Ferda — 5. 10. 2006 14:17

... a to nemam na mysli cigarety a alkohol(ktery si skoro kazdy da jednou za cas,tydne..no zalezi na kazdem ,ze).
Ale mam na mysli tvrde drogy,i marihuanu(ci jak se to pise) a hasis.
Tak ja jsem zkousela,jak tu travu i hasis...a jak kazdy kdo to kouri rika jak je po tom dobre apod....tak na me to vetsinou nepusobilo,vetsinou jsem z toho mela deprese,dobrou naladu asi tak dvakrat...si pamatuju jak jsme na stredni v chemii brali pipety a sli kourit travu do parku..hehe no pubertaci.A dvakrat jsem zkousela si snupnout pervitin....to pocity opojne,ale nic extremniho,vyborne se mi pri tom ucilo(dvakrat)...hehe...no...pak zacali drby ze pri si picham trikrat denne..haha to bych asi vypadala jinak ale budiz...
bavit se dokazu i bez toho i jsem stastna ze jsem nicemu takovemu nepropadla:)
tak sup se svymi zkusenostmi :)

Babucha — 5. 10. 2006 17:29

Já zkoušela akorát marihuanu. Zpočátku bylo všechno fajn a krásné, ale časem jsem po kouření měla depresi... A čím dál častěji, a čím dál horší. Opravdu mi bylo zle, padal na mě celý svět, psala jsem sebevražedné básničky, cítila jsem, že se proti mě všichni spikli... Fakt až paranoia. Potom jsem dokonce zažila halucinaci, mrkal na mě papoušek z bilboardu a na řece jsem viděla leknín a to byla poslední kapka. (Teď se tomu směju, vy možná taky :), ale tehdy to sranda nebyla). Přestala jsem a vím, že už si nikdy nezahulím.
Myslím, že na někoho jakékoliv drogy nepůsobí dobře a může to v něm vyvolávat opravdu jen špatné stavy. A já jsem byla ten případ.
No babinetky, jsem ráda, že už mám pubertu za sebou... Akorát se bojím, čemu všemu budou v budoucnu vystaveny mé děti...

Miškaa — 5. 10. 2006 21:10

No marihuana je zrádná...tedy každá droga že. Já si "pohulovala" s přáteli a dost často. Až se mi jednou stalo, že jsem odešla na diskotéce na toaletu, na které jsem strávila údajně 3 hodiny!!! Pro mě 3 minuty. Zaposlouchala jsem se do protékajícího záchodu v domění, že je za mnou vodopád:o))))  To bylo poslední "brčko" :lol::lol::lol:

Ferda — 5. 10. 2006 21:25

:lol: tak to je sila

ESKYMKA — 6. 10. 2006 14:54

:lol: tak to je fakt vtipný :lol:
to já jsem taky párkrát na vesnických zábavách :lol: zkusila mariánku....ale :lol: to mi bylo nějakých -náct..asi 15-16? a v kombinaci s alkoholem to vždycky dopadlo hooooooooodně špatně.... :rodna: všéécičko šlo hned ven.... :usch: nikdy mi to nic jiného nedělalo-žádné super stavy,či deprese,či halucinace ani nic jiného...jen mi po tom bylo pěkně blujno...a ty rána :usch: (zkusila jsem to asi 4x než jsem zjistila,že to není to pravé ořechové)
no a jednou u kámoše na baráku,když slavil narozky, tak se tam vařil bang....nevím jak se to píše (jestli bang nebo beng,benk??????kdo ví....)ale je to mariánka s mlékem a pili jsme to teplý :usch: no to byl ale humus....a zase v kombinaci s alkoholem to šlo rýýýýýýýýchle ven :lol: a pak jsme celý večer- teda mě to připadalo jak věčnost, bubnovali na bonga :lol: hh to bylo....takovej kravál...(jinak ta moje věčnost trvala max.hodku....pak jsem se odebrala do postele jak mě bylo zle :usch: )a nevěděla o světě
drogy už nikdy vííííííííce.... :usch: :gloria:
zato kámošky mají zážitky...jednou se jedna tak zhulila,že na ni potom mrkala klíčová dírka, když strkala klíče do zámku a podruhé zase si s  ní povídaly kopřivy a mrkaly na ni červenýma očičkama.... :dumbom:

jo a bejvalej kdysi v pubertě taky zkoušel drogy -mariánku,perník,a kdo ví jaký svinstva ještě,a jednou mi vyprávěl,že ležel v noci na posteli a kecal na něj lustr...a potom se ten strop začal k němu přibližovat a chtěl jej zamáčknout.... :rolleyes:

no prostě drogy jsou úúúúúúúúúlet!!!!!

