míň v tom prosím nehledej ;)

Somaia — 26. 5. 2008 15:12

Som, já bohužel tedy asi dále než za horizont mého nosu nevidím
že zrovna tobě bych měla tenhle výrok věřit??? :dumbom:

Andromeda — 26. 5. 2008 15:36

Věř si čemu a komu chceš :P Já jen, že prostě jen nechápu ty čáry na nebi :grater: Proč by mě měly znepokojovat, když stejně až umřu tak se tu zase narodím a vůbec čáry jsou jen teď a já budu pořád :reta: To si zodpoví ti co je (údajně) dělají ;) Já si budu jen žít to co mám a čarovat čáry na zemi, nebi a i mezi nebem a zemí :D

Somaia — 26. 5. 2008 16:01

Protože Andromedo, nejde přeci v životě jen o prosté bytí nebo nebytí..., tak jednoduché to není, ale taky o jeho kvalitu. Vyprávěj  to těm, co se v noci nemohou nadechnout, ptotože trpí dlohodobě astmatem nebo těm co vysedávají po ordinacích lékařů a trpí neidentifikovatelnými nemocemi s různými obtížemi, které jim pobyt zde na Zemi  znehodnocují až k hranici znechucení.
Ty jsi relativně zdravá , tak chápu, že se tím nechceš a nemusíš zabývat. Ale pochop, že nejhorší je situace , když člověk "neví a tápe" protože i když je jeho situace bezvýchodná, tak pravda osvobozuje mysl a činí útrapy snesitelnější.
Už výš jsem psala, že některé informace si prostě schovávám až na dobu, kdy je budu potřebovat a pak to klapne...

poletucha — 26. 5. 2008 19:05

to se ani nedá přečíst, kolik jste toho napsaly

hmm, nemůžu říct, že bych zrovna teorii o chemtrails nějak věřila, jsem z letecké rodiny, ale je možné, že takovéto informace se ke mě nedostávájí.
mám však kamarády mezi piloty, kapitáni boeingů by snad něco měli vědět, že ano, no asi se budu informovat důkladněji.
(Sašo, halooo!   :)  )

Pisatel — 27. 5. 2008 5:58

poletucha napsal(a):

to se ani nedá přečíst, kolik jste toho napsaly

hmm, nemůžu říct, že bych zrovna teorii o chemtrails nějak věřila, jsem z letecké rodiny, ale je možné, že takovéto informace se ke mě nedostávájí.
mám však kamarády mezi piloty, kapitáni boeingů by snad něco měli vědět, že ano, no asi se budu informovat důkladněji.
(Sašo, halooo!   :)  )

No moje milá, ještě, že větroni a některá jiná ultra lehká letadla nepotřebují palivo:) Ono stejnak dojde, tak nač tyto debaty. Ale hlavně že lidem chutná. :lol:

Andromeda — 27. 5. 2008 8:18

Somaia napsal(a):

Protože Andromedo, nejde přeci v životě jen o prosté bytí nebo nebytí..., tak jednoduché to není, ale taky o jeho kvalitu. Vyprávěj  to těm, co se v noci nemohou nadechnout, ptotože trpí dlohodobě astmatem nebo těm co vysedávají po ordinacích lékařů a trpí neidentifikovatelnými nemocemi s různými obtížemi, které jim pobyt zde na Zemi  znehodnocují až k hranici znechucení.
Ty jsi relativně zdravá , tak chápu, že se tím nechceš a nemusíš zabývat. Ale pochop, že nejhorší je situace , když člověk "neví a tápe" protože i když je jeho situace bezvýchodná, tak pravda osvobozuje mysl a činí útrapy snesitelnější.
Už výš jsem psala, že některé informace si prostě schovávám až na dobu, kdy je budu potřebovat a pak to klapne...

Som, asi jsem neskutečně důvěřivá a naivní, ale prostě se mi takhle žije dobře zároveň i s vírou, že vše co se mi děje je podle "plánu" ;) Nebo je možná pro mě lepší "nevědět a tápat" než "vědět a nemoci to změnit". Zbyde spoustu času zabývat se něčím jiným a pro mne smysluplnějším ;) Pěkný den, dneska prý bude pařááák :D

Jeňýk — 28. 5. 2008 11:10

Moc hezká debata, jsem rád že se naši "světlonoši" odhalují......... prostě je potřeba mít rakovinu po celém těle, být psychicky labilní troska neschopná srovnat se s vlastním životem a tak nějak celkově být v sajrajtu. Pak teprve je člověk schopen pochopit poselství které nám přinášejí stránky Osud.cz v čele s osvíceným panem Maškem a jeho zdejšími pohůnky. :D

Kdo je zdráv, spokojený a nemá chuť zabývat se blábolama jakéhosi "osvícence" není dostatečně duševně na výši aby byl schopen pochopit sílu jeho myšlenek. :cool:


poletucho kamarádům od Boeingů vyřiď ať trochu přidají s těma čárama, to horko je už zas moooc velký ;)........ a vy ostatní vypněte si CBčka ať se tady nezapaříme.

Lúthien — 28. 5. 2008 12:10

Jeňýk napsal(a):

Moc hezká debata, jsem rád že se naši "světlonoši" odhalují......... prostě je potřeba mít rakovinu po celém těle, být psychicky labilní troska neschopná srovnat se s vlastním životem a tak nějak celkově být v sajrajtu. Pak teprve je člověk schopen pochopit poselství které nám přinášejí stránky Osud.cz v čele s osvíceným panem Maškem a jeho zdejšími pohůnky. :D

Kdo je zdráv, spokojený a nemá chuť zabývat se blábolama jakéhosi "osvícence" není dostatečně duševně na výši aby byl schopen pochopit sílu jeho myšlenek. :cool:


poletucho kamarádům od Boeingů vyřiď ať trochu přidají s těma čárama, to horko je už zas moooc velký ;)........ a vy ostatní vypněte si CBčka ať se tady nezapaříme.

Opravdu duchaplný proslov :lol: S tím bys mohl i do vlády :supr:

Lúthien — 28. 5. 2008 12:15

pardon za tu jedovatost. Občas se ve mně štírka jaksi nezapře :D

Somaia — 28. 5. 2008 12:22

No , já si myslím, že jestli se tu někdo odkopal, tak právě Jeňýk výše uvedeným hnusným  rozborem a tímto překročil hranici dobrého vkusu.
Jsem šťastná, že v reálu nepříjdu s  takovými Jeňýky  často do osobního styku.

Jeňýk — 28. 5. 2008 17:08

Dámy rád nazývám věci pravými jmény...... nevidím důvod proč nenapsat na koho především jsou zaměřeny tyhle a podobný aktivity.
Odjakživa to vždy byli slabší a nebo dočasně oslabení jedinci.
Tihle lidé jsou pak snadnější obětí pro všechny ty tajemné osvícence s "nadpřirozenými" schopnostmi. Ono se snadnějš vysvětlí takovému člověku že za jeho těžce léčitelnou nemocí stojí například čáry na nebi, že? To že se tím dotyčný uvrhne do ještě větších depresí a tím se zhorší možnosti léčby....... to přece nikoho nezajímá...... hlavně že se třeba najdou další předplatitelé.
Proč duševně labilnímu jedinci nevysvětlit jak je celý svět ovládán jakýmsi spolčením jakýchsi rodinných klanů viz forum Politika? Vždyť přece pak takovou ovečku, schopnou těmto teoriím uvěřit, je tak snadně dovést k nákupu nějakého toho zařízení či služeb které ji navždy uchrání.


Kupte si Týden, tam je rozhovor s jednou paní která uvěřila že její vlastní dítě je ovládáno ďáblem....... taky se nechala vést tajemným "osvíceným pánem".
http://www.tyden.cz/rubriky/domaci/kauz … 61605.html


Lúthien napsal(a):

Občas se ve mně štírka jaksi nezapře :D

To bychom měli být ideální pár když jseš štírka..... :P

lueta — 28. 5. 2008 17:25

Jeňýku Ty ale nenazýváš věci pravými jmény. To si fandíš. Já bych spíš řekla, že pro strom nevidíš les. Bohužel pro Tebe.

Lúthien — 28. 5. 2008 18:38

Jeňýk napsal(a):

Lúthien napsal(a):

Občas se ve mně štírka jaksi nezapře :D

To bychom měli být ideální pár když jseš štírka..... :P

Tak to snad radši ani ne :D

Jeňýk — 23. 6. 2008 20:57

Tak jsem byl o víkendu v Českým Krumlově a mrkněte co jsem vyfotil.
Globální vláda neponechala nic náhodě a práškovala i Slavnosti pětilisté růže, kde správně očekávala větší shromáždění lidí.

http://img184.imageshack.us/img184/8458/chemtrailsbb8.jpg

Povšimněte si onoho zvláštního tvaru chemtrails...... nepřipomíná vám to náhodou onen známý symbol "V"?
Ano správně...... globální vláda nám chce naznačit že její konečné "Victory" čili vítězství je již v dohledu! Nevím jak vy ale já od té doby pociťuji neustálý tlak na hrudním košíku a mám nutkání zvracet. Co vy?

PetraP — 23. 6. 2008 21:25

Já jsem teda v Krumlově taky byla. A je mi fajn :supr:  A mají tam skvělé mochítko :supr: :godlike:  Tak mě tedy asi ty chemtrails nějak netrefily :vissla:

Míša Kulička — 23. 6. 2008 21:39

Jeňýku, na to stačí hořické trubičky polomáčené ... postavit čokoládou dolů a čekat ... jo a doufat, že je nespucnou ratolesti nebo manželka dřív, než začnou účinkovat ;):lol:

Jeňýk — 23. 6. 2008 23:08

Míša Kulička napsal(a):

Jeňýku, na to stačí hořické trubičky polomáčené ...

Měla bys ocenit jak jsem stále ve střehu a snažím se varovat méně pozorné spoluobčany......... a néé si z toho tropit ftipy. :P ;)

Míša Kulička — 23. 6. 2008 23:25

Si nerobím ftipy, tudlevá sme to úspěšně odzkoušely ... než jsme je snědly, bylo nebe bez mráčku ;):jojo:

lupina montana — 26. 6. 2008 2:23

Jeňýk napsal(a):

Dámy rád nazývám věci pravými jmény......
Odjakživa to vždy byli slabší a nebo dočasně oslabení jedinci.

