nica — 7. 1. 2008 18:12

Ahojky holky, najde se taky nějaká kamarádka z Brna, která by ráda chodila pravidelně cvičit a nemá s kým?
Nebo má "líné" kamarádky jako já....

Fia — 14. 1. 2008 15:50

Nico, čteš ještě tuhle odpověď? Napiš, jaké cvičení si představuješ, ráda bych se přidala. Odkud jsi? Kolik Ti je? Já jsem z Bystrce a je mi 28. Kvůli práci ale můžu až hodně večer.

nica — 14. 1. 2008 21:14

Ahoj Fio, bydlím na opačném konci Brna (bohužel opravdu na konci), chtěla bych raději cvičit odpoledne ...... ale třeba se domluvíme.
Cvičení - nejraději něco na protažení celého těla, ale i kalanetiku bych chtěla znovu zkusit.  Bohužel nemůžu spinning a posilovnu.
Je mi přes 30 .....
Zatím se měj ahoj

Lil — 16. 1. 2008 17:16

Holky, domluvily jste se nějak? Nico, vypadá to, že jsme asi ze stejného konce :). Já bych se k vám moc ráda připojila, brala bych spinning ale není to podmínkou, hlavně kdyby se jednalo o cvičení na zpevnění těla, to bych potřebovala... uf, 30 let se na mě taky už podepsalo. :styrka:

Fia — 17. 1. 2008 13:22

Nico - to je hloupý, že jsi až z druhého konce. Bohužel mě neláká ani kalanetika.

Lil - spinning by mě lákala a nebo chodit plavat

nica — 20. 1. 2008 1:28

Ahoj holky, já už chodím cvičit.
Teď chodím na kalanetiku, také potřebuji zpevnit tělo, takže už jsem začala, ať jen nečekám.
Ale pokud vážně máte zájem se na něčem domluvit , jsem pro....
Nevím jaké máte zkušenosti se spinningem, já nemám pocit, že se tím dá zpevnit, já jsem si jen "dorazila" nohu a rostou svaly, to je pravda, ale zrovna o to nestojím.
Zatím se mějte ahooj...

Lil — 22. 1. 2008 14:46

Fio, tak na plavání mě moc neužije, spíš se většinu času topím :/ fakt je ten že spinning je asi taková příprava přes zimu kdy nemůžu na kolo, ne že bych s ním ale měla zkušenosti, tady v okolí spinning není nebo o něm nevím. A to je další věc, já bych nechtěla, nemohla dojíždět několikrát týdně do města na cvičení. Raději bych chodila někam ve svém okolí.
Nico, a kam to chodíš? Já jsem na kalanetiku chodívala ale to sem byla malá holka. Vím, že je to pěkná makačka. Ale vo tom to je že. Určitě bych se přidala.

P.S. Jo, pokud nechcete veřejně jmenovat odkud jste, tak písněte SZ. :)

nica — 25. 1. 2008 15:22

Ahoj Lil, já chodím cvičit docela daleko jestli znáš UNION na ul. Vídeňské, tak tam cvičím.....zatím, hledám i něco jiného.
Jinak kalanetika je super, líbí se mi tam a dobře se cvičí - tělo bolí jen malinko, je vidět, že se něco děje, není to taková bolest co omezuje - ale 1x týdně je to málo.
Měj se N.

Lil — 28. 1. 2008 9:54

Ahoj nico, tak Union je pro mě přes celý město, jela bych tam minimálně třičtvrtě hodiny šalinou, jelikož autem bych to považovala za zhýralost. Porozhlédnu se někde poblíž po něčem stejně zajímavém. Tak se měj hezky a sportem ku zdraví. :supr:

Odeta — 28. 1. 2008 10:34

Ahoj Nico, já chodím na super kalanetiku k Evči na Rašínové ul. Má to 3x týdně dopoledne i odpoledne. Já zatím chodím 2x týdně dopol. a 1x týdně večer na Aquaerobic k té stejné cvičitelce. Je to fakt super a navíc pořádá víkendy v Luhačovicích a 10ti denní cvičení v létě u moře. Nevím, kde bydlíš, ale pokud bys měla zájem, tak se můžeme domluvit.

nica — 1. 2. 2008 12:23

Ahoj Odeto, já už na kalanetiku chodím - na Vídeňskou a jsem spokojená, pravda je, že časově mi to moc nevyhovuje, dost se "honím" raději bych dopoledne. Mají stránky, že bych se koukla - já mám na měsíc únor předplaceno...



LIL, a co ta Rašínova, to je někde ve městě...(myslím), já to mám také přes celé město, ale nic jiného jsem nenašla, všude je to obsazené už od září....

Mějte se....N

Saab — 16. 9. 2014 17:19

Ahoj všici,
jsem tu nová a snažím se tímto způsobem najít někoho na cvičení brusle, běh, jumping, trampolínky, posilka a jakékoliv aerobní aktivity, pouze Brno.
Nemám moc kamarádek a když už tak jsou to samí lenoši. Jsem z Bohunic :-)

gymnasión — 16. 9. 2014 20:44

Tož, já su též lempl veliký...občas vyjedu na kolo, a pak půl roku machruju, jaká su úchvatná cyklistka...

milu — 21. 10. 2014 13:10

Ahojky, už jste všechny našly kámošku na cvičení? tady bych ráda chodila, nejraději na zumbu, ale je mi to vcelku jedno.. moje kámošky se mnou sem tam jdou na zumbu do Průvanu, ale já bych potřebovala asi chodit pravidelněji a samotný se mi nechce... :)

Tichoucka — 3. 3. 2017 13:01

Ahoj holky,
já chodím v Brně do zone4you na lesné. Je nás tam hodně -maminek na mateřské, či po mateřské. Takže neváhejte a dojděte klidně i samy. já už tu mám několik nových kamarádek, se kterýma se domlouvám na lekce a vzájemně se hecujeme :) stačí se v šatně zmínit, jestli by někdo nešel na tuhle danou lekci a je to :) tak dojděte :))) budu se na vás těšit :)
Denisa