Káča — 6. 10. 2006 15:31

Já teda nezkusila nic (taky jsem starší ročník), ale syn (21) se mi úplně s klidem svěří, že kouří sem tam marjánku. Ach jo....

aprill — 6. 10. 2006 15:36

Buď ráda, že má k Tobě syn důvěru a svěří se!

Jessie — 6. 10. 2006 17:13

Tak já občas trávu kouřím - no jo je mi 19. Působí na mě dobře - nejsem nějak extrémně vysmátá, ale úplně v pohodě, kontroluju se co dělám a nemám žádné problémy. A to ani když toho vykouřím víc. Raději si zakouřím, než pít alkohol. Po tom je mi téměř okamžitě zle, zvedá se mi žaludek. Prostě stačí troška a klečím nad mísou. Hašiš jsem zkoušela kouřit jednou, ubalený jako joint a působil na mě jako klasické "listí". Na inhalaci ze sklenice fakt nemám.
Jinak žádné jiné drogy jsem nezkusila.

Bublina — 6. 10. 2006 17:27

Tak já jsem zkoušela marjánu,hašiš a éčko.Po marjáně mám vždy hlad tak to moc nechci.Jinak po éčku mi bylo super až jsem byla překvapená co je to za pocit,ale je po tom šílená žízen a stále sem musela něco dělat.Ale po pár dnes se dostaví tak strašná únava,že bych stále spala.
Do žíly bych to nikdy nezkusila.Toho se bojím a taky se bojím injekcí tak to nehrozí:-)

Simona Janoušková — 16. 12. 2006 23:06

Já jsem měla největší halucinace po probuzení z narkózy. Když jsem otevřela oči, cestovala světla po stropě sem a tam.
Po kokoainu jsme s kamarádku byli čilé až do 6 do rána a já jsem měla tak bystré smysly, že jsem viděla a vnímala jednotlivé listy na stromě a v chodníku jednotlivé kamínky v betonu. Ale zkusila jsem to jen 1x, abych věděla, co na tom Ti naši známí vidí. Jelikož jsem viděla, jak závisláci dopadli, tak jsem to nemínila zkoušet víckrát. Oni třeba 4 dny nespali a pak spali v kuse celý den.

Napti — 27. 2. 2007 8:29

Ja .

bublinka — 6. 3. 2007 15:06

Napti, bojovat s tim budes mozna jeste nejakou chvili, ale chce to vydrzet.
Ja snupala pernik asi pul roku a jeste pak hrozno dlouho jsem na to mela chut.
Uz je to osm let zpatky a nedavno jsem se divala na nejaky film, kde si nekdo snupl a mne se uplne zive vybavil ten pocit - az me to vydesilo.
Takze rok na perniku se do tebe hodne hluboko zapise.
Mozna by to chtelo zajit na nejakou podpurnou skupinu, aby jsi si uvedomila priciny, proc jsi to brala. Myslim, ze tak je vetsi sance, aby jsi zase nezacala.

Gabrielle — 21. 3. 2007 11:01

Já teda nezkoušela vůbec nic a ani po tom netoužím. Vím, že po alkoholu jsem depresivní a myslím, že po jiných drogách by to nebylo jiný. Ale vyprávěl mi kámoš, že zkoušel perník. Dal si, pak jel na rande za novou slečnou. Ta chudinka natěšená na sexík a on se do 4 do rána furt jen hihňal a vyprávěl a vyprávěl a vyprávěl... :)  Tak už to pak nikdy nezkoušel...