Mno.....potíž této bezesporu nesmírně logické úvahy tkví Jéňo v to, že všichni jsme v jistém ohledu slabí a více-méně, více či méně často oslabení jedinci......jj, je to komplikovanej svět :cool::P
Já zas ráda nazývám věci levými jmény....bo jsem baba :vissla::lol:
Jinak jsem začla pozorovat oblohu zde v Polabí, kdyby přece něco a hlásím, že žádné čáry po letadlech nezůstávají déle, než pár minutek (spíš tak jednu-dvě), takže kdyby něco, máme tu bezpečno :):storstark:

Macex — 26. 6. 2008 8:34

Já hlásím, že ani na Vysočině ani na Brněnsku se již delší dobu nevyskytují čáry vůbec (jelikož to závisí na teplotě, vlhkosti a tlaku a nikoliv na chemtrailsu), a přesto vidím letadla startovat a přistávat na letiště, tak to vypadá, že někdo vymyslel průhledný chemtrails, když už to prasklo.... :lol: a nebo, ale to se nebude moc líbit, je právě to ideální počasí na to, aby nebyly ty páry vidět, event. mizí okamžitě po vzniku.... a kapku to nabourává ty teorie o 180 přelet denně a prošívaných dekách. :supr:

Míša Kulička — 26. 6. 2008 9:10

Dneska je tu pod mrakem, takže eventuelní lajny nejsou vidět. Stavím na okno hořický trubičky - než mě přepere mlsná budu v bezpečí :jojo:

Macex — 26. 6. 2008 9:16

Jaký pod mrakem ty kecko? Nechte si v ústavu umýt okna, o dvě ulice vedle je vidět šedomodré azuro a bílé mraky..... :lol::lol::lol:

Míša Kulička — 26. 6. 2008 9:37

Já su dneska doma, bo mě bolí hlava a pálí krk aj hruď a mluvit nemóžu, jen prstíkama ... jíst možu jen kašičky a jogurt ... proto mi ty trubky na okně vydržely doteď ... teď mě napadlo, jestli to právě nejni tím chemtreilsem ... Každopádně, tady je stále zatažíno ...

Macex — 26. 6. 2008 9:39

NO jo, to je jeden hrdina, jezdí si pendolínem s vystrčenou hlavou z okýnka, pak se cáchá v ledové vodě jakési špeluňky tekuté, lemtá studené drinky v osvěžovnách a najednou ve čtvrtek pálí v krčisku, leží doma štajf a chroptí.... :lol::lol:

Míša Kulička — 26. 6. 2008 9:46

Ne to né, po tom všem jsem byla ready ... tož možná spíš po včerejší rodinné oslavě ... znáš to - šaty, kvádra, 40°C ve stínu ... a do toho nápoje s ledovou tříští, zmrzlinové pohárky a tak tomu podobně ... a večer jsem pak stříhala vykoupanýho Jimiša a ty jeho jemný chlupy lítaly všady okolo, tak je to možná jen taková silnější alergická reakce ... je fakt, že jsem se dusila celou noc .... každopádně jsem se ráno rozhodně necítila na prácu :jojo: ... teda to já v poslední době nikdy, ale tentokrát to bylo intenzivnější ... a hlavně se nemám jak domluvit, pokud zrovna není po ruce čítač, nebo tužka a papír :jojo:

Jeňýk — 26. 6. 2008 10:16

Míša Kulička napsal(a):

je fakt, že jsem se dusila celou noc ....

a je to tady..... :rolleyes: neslyšela jsi náhodou i nějaký hučení letadel? Být tebou tak okamžitě napíšu na známé OSUDové stránky aby jsi se dozvěděla co ti vlastně bylo, jak se toho zbavit a komu za to zaplatit. ;)
Jojo to jsou pořád pr_delky a přitom je situace vážná!

Míša Kulička — 28. 6. 2008 15:38

Jeňýk napsal(a):

Míša Kulička napsal(a):

je fakt, že jsem se dusila celou noc ....

a je to tady..... :rolleyes: neslyšela jsi náhodou i nějaký hučení letadel? Být tebou tak okamžitě napíšu na známé OSUDové stránky aby jsi se dozvěděla co ti vlastně bylo, jak se toho zbavit a komu za to zaplatit. ;)
Jojo to jsou pořád pr_delky a přitom je situace vážná!

Neslyšela jsem nic. Myslím, že chemtrails už je natolik zprofanovaná záležitost a navíc se proti ní lze bránit různejma trubkama, že už to teď dělaj jinak ... a myslíš, že mi rady z Osudu proplatí VZP? :reta:

poletucha — 8. 7. 2008 8:57

...tak " 4 z 5 pilotů  říkají, že je to blbost "

Míša Kulička — 8. 7. 2008 13:24

To by mě fakt zajímalo, co řikal ten pátej ... :co: ... :lol:

poletucha — 8. 7. 2008 20:52

úplná hovadina? :D

Jeňýk — 8. 7. 2008 20:59

Míša Kulička napsal(a):

To by mě fakt zajímalo, co řikal ten pátej ... :co: ... :lol:

pátej se smíchy ani nemoh vyjádřit.......... :D

Jinak co říkáte na tohle:
"Policie pátrá po patnáctileté hluchoněmé dívce, která zmizela v neděli z Fakultní nemocnice v Brně-Bohunicích. S největší pravděpodobností ji unesla psychicky nemocná matka, které dítě odebral soud. Matka trpí stihomamem - má bludy a představy, že ji pronásledují tajné služby."
http://www.tyden.cz/rubriky/domaci/cern … 69624.html

Že by jedna z čtenářek osvětových stránek páně Maška? :cool: Myslim že několik podobných by se našlo i tady..........

poletucha — 9. 7. 2008 8:41

Jeňýk napsal(a):

Míša Kulička napsal(a):

To by mě fakt zajímalo, co řikal ten pátej ... :co: ... :lol:

pátej se smíchy ani nemoh vyjádřit.......... :D

Jinak co říkáte na tohle:
"Policie pátrá po patnáctileté hluchoněmé dívce, která zmizela v neděli z Fakultní nemocnice v Brně-Bohunicích. S největší pravděpodobností ji unesla psychicky nemocná matka, které dítě odebral soud. Matka trpí stihomamem - má bludy a představy, že ji pronásledují tajné služby."
http://www.tyden.cz/rubriky/domaci/cern … 69624.html

Že by jedna z čtenářek osvětových stránek páně Maška? :cool: Myslim že několik podobných by se našlo i tady..........

z tvé ironie je, bohužel, vidno jak málo se v těchto věcech orientuješ. Sama toho vím prd, ale řekla bych že tady kritizuješ něco o čem víš něco jen velmi povrchně.

Jeňýk — 9. 7. 2008 9:12

poletucha napsal(a):

z tvé ironie je, bohužel, vidno jak málo se v těchto věcech orientuješ. Sama toho vím prd, ale řekla bych že tady kritizuješ něco o čem víš něco jen velmi povrchně.

Všichni víme prd......... pouze někteří si z toho snaží udělat byznys a dělají jako že vědí VÍC. ;)
Tenhle konkrétní případ jen ukazuje kam až podobný vymejvání mozku může vést.

Somaia — 9. 7. 2008 9:27

Jeníčku, každý máme sklony k tomu vymývat si mozek něčím jiným dle svého naturelu :D.
Někdo pivem, někdo rumem... někdo ezoterickou  četbou....
Užívej si své pivko a nech ty, kterým chutnají jiné věci v klidu. Nechápu, proč máš potřebu se stále do někoho  s odlišnými potřebami navážet. Je dost dobře možné že vymytý mozek ve finále dopadne stejně, i když postupy a použité čistící prostředky se mohou jevit jako zcela odlišné :lol:
Hodně štěstí...

Jeňýk — 9. 7. 2008 12:15

Somaia napsal(a):

Užívej si své pivko a nech ty, kterým chutnají jiné věci v klidu.

Hm, jak že je to o tý potrefený huse? :D
Sice nevim jak jsi došla na to "pivko", obávám se že v mém případě jsi se dost netrefila ale budiž.

Neboj já pana Maška a jeho ovečky nijak v jejich seancích rušit nehodlám. Dovol mi ovšem abych se bláboly typu chemtrails, cbčko a ostatními výplody občas pobavil. Vím že do smutného a ponurého světa hledačů Světla, podobně jako jiných fanatiků, humor bohužel nepatří. To je ale jejich smutný úděl, ne můj. :cool:

Kdo má podíl na stavu oné psychicky vyšinuté paní by měla vyšetřit Policie........ jsem ovšem realista, takže v to ani nedoufám.

Pandorraa — 9. 7. 2008 13:15

Jeňýk napsal(a):

poletucha napsal(a):

z tvé ironie je, bohužel, vidno jak málo se v těchto věcech orientuješ. Sama toho vím prd, ale řekla bych že tady kritizuješ něco o čem víš něco jen velmi povrchně.

Všichni víme prd......... pouze někteří si z toho snaží udělat byznys a dělají jako že vědí VÍC. ;)
Tenhle konkrétní případ jen ukazuje kam až podobný vymejvání mozku může vést.

Jeňýku,
nejspíš se blíží doba, kdy se budeš muset smířit s faktem, že zatím co ty víš prd, jiní skutečně vědí víc.
A není to nic nového. V histori je spousta období, kdy zatím co většina tvrdila A, jedinci říkali Bé a čas dal za pravdu těm jedincům.
Naštěstí dnes už se za Bé neupaluje, dnes se za něj pouze zesměšňuje, případně vláčí po soudech.

Řekla bych, že Jirkovy ovečky mají mnohem méně "primitivnější" způsob myšlení než třebas ty, který se křečovitě držíš jen toho A. Ony - tedy i já - přemýšlejí, zda vůbec A platí absolutně, zda třeba součastně neplatí i to Bé nebo zda přece jen neplatí pouze Bé, protože epocha A už dávno skončila. A to proto, že lidské poznání je přece jak i současná věda tvrdí NEOMEZENÉ, tedy to, čemu se dnes smějeme, můžeme zítra považovat za zcela běžné.

Sedíš u počítače a komunikuješ třebas i přes oceán. Ta možnost tu byla VŽDYCKY. Lidé ji však mohli využít teprve až tehdy, když dokázali postavit počítač, viď? Takový da Vinci nebo Einstein už to určitě věděli, kdežto takový jejich běžný součastník by se z toho nejspíš "smíchy ani nemohl vyjádřit", že?
Halt každý víme to svý a každý jsme tam, kde jsme.

Jirkovy ovečky ti sice mohou být k smíchu, ale my máme to, co ty nemáš - toleranci k novým pohledům na svět, vlastní vnímání a uchopování reality i virtuality, schopnost a odvahu rozšířit své vědomí o bežně neuchopitelné a pochopitelné poznatky. Nebojíme se jich, nepodléháme jim ani je nezatracujeme. Někdo je přijímá víc, jiný míň, ale všichni už dávno nevěříme, že existuje jen to, co VĚDA - další NÁBOŽENSTVÍ - exaktně prokáže. Oni i Rudolfovi "patláma paprťála" si o sobě mysleli, že jsou vědci, kteří už všechno vyzkoumali, víš? :lol:

Nu a jak je to s tím humorem, to je celkem evidentně vidět.

Míša Kulička — 9. 7. 2008 15:11

O toleranci k názorům jiných nemohou bohužel mluvit ani jedinci hlásající A ani jedinci hlásající B ... akorát se zbytečně staví proti sobě, což nedělá jen Jeňýk, ale třeba i ty. Já jsem také příznivec A, ale ledasco z B mne oslovilo a ledasco beru aj dost vážně ... ovšem síbíčko do tohoto výčtu rozhodně nepatří a nemám proto problém dělat si z něj prču.

Jinak mi celá ta akce kolem chemtrails a síbíček připomíná jednu moudrou větu z dopisu Jana Wericha Shakespearovi: ... Po veliké námaze bojů Osvícených proti Neosvíceným se nám podařilo staré pověry nahradit novými...  Ta přesně vystihuje dnešní situaci. A má na tom podíl i pan Mašek a jemu podobní.

