Gabca — 17. 9. 2006 20:45

Ahojda je mi 12 a ve 4 měsících jsem dostala Atopický ekzém a každou chvíli mám alergii na něco jiného.Ted mám alergii na kočky prosím poraďte nedá se s tím ekzémem něco dělat?Já miluji kočky a jednu doma mám a vždy mě v její blízkosti naskáče ekzém.Please poraďte pls pls:kapitulation::kapitulation::godlike:

Verča — 17. 9. 2006 20:53

Gabco, podívej se na www stránky firmy Cannabis Pharma derm. Prodává přírodní kosmetiku z konopí a mimo jiné i krém na atopii, lupénku apod..

Agape — 18. 9. 2006 12:28

Gabco, jestliže máš atopický ekzém, a jestliže tě ta kočka, jak píšeš tak dráždí, by jsi neměla mít doma žádný zvíře... Já ho mám od malička a trápilo mě to skoro dodnes. Kožař mi, ale teď předepsal jednu mastičku, která mi to perfektně vyléčila, a k tomu piju 3 denně šťávu od Aloe Vera.

Gabca — 18. 9. 2006 19:26

Agape prosím tě jak se ta mastička jmenuje nevíš???

Agape — 18. 9. 2006 20:25

Jmenuje se ELOCOM krém. Ještě před půl rokem, se mi to rozjelo na celých (od shora až prakticky dolů) rukou, jako snad ještě nikdy. Stačí mazat dvakrát denně a cca tak třetí den, už jen promašťovat např. "LIPOBÁZÍ", a výsledek se určitě dostáví. Jsou to sice kortikoida (o kterých jsem dříve nechtěla ani slyšet), ale opravdu vysoce účinná. Nedělá to ani (jako většina kortikoidů) moc bílé fleky. Každopádně to ještě spoj s pitím čisté vody!!! Odplaví to pak z těla různé škodliviny ...
Kdyby jsi chtěla ještě něco vědět, tak se zeptej.

Darrenka — 20. 9. 2006 13:44

Já jsem měla před pár lety hrozný ekzém. A Elocom jsem měla taky, ale moc mi nepomohl. Pomohla mi až výborná kožní lékařka, která neléčila důsledky (v podobě mých fleků), ale příčiny. Udělala mi testy a zjistila mi alergii na nikl. Zakázala mi některé potraviny (čokoláda, čaj, víno, pivo, rajčata a co já vím co ještě...) a dala mi mastičku, kterou mi namíchali v lékárně (bohužel nevím, jak se jmenuje, protože už ji nepotřebuju). No a když "poslouchám" a vyhýbám se těm věcem, které mi nedělají dobře, nemám nejmenší problém.

eviik.s — 27. 3. 2016 23:00

Na atopicky ekzem pomaha natřit konopny olej. Měla jsem na rukou a po cca tydením potírani sám zmizel