Eri — 26. 3. 2007 13:31

Já několikrát marijánku, absolutně nic to se mnou nedělalo, nebo si to alespoň nepamatuju.
Několikrát takový stříbrný sajrajt, ani nevím, co to bylo, balili to do normálního tabáku...... nebo do trávy?
A taky nic.  Na jedné z mála diskoték, které jsem navštívila mi někdo ( prý ) hodil něco do pití, já byla po dvojce koly jako po flašce vodky. Vysmátá, povolná, všeho schopná....... blee.
Ale je pravda, že na někoho i tráva šíleně působí. Není výmysl, že si člověk po trávě jde s úsměvem umýt vlasy do záchodové mísy. To jsem viděla na vlastní oči. I to, jak se pak holky porvaly, protože druhá si tam chtěla oplachovat třešně.
Jestli mi to někdy děti přinesou domů, urazim jim pacičky! :dumbom:

Eri — 26. 3. 2007 13:34

Jaký to vůbec je u tvrdé drogy? Opravdu jsou povznášející pocity?
Mě se po té vylepšené cole ( ale kouřila se tam i tráva, tak možná kombinace ) zdálo - po usnutí - že lítám a byl to úžasný zážitek, skutečně jsem cítila, jak se odrážím od země a letím. Dodnes si ten sen pamatuji.
Jak se člověk cítí po " pořádné" droze?  Je to povznášející, nebo naopak ubíjející? Jsou halucinace?

bublinka — 26. 3. 2007 15:35

Eri, co tim myslis "poradna" droga?  :D  Jako tvrda droga?
Mam zkusenosti jenom s pernikem a ty pocity povznasejici opravdu jsou, proc by jinak lide drogy brali?
Kazda droga ma asi trochu jiny ucinek, jine to bude po opiatech, halucinogenech nebo amfetaminech.
Pernik je amfetamin a clovek se po nem citi nabity energii, otevreny, lehce komunikuje, nepotrebuje spat ani jist.
Ale jen na zacatku, cim dele bere, tak ty prijemne zazitky zacnou mizet a misto toho nastoupi deprese a stihomamy.
Jednou jsem treba malem za jizdy vyskocila z taxiku, protoze jsem byla presvedcena, ze nas unasi do zahranici   :rolleyes:

Takze stastny ten, kdo si s drogama vubec nezacne. Jenze i pres vsechny informace a osvetu si to stejne spousta lidi chce vyzkouset.
Pamatuju si, ze nam kdysi ve skole pousteli ruzne filmy o drogach a chodili jsme na prednasky a na me to melo uplne opacny ucinek.
Misto aby me to odradilo, tak jsem se rozhodla,ze drogy jsou zajimave a ze to musim jednou zkusit. No proste pako.  :/

Eri — 26. 3. 2007 16:27

A víš Bublinko, že u mne to bylo stejné?
Chtěla jsem si to vyzkoušet na vlastní kůži. :dumbom:
A kouřit jsem CHTĚLA! Abych byla prostě drsná! Jako ostatní. Ono s mým ksichtem anděla se toho o moc víc dělat nedalo. :co:
Magor! Dala bych si přes hubu.

helenadbaq — 30. 3. 2007 19:15

Bublinko, ja zasnu... cetla jsem tu vasi diskuzi, je  mi skoro 40 let a nikdy jsem nebyla zadnej svatousek, jsem Beran, takze tvrde za svym a nejlip narazit svym vlastnim celem haha ale nikdy jsem se nedostala k zadnym drogam, fakt je ze me to taky nikdo nikdy nenabidnul asi toho driv ani tak moc nebylo, ani po diskotekach, spis spousty alkoholu. Jsem tak na rozcesti mezi  zenskou a tim rebelem z drivejska a to co tady popisujete me desi...zaroven zaplatpanbu ze popisujete to co "bylo" a ze jste vsechny v pohode, protoze vsechny story nekonci tak jako ty vase :godlike: Mam skoro 17 syna , odstehovali jsme se pred 3 roky do Italie,
takze puberta nas chytla tady, je to mirny, klidny ale bohuzel introvertni stvoreni, takze nevim co si mysli a to nikdy. Pred nejakym mesicem jsme ho chytli pro navratu domu natutovku po nejakym jointu, parkrat se to opakovalo, promlouvali jsme mu do duse, ted vypada v pohode ale jista si moc nejsem. vis, tady v Italii se to nejak moc vazne nebere, kazdej rika no jo, my jsme to taky hulili a podivej jsme v pohode ze jo, jenze tvoje dite je tvoje dite.V televizi pred par dny hlasili, ze se vsechny vyzkumy z drivejska myli, ze dnesni marihuana je nebezpecnejsi  a to proto ze je pestovana prevazne pod umelym svetlem, dusledkem byva deprese, paranoia ale az tak po 10-15 letech, je pry o 25% silnejsi. Jsem z toho na nervy, protoze droga je droga at uz lehka nebo ne. Uz ho nemuzu placnout pres ruku a rict tohle se nedela a tahle bezmocnost je myslim to nejhorsi co v tomhle obdobi prozivam. Nevim co s tim, tak se mnou mejte trpelivost  :/ jsem rada ze jste v pohode...cauky