Pandorraa — 9. 7. 2008 16:25

Míša Kulička napsal(a):

O toleranci k názorům jiných nemohou bohužel mluvit ani jedinci hlásající A ani jedinci hlásající B ... akorát se zbytečně staví proti sobě, což nedělá jen Jeňýk, ale třeba i ty. Já jsem také příznivec A, ale ledasco z B mne oslovilo a ledasco beru aj dost vážně ... ovšem síbíčko do tohoto výčtu rozhodně nepatří a nemám proto problém dělat si z něj prču.

Jinak mi celá ta akce kolem chemtrails a síbíček připomíná jednu moudrou větu z dopisu Jana Wericha Shakespearovi: ... Po veliké námaze bojů Osvícených proti Neosvíceným se nám podařilo staré pověry nahradit novými...  Ta přesně vystihuje dnešní situaci. A má na tom podíl i pan Mašek a jemu podobní.

Míšo, beru ti snad tvé A? Nehledě na to,beru ti snad možnost dělat si prču ze CB?
Mluvím tady snad o naprosté vypatlanosti těch "oveček" věřících jen tomu co zváží, změří, je napsaáno v knihách, v novinách, v učebnicích či na internetu? Hodnotím tu já osobnost člověka, který je skeptický jen podle jeho skepticismu?
Mně je naprosto ukradený, čemu ty nebo Jeňýk věříte.
Ovšem musím říci, že mne dost uráží, když tady někdo začně mluvit o OVEČKÁCH. Je mi především pořád ještě hanba za toho, kdo takhle sortuje lidi, je mi nepříjemná jeho vnitřní pýcha, je mi dost nepříjemný jeho primitivismus, protože vzhledem k tomu, že nikdo z nás není jen sám za sebe, ale všichni jsme spojeni a propojeni navzájem, s přírodou, galaxiemi, celým nekonečnem..tedy vzhledem k tomu mi to dělá dost problém nespadnout zase tam, kam už se nechci vracet.
Každého prostě štve něco jiného, mně lidská blbost a nabubřelost. Někdo tvoří nové mýty, jiný se zarputile drží těch starých, další se snaží vnímat prostý běh věcí a změny, které to přináší.
Nevím, zda to chápeš, pokud ne, nic s tím neudělám.

Jinak mi celá ta akce neustále potvrzuje slova Karla Čapka a znovu je tu zopakuji: Představte si to blaho, kdyby každý mluvil jen o tom, čemu rozumí.
Já nemám ani páru a CB a nijak mne to nezaujalo na to, aby se mi to chtělo studovat, tak to nehodnotím.

A nakonec - pokud má Jirka podíl na dnešní situaci, tak jen díky lidem, kteří ji svou nabubřelou jistotou vytvořili - a protože to nefunguje, dali tak šanci "vizionářům", za kterého ho tu považijí. Otázkou ovšem zůstáva, kdo je vlastně vizionář, kdo káže bludy a kdo boří iluze....
A to nevíš ani ty, ani Jeňýk a spol, ani já.
Tečka.

Somaia — 9. 7. 2008 16:55

Jeňýk napsal(a):

Somaia napsal(a):

Užívej si své pivko a nech ty, kterým chutnají jiné věci v klidu.

Hm, jak že je to o tý potrefený huse? :D
Sice nevim jak jsi došla na to "pivko", obávám se že v mém případě jsi se dost netrefila ale budiž.

Neboj já pana Maška a jeho ovečky nijak v jejich seancích rušit nehodlám. Dovol mi ovšem abych se bláboly typu chemtrails, cbčko a ostatními výplody občas pobavil. Vím že do smutného a ponurého světa hledačů Světla, podobně jako jiných fanatiků, humor bohužel nepatří. To je ale jejich smutný úděl, ne můj. :cool:

Kdo má podíl na stavu oné psychicky vyšinuté paní by měla vyšetřit Policie........ jsem ovšem realista, takže v to ani nedoufám.

Tak to jsme  asi dva co se tady  v odhadu  mýlí... :D jelikož celý můj původní příspěvek byl laděn na humornú notečku :lol:
Pokud mě tvůj avatar svedl k mylným úvahám, tak na ně v klidu a míru zapomeň.... :lyssna:

Pan: :supr:

x256987 — 9. 7. 2008 17:44

Vybavil se mi krásný citát: Jediné, co netoleruji, je netolerance, a jediné, co nesnáším, je nesnášenlivost :)

Jeňýku, musím říct, že žádný z těch, kteří jsou ochotní uvažovat, že by mohlo něco být na jevu, o kterém je tohle vlákno, nevykazuje tak zřetelné rysy paranoie jako ty se svou představou, že za každým psychicky nemocným stojí Mašek osobně :lol:

Míša Kulička — 9. 7. 2008 18:49

Pandorraa napsal(a):

Každého prostě štve něco jiného, mně lidská blbost a nabubřelost....

No to mě taky ... esi to nemá něco společnýho s tím ... zrcadlením ... :co:;)

Jeňýk — 9. 7. 2008 21:33

Pandorraa napsal(a):

Ovšem musím říci, že mne dost uráží, když tady někdo začně mluvit o OVEČKÁCH.

Pandorro mě zas děsně baví jak stačí použít správný slovíčko a hned se na mě sesypete jak....... no to přirovnání psát nebudu. :D

Hele a jak mám teda nazvat lidi kteří kdykoliv sem dají jakejkoliv odkaz na podporu svých myšlenek tak vždy mě to nasměruje na ony "osudové" stránky či stránky véélmi zpřízněné?
Nebo jak mám chápat ty čas od času zde se vyskytující figurky, které svojí enormní aktivitou zaplaví téměř všechny fóra? Hlavně aby na sebe co nejvíc upozornili, posledním byl Jarda Vlk. Pak stačí mrknout na jeho stránky který tady "nenápadně" propaguje a jsme opět u nejvyššího osvícence. Kdybych trpěl stihomanem tak bych si skoro myslel že tady probíhá nějakej nábor či agitace....... pouze agitátoři se mění.

Zde probírané téma chemtrails mi připadá jako zcela nechutné šíření strachu a slovy zákona i jako šíření poplašné zprávy. Takže přirovnávat to k Einsteinovi mi připadá trošinku uhozený.

Víš mě je to celkem jedno čím si kdo vydělává na obživu a myslim že jsem to tady už napsal nespočetněkrát. Když je někdo ochotnej panu Maškovi za jeho moudra platit, tak je to jen jeho svobodná volba.
Moje svobodná volba zase je označit některý praktiky za prasárnu a když už nic jinýho tak si z nich alespoň dělat srandu.

Možná je to blbý přirovnání ale občas mi to připomíná praktiky firem prodávajících zázračné deky atd. Nejdřív člověka řádně vyplaší a vzápětí mu ukážou svůj skvělý výrobek který ho navěky uzdraví.
Podívejte se kolik hrůzy je kolem nás, konec světa se blíží, práškujou nám hlavy, jste jen figurky v rukách vyvolených atd. atd........... přijďte do našeho střediska Je mi jasno a JÁÁÁ  vám ukážu jak se s tím vyrovnat a jak s tím žít.
Samozřejmě podobnost s "dekařema" čistě náhodná.......... :cool:



Judita napsal(a):

Jeňýku, musím říct, že žádný z těch, kteří jsou ochotní uvažovat, že by mohlo něco být na jevu, o kterém je tohle vlákno, nevykazuje tak zřetelné rysy paranoie jako ty se svou představou, že za každým psychicky nemocným stojí Mašek osobně lol

Judito, pan Mašek je natolik inteligentní že za tím nestojí osobně. On pouze ukazuje všechny ty hrůzy na tomto světě které nás obklopují nebo se na nás řítí.......... a pak nabízí svoji dobrosrdečnou náruč všem lidem ochotným nastoupit cestu OSVÍCENÍ.......... samozřejmě za mírný poplateček.
Co když třeba tahle nebohá paní na ten poplateček neměla a teď se se svojí hluchoněmou dcerou kdesi skrývá aby ji nenašla CIA nebo ji nezasypali chemtrails?
Docela mě mrzí že se o tomhle případu nejspíš nic víc nedozvíme......

Somaia napsal(a):

Pokud mě tvůj avatar svedl k mylným úvahám, tak na ně v klidu a míru zapomeň.... :lyssna:

Avatar ber jako čistě náhodný obrázek. Jak vidíš tak radši než do hospody chodim na Babinet.  ;)

Somaia — 9. 7. 2008 22:02

Avatar ber jako čistě náhodný obrázek. Jak vidíš tak radši než do hospody chodim na Babinet.



Budu se snažit, ale jde to ztuha... neb na náhody ;)  už dlouho nevěřím  :D

Somaia — 9. 7. 2008 22:16

Nejdřív člověka řádně vyplaší ...

Jendo, zásadní rozdíl mezi lidmi, kteří podle tvé škatulky "vědí víc", neboť tuší, že existují i jiné věci než smysly uchopitelné.... a skeptiky je ten, že tu první skupinu těžko vyděsíš nebo vyplašíš poplašnými zprávami , které tu stále dokola prezentuješ. Podstata tkví v tom, že tito lidé ze zásady nelpí na všem hmotném, co nás obklopuje a taky na svých hmotných existencích... Z hlediska vyššího principu je tedy naprosto šumák, jestli se v dohledné době něco dramatického  a převratného se zemí dít bude nebo nebude..... Strachy a emoce to může vyvolávat jen v těch , kteří si myslí , že to bude jejich konečná stanice.... a pak šlus a ENDE. Tak nám přestaň už konečně vnucovat své teorie o umělém vyvolávání  STRACHU... já spím docela dobře, v klidu a míru a  co TY???

Jeňýk — 10. 7. 2008 9:09

Somaia napsal(a):

Jendo, zásadní rozdíl mezi lidmi, kteří podle tvé škatulky "vědí víc", neboť tuší, že existují i jiné věci než smysly uchopitelné.... a skeptiky je ten, že tu první skupinu těžko vyděsíš nebo vyplašíš poplašnými zprávami , které tu stále dokola prezentuješ.

Já taky nemluvím o již "pracovně činných ovečkách". O těch nepochybuju že mají na tváři nikdy nemizící úsměv a na naše každodenní pinožení blahoskloně pohlížejí ze svého obláčku Poznání. :P

Mám na mysli lidi kteří mají nějaké ty životní trable se kterýma si momentálně nevědí rady.......... na ty je zacílena kampaň, ty je potřeba nahnat do houfu a ukázat jim jak se dá taky báječně žít a šířit blaho po světě. ;)

Somaia — 10. 7. 2008 9:35

Jendo, jestli má  někdo  v "genech" :D , že je manipulovatelný, tak je úplně jedno, jestli dřív přinatrefí na Jehovisty, agenty CIA , redaktory MF Kdes.. :D  nebo třeba na sektu naturistů... :D
ve své podstatě s malými odchylkami dopadne stejně....s  mozkem dočista do čista :D Tak už se přestaň pořád dokola  dohadovat o nuancích toho kterého čistícího prostředku...nezáleží na tom.
Ti co se chtějí houfovat se houfovat budou a individualisti zůstanou individualisty, ať je jejich světonázor jakýkoliv. Pandora tě slušně požádala abys přestal urážlivě sortovat lidi na ovce a kozly :D Jsou jen dvě kategorie: přemýšlející  a  pak ti, kterým je všechno jedno a myšlení je bolí.
Doufám, že oba dva spadáme do kategorie I, :P  tak proč vytvářet  stále dokola umělé bariery... ??

