Diego — 25. 7. 2007 9:44

Ma nekdo zkusenosti s timto zpusobem uceni? Neni to jen trik jak vylakat z lidi penize?

Filip Žalud — 25. 7. 2007 22:34

To se takto asi nedá říct. Každý dělá vše, aby na tom něco získal. Žádná firma není sociální neziskovka či úřad. Trh potřebuje prodávat a využívá, že je spousta lidí, kteří hledají jednoduchý rychlý systém, jak se naučit cizí jazyk bez námahy. A to je ráj pro podobné programy a zázračné metody. Mohou pomoct, mohou využít vizuální metodu atd atd. Nevím, nezkoušel jsem, samotný způsob prodeje se mi nejeví jako fér a mám pocit, že je to spíše tahání peněz. Kdyby to opravdu tak fungovalo, proč se tak neučí vše???? Těch studentů na VŠ, co by to využilo. Copak další a další profese, kde se musíte něco naučit  a pamatovat??? Nebylo by to fajn místo chození do autoškoly koupit walkmana  před spaním si poslechnout, jak jezdit autem? :) Vše chce praxi, vše chce úsilí a snahu. Ale docela by mne zajímalo, kdyby přišel na trh doplněk stravy s propagací, že se díky němu naučíte lépe jazyky - něco jako zázračné pilulky, kolik lidí by si to druhý den běželo koupit :reta:

Juraj — 1. 8. 2007 13:26

Mnoho by si slo ty zazracny pilulku koupit, Filipe... ;-) Urcite dost na to, aby ten, co s tim prijde, se stal milionarem...

V kazdem pripaDE DIKY ZA ODPOVED OHLEDNE TOHO PSYCHOWALKMANU, mhyslim, ze to nepouziji...

vikyrek — 5. 1. 2008 13:59

Někde na netu jsem četla recenzi na psychowalkman. Konkrétně redaktor testoval více těch programů a... shnedal, že když už to u někoho funguje, bude spíše placebo efektem :)

jvaluch — 28. 4. 2016 19:05

Hezký den,
psychowalkman na učení funguje, ale asi ne tak, jak si myslíte... Více zde.
http://www.psychowalkman.cz/ucinky/uceni-a-koncentrace/

Jinak placebo efekt - u čehokoliv... Víte, že placebo efekt u nejnovější generace antidepresiv je kolem 40%? Žádný redaktor nemohl bez odborné studie určit u psychowalkmanu nebo u čehokoliv jiného, že jde o placebo efekt. To vypovídá o tom, že to byl naprostý diletant. Osobně si myslím, že dokonce ani žádná taková recenze (viz předchozí příspěvek) neexistuje.
Jan Valuch, prezident WAAT, odborný garant metody AVS pro CR

Misena — 2. 7. 2016 10:43

Přesvědčení je správný začátek. Nakonec všechno se odehrává v naší mysli. Takže já mám za to, že výuka cizích jazyků pomocí psychowalkmanu bude probíhat daleko pohodlněji než klasickým způsobem. Mé očekávání přístroj splnil, výslední efekt nebyl jenom placebo, ale zcela konkrétní řešení problému. Je to jak se vším, není nad osobní zkušenost.