bublinka — 2. 4. 2007 11:12

Heleno, dostat se k drogam je ted opravdu o hodne jednodussi nez driv. Jsem ted v Anglii a tady teenageri kouri travu uplne bezne - na ulici, v autobuse, v aute. Byla jsem z toho ze zacatku docela v soku.  :o
Ale nemyslim si, ze kazdy, kdo si zacne treba s travou, tak se stane zavislym nebo musi zakonite skoncit u tvrdych drog, to by byla na drogach uz polovina populace :D
Spousta lidi si to proste v mladi jen odzkousi, vyblbne se a pak je klid. No ale samozrejme, ze nekdo do toho vlitne - ale pak je to o tom,ze ten dotycny ma nejaky vnitrni problem a neco si tou drogou resi nebo kompenzuje.
Tvuj syn uz je skoro dospely, jestli bude chtit kourit travu, tak mu v tom asi tezko zabranis. Jedine, co muzes udelat, asi je, ze s nim muzes jeste zkusit promluvit. A hlavne se o nej nebat, to veci moc neprospeje, spis verit, ze je dostatecne silny, aby se s drogama vice nezapletl.
Tohle je teda jen nazor laika, protoze deti nemam, takze se mi to lehko keca, vim ze vsichni rodice maji strach o deti a je asi hodne tezke se divat, kdyz se jejich ratolesti riti nekam, kde si pravdepodobne natlucou pusu.

helenadbaq — 2. 4. 2007 16:24

Ahoooj Bublinko, dik za odpoved :jojo: ja to nejak tragicky neresim, spis jsem ti popsala co citim jako mama uvnitr..co moje dite rozum bralo, mluvili jsme vzdy dost otevrene doma o vsem, tudiz i o drogach, jak je dulezite umet rikat ne atd...jenze pak praxe je naprosto jina haha. kdyz na to padne rec, mluvime s nim, nekur a vsechny ty reci okolo ale nechci se moc opakovat a moc to do nej hucet ono to ma pak opacny ucinek, takze dej se vule bozi a jak jsi spravne napsala doufam v jeho inteligenci. :lol: Tady to po ulicich nehulej, ale ted zvysili mnozstvi pro tvou osobni potrebu na tolik, ze bys zasobila pul skoly haha a jinak je to tady taky brano mnohem lehceji nez u nas, takze s kazdym s kym promluvis rika nojo, tim jsme si prosli vsichni, berou to jako soucast puberty , obzvlast kdo prozil '68 - 69, hulili jak zjednany vsechno co se dalo :supr: . Jo...deti nam vsechno oplatej..a bude hur...tak pa, mej se hezky a zase napis :hjarta:

Dita.L — 3. 4. 2007 9:08

helenadbaq napsal(a):

Bublinko, ja zasnu... cetla jsem tu vasi diskuzi, je  mi skoro 40 let a nikdy jsem nebyla zadnej svatousek, jsem Beran, takze tvrde za svym a nejlip narazit svym vlastnim celem haha ale nikdy jsem se nedostala k zadnym drogam, fakt je ze me to taky nikdo nikdy nenabidnul asi toho driv ani tak moc nebylo, ani po diskotekach, spis spousty alkoholu.