Pandorraa — 10. 7. 2008 9:49

Jeňýk napsal(a):

Pandorro mě zas děsně baví jak stačí použít správný slovíčko a hned se na mě sesypete jak....... no to přirovnání psát nebudu. :D

Ok, každý máme svůj humor a já ti druh toho tvého fakt nezávidím. Ovšem vždycky je něco za něco, tak se nediv, že semo tamo dostaneš "přes hubu".

Jeňýk napsal(a):

Hele a jak mám teda nazvat lidi kteří kdykoliv sem dají jakejkoliv odkaz na podporu svých myšlenek tak vždy mě to nasměruje na ony "osudové" stránky či stránky véélmi zpřízněné?

Hele nijak. Co ti je do nich? Proč sem vůbec lezeš a "diskutuješ", když tě to irituje? Máš pocit, že musíš spasit jejich duši, aby nepropadli klamu a nebo tě jen baví je napadat?
Já se ptám, protože evidentně nechceš diskutivat v rovině "já pán, ty pán", ale  pouze v rovině "vy chudáci pomatení blbečci, já vám to vysvětlím". Tvůj postoj je tak dost nafoukaný, víš?
Taky spoustu věcí považuji za pitomosti, ale je mi jasné, že po písmenkách se nemá cenu do toho pouštět, tak to pouštím vodou. Časem se určitě dopracuju i k tomu, že vodou půjdou i tvoje a jim podobné příspěvky :P

Jeňýk napsal(a):

Nebo jak mám chápat ty čas od času zde se vyskytující figurky, které svojí enormní aktivitou zaplaví téměř všechny fóra? Hlavně aby na sebe co nejvíc upozornili, posledním byl Jarda Vlk. Pak stačí mrknout na jeho stránky který tady "nenápadně" propaguje a jsme opět u nejvyššího osvícence. Kdybych trpěl stihomanem tak bych si skoro myslel že tady probíhá nějakej nábor či agitace....... pouze agitátoři se mění.

Figurky?
Nu když figurky, tak nemáš vůbec ŽÁDNOU šanci je chápat, protože to neumíš. Chybí ti schopnost přisstupovat k lidem bez předsudků, bez toho, abys je nějak hodnotil.
Tu schopnost prostě nemáš, protože co kdybys náhodou zjistil, že je něco jinak, než jak sis to srovnal.... to by se z toho tvoje ego nejspíš pominulo. No...máš to prostě ZATÍM blbý.
Nu a Jarda je zcela normální chlap, laskavý a velmi otevřený. Osvícence z něho děláš ty svým strachem, který Jardovým slovům nerozumí, to je vše. Jo a až tě budou bolet záda, tak si na něj klidně obrať, je to skvělý masér.
;)

Jeňýk napsal(a):

Zde probírané téma chemtrails mi připadá jako zcela nechutné šíření strachu a slovy zákona i jako šíření poplašné zprávy. Takže přirovnávat to k Einsteinovi mi připadá trošinku uhozený.

Mně zase příjde dost uhozený konkretní spojení chem s Einstainem, protože já to spojila v daleko širším slova smyslu. Protože jsi to nepochopil, mohu se domnívat, že ty bys mohl mít problémy i s práškováním polí a lesů, kdyby se to nedělalo už desetiletí.
Nu a šířit strach můžeš jen mezi hloupými lidmi, protože ti chytřejší volovinám nepřikládají žádný význam. A tohle podle tebe JE volovina, nebo ne?
Tak proč tomu dáváš tolik své energie?
Já osobně tomu moc nerozumím, tak se tím nezabývám. Možná Jirka má pravdu, možná nemá. Právě tohle vůbec nepovažuji MOMENTÁLNĚ za důležité.

Jeňýk napsal(a):

Víš mě je to celkem jedno čím si kdo vydělává na obživu a myslim že jsem to tady už napsal nespočetněkrát. Když je někdo ochotnej panu Maškovi za jeho moudra platit, tak je to jen jeho svobodná volba.
Moje svobodná volba zase je označit některý praktiky za prasárnu a když už nic jinýho tak si z nich alespoň dělat srandu.

Víš, já bych řekla, že ti to vůbec není jedno, protože tomu neustále dáváš svou pozornost a hodnotíš to. Své pokrytectví schováváš za svobodnou vůli.

Už mnojokrát tu bylo řečeno, že stejně tak jako úplně všude, i mezi esoteriky je spousta šarlatánů, podvodníků a lidí, kteří chtějí těžit z lidského neštěstí. Nu a také je mezi nimi dost "pomýlených" tak jako všude, tak jako třebas i mezi vědci, kteří bezmezně věří své hypotéze i po té, co ji praxe neprokázala. Nějak na to neslyšíš a všechny hážeš do stejného pytle právě tím, že neustáole vytváříš stáda oveček....
V centru Jemijasno jsi nikdy nebyl, nevím tedy, kde bereš tu drzost tu šířit pomluvy typu "a JÁÁÁÁ vám ukážu, jak se s tím vyrovnat, jak se s tím žije"

Vůbec bych ti to nepřála, ale mám zkušenost, že spousta lidí, kteří se chovají tak jako ty ve chvíli, kdy jim teče do bot, zkoušejí pak už úplně všechno a právě oni jsou nejčastějšími obětmi skutečných podvodníků buď v bílých lékařských pláštích a nebo černých hávech různých mágů a čarodějů.

Ty jsi příliš zainteresován na to, abys mohl hodnotit a bohužel i na to, abys si mohl dělat alespoň tu prču. Prostě v tom jedeš moc na vážno. Vykašli se na to a raduj se z nekomplikovaného života :D Taky proč ne, vždyť on takový skutečně je :jojo:

Jeňýk — 10. 7. 2008 11:12

Pandorraa napsal(a):

Tak proč tomu dáváš tolik své energie?

Pandorro to se opravdu jen zdá že tomu dávám nějakou energii.

Například dnes moje energie směřuje na stránky jedné z chemtrailsových společností Skyeurope, která rozdává zpáteční letenky po Evropě za 24Kč.
Už mám Londýn, Paříž, Řím a ještě zkouším Atény.
Zpáteční letenka za 144Kč pro tři lidi včetně všech poplatků......... to se mi ty chemtrails docela vyplatí ne? :P
Tfuj to jsem ale sobec bezohlednej....... tolik lidí bude pode mnou zase trpět. :D

Míša Kulička — 10. 7. 2008 11:30

Pandorraa napsal(a):

... mohu se domnívat, že ty bys mohl mít problémy i s práškováním polí a lesů, kdyby se to nedělalo už desetiletí...

No jo, s tím mám problém, protože už se cca 18 let nepráškují/nevápní naše lesy-monokultury, které založii a v dobré víře udržovali naši předkové. Půdy se tím pádem značně okyselují - a nejen ty lesní, ale třeba i louky a pastviny ... otázka je, jestli to řešit, nebo nechat jednu dvě tři generace bez lesů ... ikdyž on to možná rozhodne kůrovec a různí kyrillové za nás ... každopádně díky tomu naše uměle udržovaná krásná česká krajina dozná asi dost podstatných změn ... ale to je :offtopic:
No rozhodně mě to trápí víc jak chemtrails :/

Somaia — 10. 7. 2008 11:30

Jasně, že tě chápeme Jendo, o peníze jde přeci  vždycky až v první řadě :lol: :lol:
Oslovi stačí zamávat mrkví  před čumáčkem a táhne jak zběsilej, tam kam je potřeba :lol: To je  moudro staré jak lidstvo samo.....
Už ve starém Římě platilo zlaté pravidlo : "dát prostým  lidem chléb a hry" a pak si může vládnoucí elita dělat co se jí zlíbí.... :D
Vůbec nic se od těch dob nezměnilo a obávám se,že v brzké době ani nezmění, hlavně že všichni makáme jak dobře naolejované šroubky v soukolí  a hlavně  přitom moc  svobodně NEMYSLET!!! :lol: :lol:

Jeňýk — 10. 7. 2008 11:43

Somaia napsal(a):

Jasně, že tě chápeme Jendo, o peníze jde přeci  vždycky až v první řadě :lol: :lol:

Dyk já to nikomu přece nevnucuju......... vy tady sledujte vyšší cíle a já se mrknu po Evropě, jsem jen prostej člověk a ke štěstí mi stačí málo.
Mimochodem jak myslíš že se nejlíp přesvědčím o chemtrails? No přece že do toho letadla vlezu a tajně odeberu vzorky paliva...... musim to teda ještě promyslet jak na to. ;)
Samozřejmě pak dám vědět a třeba vstoupim do klubu.

Somaia — 10. 7. 2008 11:54

Máš právo dělat, co je ti libo a já ti to právo ani neupírám ani tě nekritizuji. Stejně v samotném  finále je každý zodpovědný jen sám za sebe... a ten náklad si odvleče sám... každý svého štěstí strojvůdcem :D

Jeňýk — 10. 7. 2008 12:15

Somaia napsal(a):

Máš právo dělat, co je ti libo a já ti to právo ani neupírám ani tě nekritizuji.

Inu jsi lepší než já.......... odcházím se stydět do hloubky své ztracené duše. ;)

Pandorraa — 10. 7. 2008 12:26

Jeňýk napsal(a):

Pandorraa napsal(a):

Tak proč tomu dáváš tolik své energie?

Pandorro to se opravdu jen zdá že tomu dávám nějakou energii.

Například dnes moje energie směřuje na stránky jedné z chemtrailsových společností Skyeurope, která rozdává zpáteční letenky po Evropě za 24Kč.
Už mám Londýn, Paříž, Řím a ještě zkouším Atény.
Zpáteční letenka za 144Kč pro tři lidi včetně všech poplatků......... to se mi ty chemtrails docela vyplatí ne? :P
Tfuj to jsem ale sobec bezohlednej....... tolik lidí bude pode mnou zase trpět. :D

Ale di ty brepto :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Jeňýk — 10. 7. 2008 13:16

Pandorraa napsal(a):

Jeňýk napsal(a):

Pandorraa napsal(a):

Tak proč tomu dáváš tolik své energie?

Pandorro to se opravdu jen zdá že tomu dávám nějakou energii.