helen, neber to tak, ze ti nikdo nikdy nenabidnul, ale tak, ze jses proste beran. ja taky.... po svem prvnim a jedinem jointu jsem byla chvili jak opila, pak jsem usnula a rano jsem se probudila s myslenkou ".... a to bylo jako vsechno??" a od ty doby na to *** paaac pivo je daleko lepsi :lol: Pravdepodobne by se to same stalo jako beranovi i tobe :supr:

Docela by me zajimalo, v jakem je tvuj syn znameni???? ono totiz i toto ma vliv na vznik zavislosti. Treba vodnari nebo blizenci jsou nachylnejsi, na Berany a Lvi drogy nijak nedosahuji

bublinka — 3. 4. 2007 16:07

Heleno, presne tak - rikat nekomu, aby nebral, pripadne mu to zakazovat - to se vetsinou mine ucinkem. Takze jak pises - verit v jeho zdravy rozum. ;)

Dito, nevim, nevim, ja jsem Lev a k drogam a alkoholu jsem vzdycky tihla, takze tak jednoduche to neni. Ale je pravda, ze halucinogeny taky nesnesu, po trave jsem mela jednou tak hrozny zazitek, ze se ji od te doby vyhybam a taky radeji jdu na to pivo  :)
Bracha je treba Ryba a vsude ma v horoskopech, ze by mel byt nachylny k piti a zavislostem, ale ten na alkohol ani nesahne.

helenadbaq — 3. 4. 2007 20:25

:dumbom: cau holky... moje dite je Vaha a je presne takovej jako jeho znameni, nevim, asi, mozna a tak podobne. Pomalej, ma na vsechno cas - pro mne naprosta katastrofa , jsem netrpeliva, neposedna, ukecana no proste zivelna pohroma :gloria: . Dito, mas naprostou pravdu, na tutovku bych to v jeho letech zkousela taky a jak se znam, zaplatpanbuh ze jsem se k tomu v puberte nikdy nedostala. Byla jsem desna, tisickrat horsi nez on, je proti me svatej, to se priznam vam haha, jemu to samo povidat nebudu. Holky, talky bych si dala pivo, jenze tady je to samej hnus, cesky pivo je cesky pivo. ach jo.. tak az pojedem do Cech. Dejte si jedno za me jo? cauky!

Ferda — 4. 4. 2007 1:54

heehe Berani maji take sklony k zavislostem..jsem cetla...take jsem beran helenko hehehe ;)

Dita.L — 4. 4. 2007 11:15

ahoj holky..... berani lol ( ja o sobe tvrdim, ze jsem "ovecka" :gloria: )
hi hi, jo a taky jsem cetla, ze nejhorsi ridici jsou berani..... ani nevite, jak se musim drzet a ovladat na silnici. Jak pise helenka - zivelna pohroma. nastesti nam nekdo vymyslel pravidla silnicniho provozu. jednou jsem vynadala policajtovi pri placeni pokuty, ze me stavel jako idiot a mohla jsem ho prejet.

bublinko, me tenkrat strasne vadilo, ze se vsechno toci a hybe "nejak rychle" . Holky sice tvrdili, ze budu vsechno vnimat lip, ale ja se soustredila jenom na ten blbej pocit. Zato jsem se desne pobavila napriste, kdyz jsem si s nima jointa nedala a ony byly zhuleny. Nikdy jsem se asi tak nenarehnala :lol:

Helen, s jednim klukem ve vahach jsem kdysi chodila ( jeste za mladi :lol: ) mam vahy rada a myslim, ze se nemusis o syna bat. jak vahy znam, tak si radi daji, huli jako fabriky a i pivo maji moc radi, ale pravi zavislaci to nejsou. kdyz nechtej, tak nechtej. navic tenhle kluk je ted super tata a zivitel rodiny a svoji zene zahnul jenom se mnou :gloria:

ferdo, hi hi ahooooooj

janica — 4. 4. 2007 13:12

Já se taky přidám se svou chabou zkušeností :lol:

Jediné co jsem kdy zkoušela když pominu alkohol a nikotin je marihuana, k ničemu jinému jsem se nikdy ani nedostala, ani nikdo z okolí mi nic nenabízel.

Vesměs mám z té travky pouze negativní zkušenosti. Očekávala jsem kdoví jakou srandu a "vysmátost", ale mělo to na mě zcela opačný efekt. Buď to na mě nepůsobilo vůbec anebo to postupovalo asi takhle: jako první hrůza, která se vždycky objevila bylo to, že jsem si nemohla vůbec "krknout"....šlo to vždycky až ke krku a ven to nešlo. Možná se mi budete smát, ale to je fakt děsnej pocit. :usch: Tímhle to většinou skončilo. Když ne, tak potom mi malinko ztěžkly nohy a pak mi připadalo, že nemůžu dýchat a nakonec jsem odpadla s děsnou dopresí, musela jsem se soustředit, abych to vůbec vydýchala. Takhle do extrému to došlo jen jednou a od té doby jsem veškerému experimentování zatrhla tipec, protože o takovéhle pocity fakt nestojím.

kacatko — 4. 4. 2007 14:16

I já přispěju se svou troškou do mlýna :rodna:
Zkoušela jsem akorát marihuanu..několikrát.. A moje dojmy jsou tak půl napůl..někdy to bylo vážně super, skvělá nálada, vysmáto, prostě pohoda :cool: Ale má to i tu druhou stranu.. Jednou jsem "zhulená" měla pocit neustálého hladu, a tak jsem snědla na co jsem přišla a protože jsem byla mimo, vůbec jsem si neuvědomovala, že to můj žaludek všechno nepobere.. A taky to podle toho dopadlo-šavlovala jsem jak Alik :usch: Můžu vám říct, že ještě teď když si vzpomenu jen na ZLOMEK(!!!) toho co jsem snědla, dělá se mi zle..
No a moje nejhorší zkušenost se mi stala loni v létě.. Dostala jsem se do hrozný deprese a měla pocit, že každou chvíli umřu.. Měla jsem vidiny, cítila jsem jak mi přestává bušit srdce a byla jsem vážně na dně. Jen jsem seděla a řikala kámošce koho všechno má pozdravovat a že za chvíli bude konec a tak.. Bylo to fakt strašný-od tý doby už to radši nechci ani vidět, protože tenhle pocit už nechci nikdy zažít!!! :/

helenadbaq — 4. 4. 2007 16:03

[Ditus , ty ovecko :gloria: ridicak mam ale neridim...bojom, mooooc bojim, panikarim, tak ty lidi pred sebou chranim hihi.... musim se do toho dat, tohle leto na TUTOVKU a pujdu do toho jak jinak nez po hlave prece... :lol: 
Ferdasku ozvi se, posledni dobou nejak vynechavas... :reta:

bublinka — 4. 4. 2007 18:47

Dito, tobe se po trave vsechno hybalo rychle? Vetsinou to byva vsechno zpomaleny. Jednou jsme sli zhuleni do kina na film, co mel pres dve hodiny a mela jsem pocit, ze ten film trval asi deset hodin   :D

A jednou jsem zazila po trave neco jako rozsireny stav vedomi, kdyz jsem mela pocit, ze vsechny veci nejsou vne me, ale soucasti me a ze neexistuje objektivni realita, ze vse je uvnitr meho ja. To bylo docela zajimavy. Predtim jsem o tom jen cetla, ale je zajimavy si to zazit. Po tomhle zazitku jsem si asi uvedomila, ze ne vsechno je takove, jake to vidime a ze vsechno muze byt vlastne uplne jinak, zalezi na nasem vnimani.

Ale to byla tak asi jedina zajimava zkusenost po trave - jinak jsem po ni zazila brutalni depku a taky videla ducha brachy, brrr   :mad:

Lydie — 14. 4. 2007 18:31

bublinka napsal(a):

Napti, bojovat s tim budes mozna jeste nejakou chvili, ale chce to vydrzet.
Ja snupala pernik asi pul roku a jeste pak hrozno dlouho jsem na to mela chut.
Uz je to osm let zpatky a nedavno jsem se divala na nejaky film, kde si nekdo snupl a mne se uplne zive vybavil ten pocit - az me to vydesilo.
Takze rok na perniku se do tebe hodne hluboko zapise.
Mozna by to chtelo zajit na nejakou podpurnou skupinu, aby jsi si uvedomila priciny, proc jsi to brala. Myslim, ze tak je vetsi sance, aby jsi zase nezacala.