Například dnes moje energie směřuje na stránky jedné z chemtrailsových společností Skyeurope, která rozdává zpáteční letenky po Evropě za 24Kč.
Už mám Londýn, Paříž, Řím a ještě zkouším Atény.
Zpáteční letenka za 144Kč pro tři lidi včetně všech poplatků......... to se mi ty chemtrails docela vyplatí ne? :P
Tfuj to jsem ale sobec bezohlednej....... tolik lidí bude pode mnou zase trpět. :D

Ale di ty brepto :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Víš co by bylo zajímavý ale bohužel je to nemožný zjistit? Kolik zdejších zastánkyň konspirativních teorií kliknulo na stránky Skyeurope aby si zajistilo taky ty letenky. Ono podívat se do Paříže levnějš než MHD po Praze zase není tak špatný. Ráno sedneš do éra, chvilku práškuješ a pak jdeš do Latinský čtvrti nebo na Montmartre. Večer zase hodinku zapráškuješ a jdeš do svý postele. :D
Letenky lze ale samozřejmě koupit i na víc dní........ ;)

Pandorraa — 10. 7. 2008 13:42

Jeňýk napsal(a):

Víš co by bylo zajímavý ale bohužel je to nemožný zjistit? Kolik zdejších zastánkyň konspirativních teorií kliknulo na stránky Skyeurope aby si zajistilo taky ty letenky. Ono podívat se do Paříže levnějš než MHD po Praze zase není tak špatný. Ráno sedneš do éra, chvilku práškuješ a pak jdeš do Latinský čtvrti nebo na Montmartre. Večer zase hodinku zapráškuješ a jdeš do svý postele. :D
Letenky lze ale samozřejmě koupit i na víc dní........ ;)

No to máš hooodně zkreslený pohled na věc. Nevím, jak to mají s práškováním, ale ráno sedneš do letadla a než se pařížskou dopravou dostaneš do té Latinské čtvrti, tak ti zpáteční letadlo tuto uletí :jojo:

Jeňýk — 10. 7. 2008 13:55

Pandorraa napsal(a):

No to máš hooodně zkreslený pohled na věc. Nevím, jak to mají s práškováním, ale ráno sedneš do letadla a než se pařížskou dopravou dostaneš do té Latinské čtvrti, tak ti zpáteční letadlo tuto uletí :jojo:

Ale nemám, to jedno kafe se tam stihnout dá. ;)
Já to mám ale na pět dní, tak snad stihnu i víc. :cool:

Znám ale člověka kterej už takhle za pár kaček obletěl Evropu a ani nevylez z letiště. Může ale říkat že všude byl. :D

dodo — 10. 7. 2008 14:05

Míša Kulička napsal(a):

Pandorraa napsal(a):

Každého prostě štve něco jiného, mně lidská blbost a nabubřelost....

No to mě taky ... esi to nemá něco společnýho s tím ... zrcadlením ... :co:;)

Obávám se, že právě má ....:mad:  (Bohužel vlastní zkušenost :/ )

hirondel — 10. 7. 2008 14:29

dodo napsal(a):

Míša Kulička napsal(a):

Pandorraa napsal(a):

Každého prostě štve něco jiného, mně lidská blbost a nabubřelost....

No to mě taky ... esi to nemá něco společnýho s tím ... zrcadlením ... :co:;)

Obávám se, že právě má ....:mad:  (Bohužel vlastní zkušenost :/ )

Ty ego jedno.,ty ty ty!

Somaia — 10. 7. 2008 17:15

Jeňýk napsal(a):

Pandorraa napsal(a):

Jeňýk napsal(a):

Pandorro to se opravdu jen zdá že tomu dávám nějakou energii.

Například dnes moje energie směřuje na stránky jedné z chemtrailsových společností Skyeurope, která rozdává zpáteční letenky po Evropě za 24Kč.
Už mám Londýn, Paříž, Řím a ještě zkouším Atény.
Zpáteční letenka za 144Kč pro tři lidi včetně všech poplatků......... to se mi ty chemtrails docela vyplatí ne? :P
Tfuj to jsem ale sobec bezohlednej....... tolik lidí bude pode mnou zase trpět. :D

Ale di ty brepto :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Víš co by bylo zajímavý ale bohužel je to nemožný zjistit? Kolik zdejších zastánkyň konspirativních teorií kliknulo na stránky Skyeurope aby si zajistilo taky ty letenky. Ono podívat se do Paříže levnějš než MHD po Praze zase není tak špatný. Ráno sedneš do éra, chvilku práškuješ a pak jdeš do Latinský čtvrti nebo na Montmartre. Večer zase hodinku zapráškuješ a jdeš do svý postele. :D
Letenky lze ale samozřejmě koupit i na víc dní........ ;)

Ono by stálo za to nejprve  vůbec pořádně zjistit, jestli tu   na Babi jsou nějaké TY "zástánkyně konspirativních teorií" ;)  jak je pěkně  tituluješ.... :P

Pandorraa — 10. 7. 2008 18:52

Somaia napsal(a):

Ono by stálo za to nejprve  vůbec pořádně zjistit, jestli tu   na Babi jsou nějaké TY "zástánkyně konspirativních teorií" ;)  jak je pěkně  tituluješ.... :P

Taky bych to tak tak viděla :jojo:

Jeňýk — 10. 7. 2008 23:15

Tak já myslim že stačí projet tohle vlákno ale třeba i "politiku" a hned člověk zjistí kdo tady co šíří a z jakých zdrojů.
Já nikoho samozřejmě jmenovat nebudu neb bych byl od dotyčného či dotyčné patřičně zjebán, že on(a) přece žádné konspirační teorie o různých spiknutích atd. nešíří ale "pouze" nabízí pohled odjinud. ;)

Somaia — 11. 7. 2008 7:19

Tak Jendo, pokud máš na mysli tohle vlákno a mě, tak jsem NIKDE!!! ani v jednom příspěvku nenapsala, že jsem oficiální a přesvědčený  zastánce verze  o chemtrailsování a věcí s tím souvisejících ,případně že mi i jiné konspirativní teorie nedají spát... :D Od začátku však píšu, že se NIČEMU, žádné teorii ani myšlence  ze zásady posmívat nebudu a nechci  a důvody už tu opakovat  znovu taky  nechci. Od Pandory jsem se dočetla totéž a taky to  zopakovala na více místech.
Takže mi, prosím, vysvětli proč mi stále podsouváš jen svoje domněnky. Protože nečteš pozorně? Protože jsi předpojatý? Tak si to nejdřív urovnej v myšlenkách  sám než začneš prstíkem na někoho ukazovat a dělat to samé, co tě trápí u páně Maška. :P  Na Babinetu totiž ,mám ten dojem , jsi tvůrcem konspirativních teorií (především o obsazení Babinetu nepřátelskými živly z duchovních dimenzí :lol:)  právě ty :lol:

Jeňýk — 11. 7. 2008 15:18

Somaia napsal(a):

Tak Jendo, pokud máš na mysli tohle vlákno a mě........

No vidíš a zrovna tebe jsem na mysli neměl. Ono je to ale jedno kdo a jak si to vezme. Opravdu stačí projít pár vláken a zjistit kdo tady šíří myšlenky že "všechno je jinak"......... že Američani si Japonce do Pearl Harbouru pozvali sami, že EU je pokračováním Třetí říše, že WTC si shodili Američani sami a že za vším děním na světě stojí pár zbohatlíků tzv, Bilderbergů.
Prostě věřit nesmíš nikdy ničemu a nikomu...... protože všechno je jen divadlo k manipulaci s lidma. ;)


Já samozřejmě taky nevěřím že to co nám předkládají naše média je vše "křišťálově" čistá pravda a nic než pravda. Tak blbej snad ještě taky nejsem. Pozorovat ale nebe jestli na mě náhodou něco nepadá z letadel a dávat kvůli tomu dohromady nějaký okapový roury.......... tomu se budu fakt jen vysmívat.

Lúthien — 11. 7. 2008 17:27

Jeňýk napsal(a):

Somaia napsal(a):

Tak Jendo, pokud máš na mysli tohle vlákno a mě........

No vidíš a zrovna tebe jsem na mysli neměl. Ono je to ale jedno kdo a jak si to vezme. Opravdu stačí projít pár vláken a zjistit kdo tady šíří myšlenky že "všechno je jinak"......... že Američani si Japonce do Pearl Harbouru pozvali sami, že EU je pokračováním Třetí říše, že WTC si shodili Američani sami a že za vším děním na světě stojí pár zbohatlíků tzv, Bilderbergů.
Prostě věřit nesmíš nikdy ničemu a nikomu...... protože všechno je jen divadlo k manipulaci s lidma. ;)


Já samozřejmě taky nevěřím že to co nám předkládají naše média je vše "křišťálově" čistá pravda a nic než pravda. Tak blbej snad ještě taky nejsem. Pozorovat ale nebe jestli na mě náhodou něco nepadá z letadel a dávat kvůli tomu dohromady nějaký okapový roury.......... tomu se budu fakt jen vysmívat.

Nechci rejpat, ale chlápkům, co tvrdili, že je to právě Země, co se otáčí kolem Slunce, se taky smáli... :fuck:

Míša Kulička — 25. 9. 2008 10:49

Todle je aspoň pořádnej chemtrails:

http://kulisarna.e-blog.cz/images/boeing.jpg

Ty rovný čáry byly už fakt nudný ;)

Heluška — 30. 9. 2008 21:23

To aby sis nechala poslat velkou zásobu trubiček,jen nevím ,jak je budeš točit do spirály:D , provokatérko :pussa:


Tak například včera se mi  podvečerní obloha u nás vůbec nelíbila. Jako by se někdo učit kreslit mřížky.
No nic, to jen , že jsem názor nezměnila, i když vlákno podřimuje.

Míša Kulička — 1. 10. 2008 9:54

Heluška napsal(a):

To aby sis nechala poslat velkou zásobu trubiček,jen nevím ,jak je budeš točit do spirály:D , provokatérko

No to né, hořickejma trubičkama bych tu krásnou spirálku zničila ... to je jen taková malá inšpírace pro piloty :) ... ikdyž doufám, že ten, co nás bude přepravovat přes velkó lóžu sem nechodí a mých dobrých rad nedbá :lol:

Heluška napsal(a):

Tak například včera se mi  podvečerní obloha u nás vůbec nelíbila. Jako by se někdo učit kreslit mřížky.
No nic, to jen , že jsem názor nezměnila, i když vlákno podřimuje.

Vidiš to? To bude tím, že ti za oknem nestojí hořický trubičky ... :)

Jeňýk — 18. 11. 2008 14:04

Sakra!!!!!!!
Fakt nevim kam to dát aby jste si toho všimnuli a já vás mohl varovat!!!!!!!!! Dám to sem!!!! Je to podobně děsivé a ze stejného zdroje!!!!!!!!! Tak snad si toho všimnete!!!!!!!!
DÁVEJTE SI POZOR NA ZUBY!!!!!!! (Pro jistotu sem zkopíruju celej článek, to kdyby byl třeba časem zpoplatněn)

http://www.osud.cz/cs/clanek.php?id=8268

18.11.2008 - jiří mašek - Transformace - jak to vidím já
Bolí mě také zuby jak prase, píše čtenář

Na mou zmínku o zubech reaguje jeden ze čtenářů... Ano mně bolí pořád, výhradně vepředu a pravá strana. Skutečně se mi zdá, jako kdyby se roztahovaly, mezírky mezi nimi se zužovaly.. neuvěřitelné věci. Lze totiž očekávat, že podobným zůsobem začnou pracovat všechny kosti, mozek, všechno... Zajímavé však je, že jsem včera vnímal zhruba kolem 22. hodiny, jako kdyby to někdo na hodinu a půl "vypnul". A pak to zase najelo...  domnívám se, že je předimenzovaná nervová síť v zubech a dásních, chvílemi vnímám i tepání. Prostě nás postupně zapojují.. :) Už jsem prošel za těch 14 let lecos, ale tohle je nářez.. :)


Dobrý den,pane Mašek!

Po přečtení článku o plynových výbuších a zřícených mostech mám najednou jasno.Bolí mě zuby s bílými výplněmi a to už 14 dní.A bolí jako prase,i když s přestávkami,potvory.A hádejte na které straně.Bingo,uhodl jste.Samozřejmě na pravé.Zubařka si se mnou neví rady.Na rentgenu žádný nález,na povrchu žádný viditelný kaz.Prostě nic.Jediné,co by mi udělala,je,že by mi propláchla kanálky a vytáhla nerv.No do souvislosti s transformací mně to vůbec nenapadlo dávat.Že to bude rozpínat a smršťovat výplně.A teď koukám,že máte tentýž problém.O brzkém ranním buzení ani nemluvě.Dobrou hoďku a půl nebo dvě pak nezaberu.Noc co noc to samé.Pěkná otrava.Přiznám se,že už mně to nebaví.A věřím Vám,že je to teprv začátek.Teď to samozřejmě ještě není žádná tragédie a bude dobře,pokud zůstane jen u toho.Ale nejspíš ne,že?

Zdraví Tomáš


K tomu píše další čtenář v diskusi:

Zuby? Bolest zubů? Zrovna dnes jsem to popisoval svojí přítelkyni. Měl jsem 3 amalgámové plomby a jednu korunku. Během dvou tří dnů vylítaly plomby ven a opravované zuby se rozdrolily až k dásním - jako při řízené demolici byráku - hroznej fofr. No a teď čekám, že mi zuby dorostou. Nevím proč, ale čekám.

http://www.kudlanka.cz/zuby.jpg Tady ještě foto jednoho z předplatitelů Osudu........... ach bože co nás to všechny čeká. :rolleyes:

Heluška — 18. 11. 2008 20:54

Jeňýku, když mě bolí zub vlevo, znamená to , že mě obešli v tom přeprogramovávání?
Ty jsi takový odborník, se obracím na Tebe.:D
Možná najdeš správné informace u pana Maška, jsi tam docela furt.Ne?:supr:
Nepíšou tam nic o tom, že v rámci transformace narostou i třetí zuby? To by byl důkaz!!!
Zatím se nic neděje.:butter:

Jeňýk — 18. 11. 2008 21:13

Heluška napsal(a):

Jeňýku, když mě bolí zub vlevo, znamená to , že mě obešli v tom přeprogramovávání?
Ty jsi takový odborník, se obracím na Tebe.:D

Heluško já jsem jen prostý surfer po internetu. Považoval jsem to za svoji občanskou povinnost vás tady varovat.
Takže se zubama musíš za tím pánem co spravuje ty stránky.
Jo a neříkej že by jsi to tam nečetla i bez mýho odkazu. ;)

Heluška — 18. 11. 2008 21:33

Asi Tě to překvapí, ale podle Tvých odkazů na Osud tam nechodím tak často jako Ty.
Možná to na mě působí zhoubněji, než na Tebe  a já bych ráda požila trochu v klidu.
Jako zasloužilá matka tří dětí , včetně syna- věčného průšviháře, jsem si¨hektiky a starostí užila až dost.


Takže - fakt nečetla:dumbom:

Hani — 18. 11. 2008 21:38

Tak pozor. Bábince narostly i ty třetí zuby, to teda znamená, že přetransformovávání máme v rodině. Su klidná.
P.S. Doktoři neuvědomnělí jí je ovšem vytrhli.... :(

Heluška — 18. 11. 2008 21:48

Hani, povídej, přeháněj, to fakt? A kolik zubů jí vyrašilo v ústech?
Ono, třetí zuby prý rostou čarodějnicím a čarodějům, pak je ovšem moc divné, že  symbolická čarodka má  tak jeden zub, co jí provokatině trčí z huby  :D  :D

Hani — 19. 11. 2008 7:00

No fakt. Ale byli to takový myšáky k ničemu..... musely pryč, aby klapáky mohly klapat. :)

Jeňýk — 19. 11. 2008 11:01

Heluška napsal(a):

Asi Tě to překvapí, ale podle Tvých odkazů na Osud tam nechodím tak často jako Ty.
Možná to na mě působí zhoubněji, než na Tebe  a já bych ráda požila trochu v klidu.
Jako zasloužilá matka tří dětí , včetně syna- věčného průšviháře, jsem si¨hektiky a starostí užila až dost.


Takže - fakt nečetla:dumbom:

Heluško a jsme u toho, viď?
Píšeš že to na tebe působí "zhoubně" a to bude ten problém. Já mám internet už docela dlouho, dá se říct že od jeho prvních krůčků u nás. Víš co se mi na něm vždycky hrozně líbilo? Ta jeho otevřenost kdy každej má možnost na něm zveřejnit téměř cokoliv.
Díky tomu ale taky mohu posoudit jakou stokou se internet stává když v dnešní době už ho mají opravdu všichni kteří umí alespoň zapnout počítač.
Takže kdybych měl brát vážně každou zhovadilost kterou jsem kdy na internetu našel, tak už jsem nejspíš dávno zavěšenej na nějakým stromě a nebo zavřenej kdesi v léčebně pro psychicky narušené jedince. ;)

Pandorra se mi neustále snaží podsunout to že Osud "projíždím" protože váhám jestli na těch výplodech opravdu ale opravdu něco není. Ano je, na každém i na tom největším blábolu vždycky "něco" je.
Třeba v tomhle konkrétním příkladu taky věřím že ty diskutéry bolí zuby. Mě taky občas bolí, akorát to holt nepřičítám jakýmsi tajemným vlivům ale tomu že se občas nestravuju příliš zdravě. Přeci jen by mě docela obtěžovalo psát o každým uprdnutí panu Maškovi jestli náhodou neví z čeho ta moje plynatost jaksi pochází a jestli je to opravdu tou transformací. :cool:

No ale věřme každý čemu chceme, že. ;)

Pandorraa — 19. 11. 2008 12:53

Jeňýk napsal(a):

Pandorra se mi neustále snaží podsunout to že Osud "projíždím" protože váhám jestli na těch výplodech opravdu ale opravdu něco není. Ano je, na každém i na tom největším blábolu vždycky "něco" je.
Třeba v tomhle konkrétním příkladu taky věřím že ty diskutéry bolí zuby. Mě taky občas bolí, akorát to holt nepřičítám jakýmsi tajemným vlivům ale tomu že se občas nestravuju příliš zdravě. Přeci jen by mě docela obtěžovalo psát o každým uprdnutí panu Maškovi jestli náhodou neví z čeho ta moje plynatost jaksi pochází a jestli je to opravdu tou transformací. :cool:

No ale věřme každý čemu chceme, že. ;)

Pandora se ti nesnaží podsunout nic, Pandora se jen diví, proč tam lezeš, když tě to tak těžce irituje.
A pokud chceš bojovat proti Maškovým "bludům", není přece nic jednoduššího, než si založit vlastní server a šířit zase svoje vlastní názory na věc. Můžeš se například spojit se Sysifovci, ti budou jistě rádi za každou další dušičku :jojo:
Takhle na mne prostě jen působíš jako někdo, kdo neví a děsně se bojí, že co kdyby, musel by přehodnotit celý svůj dosavadní život, názor na svět...
A nic s tím nenaděláš, protože takhle působíš NA MNE, jsou to MOJE pocity, které vyvolaly tvoje názory na JM.

Člověk, který zůstává nad Osudem v klidu podle MNE přemýšlí takto: tohle vstřebám, o tomhle budu přemýšlet, tohle nepoberu - možná později, možná nikdy. Tečka.
Ty tak ale nepřemýšlíš, takže s tím máš prostě problém a můžeš mi stokrát tvrdit, že ne.
(Že ty máš s Pisatlem společného víc, než bys chtěl?)

Mmch: pět měsíců jsem chodila k zubaři v průměru každé 3 týdny - padaly mi plomby. Od konce srpna drží, ťuky ťuky ťuk. Kdo ví, co je na té Jirkově teorii pravdy. Neřeším to. Nebýt tebe, ani o ní nevím :)

Míša Kulička — 19. 11. 2008 13:39

Mě vám dneska ráno taky začaly bolet zuby ... celá levá půlka :co:

Pandorraa — 19. 11. 2008 14:58

Míša Kulička napsal(a):

Mě vám dneska ráno taky začaly bolet zuby ... celá levá půlka :co:

Řekla bych Míšo, že v tvém případku to jen fungují Murphyho zákony :lol:

Jeňýk — 19. 11. 2008 16:58

Pandorraa napsal(a):

Člověk, který zůstává nad Osudem v klidu podle MNE přemýšlí takto: tohle vstřebám, o tomhle budu přemýšlet, tohle nepoberu - možná později, možná nikdy. Tečka.

Pandorro a nemůže to bejt třeba tak, že kdyby se tady na Babinetu neustále nešířily myšlenky, videa a já nevim co ještě z Osudu a jemu podobnejch stránek, že bych si ho ani nevšimnul? Víš že tady ať se člověk koukne kam se koukne tak všude na něj vyskočí tyhle vyprávěnky. Nu a já rád přihodím i to ostatní co tady člověk nenalezne a přitom je to ze stejnýho zdroje. :D

Pandorraa napsal(a):

Člověk, který zůstává nad Osudem v klidu podle MNE přemýšlí takto: tohle vstřebám, o tomhle budu přemýšlet, tohle nepoberu - možná později, možná nikdy. Tečka.
Ty tak ale nepřemýšlíš, takže s tím máš prostě problém a můžeš mi stokrát tvrdit, že ne.
(Že ty máš s Pisatlem společného víc, než bys chtěl?)

Nestraš čoveče. :D
Já ale přece netvrdím že to "pobírám" jak říkáš. Toho je ale plnej internet co "nepobírám" a proto mě to taky zajímá, si občas projet různý stránky a nejen Osud. Dávno mám třeba "nastudovaný" stránky Dělnický strany z doby kdy o ní ještě nikdo ani pořádně nevěděl, holt mě to zajímalo kam se bude vyvíjet a dneska mě to tolik nepřekvapuje jako některý jiný spoluobčany.
Prostě jsem rád informovanej o všech zákoutích lidského smýšlení........ uznávám že i to je taková úchylka. ;)


No a k těm zdravotním potížím, já měl nedávno problém s hemoroidama. Mám to napsat Jirkovi aby to vyhodnotil jestli to nesouvisí s transformací? To by totiž znamenalo že mé tělo mi jasně naznačuje kam tento svět směřuje a já tomu furt nechci uvěřit. :D

Heluška — 19. 11. 2008 20:34

Jeňo, tak už se nevykrucuj ,přiznej barvu, proč toho Maška čteš, když máš takové výhrady?
Samozřejmě souhlasím, že není nutné s každým prdem Maška obtěžovat a zkoumat, co to znamená, ale sám víš dobře, že to záměrně všechno zlehčuješ, abys nemusel sám sobě něco přiznat.