To je fakt zrádné-já taky zkoušela i marjánu i perník.Z marjány jsem vždycky blila a bylomi jako bych vypila půl litru alkoholu na ex-hnus.Ale právě perník je zrádný,že když potřebuješ makat,nebo nespat,pomůže to.Jsi pořád akční a stihneš udělat věcí jak za dva dny.Když jsem dělala v baru od 7 večer kolikrát do tří-čtyř rána,než se spočítala tržba,byla jsem v posteli kolem šesté,v sedm se budily děti a bylo po spaní.I když manžel mě nechával spát,přece už mi to nedalo,uvařit,trošku poklidit a kolem půl šesté zase do práce (to bylo naštěstí jen o víkendech).Pak jednou kámoška dotáhla péčko a já byla v pohodě.Po měsíci jsem se už těšila do práce o víkendu,že si šňupnu.Když jsem nad sebou zapřemýšlela,řekla jsem si dost!Odolala jsem a řeknu teda,že je to sakra těžké!Manžel naštěstí nic nepoznal,byl by to asi průser.Ale teď po těch letech ,když to vidím kolem sebe jak je to lehce dostupné,sakra hlídám ty moje kluky,kteří už nejsou malí,mají jeden 20 a druhý 25,ale právě proto je hlídám aby do toho nespadli.

bublinka — 14. 4. 2007 20:11

To je pravda, ze amfetaminy bere hodne lidi, co delaji v hospodach a barech, taky jsem v te dobe delala v hospode a brala jsem hodne v praci, abych vydrzela. 12-15 hodin na nohach nekolik dni za sebou, s pernikem se to dalo v pohode zvladnout.
Ale byla jsem blbka, mela jsem hned dat vypoved. No taky zkusenost.

chomáček — 23. 4. 2007 21:28

Byla jsem na pervitinu, zkousila jsem kokain, extázy a LSD. Trávu jsem hulila asi 5x, z čehož 4x to se mnou neudělalo naprosto nic a po páte jsem po jednom šluku byla totálně v háji. Strašný. Tudíž mohu říci, že po trávě jsem měla nejhnusnější stav. :) Ale je to let zpět. Dneska jsem maminka a jsem ráda, že jsem to zkusila. Nelituji, ale už by to do mne nikdo nedostal. Brrr.

ADFka2 — 20. 8. 2007 14:14

Já zkusila dnes už klasiku - marihuanu, a asi před 8 lety LSD - nebudu tady moralizovat, mně se to líbilo, ale dostala jsem to od kamaráda, takže když jsem z toho vystřízlivěla, už nikdy jsem se potom nesháněla, poněvadž ani poprvé to nebyl můj nápad. Takže vím, jaký to je. Bylo to hrozně srandovní, chvílema strašidelný, ale jinak opravdu nemůžu říct nic špatnýho... Trávu jsem si zakouřila párkrát, ale vlastně je mi po*ná, smrdí mi a nevím, co pak s tím stavem jako mám dělat. Takže když jsem chodila ven s partou, dopadalo to tak, že jsem dělala šatnářku :-) Oni šli ven na brko a já jim hlídala věci u stolu. Jé, takhle kdyby mi byly po*ný všechny neřesti, to by bylo žůžo! :lol:

Račice dračice — 22. 1. 2009 11:35

mám stejnou zkušenost jak ADFka2 - marihuanu a LSD.....  po "mařeně" mi nebylo vůbec nic, nevím proč, ale jako nekuřáka, na mě působí hůř cigarety....    a LSD si doufám, už nezopakuji - jen jsem se po něm smála a smála a smála, ikdyž mi do smíchu nebylo :|  ....drogy nebrat :dumbom:

Yaya — 19. 2. 2009 23:33

Drogy jsou ztráta svobody a individuality.