Jeňýk — 20. 11. 2008 11:42

Heluška napsal(a):

Jeňo, tak už se nevykrucuj ,přiznej barvu, proč toho Maška čteš, když máš takové výhrady?
Samozřejmě souhlasím, že není nutné s každým prdem Maška obtěžovat a zkoumat, co to znamená, ale sám víš dobře, že to záměrně všechno zlehčuješ, abys nemusel sám sobě něco přiznat.

Heluško ty mě teda rozebíráš, čoveče. ;)

Pandorraa — 20. 11. 2008 16:49

Ale no tak Jeňo, snad mi nechceš říci, že propdáš skepsi z toho, co všechno najdeš na internetu.
Tady je blbostí a kravin, stačí jen selektovat.

No a hemeroidy? Tak to nemusíš psát Jirkovi, to ti klidně řeknu sama: to je strach z termínů, asi něco nestíháš, máš strach se zbavit přebytečného z minulosti a pak to takhle vypadá :jojo:
Jo a taky to chce dost vláknin ve stravě a pravidelný vyměšování. Jak jsem řekla: na všechno, co cheš a potřebuješ dělat, máš DOST času :jojo:
Nenech se honit, člověče.
Jo a nenos tanga ;)

Nick3594 — 20. 11. 2008 18:55

Jo Jeňýku a taky je to přetlak negativních vlastností - lpění, hamižnost, neúcta k lidem, snaha kontrolovat okolní dění, strach i nezdravě silné pozitivní úsilí neselhat ;). Poznáváš se v tom? ;) A taky si máchej zadek v koupelích z dubové kůry a potírej gelíkem s dubovou kůrou, to pomůže..... :tesi:

Jeňýk — 20. 11. 2008 20:25

:D no těbuch teď jste mě teda rozložily dokonale, co já tady na sebe taky všechno nevykecam. :D

Pandoro jediný co mě opravdu dostihnulo z minulosti byl můj způsob stravování, to je pravda a taky se k tomu pokorně hlásim. Už je tomu ale pár let kdy jsem se McDonaldama, Cocacolama atd. navěky rozloučil. Stačilo naznačení od paní doktorky, že hladina cukru v krvi začíná nebezpečně stoupat.
To jsou ty zkušenosti kterejma si holt člověk musí vlastnoručně projít, podobně jako celej národ jak píšem jinde. ;) Já taky za komoušů považoval Cocacolu za božský nápoj ze Západu. No a pak jsem si to holt musel vyzkoušet na vlastním těle spolu s úžasnou echtamerickou stravou. :dumbom:


No a ty lvice, ty jsi mě úplně zadupala do země. Tak jen teď doufám že snad až takovej parchant nejsem. ;)

Nick3594 — 20. 11. 2008 20:46

Jeňýku, já tě neznám, já jen píši duchovní příčiny hemeroidů ;).

Heluška — 20. 11. 2008 20:50

No vidíš, takhle  rozebrat bych Tě  neuměla :tesi:
Moje tchýně tuším doporučila tchánovi i domácí studené tampony. Asi je teda děda nezaváděl, jen přikládal.

Že tys raději nedržel pusu na uzdě co?
Ne ne, to není sranda.

Jeňýk — 20. 11. 2008 21:28

lvice napsal(a):

Jeňýku, já tě neznám, já jen píši duchovní příčiny hemeroidů ;).

Dyk já vim a taky to tak beru. :D

Heluška napsal(a):

Že tys raději nedržel pusu na uzdě co?
Ne ne, to není sranda.

Heluško klíííd, právě že to je sranda. Dyk to je hezký jak se nám ta debata vyvíjí nebo ne? Od CBček jsme plynule přešli až k hemoroidům. :D
Ona to ode mě byla spíš taková řečnická vsuvka, než aby se to tady muselo nějak vážně řešit. ;)
Tyhle radovánky mě nejspíš opravdu časem čekají v hojné míře, tak já pak založim speciální fórum a tam se do mě pustíte naplno. :cool:

Nick3594 — 21. 11. 2008 13:34

Tak to je dobře :D. Třeba v tom najdeš něco k přemýšlení a třeba taky ne :D.

Jeňýk — 12. 2. 2009 22:44

http://www.osud.cz/cs/img_clanek/4343_colag.jpg

Konečně se nám podařilo na vaše četné prosby zajistit dodávky přírodního antibiotika proti chemtrailsům a jiným infekčním a virovým útokům -  koloidní stříbro. Koloidní STŘÍBRO rakouské provenience si nyní můžete objednat prostřednictvím OSUDu.cz za 500,- Kč plus poštovné a balné.... v ČR je jeho prodej (jak jinak?) jako potravinového doplňku zakázán, podobný zákaz se postupně chystá i pro celou Evropskou Unii... samozřejmě vám ho tedy nabízíme jako hnojivo výborně fungující a chránící (nejen) vaše květiny.  Objednávky posílejte na info@osud.cz s předmětem Objednávka KS.  Doba dodání přibližně 20 dní.

http://www.osud.cz/cs/clanek.php?id=8630


Ano, opět jsem zavítal na své oblíbené stránky a našel své oblíbené téma. Nu a copak to vidím........ taková nabídka...... a za pouhé pětikilko!!!! Tak prosím neváhejte!!!! NEBUDE.........NEBUDE!!!!!!!! Všechno nám to zakážou!!!!!!!


P.S. Pandorro já mu to opravdu nezávidím. ;) Už jsem to tady ale někde psal že nejspíš brzo přijde zázračná nabídka která nás ochrání před chemtrails........ hle a je to tady. Brzy očekávám výhodnou nabídku snadno sestavitelného CBčka za pouhých a neuvěřitelných ..... Kč (cenu si odhadnout netroufám)

Holt nejlepší byznys byl odjakživa s lidským strachem a hloupostí, stačí připomenout vyprodaný lék Tamiflu proti ptačí chřipce. No nic, vzhůru pro koloidní stříbro. :lol: :lol:


Joooo a bacha až vdechnete mikropočítač ať vám v něm nespadnou mikroWindows........ jsou s tím pak potíže až vás budou chtít sledovat. ;)

lupina montana — 13. 2. 2009 8:19

Jeňýku, jmenuji tě Oficálním Strážcem Síbíček, zkráceně tedy OSS :reta:
Nebejt tebe, už by po nich neštěk pes - aspoň tady :lol:

Andromeda — 13. 2. 2009 8:21

Lupišu, mu to nech, však víš, že mu primárně nejde o nějaký CBčko, jen si rád sem tam rejpne a na jiných tématech to teďka jen tak skomírá, tak oživil mrtfolu :P

Jeňýk — 13. 2. 2009 8:32

lupina montana napsal(a):

Jeňýku, jmenuji tě Oficálním Strážcem Síbíček, zkráceně tedy OSS :reta:
Nebejt tebe, už by po nich neštěk pes - aspoň tady :lol:

Lupi to ale přece nejde takhle se zanedbávat když je všude kolem tolik nebezpečí a manipulace. Jednu lahvičku by jsis pro sichr pořídit měla. :lol:

Jinak ale samozřejmě buďte bez obav, budu nad vámi bdít dnem i nocí. Rád vždy upozorním na nějakou výhodnou nabídku ochraných prostředků či nějakou tu další hrůzu která se na nás povalí. :D

lupina montana — 13. 2. 2009 14:26

TAk to už jsem v klidu :lol:
A neboj, kdyby něco, mám hořický trubičky :vissla:
Méďo, to my se jen tak inteligentně špičkujeme...... :)

Somaia — 13. 2. 2009 18:54

Když jsem byla malá, tak jsem milovala bajky.... a z jedné takové mě teď  přišlo na mysl že : "Na posměváčky vždycky dojde"... :lol:
Jéňo, Jéňo... ty si zahráváš :lol:  :gloria: to bude jednou šrumec....  :dumbom:

Heluška — 13. 2. 2009 20:40

....Jardo, já Ti to řikal, nedávej ty sirky  zpátky do krabičky ....:lol: nebo tak nějak to bylo

Jeňýk — 13. 2. 2009 21:21

Somaia napsal(a):

Jéňo, Jéňo... ty si zahráváš :lol:  :gloria: to bude jednou šrumec....  :dumbom:

Nojono když mě odjakživa bavilo dráždit hada bosou nohou........... :lol: Je ale fakt že zrovna dneska jsem koukal na sníh jestli není nějak víc "chlupatější" než býval. Pak jsem se trochu nadechnul prachu a z pusy mi znělo http://2008.gramodeska.com/mp3/12108671 … ows%20.mp3  :P  (Kdyby nááhodou někdo měl dojem že píšu poněkud z cesty tak stačí vyhledat známé stránky) :D

Jinak ale je to stejně zvláštní, některý reklamy odsud mizí takřka vzápětí co jsou na Babinet vloženy a některý tady visí, visí a stááále visí......... ;) Že by nějaká souvislost s tím bannerem ohledně roku 2012? To je mi zase záááhada. :cool:

Heluška — 13. 2. 2009 22:22

Za chvíli je tu jaro, co kdyby sis, milý Jeňýčku, koupil rýč a jiné zahradní nářadí, zabral nějaký dílek půdy a ryl mnohem bohuliběji a účelněji
, pokud bys prpěl nutkavou potřebou si dělat z někoho , či z něčeho p.r.d.e.l, zajeď rýčem hlouběji, možná vydoluješ jílovinu a  z té si pak můžeš nadělat pr.. do foroty  :lol:
.......já jen tak , cvičně, aby řeč nestála.....:jojo:

lupina montana — 14. 2. 2009 19:19

Heluška napsal(a):

....Jardo, já Ti to řikal, nedávej ty sirky  zpátky do krabičky ....:lol: nebo tak nějak to bylo

To neděláš dobře, Jaromíre..... :cool::lol:

Heluška — 14. 2. 2009 21:00

Lupí, díky za nápovědu  :lol:, ale  důležité je, že čtenář pochopí, co jsem měla na mysli..

lupina montana — 14. 2. 2009 21:51

To nic, Štírku......:rodna: to je Blíženecký fanatismus pro slovo :lol:

Heluška — 14. 2. 2009 23:23

Nechci plevelit , jdu k Regině na chat, cos jí otevřela. :kapitulation:

Lena01 — 4. 8. 2009 7:20

Tak jak to tedy je s tím chemtrailsem? :dumbom: to se asi nikdo nedoví...
http://technet.idnes.cz/blud-tajna-leta … ternet_kuz

Macex — 4. 8. 2009 12:10

Výbornej článek :supr:

Hani — 4. 8. 2009 12:46

Macku, Macku, ty špatně skončíš. Přece je úplně jasný, že článek si zaplatila vláda a podplatila dokonce i ty vědce, nebo si je, což je více pravděpodobné, rovnou vymyslela. Kde máš hořajdy, no? Nemáš, já to věděla! Děvče, děvče, takhle riskovat.... :skurt:

Míša Kulička — 6. 8. 2009 9:03

Co chemtrails, to je dnes překonaná záležitost, dyť víme ... ale magické datum 21.12.2012 - se mi včera dostal do ruky časopis Instinkt z minulého týdne a tam zas ti Mayové dostali na frak i s celým svým kalendářem :) ... Bych se nedivila, kdyby z nás ti jejich šamani měli nehoráznů tů ... p*del :) ...
Naštěstí to Instinkt zachránil úžasným rozhovorem s Květou Fialovou a pak ještě úžasnějším rozhovorem Jana Budaře s pianistou Jamiem Cullumem ... tož si ho možná ještě někdy koupím ... :jojo:

KALIK — 6. 8. 2009 23:15

Míšo, chemtrails jsou stále na přetřesu, takže o překonání bych nehovořil :)
Rok 2012 je pouze přelom, nic jiného :)

Dá se o tom najít spousta věcí :)

Míša Kulička — 6. 8. 2009 23:29

KALIK napsal(a):

Míšo, chemtrails jsou stále na přetřesu, takže o překonání bych nehovořil :)
Rok 2012 je pouze přelom, nic jiného :)

Dá se o tom najít spousta věcí :)

Tssss ... Co ty víš o tom, jak jsme zachránily republiku hořickými trubičkami ??? :vissla:

Na rok 2012 jsem se loni ptala přímo v Chichén Itzá, když nám náš mayský průvodce vysvětloval princip mayského kalendáře ... už jsem to tu do příslušného vlákna psala ... prostě jen začne nový baktun, tak jako pro nás nedávno začalo nové milénium - nic víc, nic míň - jen podle nich se začne historie, byť převlečena do moderního hávu, opakovat .... a z těch našich fantaskních juroemerických domněnek tam mají akorát prču ... .

Lúthien — 8. 8. 2009 6:19

Míša Kulička napsal(a):

KALIK napsal(a):

Míšo, chemtrails jsou stále na přetřesu, takže o překonání bych nehovořil :)
Rok 2012 je pouze přelom, nic jiného :)

Dá se o tom najít spousta věcí :)

Tssss ... Co ty víš o tom, jak jsme zachránily republiku hořickými trubičkami ??? :vissla:

Na rok 2012 jsem se loni ptala přímo v Chichén Itzá, když nám náš mayský průvodce vysvětloval princip mayského kalendáře ... už jsem to tu do příslušného vlákna psala ... prostě jen začne nový baktun, tak jako pro nás nedávno začalo nové milénium - nic víc, nic míň - jen podle nich se začne historie, byť převlečena do moderního hávu, opakovat .... a z těch našich fantaskních juroemerických domněnek tam mají akorát prču ... .

Já bych chtěla vidět, jak se ti indiáni baví! Fakt jo :lol: Musíme jim připadat jako debílci :lol:

A k tomu chemtrails...prý se o tom zmínil i Dnes, to už je co říct. Hořické trubičky mě začínají zajímat čím dál víc :vissla:

Jeňýk — 12. 8. 2009 20:52

Lena01 napsal(a):

Tak jak to tedy je s tím chemtrailsem? :dumbom: to se asi nikdo nedoví...
http://technet.idnes.cz/blud-tajna-leta … ternet_kuz

Kurnik, tak já to sem jdu dát a ono to tady už je........ nojo nemám jezdit na dovolenou a mám se věnovat vážnejm věcem jako jsou chemtrails. :lol:
Je to fakt moooc pěknej článek a dost jsem se zasmál, však jsem taky hned kliknul na známé stránky jak věštec Mašek prská a ono jo http://www.osud.cz/cs/clanek.php?id=9322
To se přece nedělá takhle nabourávat stádečko věrných předplatitelů. :lol:


Nojo tak já si zas jdu prolejt hrdlo koloidním stříbrem a vyladit CBčko abych přežil noc. Snad nám ti Bilderbergové s tím Schwarzenbergem dají aspoň chvilku pokoj..... :lol:



a orgonit znáte? http://orgo-net.blogspot.com/2009/08/ko … gonit.html
že já blbec jsem si kdysi v Plzni u Škodů neudělal zásoby špon od soustruhů...... dneska bych byl před chemtrails zcela ochráněn.
:lol: :lol: to už je fakt moc :lol: :lol:


CENZORE KDYŽ UŽ JSEŠ TAK "MOUDREJ" ŽE MAŽEŠ I TAKOVÝHLE KRÁVOVINY TAK TO SEM LASKAVĚ NAPIŠ A PODEPIŠ SE!

Pouhých 5300Kč vč.DPH no nekupte to když to tak pomáhá......... ČSSD by na to mohla slíbit nějaký příspěvky  :lol:

Jeňýk — 13. 8. 2009 10:08

Jelikož mi téma chemtrails nedá spát tak jsem ještě objevil jeden článek zde http://orgonit.blogspot.com/search/label/Chemtrails a především pak tuto fotografii

http://2.bp.blogspot.com/_JKDj40l8LyU/SiA_thyVJjI/AAAAAAAADKg/YcYkkf-OIKg/s200/SDC18120.JPG

s hrůzou jsem si totiž uvědomil že jsem cosi podobného vyfotil i na své dovolené.......

http://img194.imageshack.us/img194/465/chemtrailsp.jpg

Lúthien — 18. 8. 2009 21:42

Jeňýku, být tebou tak se moc netlemím. Minulý týden jsem sledovala na satelitu (tuším, že to byl Barrandov) pořad o ozónové díře a pěkně tam popisovali ty práškující letadla. Vysvětlovali tam dokonce i to, jak to škodí planetě. Byl to normální pořad o vědě. O různých řešeních na záchranu atmosféry... :vissla: Možná ten pořad najdeš i na netu, ale bohužel nevím, jak se jmenuje. To mě až tak nezajímalo, protože jsem jenom čuměla, jak tam pár informací pěkně pustili mezi lidi :D

Jeňýk — 20. 8. 2009 15:12

Lúthien já jsem snad někde napsal že letadla neškodí atmosféře? Samozřejmě že škodí, škodí všechny spalovací motory neboť znečišťují ovzduší.
Pochybuju ovšem že by v nějakým seriozním pořadu někdo hlásal cosi o dopravních letadlech naplněných sudama s chemikáliema které rozstřikují nad obydleným územím.
Na to tady máme jiné "osvícence" :D

Lúthien — 20. 8. 2009 16:40

Jeňýk napsal(a):

Lúthien já jsem snad někde napsal že letadla neškodí atmosféře? Samozřejmě že škodí, škodí všechny spalovací motory neboť znečišťují ovzduší.
Pochybuju ovšem že by v nějakým seriozním pořadu někdo hlásal cosi o dopravních letadlech naplněných sudama s chemikáliema které rozstřikují nad obydleným územím.
Na to tady máme jiné "osvícence" :D

no jak myslíš. Prášování atmosféry bude pokračovat i bez tvého odsouhlasení :dumbom: Papa

Jeňýk — 21. 8. 2009 0:34

Lúthien napsal(a):

no jak myslíš. Prášování atmosféry bude pokračovat i bez tvého odsouhlasení :dumbom: Papa

V pohodě, deštník nosím stále při sobě tak to snad nějak zvládnu. ;) :pussa:

Lúthien — 21. 8. 2009 8:07

Jeňýk napsal(a):

Lúthien napsal(a):

no jak myslíš. Prášování atmosféry bude pokračovat i bez tvého odsouhlasení :dumbom: Papa

V pohodě, deštník nosím stále při sobě tak to snad nějak zvládnu. ;) :pussa:

:par:

Míša Kulička — 24. 8. 2009 11:55

Jeňýku a už víš, že Michael Jackson zemřel proto, že chtěl na svém novém turné vyjevit pravdu o prasečí chřipce? :co:

K chemtrails a práškování obecně http://technet.idnes.cz/blud-tajna-leta … ternet_kuz :

"Do akce jsou tedy zapojeny stovky až tisíce letadel, stovky až tisíce pilotů, tisíce zaměstnanců pracujících na letištích, tisíce zaměstnanců řízení letového provozu, tisíce leteckých mechaniků, stovky zaměstnanců pracujících v leteckém průmyslu při výrobě letadel, stovky zaměstnanců vyrábějících ony jedovaté aerosoly k rozprášení, desítky vědců, kteří se vývojem těchto látek zabývají, neurčitý počet vojáků, vysocí politici práškovaných států a Dalík.
Všichni samozřejmě drží jazyk za zuby."

"Dalo by se vůbec ukrýt práškovací zařízení před zraky všech techniků a letištního personálu (pokud opět nebudeme počítat s tím, že v tom jedou také)? Těžko. Stačí se podívat na poměrně robustní ráhna na postřik chemikáliemi, jaká mají obyčejná práškovací letadla."

"Jedna z teorií chemtrails uvádí, že látky pro práškování jsou přidávány přímo do paliva. V takovém případě by se osazenstvo letounu zřejmě podívalo na zem ještě před přistáním. Některé z uvedených látek totiž mají značné abrazivní účinky, a motory by tak dostaly pěkně zabrat."


... atd.

Ale to je fuk, když si tomu někdo chce věřit, ať si tomu věří, však je to jeho, no ni?

KALIK — 24. 8. 2009 13:02

Chemtrails nejsou zrovna moje oblíbené téma, ale nezavrhuji ani je. Být otevřený novým věcem, i když se zdají na první pohled jako fantasmagorie, to je moje heslo. Ano, seriózní vědci se nezabývají věcmi, které mohou znamenat zesměšnění v očích vědecké obce. Dřív se lidé taky domnívali, že Země je placatá a když poplujeme na její okraj, přepadneme přes její okraj. Někteří fanatici museli na svoje fantasmagorie zaplatit životem a přitom dnes je bereme jako naprosto samozřejmé. Některé exaktní vědy dnes pracují pouze s hypotézami a přesto jim věříme. Já bych se zesměšňování raději vyhnul, abych pak nebyl rovněž zesměšněn, kdyby se ukázal opak :)

Míša Kulička — 24. 8. 2009 13:49

Fakt nechápu, v čem kdo vidí to zesměšňování ... v logických argumentech?
Myslím, že zesměšňován se cítí být člověk né dost pevný v kramflecích ... a totéž zřejmě platí i o teoriích.

KALIK — 24. 8. 2009 14:03

Míšo, ale já přeci nemluvil o tobě... ;)

Míša Kulička — 24. 8. 2009 15:27

KALIK napsal(a):

Míšo, ale já přeci nemluvil o tobě... ;)

a tvrdím snad něco takového? :D

KALIK — 24. 8. 2009 17:58

Sled reakcí mě utvrzuje že jo :) Ale jistě, je to jen můj názor ;)

Míša Kulička — 24. 8. 2009 19:49

KALIK napsal(a):

Sled reakcí mě utvrzuje že jo :) Ale jistě, je to jen můj názor ;)

Ten si měj, jakej chceš, my už tu loni měli dlouhatánskou chemtrejlsovou a síbíčkovou debatu, kde mělo pár lidí pocit, že zde tuto hypotézu s Jeňýkem a Macex nemístně zesměšňujeme - vzhledem k tvým reakcím jsem tě mezi tyto lidi zařadila též. Tak mě jen překvapilo, žes to pochopil zcela obráceně :D

KALIK — 24. 8. 2009 21:31

Když myslíš... :) Nechť si čtenář udělá názor sám. Já myslím, že je to z diskuze většině lid jasné :)